Διορθώστε τα φίλτρα ζουμ που δεν εμφανίζονται στον υπολογιστή

Το Zoom είναι μια υπηρεσία επικοινωνίας βίντεο για άτομα ή οργανισμούς. Μπορείτε να παρακολουθήσετε συναντήσεις του γραφείου σας ή να έχετε μια συνάντηση με τους φίλους σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα βίντεο στη σύσκεψη για να έχετε διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα της μη εμφάνισης των φίλτρων Zoom στον υπολογιστή τους. Σας φέρνουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε τα φίλτρα βίντεο για το Zoom να μην εμφανίζει πρόβλημα. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Πώς να διορθώσετε τα φίλτρα ζουμ που δεν εμφανίζονται στον υπολογιστή

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα που λείπει το φόντο του Zoom και η καρτέλα φίλτρων στον υπολογιστή με Windows. Υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες για αυτό το ζήτημα και έχουμε καλύψει όλες τις λύσεις για την επίλυση του προβλήματος σε αυτό το άρθρο. Οι μέθοδοι είναι ταξινομημένες από βασικό σε προηγμένο τρόπο, επομένως πρέπει να τις ακολουθήσετε βήμα προς βήμα για να αποκτήσετε το φίλτρο βίντεο Zoom στις συσκέψεις.

Ακολουθούν οι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα που λείπει το φόντο του Zoom και η καρτέλα φίλτρων.

Μέθοδος 1: Συμμετοχή στη σύσκεψη στην παλιά έκδοση

Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα ξεκινώντας μια σύσκεψη Zoom από την παλιά έκδοση. Ξεκινήστε τη σύσκεψη στην παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Zoom και ελέγξτε αν λείπουν ή όχι η καρτέλα Ζουμ φόντο και φίλτρα.

Μέθοδος 2: Εγγραφείτε στο Zoom

Η επόμενη μέθοδος που είναι μια εύκολη λύση για το Zoom Video Filters που δεν εμφανίζονται στον υπολογιστή είναι να συνδεθείτε ξανά στο Zoom. Η χρήση της εφαρμογής Zoom σε πολλές συσκευές είναι απολύτως εντάξει, αλλά μερικές φορές, ειδικά κατά τη συμμετοχή σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο, μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα με τα φίλτρα βίντεο για το Zoom. Επομένως, για να διορθώσετε τυχόν προσωρινές δυσλειτουργίες ή σφάλματα, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας Zoom.

  10 Open Source Load Balancer για HA και βελτιωμένη απόδοση

Πριν συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε στο πρόγραμμα-πελάτη Zoom για να λύσετε τα φίλτρα Zoom που δεν εμφανίζουν πρόβλημα. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό Zoom, τότε Εγγραφείτε για Zoom και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Μέθοδος 3: Ενεργοποιήστε τα φίλτρα βίντεο

Εάν η λειτουργία Φίλτρα βίντεο είναι απενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις, τότε αυτός μπορεί να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζετε προβλήματα που δεν δείχνουν τα φίλτρα ζουμ. Τα φίλτρα βίντεο βοηθούν στο να επιτρέπεται η λειτουργία Zoom φόντου και φίλτρων από την καρτέλα. Αλλά εάν αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη, τότε αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται προβλήματα τα φίλτρα βίντεο για το Zoom. Επομένως, είναι σημαντικό να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες των φίλτρων βίντεο, κάτι που μπορείτε να κάνετε με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Συνδεθείτε στο πρόγραμμα-πελάτη Zoom στο πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στις ρυθμίσεις σύσκεψης, επιλέξτε Σε σύσκεψη (Για προχωρημένους).

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λειτουργία Φίλτρα βίντεο και κάντε εναλλαγή σε αυτήν.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε την εφαρμογή Zoom

Η χρήση μιας παλιάς έκδοσης του Zoom θα προκαλέσει τόσα πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων Zoom που δεν παρουσιάζουν πρόβλημα. Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα-πελάτη Zoom Desktop, τότε θα πρέπει να διατηρείτε την εφαρμογή ενημερωμένη για να αποφύγετε τυχόν σφάλματα ή σφάλματα. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του Zoom σύμφωνα με τις οδηγίες στα παρακάτω βήματα.

  Πώς να αλλάξετε την κατάσταση της διαφωνίας σας

1. Εκκινήστε το Zoom και κάντε κλικ στην εικόνα Προφίλ.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις από την αναπτυσσόμενη λίστα.

3. Εδώ, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα δηλώνει ότι είστε ενημερωμένοι εάν η εφαρμογή έχει ενημερωθεί. Εάν εκκρεμούν ενημερώσεις, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ενημερώσετε την εφαρμογή Zoom.

Σημείωση: Εάν δεν θέλετε να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο το πρόγραμμα-πελάτη Zoom Desktop, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις Zoom αυτόματα ενεργοποιώντας την επιλογή Αυτόματη διατήρηση του Zoom desktop client ενημερωμένο στις Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Τέλος, ελέγξτε αν έχετε διορθώσει τα φίλτρα βίντεο για το Zoom που δεν εμφανίζει πρόβλημα.

Μέθοδος 5: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Zoom

Μια άλλη μέθοδος που μπορεί να σας βοηθήσει να μην εμφανίζονται τα φίλτρα Zoom είναι η απεγκατάσταση και, στη συνέχεια, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Zoom. Μια νέα εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Zoom Desktop συνήθως βοηθά στην εκκαθάριση όλων των προβλημάτων και δυσλειτουργιών που έχουν ως αποτέλεσμα τα φίλτρα παρασκηνίου να εμφανίζουν τώρα σφάλματα. Παραθέτουμε παρακάτω τα βήματα για την επανεγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Zoom Desktop στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε τα εικονίδια Προβολή κατά > Μεγάλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη ρύθμιση Προγράμματα και δυνατότητες από τη λίστα Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο πρόγραμμα Zoom και επιλέξτε την επιλογή Uninstall για να αφαιρέσετε την εφαρμογή από τον υπολογιστή σας.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και απεγκαταστήστε το πρόγραμμα-πελάτη Zoom Desktop και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

5. Τώρα που απεγκαταστάθηκε η εφαρμογή, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και Κατεβάστε το Zoom εφαρμογή ξανά στην επιφάνεια εργασίας σας.

6. Στη συνέχεια, εκκινήστε το αρχείο ZoomInstaller στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

  Πώς να ξεκινήσετε με τη Μηχανική Μάθηση;

7. Τώρα, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Zoom για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα δεν εμφανίζουν τα φίλτρα βίντεο για το Zoom έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε την Έκδοση Web Zoom

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα φίλτρα Zoom που δεν παρουσιάζουν πρόβλημα κατά τη χρήση του προγράμματος-πελάτη επιφάνειας εργασίας, τότε μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη Zoom στο φυλλομετρητής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Zoom και στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Η χρήση της έκδοσης ιστού εξακολουθεί να σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε συσκέψεις από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημα που δεν εμφανίζονται τα φίλτρα βίντεο Zoom στον υπολογιστή.

Μέθοδος 7: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Zoom

Τέλος δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το Υποστήριξη ζουμ ομάδα για να διορθώσει το πρόβλημα με τα φίλτρα βίντεο Zoom που δεν εμφανίζονται στον υπολογιστή. Αυτή είναι η τελευταία λύση για την επίλυση φίλτρων βίντεο για το Zoom που δεν εμφανίζει πρόβλημα στο σύστημά σας. Μπορείτε να αναζητήσετε τους κοινούς οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων για να βρείτε τη λύση στο πρόβλημά σας. Μπορείτε επίσης να πάτε στο Ζουμ σελίδα κοινότητας και συζητήστε το λάθος σας.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Τι προκαλεί το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται στα φίλτρα Zoom;

Απ. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί κυρίως εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτη Zoom στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ε2. Πώς να διορθώσετε το Zoom φόντο και λείπει η καρτέλα φίλτρων;

Απ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Zoom Desktop για να λάβετε τα φίλτρα βίντεο στις συσκέψεις. Επίσης, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Φίλτρα βίντεο.

Ε3. Πώς να προσθέσετε εικονικά φίλτρα σε συσκέψεις Zoom;

Απ. Όταν συμμετέχετε σε μια σύσκεψη, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος δίπλα στο εικονίδιο Διακοπή και επιλέξτε Φίλτρο βίντεο και επιλέξτε ένα φίλτρο για εφαρμογή.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας σχετικά με το πώς να διορθώσετε τα φίλτρα Zoom που δεν εμφανίζονται στον υπολογιστή σας σας βοήθησε να καθοδηγήσετε όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε τα φίλτρα βίντεο για το Zoom που δεν εμφανίζει πρόβλημα. Εκτός από αυτό, εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις, μπορείτε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.