Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998

Κατά τη ροή της αγαπημένης σας ταινίας στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα ροής, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα. Δεν είναι αρκετό για να σας ταράξει; Η εφαρμογή Hulu έχει αποκτήσει ευρεία δημοτικότητα λόγω της ικανότητάς της να υποστηρίζει διάφορες ταινίες και της ευκολίας χρήσης. Ωστόσο, ο κωδικός σφάλματος Hulu 2 998 εμφανίζεται στην οθόνη όταν προσπαθείτε να έχετε μια καλή εμπειρία ροής. Αυτό είναι ένα προσωρινό μήνυμα σφάλματος που εμφανίζεται λόγω δυσλειτουργιών στη συσκευή ροής. Το άρθρο παρέχει τις μεθόδους για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος Hulu 2 998 σε διάφορες συσκευές ροής.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998

Η λίστα των αιτιών για τις οποίες μπορεί να εμφανιστεί ο κωδικός σφάλματος 2 998 στη συσκευή ροής παρατίθεται παρακάτω ως:

  • Το πρόγραμμα συνδρομής έχει λήξει- Εάν το πρόγραμμα συνδρομής της εφαρμογής Hulu έχει λήξει, ενδέχεται να εμφανιστεί το μήνυμα σφάλματος.

  • Μη συμβατή συσκευή ροής- Η συσκευή που μεταδίδει τα βίντεο στην εφαρμογή Hulu ενδέχεται να μην είναι συμβατή με την εφαρμογή Hulu ή μπορεί να έχει κάποια προβλήματα.

  • Ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο- Η ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο για τη χρήση της εφαρμογής Hulu μπορεί να είναι μικρότερη.

  • Κατεστραμμένη εφαρμογή Hulu- Η εφαρμογή Hulu μπορεί να έχει προβλήματα με τη ροή των βίντεο ή ο διακομιστής Hulu μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας.

  • Πολυάριθμες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο- Πολλές εφαρμογές ενδέχεται να εκτελούνται στο παρασκήνιο και μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στη ροή.

  • Λείπουν αρχεία στον υπολογιστή σας με Windows- Τα αρχεία στον υπολογιστή σας με Windows μπορεί να είναι κατεστραμμένα ή ορισμένα από τα αρχεία που λείπουν μπορεί να οδηγήσουν σε αυτόν τον κωδικό σφάλματος.

  • Αρχεία προσωρινής αποθήκευσης δεδομένων της εφαρμογής Hulu- Τα αποθηκευμένα αρχεία δεδομένων στην εφαρμογή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού ενδέχεται να έχουν προκαλέσει το πρόβλημα.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998 στις συσκευές ροής, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που δίνονται σε αυτήν την ενότητα.

Σημείωση 1: Επειδή τα smartphone διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τύπο του μοντέλου, οι ρυθμίσεις που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο ενδέχεται να έχουν διαφορετική διεπαφή στο τηλέφωνό σας. Το μοντέλο Samsung Galaxy A21 χρησιμοποιείται για την επεξήγηση των μεθόδων στο άρθρο.

Σημείωση 2: Οι μέθοδοι που δίνονται στο άρθρο για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος TV λαμβάνουν υπόψη μόνο το λειτουργικό σύστημα Android και ενδέχεται να διαφέρουν για οποιαδήποτε άλλη Smart TV.

1Α. Χρησιμοποιήστε άλλη υπηρεσία πλατφόρμας ροής

Δοκιμάστε να λανσάρετε άλλες πλατφόρμες ροής όπως το Disney+ Hotstar και ελέγξτε αν μπορείτε να μεταδώσετε οποιοδήποτε βίντεο στην πλατφόρμα. Εάν μπορείτε να κάνετε ροή του βίντεο στην πλατφόρμα, το πρόβλημα μπορεί να είναι με την εφαρμογή Hulu.

1Β. Επανεκκινήστε τη Συσκευή σας

Μία από τις καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998 είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή ροής ή να κάνετε κύκλο τροφοδοσίας στη συσκευή σας.

Επιλογή I: Ενεργοποιήστε το Android TV σας

Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος στο Android TV σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Android TV και να εκκινήσετε ξανά την εφαρμογή Hulu.

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας στην τηλεόρασή σας και επιλέξτε την επιλογή Απενεργοποίηση στη γραμμή.

Εικόνα του Garaz από το Pixabay

2. Αποσυνδέστε όλα τα καλώδια από το Android TV και αποσυνδέστε την τηλεόραση από την πρίζα.

3. Συνδέστε ξανά όλα τα καλώδια στις θύρες, συνδέστε το Android TV στην πηγή τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε την τηλεόραση.

Επιλογή II: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή με Windows

Για να διορθώσετε την υπηρεσία web Hulu στον υπολογιστή σας με Windows, μπορείτε απλώς να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows για να δείτε το μενού START.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Power στην κάτω αριστερή γωνία και επιλέξτε την επιλογή Restart.

Επιλογή III: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας Android

Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, μπορείτε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος.

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας και πατήστε την επιλογή Επανεκκίνηση στην οθόνη.

2. Πατήστε ξανά την επιλογή Επανεκκίνηση στην οθόνη επιβεβαίωσης.

1C. Ελέγξτε τη συνδρομή της εφαρμογής Hulu

Ελέγξτε εάν το πρόγραμμα συνδρομής σας στην υπηρεσία Hulu έχει λήξει. Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998, ανανεώστε τη συνδρομή σας στην εφαρμογή Hulu.

1Δ. Κλείστε τις περιττές εφαρμογές παρασκηνίου

Μπορείτε να κλείσετε τις μη απαραίτητες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο για να κλείσετε όλες τις περιττές εφαρμογές παρασκηνίου.

1Ε. Μετάβαση σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για τη ροή της υπηρεσίας web Hulu, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για ροή. Χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης, ανοίξτε την εφαρμογή Mozilla Firefox και, στη συνέχεια, ανοίξτε την υπηρεσία web Hulu στην εφαρμογή.

1ΣΤ. Ελέγξτε τον διακομιστή Web Hulu

Εάν το πρόβλημα είναι με τον διακομιστή ιστού Hulu, μπορείτε μόνο να περιμένετε έως ότου το πρόβλημα διορθωθεί από την επίσημη ομάδα. Ελέγξτε εάν άλλοι χρήστες του Hulu αντιμετωπίζουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα φόρουμ της κοινότητας.

1G. Ενημερώστε τα Windows

Η χρήση ενός παλιού λειτουργικού συστήματος Windows για τη ροή της υπηρεσίας web Hulu μπορεί να προκαλέσει τον κωδικό σφάλματος. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο για να μάθετε τη μέθοδο ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος Windows στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1Η. Απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υπηρεσία VPN μπορεί να είναι ενοχλητική και να προκαλέσει σφάλματα στην εφαρμογή Hulu. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN και στη συνέχεια να κάνετε ροή στην εφαρμογή. Ο σύνδεσμος που δίνεται εδώ θα παρέχει τη μέθοδο απενεργοποίησης της υπηρεσίας VPN στον υπολογιστή σας με Windows.

1I. Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Εάν τα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή σας είναι κατεστραμμένα ή λείπουν, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτόν τον κωδικό σφάλματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σάρωση SFC για να διορθώσετε το πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ, μπορείτε να γνωρίζετε τα αρχεία συστήματος επισκευής στα Windows 10 για να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με Windows για κατεστραμμένα αρχεία.

Μέθοδος 2: Καταργήστε την προσωρινή μνήμη DNS

Εάν η προσωρινή μνήμη DNS στον υπολογιστή σας με Windows προκαλεί τον κωδικό σφάλματος, μπορείτε να δοκιμάσετε να αφαιρέσετε τη μνήμη cache. Ακολουθήστε τη μέθοδο στον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να αφαιρέσετε και να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 3: Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Hulu

Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 2 998 στην εφαρμογή Hulu, μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή στη συσκευή ροής και, στη συνέχεια, να επανεκκινήσετε την εφαρμογή από το μενού.

Επιλογή I: Τηλέφωνο Android

Η μέθοδος αναγκαστικής διακοπής της εφαρμογής Hulu στο τηλέφωνό σας Android εξηγείται παρακάτω.

1. Από το αρχικό μενού, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε στην καρτέλα Εφαρμογές στη λίστα που εμφανίζεται.

3. Πατήστε στην εφαρμογή Hulu.

4. Πατήστε στην επιλογή Αναγκαστική διακοπή στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Πατήστε στην επιλογή OK στο μήνυμα επιβεβαίωσης αναγκαστικής διακοπής.

6. Ανοίξτε την εφαρμογή Hulu.

Επιλογή II: Android TV

Η μέθοδος αναγκαστικής διακοπής της εφαρμογής Hulu στο Android TV σας περιγράφεται παρακάτω.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις Android TV.

2. Μεταβείτε στη ρύθμιση Εφαρμογές.

3. Επιλέξτε την εφαρμογή Hulu και επιλέξτε Αναγκαστική διακοπή.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή Hulu από τις εγκατεστημένες εφαρμογές στην τηλεόρασή σας.

Μέθοδος 4: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Hulu

Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998, μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία δεδομένων προσωρινής μνήμης στη συσκευή ροής ως εξής.

Επιλογή I: Τηλέφωνο Android

Η μέθοδος εκκαθάρισης των δεδομένων προσωρινής μνήμης στην εφαρμογή Hulu στο τηλέφωνό σας Android εξηγείται σε αυτήν την ενότητα.

1. Από το αρχικό μενού, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε στην καρτέλα Εφαρμογές στη λίστα που εμφανίζεται.

3. Πατήστε στην εφαρμογή Hulu.

4. Στην ενότητα Χρήση, πατήστε στην καρτέλα Διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης.

5. Πατήστε στην επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

6. Ανοίξτε την εφαρμογή Hulu.

Επιλογή II: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Chrome

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome για τη ροή της υπηρεσίας Hulu, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στην εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ, μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης στην εφαρμογή Google Chrome.

Επιλογή III: Android TV

Η ενότητα παρέχει τη μέθοδο εκκαθάρισης των αρχείων προσωρινής μνήμης στην εφαρμογή Hulu στο Android TV για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από το μενού της αρχικής οθόνης.

2. Επιλέξτε τη ρύθμιση Εφαρμογές.

3. Επιλέξτε Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών.

4. Επιλέξτε την εφαρμογή Hulu.

5. Επιλέξτε την επιλογή Clear cache στη λίστα.

6. Ανοίξτε την εφαρμογή Hulu.

Μέθοδος 5: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Hulu

Ως τελευταία μέθοδος για να διορθώσετε το σφάλμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Hulu στη συσκευή ροής σας.

Επιλογή I: Τηλέφωνο Android

Η μέθοδος επανεγκατάστασης της εφαρμογής Hulu στο τηλέφωνό σας Android για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος 2 998 στην εφαρμογή εξηγείται παρακάτω.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε την εφαρμογή Hulu

Ως πρώτο βήμα, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Hulu στο τηλέφωνό σας Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

1. Από το αρχικό μενού, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε στην καρτέλα Εφαρμογές στη λίστα που εμφανίζεται.

3. Πατήστε στην εφαρμογή Hulu.

4. Πατήστε στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης στην οθόνη.

5. Πατήστε στην επιλογή OK στο μήνυμα επιβεβαίωσης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Hulu Token 5

Βήμα II: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Hulu

Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Hulu στο τηλέφωνό σας Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Play Store στο τηλέφωνό σας Android.

1. Από το αρχικό μενού, ανοίξτε την εφαρμογή Play Store.

2. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος, αναζητήστε την εφαρμογή Hulu και πατήστε το κατάλληλο αποτέλεσμα.

3. Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση στην εφαρμογή εκπομπών και ταινιών Hulu Watch TV Guide.

Επιλογή II: Υπολογιστής με Windows

Για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2 998, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Hulu στον υπολογιστή σας με Windows.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε την εφαρμογή Hulu

Ως πρώτο βήμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Hulu από τον υπολογιστή σας με Windows.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στην κατηγορία Προγράμματα.

3. Επιλέξτε την εφαρμογή Hulu στη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στην επάνω γραμμή.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό απεγκατάστασης που εμφανίζεται για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Βήμα II: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Hulu

Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Hulu χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Chrome.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Google Chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Επισκεφτείτε τη σελίδα της εφαρμογής Hulu στον επίσημο ιστότοπο του Microsoft Store και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή “Λήψη στο κατάστημα” και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Μέθοδος 6: Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης Hulu για βοήθεια

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν διορθώσει τον κωδικό σφάλματος, μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Hulu για υποστήριξη. Απευθυνθείτε σε αυτούς το πρόβλημα και ακολουθήστε τις μεθόδους που παρέχονται από την επίσημη ομάδα.

***

Το άρθρο εξετάζει τις μεθόδους επιδιόρθωσης του κωδικού σφάλματος Hulu 2 998. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις και απορίες σχετικά με το θέμα, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

  Η εφαρμογή "All-in-One Photography" προσφέρει ζωντανή επεξεργασία, φίλτρα και κείμενο