Διορθώστε τον ήχο και την εικόνα εκτός συγχρονισμού Netflix στο Android

Όταν ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία ή μια διαδικτυακή σειρά το Σαββατοκύριακο στο Netflix, περιμένετε να περάσετε υπέροχα και διασκεδαστικά. Το Netflix είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες διαδικτυακής ροής, παρέχοντας διάφορους τύπους περιεχομένου πολυμέσων σε όλο τον κόσμο. Και σίγουρα περιμένετε το Netflix να σας δώσει αξία για το χρόνο σας με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτή η επιθυμητή εμπειρία μπορεί να καταστραφεί όταν συναντήσετε το πρόβλημα του ήχου και της εικόνας του Netflix εκτός συγχρονισμού Android. Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει και να βλέπει παράφωνες ταινίες του Netflix, καθώς απλώς δυσκολεύει την εστίαση στην εξέλιξη της ιστορίας της ταινίας και απογοητεύεστε περισσότερο. Έτσι, αυτό το άρθρο θα σας παρέχει μεθόδους για να διορθώσετε λεπτομερώς το πρόβλημα του ήχου και της εικόνας του Netflix που δεν συγχρονίζονται.

Διορθώστε τον ήχο και την εικόνα του Netflix εκτός συγχρονισμού σε Android και iOS

Οι λόγοι για τους οποίους ο ήχος και η εικόνα του Netflix δεν συγχρονίζονται μπορεί να είναι:

  • Ακατάλληλες ρυθμίσεις Netflix: Το Netflix ενδέχεται να έχει διαμορφωθεί με ακατάλληλες ρυθμίσεις και ενδέχεται να μην υποστηρίζεται από τη συσκευή, όπως η ροή HD ή η χρήση στερεοφωνικού ήχου.

  • Ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο: Δεδομένου ότι το Netflix είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που απαιτεί σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τον ήχο εκτός συγχρονισμού εάν χρησιμοποιείτε ασταθή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα της συσκευής ροής: Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής ροής αποφασίζει την ποιότητα ροής της πλατφόρμας Netflix. Η χρήση ενός απαρχαιωμένου λειτουργικού συστήματος ενδέχεται να μην σας προσφέρει αδιάκοπη και χωρίς ενοχλήσεις ροή.

  • Ξεπερασμένη εφαρμογή Netflix: Εάν η εφαρμογή Netflix δεν ενημερωθεί στη συσκευή ροής σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε καλή εμπειρία ροής και ενδέχεται να έχετε σφάλμα εκτός συγχρονισμού ήχου.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας. Τα βήματα για τη συσκευή Android πραγματοποιήθηκαν στο Samsung Galaxy A21 S για λόγους απεικόνισης.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε το smartphone σας

Μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή ροής σας για να διορθώσετε τον ήχο και την εικόνα του Netflix που δεν είναι συγχρονισμένοι.

Android

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστούν στην οθόνη οι επιλογές τροφοδοσίας.

2. Εδώ, πατήστε Επανεκκίνηση όπως φαίνεται.

iPhone

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Side/Power + Volume Up/Volume Down ταυτόχρονα.

2. Αφήστε τα κουμπιά όταν δείτε μια εντολή Slide to Power Off.

3. Σύρετε το ρυθμιστικό προς τα δεξιά για να ξεκινήσει η διαδικασία. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.

4. Μετά από 30 δευτερόλεπτα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Power/Side μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Μέθοδος 2: Αυξήστε την ταχύτητα του Διαδικτύου

Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα δικτύου της σύνδεσης στο Διαδίκτυο για την εφαρμογή Netflix για να διορθώσετε προβλήματα συνδεσιμότητας καθώς και καθυστερημένα προβλήματα ήχου. Η επιθυμητή ταχύτητα δικτύου στο Netflix είναι 5 Mbps.

1. Επισκεφτείτε το Fast.com στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ελέγξτε την ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

2. Πατήστε στην καρτέλα Εμφάνιση περισσότερων πληροφοριών στη σελίδα αποτελεσμάτων για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο.

3Α. Προχωρήστε σε άλλες μεθόδους εάν η ταχύτητα του δικτύου είναι κοντά στις συστάσεις.

3Β. Εάν η ταχύτητα δικτύου είναι χαμηλότερη από την προτεινόμενη, τότε αλλάξτε το πρόγραμμα δεδομένων σας.

Μέθοδος 3: Ενημερώστε την εφαρμογή Netflix

Η χρήση μιας παλιάς εφαρμογής Netflix μπορεί να είναι ένας λόγος για το πρόβλημα του ήχου και της εικόνας του Netflix εκτός συγχρονισμού, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή για να το διορθώσετε.

Android

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στο τηλέφωνό σας Android, αναζητήστε το Netflix στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε στο αποτέλεσμα.

2. Πατήστε το κουμπί Ενημέρωση για να ενημερώσετε την εφαρμογή Netflix στο τηλέφωνό σας.

iOS

1. Ανοίξτε το App Store στο iPhone σας όπως φαίνεται.

2. Αναζητήστε το Netflix και ενημερώστε το.

Μέθοδος 4: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Netflix

Εάν έχετε πολλά αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Netflix στο τηλέφωνό σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο με σωστό συγχρονισμό ήχου. Μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής χρησιμοποιώντας τα βήματα που εξηγούνται παρακάτω για να διορθώσετε τον ήχο και την εικόνα του Netflix που δεν είναι σε συγχρονισμό.

Android

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε την επιλογή Εφαρμογές στο μενού που εμφανίζεται.

2. Στη λίστα των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας, πατήστε στην εφαρμογή Netflix για να δείτε τις πληροφορίες της εφαρμογής.

3. Εδώ, πατήστε στην καρτέλα Αποθήκευση στην ενότητα Χρήση όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στην κάτω δεξιά γωνία για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Netflix.

iOS

Για να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Netflix στο iOS, πρέπει πρώτα να τη μεταφορτώσετε. Η αποφόρτωση της εφαρμογής Netflix θα έχει ως αποτέλεσμα την εκκαθάριση του αποθηκευτικού χώρου που χρησιμοποιείται από την εφαρμογή Netflix στη συσκευή iOS, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφα τα δεδομένα και τα έγγραφα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.

2. Πατήστε Γενικά από τη λίστα.

3. Τώρα, πατήστε στο iPhone Storage, όπως φαίνεται.

4. Τώρα, Βρείτε την εφαρμογή Netflix από τη λίστα και πατήστε πάνω της.

5. Τώρα, πατήστε στο Offload App και διαγράψτε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Netflix στη συσκευή σας iOS.

Μέθοδος 5: Ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος συσκευής

Εάν χρησιμοποιείτε ένα παλιό λειτουργικό σύστημα στο Smartphone σας, πρέπει να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε σωστά τις λειτουργίες.

Android

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό για να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας Android.

iOS

Ακολουθήστε τα επερχόμενα βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα μη συγχρονισμού ήχου και εικόνας Netflix στο iPhone σας:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά.

2. Πατήστε στην Ενημέρωση λογισμικού.

3. Εάν υπάρχει νέα ενημέρωση, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί.

5Α. Πατήστε Λήψη και εγκατάσταση, για να εγκαταστήσετε τη διαθέσιμη ενημέρωση.

5Β. Εάν είναι ορατό ένα μήνυμα που αναφέρει ότι το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 6: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Netflix

Εάν υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή Netflix, μπορείτε να δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Android

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στο τηλέφωνό σας Android και αναζητήστε το Netflix όπως πριν.

2. Πατήστε το κουμπί Απεγκατάσταση για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Netflix στο τηλέφωνό σας.

3. Μετά την απεγκατάσταση της εφαρμογής, αναζητήστε ξανά την εφαρμογή Netflix στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

iOS

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone iOS, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε εκφόρτωση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής Netflix για να διορθώσετε το πρόβλημα του ήχου και της εικόνας του Netflix που δεν συγχρονίζονται.

Σημείωση: Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στην εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας iOS και τα δεδομένα και τα έγγραφα θα αποθηκευτούν με ασφάλεια στη συσκευή. Ωστόσο, το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει για προβολή εκτός σύνδεσης θα διαγραφεί.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά.

2. Πατήστε στο iPhone Storage, όπως απεικονίζεται.

Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα λάβετε μια λίστα εφαρμογών ταξινομημένων με φθίνουσα σειρά του χώρου που χρησιμοποιείται.

3. Εδώ, πατήστε στην εφαρμογή Netflix.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Offload App για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Netflix.

5. Μετά την εκφόρτωση, πατήστε την επιλογή Επανεγκατάσταση εφαρμογής για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Netflix.

***

Ελπίζουμε ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το πρόβλημα μη συγχρονισμού ήχου και εικόνας Netflix στα τηλέφωνά σας Android ή iOS. Συνεχίστε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας για περισσότερες ενδιαφέρουσες συμβουλές και κόλπα και αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

  Οι 8 καλύτερες εφαρμογές συνομιλίας βίντεο στο Android