Διορθώστε την κάμερα Droid Turbo 2 που δεν λειτουργεί

Υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό χρηστών σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν τηλέφωνο Android. Υπάρχουν πολλές εταιρείες τηλεφωνίας Android που έχουν καθιερωθεί ως αξιόπιστες. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Motorola, η οποία εμφανίστηκε ως δημοφιλής μάρκα για smartphone, ειδικά τη δεκαετία του ’90. Ενώ η μάρκα αγοράστηκε από την Google από τη Lenovo το 2014, τα smartphone της εξακολουθούν να ανήκουν στους πιστούς πελάτες της. Ένα από τα διάσημα χρησιμοποιούμενα τηλέφωνα Motorola είναι το Droid Turbo 2. Ενώ το κινητό τηλέφωνο υποστηρίζει τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας, έχει αντιμετωπίσει ορισμένα αναπόφευκτα ζητήματα τον τελευταίο καιρό, συμπεριλαμβανομένης της μη λειτουργίας της κάμερας Droid Turbo 2. Εάν έχετε το ίδιο τηλέφωνο και αναρωτιέστε μήπως η πίσω κάμερα στο Droid Turbo 2 δεν λειτουργεί, τότε είμαστε εδώ με τις απαντήσεις σας στον κατατοπιστικό μας οδηγό. Μαζί με τη συζήτηση των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα της κάμερας, θα αποκαλύψουμε επίσης τους λόγους που οδηγούν σε αυτήν την κατάσταση και τις διαφορετικές ρυθμίσεις κάμερας Droid Turbo 2 που μπορείτε να εξερευνήσετε ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας Motorola. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε χωρίς να καθυστερήσουμε περαιτέρω και ας μεταβούμε απευθείας σε μερικές εύκολες διορθώσεις.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Droid Turbo 2 που δεν λειτουργεί

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε λεπτομερώς σχετικά με τις λύσεις για την οπίσθια κάμερα στο Droid Turbo 2 που δεν λειτουργεί.

Λόγοι για τους οποίους η κάμερα Droid Turbo 2 δεν λειτουργεί

Προβλήματα κάμερας στο Droid Turbo 2 μπορεί να προκύψουν κατά την προσπάθεια χρήσης της κάμερας που βλέπει προς τα πίσω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα αναδυόμενο μήνυμα σφάλματος. Λόγω αυτού του σφάλματος, η εφαρμογή δεν μεταβαίνει στην μπροστινή κάμερα. Εάν αυτό συμβαίνει με τη συσκευή σας, τότε μπορεί να υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι πίσω από αυτό:

  • Μικρά σφάλματα ή δυσλειτουργίες στη συσκευή.
  • Παρεμβολή εφαρμογών φόντου με την κάμερα.
  • Οι εφαρμογές τρίτων μπορούν επίσης να σταματήσουν τη λειτουργία της μπροστινής κάμερας.
  • Ακατάστατο διαμέρισμα κρυφής μνήμης της συσκευής.
  • Σπασμένη κάμερα στο πίσω μέρος.
  Νέοι κωδικοί RPG της Disgaea: Εξαργυρώστε τώρα

Πώς να διορθώσετε την πίσω κάμερα στο Droid Turbo 2 που δεν λειτουργεί

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που αντιστοιχούν στους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα με την κάμερα Droid Turbo 2. Ας δούμε μερικές από αυτές τις γρήγορες επιδιορθώσεις παρακάτω λεπτομερώς:

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε το τηλέφωνο

Μια απλή επανεκκίνηση είναι η πρώτη επιδιόρθωση που πρέπει να προσπαθήσετε να επιλύσετε γενικά προβλήματα με το Droid Turbo 2. Μερικές φορές, ένα μικρό σφάλμα ή ένα σφάλμα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να κλείνει αυτόματα η κάμερά σας. Επομένως, πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας μία φορά για να δείτε εάν το πρόβλημα επιλύεται.

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας του Droid Turbo 2 που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.

2. Κρατήστε πατημένο το κουμπί μέχρι να εμφανιστεί ένα παράθυρο.

3. Τώρα, ενεργοποιήστε την απενεργοποίηση στην οθόνη.

4. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή σας και ελέγξτε εάν η κάμερα λειτουργεί καλά τώρα.

Μέθοδος 2: Κλείστε τις εφαρμογές φόντου

Οι αχρησιμοποίητες εφαρμογές φόντου στη συσκευή σας είναι επίσης γνωστό ότι προκαλούν τη μη λειτουργία της κάμερας Droid Turbo 2. Επομένως, πρέπει να κλείσετε οποιαδήποτε εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο. Ο οδηγός μας για το Πώς να σκοτώσετε τις εφαρμογές Android που εκτελούνται στο παρασκήνιο θα σας βοηθήσει λεπτομερώς στην απόπειρα αυτής της μεθόδου.

Μέθοδος 3: Εκκαθάριση διαμερίσματος προσωρινής μνήμης

Κάθε συσκευή Android αποθηκεύει προσωρινά το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης. Αυτό το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης περιέχει δεδομένα που μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου και να επιβραδύνουν τη λειτουργία της συσκευής σας. Αυτό επηρεάζει άμεσα την απόδοση της συσκευής σας. Επομένως, πρέπει να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης από το τηλέφωνό σας για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης στο τηλέφωνο Android (και γιατί είναι σημαντικό) μέσω του λεπτομερούς οδηγού μας.

  10 καλύτερο λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να σας βρουν

Μέθοδος 4: Απεγκατάσταση αντικρουόμενων εφαρμογών τρίτων

Υπάρχει μια σειρά από εφαρμογές τρίτων στη συσκευή σας που χρησιμοποιούν την κάμερα. Αυτές οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν κάμερα μπορεί να έρθουν σε διένεξη με την κάμερά σας και να έχουν ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η πίσω κάμερα στο Droid Turbo 2. Επομένως, πρέπει να απεγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές αμέσως από τη συσκευή σας. Για να καταργήσετε εντελώς εφαρμογές τρίτων, μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απεγκατάστασης ή διαγραφής εφαρμογών στο τηλέφωνό σας Android.

Μέθοδος 5: Διορθώστε την κάμερα που βλέπει προς τα πίσω

Εάν οι προαναφερθείσες μέθοδοι δεν σας βοήθησαν να διορθώσετε τα προβλήματα με την πίσω κάμερα, πρέπει να επιδιορθώσετε την κάμερα καθώς μπορεί να σπάσει. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη φωτογραφική μηχανή φυσικά ή ακόμα και να τη διορθώσετε για να αρχίσει να λειτουργεί. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Motorola και ενημερώστε τους επόπτες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας.

Ρυθμίσεις και δυνατότητες κάμερας Droid Turbo 2

Υπάρχουν μερικές ρυθμίσεις κάμερας που μπορείτε να γνωρίζετε εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Droid Turbo 2. Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά της κάμερας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

1. Τραβήξτε φωτογραφία

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Droid Turbo 2 για να κάνετε κλικ σε μια εικόνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες δυνατότητες για να τραβήξετε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας Motorola:

  • Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας, όπως το φλας και το μέγεθος της φωτογραφίας.
  • Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση χρησιμοποιώντας το σκόπευτρο πάνω και κάτω.
  • Αλλάξτε τη θέση εστίασης χρησιμοποιώντας το δακτύλιο εστίασης σύρετε.
  • Αλλάξτε την έκθεση χρησιμοποιώντας το χειριστήριο στο δακτύλιο εστίασης για να φωτίσετε ή να σκουρύνετε τη λήψη.
  • Μπορείτε να σύρετε το σκόπευτρο προς τα δεξιά και να αγγίξετε το εικονίδιο του χρονοδιακόπτη για να ρυθμίσετε την ώρα.
  • Μπορείτε να ανοίξετε τη συλλογή του τηλεφώνου σας για να ελέγξετε φωτογραφίες ή βίντεο.

2. Βγάλε Selfie

  • Για να τραβήξετε μια selfie στο Droid Turbo 2, πατήστε στο εικονίδιο της κάμερας και μεταβείτε στην μπροστινή κάμερα.
  • Μπορείτε να πατήσετε οπουδήποτε στο σκόπευτρο και να το σύρετε.
  • Τέλος, πατήστε στο εικονίδιο του χρονοδιακόπτη για να κάνετε κλικ σε μια selfie.
  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας στο Ring

3. Τραβήξτε πανοραμική φωτογραφία

  • Σύρετε το εικονοσκόπιο προς τα δεξιά και πλαισιώστε τη μία πλευρά της οθόνης.
  • Μπορείτε να αγγίξετε την οθόνη οπουδήποτε και να ξεκινήσετε τη μετατόπιση σε όλη τη σκηνή όταν σας ζητηθεί.
  • Όταν φτάσετε στο τέλος της οθόνης, πατήστε στο εικονίδιο διακοπής.

4. Αφήστε το Droid Turbo 2 να τραβήξει φωτογραφίες

Μπορείτε επίσης να πείτε στο τηλέφωνό σας να τραβήξει μια φωτογραφία λέγοντας τη φράση εκκίνησης.

5. Κοινή χρήση φωτογραφιών

Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών, μπορείτε επίσης να τις μοιραστείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της κάμεράς σας.

  • Μπορείτε να σύρετε την οθόνη του εικονοσκοπίου προς τα αριστερά της κάμερας και να πατήσετε στη φωτογραφία για κοινή χρήση.
  • Πατήστε στο εικονίδιο κοινής χρήσης για να στείλετε φωτογραφίες μέσω διαφορετικών εφαρμογών.

Εικόνα από StockSnap από Pixabay

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πόσο διαρκεί το Droid Turbo 2 χωρίς φόρτιση της μπαταρίας;

Απ. Το Droid Turbo 2 διαρκεί περίπου 48 ώρες χωρίς φόρτιση της μπαταρίας.

Ε2. Τι κάνει το σκούπισμα του διαμερίσματος της προσωρινής μνήμης;

Απ. Η διαγραφή του διαμερίσματος της προσωρινής μνήμης καταργεί τα προσωρινά αρχεία που ενδέχεται να προκαλούν επιβράδυνση της λειτουργίας της συσκευής σας και να έχουν ως αποτέλεσμα προβλήματα απόδοσης. Τα προσωπικά αρχεία και οι ρυθμίσεις της συσκευής σας Android δεν επηρεάζονται από την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης.

Ε3. Η εκτέλεση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων αφαιρεί όλη την προσωρινή μνήμη;

Απ. Η εκτέλεση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων αφαιρεί όλη την προσωρινή μνήμη μαζί με άλλα δεδομένα χρήστη σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Q4. Πώς μπορώ να ενημερώσω τη συσκευή μου Droid Turbo 2;

Απ. Μπορείτε να ενημερώσετε τη συσκευή σας Droid Turbo 2 μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, τις ενημερώσεις συστήματος και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή Έλεγχος για νέα ενημέρωση συστήματος.

Q5. Είναι αντικαταστάσιμη η μπαταρία Droid Turbo 2;

Απ. Η μπαταρία του Droid Turbo 2 δεν διαρκεί για πάντα και η αντικατάστασή της είναι μια επιλογή που είναι διαθέσιμη για τους χρήστες της συσκευής.

***

Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας για τη μη λειτουργία της κάμερας Droid Turbo 2 ήταν αρκετά ενημερωτικός για να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα προβλήματα της πίσω κάμερας στο τηλέφωνό σας και να ανακαλύψετε τους λόγους πίσω από αυτό. Επιπλέον, εάν βρήκατε χρήσιμες τις ρυθμίσεις της κάμερας του Droid Turbo 2, ενημερώστε μας. Επίσης, αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω εάν έχετε απορίες ή αμφιβολίες για άλλο θέμα.