Διορθώστε τον πολύ χαμηλό όγκο των Windows 10

Μερικές φορές, μπορεί να αναλύσετε ότι τα επίπεδα έντασης των Windows 10 είναι στο μέγιστο, αλλά παρόλα αυτά η ένταση είναι πολύ χαμηλή. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί έξυπνα. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μια λίστα με λόγους και μεθόδους που επιλύουν το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows. Ελπίζουμε ότι αυτό λειτουργεί για εσάς! Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να διορθώσετε την ένταση του υπολογιστή πολύ χαμηλή στα Windows 10.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να διορθώσετε τον πολύ χαμηλό όγκο των Windows 10

Εάν αντιμετωπίζετε πολύ χαμηλή ένταση του φορητού υπολογιστή στα Windows 10 ενώ απολαμβάνετε τα περιεχόμενα ήχου του υπολογιστή σας, ο πιο πιθανός λόγος θα οφείλεται σε μη συμβατές ρυθμίσεις ήχου. Ακολουθούν μερικοί συνηθισμένοι λόγοι που συμβάλλουν στην πολύ χαμηλή ένταση του φορητού υπολογιστή στο ζήτημα των Windows 10.

  • Σίγαση ή χαμηλή ένταση.
  • Οι δυνατότητες βελτίωσης ήχου είναι ενεργοποιημένες στον υπολογιστή.
  • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης ήχου σε υπολογιστές.
  • Κατεστραμμένα καλώδια, βύσματα και ηχεία.
  • Δεν παρέχεται πρόσβαση στο μικρόφωνο.
  • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα Windows.
  • Ξεπερασμένα/μη συμβατά προγράμματα οδήγησης ήχου.
  • Παρουσία κατεστραμμένων αρχείων στον υπολογιστή.
  • Λίγες βασικές υπηρεσίες Windows Audio δεν είναι ενεργοποιημένες.

Τώρα, προχωρήστε στην επόμενη ενότητα για να διορθώσετε το πρόβλημα της υπερβολικά χαμηλής έντασης του φορητού υπολογιστή Windows 10. Θα συζητήσουμε τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows 10. Εφαρμόστε τις μεθόδους με την ίδια σειρά για να έχετε τέλεια αποτελέσματα.

Προκαταρκτικοί Έλεγχοι

Προτού κατευθυνθείτε προς τις προηγμένες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, μερικές απλές εισβολές θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πολύ χαμηλή ένταση του υπολογιστή Windows 10 με κλικ. Εάν δεν επιτύχετε κάποια διόρθωση, μεταβείτε στην επόμενη ενότητα.

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και τυχόν προσωρινές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με τον υπολογιστή θα επιλυθούν.

2. Διασφαλίστε τη σωστή σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς τα υψηλής ποιότητας ακουστικά περιεχόμενα απαιτούν ένα επαρκές όριο εύρους ζώνης. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ήχου όταν βρίσκεστε στη μέση οποιουδήποτε αρχείου βίντεο/ήχου, εάν κάποια από τα πακέτα δεδομένων χαθούν λόγω ανεπαρκούς εύρους ζώνης.

3. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα μικρόφωνο υψηλής ποιότητας και είναι σταθερά τοποθετημένο στον υπολογιστή σας.

4. Βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον με ήχους κίνησης ή θορύβους πλήθους στο παρασκήνιο. Αυτό θα αποτρέψει το ξεθώριασμα της φωνής σας.

Μέθοδος 1: Αντικαταστήστε τα κατεστραμμένα καλώδια

Ήρθε η ώρα να ελέγξετε εάν υπάρχει κάποια εξωτερική ζημιά στα εξωτερικά ηχεία, το μικρόφωνο και άλλες συσκευές ήχου που συμβάλλουν στο πρόβλημα.

1. Ελέγξτε τα καλώδια για χαλαρές συνδέσεις και εάν όλα τα άλλα καλώδια είναι συνδεδεμένα ή όχι.

2. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα άλλα καλώδια και τα καλώδια είναι συνδεδεμένα στη σωστή υποδοχή. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις σωστές υποδοχές, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υλικού.

3. Ελέγξτε τα επίπεδα έντασης και εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη.

4. Εάν έχετε συνδέσει και ακουστικά, αποσυνδέστε τα και ελέγξτε αν βοηθάει.

Μέθοδος 2: Επιλέξτε Σωστή συσκευή αναπαραγωγής

Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία συσκευές εξόδου ήχου, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πότε η συσκευή χρησιμοποιείται ως συσκευή εξόδου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε την έξοδο ήχου.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος για να αναπτύξετε τη λίστα των συσκευών ήχου που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή.

  Αλλάξτε το φόντο της οθόνης σύνδεσης στα Windows 10

3. Επιλέξτε τη συσκευή ήχου (προτιμάτε) και βεβαιωθείτε ότι ο ήχος αναπαράγεται μέσω της επιλεγμένης συσκευής.

Προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο εάν αυτή δεν επιλύσει το πρόβλημά σας.

Μέθοδος 3: Ενεργοποίηση συσκευής ήχου

Σε αυτή τη μέθοδο, πρέπει να ελέγξετε εάν οι ρυθμίσεις ήχου είναι σωστές και συμβατές με τη συσκευή ήχου που χρησιμοποιείτε. Αυτό σας βοηθά να διορθώσετε το πρόβλημα με την υπερβολικά χαμηλή ένταση του φορητού υπολογιστή Windows 10, καθώς ακολουθείτε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Speakers στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και κάντε κλικ στο Open Volume Mixer.

2. Τώρα, θα ανοίξει ένα σύνολο χειριστηρίων έντασης. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα επίπεδα έντασης δεν είναι σε σίγαση. Αν βρείτε κόκκινο κύκλο με γραμμή, καταργήστε τη σίγαση του επιπέδου έντασης.

3. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

4. Κάντε κλικ στο Σύστημα.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ήχος από το αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο Ιδιότητες συσκευής στο μενού Έξοδος.

6. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο Απενεργοποίηση δεν είναι επιλεγμένο.

7. Επαναλάβετε τα βήματα 5-6 για συσκευές εισόδου όπως απεικονίζεται.

Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows 10.

Μέθοδος 4: Εκτελέστε το Audio Troubleshooter

Ο υπολογιστής σας περιέχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για την επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων και σφαλμάτων που προκύπτουν αυτόματα. Οι συσκευές ήχου που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας και οι ενσωματωμένες συσκευές ήχου θα σαρωθούν. Ακολουθήστε τον οδηγό μας How to Run Hardware and Devices Troubleshooter για να διορθώσετε προβλήματα για να διορθώσετε όλα τα ζητήματα υλικού που σχετίζονται με τον ήχο στον υπολογιστή σας. Επίσης, μπορείτε να εκτελέσετε το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου ξεχωριστά σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Τρόπος εκτέλεσης του Windows Update Troubleshooter, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή Αναπαραγωγή ήχου όπως απεικονίζεται.

Μέθοδος 5: Κλείστε προγράμματα με χρήση ήχου

Για να επιλύσετε το πρόβλημα, εάν το βοηθητικό πρόγραμμα ήχου χρησιμοποιείται από άλλα προγράμματα στον υπολογιστή σας Windows 10, συνιστάται να κλείσετε όλα τα άλλα προγράμματα ή εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο ένα προς ένα ή να τα αναγκάσετε να τερματιστούν χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση εργασιών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να τερματίσετε την εργασία στα Windows 10.

Μέθοδος 6: Να επιτρέπεται η πρόσβαση ήχου

Εάν η εφαρμογή μέσω της οποίας ακούτε τον ήχο δεν βρίσκεται στη λίστα, δεν μπορείτε να ακούσετε κανένα ηχητικό περιεχόμενο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ήχου είναι ενεργοποιημένες για την εφαρμογή σας στον υπολογιστή σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows + I μαζί.

2. Κάντε κλικ στο Privacy.

3. Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στην επιλογή Μικρόφωνο. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνό σας είναι ενεργοποιημένη.

Σημείωση: Εκκινήστε το Sound Settings από το μενού αναζήτησης και επιλέξτε τη σωστή συσκευή εισόδου (Μικρόφωνο (2-High Definition Audio Device)) ως προεπιλογή.

Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα της έντασης του φορητού υπολογιστή μου με τα Windows 10.

Μέθοδος 7: Ορισμός προεπιλεγμένης συσκευής ήχου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εάν η συσκευή ήχου, όπως ακουστικά ή ηχεία, έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη συσκευή. Ας υποθέσουμε την περίπτωση σύνδεσης μιας εξωτερικής οθόνης (που δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία) στον υπολογιστή σας. Εάν αυτή η οθόνη έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη συσκευή εξόδου, δεν θα μπορείτε να ακούσετε ήχο. Ορίστε τη συσκευή ήχου σας ως την προεπιλεγμένη συσκευή, όπως περιγράφεται παρακάτω, για να διορθώσετε το πρόβλημα της υπερβολικά χαμηλής έντασης του φορητού υπολογιστή Windows 10.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε την επιλογή Ήχοι.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Αναπαραγωγή και κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου που θέλετε να ορίσετε ως προεπιλεγμένη.

3. Επιλέξτε την επιλογή Ορισμός ως προεπιλεγμένης συσκευής όπως επισημαίνεται και κάντε κλικ στο Εφαρμογή και στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

  Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές που δεν υπάρχουν πια στο App Store του τηλεφώνου σας

Μέθοδος 8: Ενεργοποιήστε ξανά την κάρτα ήχου

Μπορείτε να διορθώσετε εύκολα το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows 10, επανεκκινώντας την κάρτα ήχου όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Device Manager και κάντε κλικ στο Open.

2. Αναπτύξτε τα χειριστήρια ήχου, βίντεο και παιχνιδιών κάνοντας διπλό κλικ πάνω τους.

3. Κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου σας και επιλέξτε Απενεργοποίηση συσκευής.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας κλικ στο Yes και επανεκκινώντας τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα Βήματα 1-2.

5. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου σας και επιλέξτε Ενεργοποίηση συσκευής.

6. Τώρα, δοκιμάστε να παίξετε οποιονδήποτε ήχο στην εφαρμογή σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 8: Απενεργοποιήστε τις βελτιώσεις ήχου

Εάν ο ήχος φαίνεται να είναι χαμηλής ποιότητας ή θορυβώδης, σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τον ρυθμό δειγματοληψίας. Ένας ρυθμός δειγματοληψίας χαμηλής συχνότητας θα προκαλέσει προβλήματα στα Windows 10 με πολύ χαμηλό όγκο του υπολογιστή, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό δειγματοληψίας υψηλότερης συχνότητας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε την επιλογή Ήχοι.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Αναπαραγωγή και επιλέξτε τη συσκευή ήχου ακολουθούμενη από το κουμπί Ιδιότητες.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και από το αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή Προεπιλεγμένη μορφή, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το υψηλότερο εύρος συχνοτήτων (24 bit, 48000 Hz).

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Απενεργοποίηση βελτιώσεων ήχου δεν είναι επιλεγμένη στην περιοχή Βελτιώσεις σήματος.

6. Κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ελέγξτε αν αντιμετωπίζετε ξανά την ένταση του φορητού υπολογιστή πολύ χαμηλή στα Windows 10. Εάν ναι, προσαρμόστε τα διαφορετικά επίπεδα των περιοχών συχνοτήτων επαναλαμβάνοντας αυτά τα βήματα και επιβεβαιώστε ποιο εύρος επιλύει την ένταση του υπολογιστή πολύ χαμηλή στα Windows 10.

Μέθοδος 9: Επιδιόρθωση κατεστραμμένων αρχείων

Μερικά βασικά αρχεία και προγράμματα πρέπει να λειτουργούν στον υπολογιστή σας. Αλλά, εάν είναι κατεστραμμένα ή έχουν ρυθμιστεί εσφαλμένα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα Windows 10 που ο όγκος του φορητού υπολογιστή μου είναι πολύ χαμηλός. Ωστόσο, μπορεί να επιδιορθωθεί χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα του υπολογιστή σας Windows 10, συγκεκριμένα, Έλεγχος αρχείων συστήματος και Εξυπηρέτηση και Διαχείριση εικόνων ανάπτυξης. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 και ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες για να επιδιορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία σας.

Περιμένετε να εκτελεστούν οι εντολές και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα της έντασης του φορητού υπολογιστή μου με τα Windows 10.

Μέθοδος 10: Επανεκκινήστε τις υπηρεσίες ήχου

Μερικές από τις βασικές υπηρεσίες ήχου των Windows θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows 10. Εάν σε περίπτωση, αυτές οι υπηρεσίες απενεργοποιηθούν, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολλές διενέξεις. Επανεκκινήστε μερικές βασικές υπηρεσίες ήχου σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Υπηρεσίες και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στην υπηρεσία Windows Audio.

3. Τώρα, στο νέο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε τον τύπο εκκίνησης σε Αυτόματη, όπως φαίνεται. Κάντε κλικ στο Apply και OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Σημείωση: Εάν η κατάσταση υπηρεσίας έχει διακοπεί, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Εάν η κατάσταση υπηρεσίας εκτελείται, κάντε κλικ στο Διακοπή και εκκίνηση ξανά.

4. Επαναλάβετε όλα αυτά τα βήματα για άλλες υπηρεσίες των Windows, όπως το Windows Audio Endpoint Builder και Remote Procedure Call (RPC).

Μέθοδος 11: Απαγόρευση αποκλειστικής πρόσβασης για συσκευή ήχου

Ωστόσο, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την υπερβολικά χαμηλή ένταση του υπολογιστή με τα Windows 10, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κανένα άλλο πρόγραμμα δεν αναλαμβάνει τον αποκλειστικό έλεγχο της συσκευής ήχου σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα που συζητήθηκε .

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ηχεία και επιλέξτε Ήχοι.

  Πώς να αφαιρέσετε ονόματα συντομεύσεων επιφάνειας εργασίας για να βελτιώσετε την αισθητική

2. Επιλέξτε τη συσκευή ήχου σας και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.

3. Στην καρτέλα Γενικά, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Χρήση συσκευής έχει οριστεί σε Χρήση αυτής της συσκευής (ενεργοποίηση) όπως φαίνεται. Κάντε κλικ στο Apply και OK εάν έχετε κάνει αλλαγές.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους και στο μενού Αποκλειστική λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι οι ακόλουθες επιλογές δεν είναι επιλεγμένες.

  • Επιτρέψτε στις εφαρμογές να αναλάβουν τον αποκλειστικό έλεγχο αυτής της συσκευής.

  • Δώστε προτεραιότητα στις εφαρμογές αποκλειστικής λειτουργίας.

Σημείωση: Μόλις καταργήσετε την επιλογή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να αναλαμβάνουν τον αποκλειστικό έλεγχο αυτής της συσκευής, η επιλογή Προτεραιότητα στις εφαρμογές αποκλειστικής λειτουργίας θα καταργηθεί αυτόματα.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Τώρα, θα είχατε διορθώσει το πρόβλημα της υπερβολικά χαμηλής έντασης του φορητού υπολογιστή των Windows 10.

Μέθοδος 12: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης ήχου

Τα παλιά και μη συμβατά προγράμματα οδήγησης ήχου θα έχουν πάντα ως αποτέλεσμα το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows 10. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης ήχου και εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, σας συμβουλεύουμε να τα ενημερώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες στον οδηγό μας Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου Realtek HD στα Windows 10.

Αφού ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου στην πιο πρόσφατη έκδοση, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα της πολύ χαμηλής έντασης του φορητού υπολογιστή Windows 10.

Μέθοδος 13: Ενημερώστε τα Windows

Τυχόν νέες ενημερώσεις της Microsoft που εκκρεμούν για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, τότε ορισμένα σφάλματα και προβλήματα δεν μπορούν να επιλυθούν στον υπολογιστή σας. Η ενημέρωση των υπολογιστών με Windows 10 θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το ζήτημα των Windows 10 με υπερβολικά χαμηλή ένταση του φορητού υπολογιστή. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10.

Ελέγξτε εάν η ένταση ήχου του υπολογιστή είναι πολύ χαμηλή στο πρόβλημα των Windows 10 ή όχι.

Μέθοδος 14: Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης ήχου

Μερικές φορές, η τρέχουσα έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης ήχου μπορεί να προκαλέσει τυχόν διενέξεις ήχου και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων οδήγησης. Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης του υπολογιστή σας στην προηγούμενη κατάστασή τους ακολουθώντας τον οδηγό μας Πώς να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10.

Μέθοδος 15: Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης ήχου

Σας συμβουλεύουμε να επανεγκαταστήσετε μη συμβατά προγράμματα οδήγησης συσκευών μόνο εάν δεν μπορείτε να επιτύχετε καμία επιδιόρθωση ενημερώνοντάς τα. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά προγράμματα οδήγησης ήχου ή εφαρμόζοντας τα βήματα με μη αυτόματο τρόπο, όπως περιγράφεται στον οδηγό μας Πώς να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης στα Windows 10

Μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης ήχου, ελέγξτε αν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο στα Windows 10.

Μέθοδος 16: Επιδιόρθωση και επαναφορά της εφαρμογής σε διένεξη

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows 10, αλλά μπορείτε να ακούσετε τον ήχο σε άλλες εφαρμογές στον υπολογιστή σας, τότε υπάρχει πιθανότητα η εφαρμογή ήχου που λάβατε από το Microsoft Store να βρίσκεται σε διένεξη κάπου. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, επιδιορθώστε ή επαναφέρετε την εφαρμογή εάν είναι δυνατόν για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Σημείωση: Σε αυτόν τον οδηγό, παρουσιάζονται τα βήματα για την επισκευή και την επαναφορά εκτοξευτών Minecraft. Ακολουθήστε τα βήματα ανάλογα με το παιχνίδι σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Minecraft Launcher και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις εφαρμογής.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Επιδιόρθωση.

Σημείωση: Τα δεδομένα της εφαρμογής σας δεν θα επηρεαστούν κατά την επισκευή του Minecraft Launcher.

4. Ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα ήχου. Εάν όχι, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά.

Σημείωση: Η επαναφορά του Minecraft Launcher θα διαγράψει τα δεδομένα της εφαρμογής.

5. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή ως τελευταία επιλογή.

Μέθοδος 17: Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας έχει βοηθήσει, τότε η μόνη επιλογή που απομένει είναι να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην προηγούμενη έκδοσή του. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της Επαναφοράς Συστήματος στα Windows 10 και εφαρμόστε τις οδηγίες όπως παρουσιάζονται.

Μετά την επαναφορά του υπολογιστή σας με Windows 10, ελέγξτε εάν το πρόβλημα με τα Windows 10 έχει επιδιορθωθεί πολύ χαμηλή ένταση ήχου υπολογιστή.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το πρόβλημα πολύ χαμηλής έντασης των Windows 10. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.