Διορθώστε το μη αναμενόμενο σφάλμα που σας εμποδίζει να εφαρμόσετε ιδιότητες

Τα Windows Vista παρουσίασαν μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Έλεγχος λογαριασμού χρήστη (UAC). Από την εισαγωγή του, υπήρξαν πολλές αλλαγές στα ίδια τα Windows. Η πρόσβαση διαχειριστή είναι μια κρίσιμη απαίτηση για την εκτέλεση οποιασδήποτε τροποποίησης σε υπολογιστή που περιέχει λειτουργικό σύστημα νεότερο από τα Windows Vista. Ωστόσο, οι χρήστες των Windows αναφέρουν ένα σφάλμα σχετικά με τα δικαιώματα διαχειριστή. Αυτό το απροσδόκητο σφάλμα εμποδίζει τον χρήστη να εφαρμόσει ιδιότητες και να αποθηκεύσει τις αλλαγές σε τυχόν ρυθμίσεις που έγιναν. Αυτοί οι τύποι σφαλμάτων εμφανίζονται συνήθως όταν τα αρχεία σχετίζονται με βίντεο, ήχο και έγγραφα. Δεδομένου ότι η άδεια για αυτό το αρχείο είναι περιορισμένη, μπορείτε να λάβετε αυτό το σφάλμα, καθώς αυτό το σφάλμα μπορεί επίσης να κάνει τη λειτουργία του αρχείου μόνο για ανάγνωση, η οποία μπορεί να προκαλέσει τον περιορισμό στον χρήστη των Windows. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τη μέθοδο Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 0xc00d3e8e. Αυτό γίνεται έτσι ώστε όταν αποθηκεύετε οποιοδήποτε αρχείο ή ρυθμίσεις, μπορείτε να αποφύγετε Σφάλμα κατά την εφαρμογή ιδιοτήτων στο αρχείο. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να διορθώσετε το απροσδόκητο σφάλμα που σας εμποδίζει να εφαρμόσετε ιδιότητες

Πριν προχωρήσουμε στις επιδιορθώσεις, ας δούμε μερικές από τις αιτίες αυτού του ζητήματος

  • Δεν υπάρχει λογαριασμός χρήστη
  • Δεν έχει παραχωρηθεί πρόσβαση ιδιοκτησίας
  • Διένεξη εφαρμογής εγκατεστημένης από τον χρήστη
  • Καταστροφή αρχείων συστήματος των Windows
  • Διένεξη της Εξερεύνησης των Windows

Ακολουθούν οι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το απροσδόκητο σφάλμα 0xc00d3e8e που σας εμποδίζει να εφαρμόσετε πρόβλημα ιδιοτήτων.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή

Μερικές φορές, όταν χρησιμοποιείτε Windows, ορισμένες εφαρμογές ή/και διεργασίες στο παρασκήνιο ενδέχεται να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα, μια απλή λύση για αυτό το σενάριο είναι η επανεκκίνηση του υπολογιστή.

  Πώς να αλλάξετε το στυλ για όλους τους πίνακες στο Microsoft Word

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλήκτρο λειτουργίας και επιλέξτε Επανεκκίνηση.

Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, δοκιμάστε να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε το αρχείο για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε την Εξερεύνηση των Windows

Μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα εφαρμόζοντας ιδιότητες στο αρχείο επανεκκινώντας τον Windows Explorer στη Διαχείριση εργασιών. Για να κάνετε αυτή τη διαδικασία,

1. Εκκινήστε τη Διαχείριση εργασιών πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Διεργασίες και κάντε κλικ στην Εξερεύνηση των Windows.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση.

Μέθοδος 3: Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων αρχείων και φακέλων

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων στα Windows 10, αλλά μερικά από αυτά δεν περιλαμβάνονται στην προεπιλεγμένη έκδοση των Windows 10. Σε αυτό το σενάριο, πρέπει να πραγματοποιήσουμε λήψη προγραμμάτων αντιμετώπισης προβλημάτων από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft.

Σημείωση: Κάντε λήψη των αρχείων αντιμετώπισης προβλημάτων μόνο από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της Microsoftκάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για λήψη του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων.

2. Εντοπίστε το ληφθέν αρχείο και ανοίξτε το, κάντε κλικ στο Επόμενο για να ξεκινήσει η σάρωση.

3. Στη λίστα των λόγων αντιμετώπισης προβλημάτων που υπάρχουν στο επόμενο μενού, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Προβλήματα με τη διαγραφή αρχείων και φακέλων.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Close the Troubleshooter για να κλείσετε το παράθυρο.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε τα Windows

Ορισμένες από τις μορφές αναπαραγωγής βίντεο δεν ενημερώνονται στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους, εάν έχετε εγκαταστήσει τα Windows 10 από ένα DVD. Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε το Windows Update για να επιτρέψετε την αυτόματη ενημέρωση των Windows. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε το Windows Update Troubleshooter

Λόγω ορισμένων αποτυχιών ενημέρωσης των Windows, το σφάλμα μπορεί να προκύψει, σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update. Αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων θα αναζητήσει τυχόν προβλήματα στο Windows Update και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει αυτόματα. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του Windows Update Troubleshooter. Ακολουθήστε τα Βήματα που δίνονται στο άρθρο και εφαρμόστε το ίδιο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το iPhone X

Μέθοδος 6: Τροποποίηση αρχείου σε ασφαλή λειτουργία

Μερικές φορές, οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από τον χρήστη και άλλα εργαλεία μπορεί να έρχονται σε διένεξη με το αρχείο, τότε θα αντιμετωπίσετε το μη αναμενόμενο σφάλμα που σας εμποδίζει να εφαρμόσετε ιδιότητες. Εάν σε κάθε περίπτωση, δεν έχετε ιδέα για το πώς να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows σε ασφαλή λειτουργία, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία στα Windows 10 και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να τροποποιήσετε το αρχείο και να δείτε εάν το σφάλμα επιλύεται.

Μέθοδος 7: Αποκτήστε την ιδιοκτησία του αρχείου πολυμέσων

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε ένα απροσδόκητο σφάλμα είναι να μην εφαρμόζετε ιδιότητες είναι να αποκτήσετε την ιδιοκτησία του αρχείου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εντοπίστε το προβληματικό αρχείο, κάντε δεξί κλικ πάνω του και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ιδιότητες.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους.

3. Μεταβείτε στην ενότητα Κάτοχος, εδώ θα εμφανιστεί ο τρέχων κάτοχος του αρχείου πολυμέσων.

4. Εάν ο κάτοχος του αρχείου πολυμέσων έχει οριστεί σε διαφορετικό όνομα χρήστη, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή δίπλα του.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο Check Names και εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη στο οποίο είστε συνδεδεμένοι, κάντε κλικ στο OK.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK.

Μέθοδος 8: Εκτελέστε την εντολή chkdsk

Δοκιμάστε να εκτελέσετε την εντολή chkdsk καθώς επιλύει σφάλματα που σχετίζονται με το δίσκο. Οι χρήστες Manu ανακάλυψαν ότι η εκτέλεση αυτής της εντολής τους βοήθησε να επιλύσουν Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 0xc00d3e8e. Διαβάστε τον οδηγό μας για τον έλεγχο του δίσκου για σφάλματα χρησιμοποιώντας το chkdsk.

Μέθοδος 9: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Ο υπολογιστής Windows 10 έχει ενσωματωμένα εργαλεία επισκευής όπως το SFC (System File Checker) και το DISM (Deployment Image Servicing and Management) που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

Μέθοδος 10: Δημιουργία νέου λογαριασμού χρήστη

Εάν δεν έχει δημιουργηθεί Λογαριασμός χρήστη στα Windows, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με την ιδιοκτησία του αρχείου που σας ενημερώνει ότι ένα απροσδόκητο σφάλμα σας εμποδίζει να εφαρμόσετε ιδιότητες. Διαβάστε τον οδηγό μας για το πώς να δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10.

  Πώς να απαγορεύσετε τις λέξεις σε διχόνοια

Μέθοδος 11: Εκτελέστε επιδιόρθωση των Windows

Η αυτόματη επιδιόρθωση είναι μια δυνατότητα στα Windows που διορθώνει τυχόν κατεστραμμένα αρχεία στα Windows μέσω του μέσου εγκατάστασης. Εγκατάσταση υλικού πολυμέσων όπως USB, DVD κ.λπ. που περιέχει μόνο τα μέσα Windows 10. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το πώς να επιδιορθώσετε την εγκατάσταση των Windows 10 εύκολα. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται και εφαρμόστε το ίδιο.

Μέθοδος 12: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Η Επαναφορά Συστήματος είναι ένα βολικό εργαλείο για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας Windows σε μια προηγούμενη κατάσταση όταν λειτουργούσε σωστά. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Επαναφοράς συστήματος στα Windows 10 για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στις προηγούμενες ρυθμίσεις. Σε περίπτωση που δεν έχετε δημιουργήσει μια Επαναφορά Συστήματος, συνηθίστε να τη δημιουργείτε όταν κάνετε μια σημαντική αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να δημιουργήσετε μια Επαναφορά Συστήματος στα Windows 10 για να τη δημιουργήσετε. Αυτό μπορεί να διορθώσει το σφάλμα κατά την εφαρμογή ιδιοτήτων στο αρχείο.

Μέθοδος 13: Επαναφορά υπολογιστή

Ορισμένα προβλήματα στα Windows δεν μπορούν να επιλυθούν ακόμη και αν δοκιμαστεί μια εξαντλητική λίστα λύσεων που οδηγεί στους χρήστες να κάνουν την ερώτηση. Το απροσδόκητο σφάλμα σας εμποδίζει να εφαρμόσετε ιδιότητες . Εάν ανησυχείτε για τη διαγραφή των αρχείων σας, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των Windows 10 χωρίς απώλεια δεδομένων για να εκτελέσετε την επαναφορά χωρίς να διαγράψετε τα αρχεία σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι το σφάλμα 0xC00D3E8E και τι σημαίνει;

Απ. Το σφάλμα 0xC00D3E8E περιορίζει τα αρχεία πολυμέσων, όπως αρχεία MP4 και MP3. Ο περιορισμός είναι ότι αυτά τα δικαιώματα αρχείων έχουν οριστεί σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Λόγω αυτής της λειτουργίας, οι χρήστες δεν μπορούν να τροποποιήσουν εύκολα το αρχείο με κανέναν τρόπο.

Ε2. Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 0xC00D3E8E;

Απ. Μπορείτε να εκτελέσετε μια σάρωση SFC και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή ως βασικό βήμα και να ελέγξετε εάν διορθώνει το υποκείμενο πρόβλημα. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, διαβάστε τον οδηγό μας που δίνεται παραπάνω.

Ε3. Τι σημαίνει μόνο για ανάγνωση;

Απ. Το μόνο για ανάγνωση είναι ένα χαρακτηριστικό που δίνεται σε ένα αρχείο από τον χρήστη ή το σύστημα. Επιτρέπει μόνο την ανάγνωση ή το άνοιγμα του αρχείου. Έτσι, οποιεσδήποτε ενέργειες εκτός από το άνοιγμα θα οδηγήσουν στο παραπάνω σφάλμα.

***

Ελπίζουμε το παραπάνω άρθρο Πώς να το διορθώσετε Όταν ένα απροσδόκητο σφάλμα σας εμποδίζει να εφαρμόσετε ιδιότητες σας βοήθησε να διορθώσετε τα προβλήματά σας. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε για τη διόρθωση του σφάλματος 0xc00d3e8e. Και μην ξεχάσετε να σχολιάσετε το άρθρο για προτάσεις ή/και απορίες.