Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Netflix UI3012

Όταν απολαμβάνετε βίντεο Netflix, μπορεί να καταλήξετε με τον κωδικό σφάλματος του Netflix UI3012. Αυτό υποδεικνύει προβλήματα συνδεσιμότητας που δεν θα εξαφανιστούν από τον υπολογιστή σας με Windows, εκτός και αν τα αντιμετωπίσετε από το root. Το σφάλμα Netflix UI3012 εμφανίζεται όχι μόνο σε συσκευή Mac ή υπολογιστή Windows 10, αλλά και σε Apple TV ή εφαρμογή για κινητά.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Netflix UI3012

Θα εμφανιστεί ο κωδικός σφάλματος μαζί με το ακόλουθο μήνυμα σφάλματος.

Ωχ, κάτι πήγε στραβά…
Απρόσμενο σφάλμα
Παρουσιάστηκε ένα απροσδόκητο σφάλμα. Επαναλάβετε τη φόρτωση της σελίδας και προσπαθήστε ξανά.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε τους λόγους που συνοδεύονται από βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για το ίδιο. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε.

Τι προκαλεί το σφάλμα Netflix UI3012;

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι που προκαλούν σφάλματα UI3012 στο Netflix. Αναλύστε τα σε βάθος, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα εύκολα.

  • Ζητήματα συνδεσιμότητας δικτύου.
  • Κακό σήμα δικτύου.
  • Παρεμβάσεις στο Διαδίκτυο.
  • Λανθασμένες ρυθμίσεις δικτύου.
  • Κακό καλώδιο δικτύου.
  • Μη συμβατές επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης.
  • Οι υπηρεσίες ISP είναι περιορισμένες.
  • Παρεμβολή VPN/διακομιστή μεσολάβησης.

Σε αυτήν την ενότητα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα μεθόδων αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το σφάλμα Netflix UI3012. Ακολουθήστε τα με την ίδια σειρά για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στον υπολογιστή Windows 10.

Μέθοδος 1: Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Ακολουθήστε αυτές τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων:

  • Επανεκκινήστε τον υπολογιστή: Πρώτα και κύρια, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον κωδικό σφάλματος του Netflix UI3012 επανεκκινώντας τον υπολογιστή σας. Αυτό θα επιλύσει όλες τις προσωρινές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης και την εφαρμογή.

  • Ανανέωση σελίδας: Όπως προτείνεται από το Netflix, η επαναφόρτωση σελίδων Netflix θα επιλύσει τις διενέξεις του προγράμματος περιήγησης και τον κωδικό σφάλματος Netflix UI3012 επίσης. Επίσης, ελέγξτε εάν υπάρχουν προβλήματα διακομιστή και εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Netflix.

  • Σύνδεση σε διαφορετικό δίκτυο: Εάν έχετε συνδεθεί σε ένα δημόσιο δίκτυο, ο διαχειριστής σας μπορεί να έχει απενεργοποιήσει ορισμένους ιστότοπους και εφαρμογές. Σε αυτήν την περίπτωση, συνδεθείτε σε διαφορετικό δίκτυο εάν είναι δυνατόν και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα.

  • Αυξήστε την ισχύ του σήματος: Μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ του σήματος Wi-Fi μετακινώντας τον εαυτό σας προς το δρομολογητή και αφαιρώντας τα εμπόδια (ασύρματα τηλέφωνα, μικροκύματα κ.λπ.) που παρεμβαίνουν στο δίκτυο.

  • Μετάβαση σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης: Εάν υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας με Windows 10, θα μπορούσατε να επιλύσετε το ίδιο απλώς μεταβαίνοντας σε κάποια άλλα προγράμματα περιήγησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε εάν το πρόβλημα σχετίζεται με την εφαρμογή ή το πρόγραμμα περιήγησης.

  • Μετάβαση σε ενσύρματη σύνδεση: Εάν χρησιμοποιείτε σήμα Wi-Fi, συνδέστε τον υπολογιστή Windows και τον δρομολογητή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet. Στη συνέχεια, παίξτε το Netflix και ελέγξτε αν το πρόβλημα παραμένει.

Μέθοδος 2: Συνδεθείτε ξανά στο Netflix

Η αποσύνδεση από τον λογαριασμό Netflix θα διαγράψει τυχόν προβλήματα στον λογαριασμό και τα διαπιστευτήριά σας. Περιμένετε λίγο, συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας σύμφωνα με τις οδηγίες.

1. Κάντε κλικ στο Sign Out στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του Netflix.

2. Αφού αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Netflix, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα ή επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Είσοδος.

3. Πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήριά σας και ελέγξτε εάν αντιμετωπίζετε ξανά το σφάλμα Netflix UI3012.

Μέθοδος 3: Επανεκκινήστε το οικιακό δίκτυο

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να επανεκκινήσετε το Οικιακό δίκτυο.

Επιλογή I: Επανεκκίνηση του δρομολογητή

Η επανεκκίνηση του δικτύου σας θα μπορούσε να επιλύσει και να χειριστεί τον κωδικό σφάλματος UI3012 του Netflix. Ακολουθούν μερικές απλές μέθοδοι για να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας.

1. Βρείτε το κουμπί λειτουργίας στο πίσω μέρος του δρομολογητή σας.

2. Πατήστε το κουμπί μία φορά για να το απενεργοποιήσετε.

3. Τώρα, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του δρομολογητή και περιμένετε έως ότου αποστραγγιστεί πλήρως η τροφοδοσία από τους πυκνωτές.

4. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε το μετά από ένα λεπτό.

5. Περιμένετε μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση δικτύου και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά.

Επιλογή II: Επαναφορά δρομολογητή

Εάν η επανεκκίνηση του δρομολογητή δεν διόρθωνε το σφάλμα, δοκιμάστε να επαναφέρετε τον δρομολογητή σας.

Σημείωση 1: Όλες οι ρυθμίσεις και ρυθμίσεις όπως οι προωθημένες θύρες, οι συνδέσεις στη μαύρη λίστα, τα διαπιστευτήρια κ.λπ., θα διαγραφούν. Επομένως, φροντίστε να κρατήσετε έναν λογαριασμό για αυτά πριν προχωρήσετε στις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω.

Σημείωση 2: Μετά την Επαναφορά, ο δρομολογητής θα επιστρέψει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και τον κωδικό πρόσβασης ελέγχου ταυτότητας. Επομένως, χρησιμοποιήστε τα προεπιλεγμένα διαπιστευτήριά του για να συνδεθείτε μετά την επαναφορά.

1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP της πύλης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήριά σας στο Login όπως φαίνεται.

2. Σημειώστε όλες τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης. Θα τα απαιτήσετε μετά την επαναφορά του δρομολογητή, καθώς ενδέχεται να χάσετε τα διαπιστευτήρια του ISP σας εάν χρησιμοποιήσετε ένα πρωτόκολλο P2P (πρωτόκολλο από σημείο σε σημείο μέσω Διαδικτύου)

3. Τώρα, κρατήστε πατημένο το κουμπί Επαναφορά στο δρομολογητή σας για 10-30 δευτερόλεπτα.

Σημείωση: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε συσκευές κατάδειξης όπως καρφίτσα ή οδοντογλυφίδα για να πατήσετε το κουμπί RESET σε ορισμένους δρομολογητές.

4. Ο δρομολογητής θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ενεργοποιηθεί ξανά. Μπορείτε να αφήσετε το κουμπί όταν αρχίσουν να αναβοσβήνουν τα φώτα.

5. Εισαγάγετε ξανά τις λεπτομέρειες διαμόρφωσης του δρομολογητή στην ιστοσελίδα.

Ελέγξτε εάν το σφάλμα Netflix UI3012 έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 4: Απενεργοποίηση VPN

Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) μπορεί να επηρεάσει τους διακομιστές Netflix και τη σύνδεση δικτύου. Ωστόσο, αυτοί οι διακομιστές VPN ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στη σύνδεση στο Netflix προκαλώντας σφάλμα UI3012. Σας συμβουλεύουμε να απενεργοποιήσετε τα δίκτυα VPN ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows και πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις VPN στη γραμμή αναζήτησης. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Αποσυνδέστε την ενεργή υπηρεσία VPN και απενεργοποιήστε τις επιλογές VPN.

Μέθοδος 5: Απενεργοποίηση διακομιστή μεσολάβησης

Ένας διακομιστής μεσολάβησης αυξάνει την ταχύτητα, συμπιέζει την κυκλοφορία και διατηρεί το εύρος ζώνης του δικτύου σας. Επίσης, το απασχολημένο δίκτυο καθαρίζεται με λίγο χώρο αφαιρώντας διαφημίσεις από ιστότοπους, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο δίκτυό σας. Αυτό παρεμβαίνει επίσης στο Netflix, προκαλώντας έτσι το σφάλμα UI3012. Σας συμβουλεύουμε να απενεργοποιήσετε το διακομιστή μεσολάβησης ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

1. Βγείτε από το Netflix και βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου που σχετίζονται με το Netflix από τη Διαχείριση εργασιών.

2. Πατήστε το κουμπί Windows, πληκτρολογήστε Proxy και Άνοιγμα.

3. Εδώ, απενεργοποιήστε τις ακόλουθες ρυθμίσεις.

  • Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων
  • Χρησιμοποιήστε το σενάριο εγκατάστασης
  • Χρησιμοποιήστε διακομιστή μεσολάβησης

4. Τώρα, εκκινήστε ξανά το Netflix και δοκιμάστε εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό χωρίς σφάλματα.

Μέθοδος 6: Αλλαγή διεύθυνσης DNS

Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι ο κωδικός σφάλματος Netflix UI3012 μπορεί να διορθωθεί αλλάζοντας τη διεύθυνση DNS που παρέχεται από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση Google DNS για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και εδώ είναι μερικές οδηγίες για να αλλάξετε τη διεύθυνση DNS του υπολογιστή σας.

1. Εκκινήστε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Windows + R.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε Enter.

ncpa.cpl

3. Κάντε δεξί κλικ στον ενεργό προσαρμογέα δικτύου σας και κάντε κλικ στο Ιδιότητες.

4. Θα εμφανιστεί το παράθυρο Ιδιότητες Wi-Fi. Κάντε κλικ στο Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 (TCP/IPv4) και κάντε κλικ στο Ιδιότητες.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε διπλό κλικ στην έκδοση 4 πρωτοκόλλου Internet (TCP/IPv4) για να ανοίξετε το παράθυρο Ιδιότητες.

5. Επιλέξτε την επιλογή Χρήση των ακόλουθων διευθύνσεων διακομιστή DNS. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τις παρακάτω τιμές στο πεδίο Προτιμώμενος διακομιστής DNS και Εναλλακτικός διακομιστής DNS.

8.8.8.8
8.8.4.4

6. Επιλέξτε Επικύρωση ρυθμίσεων κατά την έξοδο και κάντε κλικ στο OK.

7. Κλείστε το παράθυρο και αυτή η μέθοδος θα διορθώσει το σφάλμα Netflix UI3012.

Μέθοδος 7: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας (Δεν συνιστάται)

Εάν η σουίτα ασφαλείας του Τείχους προστασίας του Windows Defender αποκλείει ορισμένες δυνατότητες του Netflix, ακολουθούν μερικές επιλογές που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Επιλογή I: Ομάδες λευκής λίστας στο τείχος προστασίας

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο Να επιτρέπεται μια εφαρμογή ή δυνατότητα μέσω του Τείχους προστασίας του Windows Defender.

3. Κάντε κλικ στην Αλλαγή ρυθμίσεων. Τέλος, ελέγξτε εάν το Netflix επιτρέπει τη διέλευση του Τείχους προστασίας.

4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Να επιτρέπεται σε άλλη εφαρμογή… για να περιηγηθείτε στο Netflix εάν δεν υπάρχει στη λίστα.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές. Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το σφάλμα.

Επιλογή II: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας προσωρινά

Σημείωση: Εάν απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας, καθιστά τον υπολογιστή σας πιο ευάλωτο σε επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού ή ιών. Επομένως, εάν επιλέξετε να το κάνετε, φροντίστε να το ενεργοποιήσετε αμέσως μετά την επιδιόρθωση του προβλήματος.

1. Εκκινήστε τον Πίνακα Ελέγχου πληκτρολογώντας στο πλαίσιο αναζήτησης των Windows. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Επιλέξτε Σύστημα και Ασφάλεια.

3. Κάντε κλικ στο Τείχος προστασίας του Windows Defender.

4. Επιλέξτε Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τείχους προστασίας του Windows Defender.

5. Επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα στην επιλογή Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender (δεν συνιστάται) όπου είναι διαθέσιμο σε αυτήν την οθόνη.

Μέθοδος 8: Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης

Τυχόν κατεστραμμένα δεδομένα περιήγησης και η προσωρινή μνήμη θα προκαλέσει σφάλματα στην κανονική εμπειρία περιήγησης στο Διαδίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του Netflix εντός προγράμματος περιήγησης και αντιμετωπίζετε τυχόν κωδικούς σφάλματος, συνιστάται να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

Επιλογή I: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στο Google Chrome

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Σημείωση: Μπορείτε να πλοηγηθείτε απευθείας στη σελίδα για να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Chrome πληκτρολογώντας chrome://settings/clearBrowserData στη γραμμή αναζήτησης.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα εργαλεία.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης…

5. Εδώ, επιλέξτε το εύρος χρόνου για την ολοκλήρωση της ενέργειας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρα τα δεδομένα, επιλέξτε Όλη η ώρα και κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο Cookies και άλλα δεδομένα ιστότοπου και το πλαίσιο Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία είναι επιλεγμένα πριν διαγράψετε τα δεδομένα από το πρόγραμμα περιήγησης.

Επιλογή II: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στον Microsoft Edge

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Edge και ανοίξτε μια νέα καρτέλα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

Σημείωση: Μπορείτε να πλοηγηθείτε απευθείας στη σελίδα για να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Edge πληκτρολογώντας edge://settings/clearBrowserData στη γραμμή αναζήτησης.

2. Μεταβείτε στην επιλογή Απόρρητο, αναζήτηση και υπηρεσίες στο αριστερό παράθυρο.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη δεξιά οθόνη και κάντε κλικ στο Επιλέξτε τι θέλετε να διαγράψετε.

4. Στο επόμενο παράθυρο, επιλέξτε τα πλαίσια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως Ιστορικό περιήγησης, Cookies και άλλα δεδομένα ιστότοπου, Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία κ.λπ., και κάντε κλικ στο Clear now.

5. Τέλος, όλα τα δεδομένα περιήγησής σας θα διαγραφούν τώρα.

Επιλογή III: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στον Firefox

1. Εκκινήστε τον Firefox και ανοίξτε μια νέα καρτέλα.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Μενού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις από την αναπτυσσόμενη λίστα.

4. Μεταβείτε στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια και κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων στο μενού Cookies και Δεδομένα τοποθεσίας.

5. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου Cookies and Site Data και επιλέξτε το πλαίσιο Cached Web Content.

7. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση για να διαγράψετε τα προσωρινά αποθηκευμένα cookies του Firefox.

Μέθοδος 9: Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Μπορείτε να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων των πρόσθετων και των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης. Όταν πρόκειται για σφάλματα και προβλήματα, μερικές φορές οι παλιές επεκτάσεις και τα μη συμβατά πρόσθετα μπορεί να συμβάλλουν στον κωδικό σφάλματος UI3012 του Netflix. Για να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Επιλογή I: Απενεργοποίηση επεκτάσεων Chrome

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Σημείωση: Στη σελίδα επεκτάσεων απευθείας, πληκτρολογήστε chrome://extensions/ στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Enter.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε την επιλογή Περισσότερα εργαλεία.

4. Κάντε κλικ στις Επεκτάσεις.

5. Τέλος, απενεργοποιήστε την επέκταση που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Εάν δεν αντιμετωπίσατε κάποιο σφάλμα μετά την απενεργοποίηση κάποιας συγκεκριμένης επέκτασης, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση για να τη διαγράψετε από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Επιλογή II: Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις άκρων

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Edge και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

Σημείωση: Για να παραλείψετε τα μεγάλα βήματα για να φτάσετε στη σελίδα επεκτάσεων, πληκτρολογήστε edge://extensions/ στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Enter.

2. Κάντε κλικ στις Επεκτάσεις.

3. Επιλέξτε οποιαδήποτε επέκταση και κάντε κλικ στο Manage extensions.

4. Απενεργοποιήστε την επέκταση και ελέγξτε εάν αντιμετωπίζετε ξανά το σφάλμα.

5. Ομοίως, απενεργοποιήστε όλες τις επεκτάσεις μία προς μία και ταυτόχρονα ελέγξτε εάν το σφάλμα επαναλαμβάνεται. Εάν διαπιστώσετε ότι το σφάλμα δεν εμφανίζεται μετά την κατάργηση κάποιας συγκεκριμένης επέκτασης, τότε απεγκαταστήστε το εντελώς από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

6. Επιλέξτε την αντίστοιχη επέκταση και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες όπως φαίνεται. Επιλέξτε Κατάργηση από τον Microsoft Edge.

7. Επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας κλικ στο Remove.

Επιλογή III: Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις Firefox

1. Εκκινήστε τον Firefox και κάντε κλικ στο εικονίδιο Μενού.

2. Επιλέξτε την επιλογή Πρόσθετα και θέματα από τη λίστα.

3. Κάντε κλικ στο Extensions στο αριστερό παράθυρο και απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις.

4. Απενεργοποιήστε όλες τις επεκτάσεις μία προς μία και ελέγξτε τι προκαλεί το πρόβλημα ελέγχοντάς το επανειλημμένα.

5. Τέλος, αν έχετε εντοπίσει ποια επέκταση σας προκαλεί το πρόβλημα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες που αντιστοιχεί σε αυτήν και επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση.

Μέθοδος 10: Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης

Ορισμένα σφάλματα προγράμματος περιήγησης δεν θα επιλυθούν μέχρι να εγκατασταθούν ξανά. Εάν έχετε βαρεθεί να αντιμετωπίζετε διενέξεις περιήγησης που σχετίζονται με το σφάλμα UI3012 του Netflix, ακολουθούν μερικές οδηγίες για να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Εδώ, λαμβάνεται ως παράδειγμα ο Firefox. Ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα περιήγησής σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου στη γραμμή αναζήτησης. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στο Uninstall a program.

3. Κάντε κλικ στο Mozilla Firefox (x64 en-US) όπως φαίνεται και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

4. Επιβεβαιώστε το ερώτημα εάν υπάρχει και περιμένετε μέχρι να απεγκατασταθεί το πρόγραμμα περιήγησης από τον υπολογιστή σας.

5. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε %localappdata%. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

6. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Mozilla για να τον ανοίξετε.

7. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο του Firefox και επιλέξτε Διαγραφή.

8. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε %appdata%. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

9. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Mozilla για να τον ανοίξετε.

10. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο του Firefox και επιλέξτε Διαγραφή.

11. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 10.

12. Κάντε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Firefox όπως φαίνεται.

13. Τέλος, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε τον Firefox.

Μέθοδος 11: Επαναφορά δικτύου

Αυτή είναι η τελευταία επιλογή για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος Netflix UI3012. Η ρύθμιση δικτύου θα φέρει όλες τις ρυθμίσεις δικτύου στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους και έτσι θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το σφάλμα.

Σημείωση: Για να πραγματοποιήσετε επαναφορά δικτύου, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας εκτελείται σε Windows 10 έκδοση 1607 ή νεότερη έκδοση. Για να ελέγξετε την έκδοσή σας, ακολουθήστε αυτήν τη διαδρομή. Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πληροφορίες. Αφού επαναφέρετε το δίκτυό σας, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά όλο το λογισμικό δικτύωσης, όπως πελάτες VPN ή εικονικούς διακόπτες.

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Κάντε κλικ στο Δίκτυο & Διαδίκτυο.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Κατάσταση στο αριστερό παράθυρο και μετακινηθείτε προς τα κάτω στη δεξιά οθόνη για να κάνετε κλικ στην Επαναφορά δικτύου.

4. Τέλος, επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας κλικ στο Reset now.

Τώρα, ο υπολογιστής σας επανεκκινείται. Τελικά, ο κωδικός σφάλματος του Netflix UI3012 θα διορθωθεί τώρα.

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίσετε ξανά το σφάλμα, εκτελέστε επαναφορά συστήματος του υπολογιστή σας Windows 10 και εάν υποθέσετε τυχόν μη φυσιολογικά προβλήματα συνδεσιμότητας, επικοινωνήστε αμέσως με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP).

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος UI3012 του Netflix στη συσκευή σας. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Συνεχίστε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας για περισσότερες ενδιαφέρουσες συμβουλές και κόλπα και αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

  Πώς να δημιουργήσετε Memojis στο iPhone 13