Διορθώστε το μήνυμα σφάλματος 400 του Dropbox στα Windows 10

Το Dropbox είναι μια υπηρεσία cloud που φιλοξενεί αρχεία και τη διαχειρίζεται η Dropbox Inc. Επιτρέπει την αποθήκευση προσωπικών αρχείων στο online cloud, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες συσκευές όπου είναι εγκατεστημένο το Dropbox. Το Dropbox προσφέρει δωρεάν προγράμματα με καθορισμένο όριο για τον χρήστη και προγράμματα επί πληρωμή για περισσότερες δυνατότητες και λιγότερα όρια. Παρόλο που το Dropbox είναι δημοφιλές και προσφέρει στους χρήστες δωρεάν προγράμματα και τις καλύτερες δυνατότητες, δεν είναι χωρίς σφάλματα και δυσλειτουργίες. Ένα από αυτά είναι το σφάλμα Dropbox 400. Οι χρήστες ανέφεραν ότι έλαβαν το μήνυμα σφάλματος 400 του Dropbox, το οποίο μπορεί να τους μπερδέψει καθώς δεν εξηγεί ακριβώς το σφάλμα και τι πρέπει να κάνουμε για να το λύσουμε. Εάν έχετε μπερδευτεί σχετικά με αυτό το πρόβλημα και κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο, βρίσκεστε στο σωστό μέρος και στο σωστό άρθρο. Εδώ, συζητάμε πώς να λύσετε το σφάλμα Dropbox 400. Ας ξεκινήσουμε.

Πώς να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος 400 του Dropbox στα Windows 10

Πριν προχωρήσουμε στις μεθόδους επίλυσης του προβλήματος, ας δούμε μερικές από τις αιτίες για τις οποίες παρουσιάζεται αυτό το ζήτημα

  • Ζητήματα χρόνου εκτέλεσης της Microsoft
  • Μόλυνση από ιό ή κακόβουλο λογισμικό
  • Αντικρουόμενα προγράμματα
  • Κατεστραμμένη εγκατάσταση
  • Ξεπερασμένη έκδοση των Windows

Μέθοδος 1: Μετονομασία πριν από τη μεταφόρτωση

Πριν από τη μεταφόρτωση, δοκιμάστε να μετονομάσετε το αρχείο σε άλλο όνομα και να το ανεβάσετε ξανά για να δείτε εάν εμποδίζει τη λήψη του μηνύματος σφάλματος Dropbox 400. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε διπλό κλικ στο Dropbox στην επιφάνεια εργασίας.

2. Στη συνέχεια, μετονομάστε το αρχείο που θέλετε να ανεβάσετε. Εδώ, μετονομάσαμε το αρχείο platform-tools σε platform-tools123.

3. Τώρα, ανεβάστε αυτό το αρχείο ή φάκελο στο Dropbox.

Σημείωση: Έχουμε δημιουργήσει έναν τοπικό φάκελο στη συσκευή μας, έτσι ώστε κάθε φορά που μετακινούμε ένα αρχείο σε αυτόν το φάκελο, το αρχείο μεταφορτώνεται αυτόματα στο Dropbox. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εφαρμογής Dropbox Windows.

  Πώς να εγκαταστήσετε την υποστήριξη φορητών συσκευών Apple στα Windows 10

Μέθοδος 2: Ενημερώστε τα Windows

Η ενημέρωση των Windows βοηθά στην ενημέρωση των περισσότερων από τα παλιά προγράμματα οδήγησης του συστήματος, γεγονός που μπορεί να επιλύσει το σφάλμα Dropbox 400. Μερικές φορές, εσφαλμένες ρυθμίσεις παραμέτρων ή αρχεία μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος. Μπορείτε επίσης να εξαλείψετε σφάλματα στον υπολογιστή σας και στο Dropbox ενημερώνοντας το λειτουργικό σας σύστημα. Βεβαιωθείτε πάντα ότι έχετε ενημερώσει το λειτουργικό σας σύστημα Windows και εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία ενημέρωση των Windows 10.

Μέθοδος 3: Κλείστε τα προγράμματα που βρίσκονται σε διένεξη

Λόγω αντικρουόμενων εφαρμογών, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί το σφάλμα Dropbox 400. Επομένως, για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10.

Σημείωση: Προσέξτε να μην τερματίσετε καμία διαδικασία συστήματος. Τερματίστε μόνο τη διαδικασία που γνωρίζετε ότι έχετε εγκαταστήσει.

Μέθοδος 4: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Το σφάλμα Dropbox σημαίνει πολλές αιτίες, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας απόκρισης στην είσοδο του χρήστη, της διαρροής μνήμης (το Dropbox χρησιμοποιεί υπερβολική RAM, η οποία επιβραδύνει το σύστημα — πρόκειται για λανθασμένο κωδικό) και σφάλμα χρόνου εκτέλεσης. Οι περισσότερες από αυτές τις αιτίες οφείλονται σε αφαιρέσεις αρχείων που μπορεί επίσης να οφείλονται σε ιούς ή προβλήματα κακόβουλου λογισμικού. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς μπορώ να εκτελέσω σάρωση ιών στον υπολογιστή μου; και εφαρμόστε το ίδιο.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε την Εκκαθάριση δίσκου

Ο χαμηλός χώρος στο δίσκο μπορεί να συμβάλει στο σφάλμα Dropbox. Μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο βοηθητικό πρόγραμμα των Windows που ονομάζεται Εκκαθάριση δίσκου. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να χρησιμοποιήσετε την Εκκαθάριση δίσκου στα Windows 10.

Μέθοδος 6: Επανεγκαταστήστε τις βιβλιοθήκες της Microsoft

Η λήψη του μηνύματος σφάλματος Dropbox μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είναι πιθανό ένα σφάλμα χρόνου εκτέλεσης. Για να παρακάμψετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Microsoft Visual C++ 2015 – 2022, το οποίο είναι το πιο πρόσφατο πακέτο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε την Προβολή κατά ως κατηγορία και, στη συνέχεια, στην ενότητα Προγράμματα, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος.

  Πώς να αποθηκεύσετε αγαπημένα μέρη στους Χάρτες των Windows 10

3. Κάντε δεξί κλικ στο Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Σημείωση: Πρέπει να απεγκαταστήσετε το τελευταίο Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής τόσο x86 όσο και x64.

4. Μεταβείτε στο Microsoft Visual C++ Redistributable σελίδα λήψηςκαι κάντε κλικ στον επίσημο σύνδεσμο για τις βιβλιοθήκες χρόνου εκτέλεσης Microsoft 2015 – 2022.

Σημείωση: Εάν το σύστημά σας βασίζεται σε Windows 32-bit, κάντε λήψη του συνδέσμου x86 και εγκαταστήστε μόνο το x86. Εάν το σύστημά σας βασίζεται σε Windows 64-bit, πραγματοποιήστε λήψη και των δύο συνδέσμων x64 και x86 και εγκαταστήστε και τα δύο.

5. Για να μάθετε ποιο λειτουργικό σύστημα βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, κάντε δεξί κλικ στο This PC και κάντε κλικ στο Properties.

6. Εδώ, μπορείτε να τα δείτε σε ποια αρχιτεκτονική εκτελείται το λειτουργικό σύστημα.

Σημείωση: Εάν εμφανίζει 64-bit, ο υπολογιστής σας υποστηρίζει αρχεία 64-bit και 32-bit. Από την άλλη πλευρά, εάν εμφανίζει 32 bit, ο υπολογιστής σας υποστηρίζει μόνο αρχεία εγκατάστασης 32 bit.

7. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις άδειας χρήσης και κάντε κλικ στο Εγκατάσταση.

8. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Κλείσιμο.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε το Dropbox

Το μήνυμα σφάλματος Dropbox μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη μητρώου ή σε κατεστραμμένο αρχείο στην εγκατάσταση του Dropbox. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Dropbox για να λύσετε το πρόβλημα του σφάλματος Dropbox 400

1. Αναζητήστε τον Πίνακα Ελέγχου στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε την προβολή κατά ως κατηγορία. Κάτω από την επικεφαλίδα Προγράμματα, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος.

3. Κάντε δεξί κλικ στο Dropbox και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να απεγκαταστήσετε το Dropbox.

5. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R μαζί για να εκκινήσετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

6. Πληκτρολογήστε %localappdata% και κάντε κλικ στο OK.

7. Κάντε δεξί κλικ σε ένα φάκελο με το όνομα Dropbox και επιλέξτε Διαγραφή.

8. Τώρα, πατήστε το πλήκτρο Windows + R key για να ανοίξετε ξανά το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση και πληκτρολογήστε %appdata% και κάντε κλικ στο OK.

9. Αναζητήστε το Dropbox και διαγράψτε το φάκελο όπως έγινε νωρίτερα.

  Πώς να ενημερώσετε το Mac σας και να διατηρήσετε τις εφαρμογές ενημερωμένες

10. Ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση, πληκτρολογήστε %programfiles(x86)% και διαγράψτε το φάκελο Dropbox.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το φάκελο Dropbox, πληκτρολογήστε %programfiles% και διαγράψτε το φάκελο Dropbox.

11. Τέλος, επισκεφτείτε το Dropbox επίσημη ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο Λήψη τώρα.

12. Κάντε κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το Dropbox.

13. Κάντε κλικ στο Ναι στην προτροπή.

14. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να ρυθμίσετε το Dropbox στη συσκευή σας.

Επαγγελματική συμβουλή: Πώς να αφαιρέσετε συνδεδεμένες συσκευές στο Dropbox

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τη συσκευή ή την εφαρμογή στην οποία έχετε συνδεθεί, είτε η συσκευή μπορεί να είναι Android, Windows ή iOS. Μπορείτε να αφαιρέσετε όλες αυτές τις συσκευές και να συνδεθείτε ξανά από τη συσκευή όπου παρουσιάστηκε το σφάλμα Dropbox για να διορθώσει το 400. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Έχουμε εκτελέσει τα βήματα στο Google Chrome.

1. Πηγαίνετε στο επίσημη ιστοσελίδα του Dropbox και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ του λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τις Επιλογές.

3. Τώρα, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Ασφάλεια.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων δίπλα στη συσκευή που θέλετε να αφαιρέσετε.

6. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε στο Dropbox με τη συσκευή να προκαλεί το πρόβλημα για να δείτε αν το λύνει.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποιος είναι ο τύπος αρχείων που επιτρέπεται στο Dropbox;

Απ. Δεν υπάρχει περιορισμός στον τύπο του εγγράφου ή του τύπου αρχείου που μπορεί να αποθηκεύσει ένας χρήστης, αν και υπάρχουν περιορισμοί για έναν βασικό χρήστη, ο οποίος είναι δωρεάν, όπως αποθήκευση στο cloud έως ένα συγκεκριμένο χώρο. Το πρόγραμμα premium μπορεί να έχει πρόσβαση σε περισσότερο χώρο και οφέλη, κάτι που κοστίζει χρήματα.

Ε2. Είναι το Dropbox μια εφάπαξ πληρωμή;

Απ. Όχι, το Dropbox δεν είναι υπηρεσία εφάπαξ πληρωμής. Είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε συνδρομή στην οποία ένας χρήστης πρέπει να εγγραφεί εάν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Dropbox. Εάν προτιμάτε την εφάπαξ πληρωμή, σκεφτείτε να αγοράσετε μια μονάδα σκληρού δίσκου.

Ε3. Είναι το Dropbox καλό και αξίζει τα λεφτά του;

Απ. Δεδομένου ότι το Dropbox προσφέρει καλές ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης, έχει καλή εξυπηρέτηση. Πριν αγοράσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε μια δωρεάν υπηρεσία.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης του μηνύματος σφάλματος 400 του Dropbox ήταν χρήσιμο και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το πρόβλημά σας με επιτυχία. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε για εσάς. Εάν υπάρχουν ερωτήσεις ή προτάσεις, μην ξεχάσετε να τις αναφέρετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.