Διορθώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν βρέθηκε στο Gmail

Το Gmail είναι μια από τις δημοφιλείς υπηρεσίες email που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για την επικοινωνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gmail στο smartphone σας καθώς και στον υπολογιστή. Είναι πολύ εύκολο να στείλετε email από το Gmail. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε το σφάλμα διεύθυνσης Gmail δεν βρέθηκε, τότε μην ανησυχείτε! Σας προσφέρουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε το σφάλμα διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν βρέθηκε. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Πώς να διορθώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν βρέθηκε στο Gmail

Εάν αντιμετωπίζετε σφάλμα “Δεν βρέθηκε διεύθυνση υποσυστήματος παράδοσης αλληλογραφίας” κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε έχουμε παραθέσει όλες τις πιθανές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Αλλά προτού ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους, πρέπει να εκτελέσετε μερικούς προκαταρκτικούς ελέγχους όπως φαίνεται στην παρακάτω ενότητα.

  Πώς να προσθέσετε φωτογραφίες στην αρχική οθόνη του iPhone σας

Προκαταρκτικοί Έλεγχοι

Πρώτα πρέπει να εκτελέσετε μερικούς ελέγχους για να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email που καταχωρίσατε είναι σωστή ή όχι. Ακολουθούν μερικοί προκαταρκτικοί έλεγχοι:

  • Ελέγξτε εάν έχετε πληκτρολογήσει λανθασμένη διεύθυνση email.
  • Εάν έχετε παραλείψει έναν χαρακτήρα κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης email, τότε αυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει το εν λόγω ζήτημα. Επομένως, θα πρέπει να ελέγξετε σωστά τη διεύθυνση email.
  • Επίσης, εάν ο παραλήπτης έχει αποκλείσει τη διεύθυνση email σας, αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει σφάλμα που δεν βρέθηκε η διεύθυνση email. Ζητήστε από τον παραλήπτη να ξεμπλοκάρει το email σας.
  • Αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση email αντί να πληκτρολογήσετε για να αποφύγετε τυχόν ορθογραφικά λάθη.
  Πώς να προσθέσετε τοπικά αρχεία στο Spotify

Ακολουθούν οι μέθοδοι για να διορθώσετε το σφάλμα διεύθυνσης Gmail που δεν βρέθηκε.

Μέθοδος 1: Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email είναι διαθέσιμη

Εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισαγάγατε έχει διαγραφεί από τον κάτοχο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλμα “Δεν βρέθηκε διεύθυνση Gmail”. Επομένως, πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email λειτουργεί επί του παρόντος ή όχι.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + N ταυτόχρονα για να ανοίξετε μια καρτέλα σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

3. Εδώ, μεταβείτε στη σελίδα Είσοδος στο Gmail.

4. Εάν υπάρχει ένα μήνυμα που αναφέρει ότι αυτός ο λογαριασμός διαγράφηκε πρόσφατα και μπορεί να αποκατασταθεί, τότε αυτό σημαίνει ότι το email του παραλήπτη έχει διαγραφεί. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να ζητήσετε διαφορετική διεύθυνση email.

Μέθοδος 2: Προγραμματισμός email

Εάν οι διακομιστές Gmail είναι εκτός λειτουργίας τότε, δεν θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σφάλμα που δεν βρέθηκε η διεύθυνση email. Μπορείτε να ελέγξετε τον Πίνακα ελέγχου κατάστασης του Google Workspace για να βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές Gmail λειτουργούν ή όχι.

  Τι κανάλι είναι το FOX στο DIRECTV;

Εάν οι διακομιστές Gmail είναι προς το παρόν εκτός λειτουργίας, τότε μπορείτε να προγραμματίσετε το email σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Μεταβείτε στο Gmail και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνταξη.

3. Εδώ, πληκτρολογήστε το email σας.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω δίπλα στο κουμπί Αποστολή.

5. Επιλέξτε Προγραμματισμός αποστολής.

6. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή ημερομηνίας & ώρας.

7. Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα και κάντε κλικ στο Προγραμματισμός αποστολής.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να διορθώσετε το σφάλμα που δεν βρέθηκε διεύθυνση email. Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο, μπορείτε να τις ρωτήσετε στην ενότητα σχολίων.