Διορθώστε αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στη σύμβαση

Μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εκτέλεση εφαρμογών στον υπολογιστή σας με Windows 10. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν έχετε ενημερώσει πρόσφατα τα Windows σας. Όταν μια εφαρμογή δεν υποστηρίζει ή δεν ρυθμίζει τις παραμέτρους με τα Windows, ενδέχεται να μην εκτελείται σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης μπορεί να λάβει αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το μήνυμα που καθορίζεται στη σύμβαση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στη σύμβαση. Κυρίως, αυτό το σφάλμα μπορεί εύκολα να επιλυθεί με την ενημέρωση εφαρμογών ή του καταστήματος των Windows, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να εξερευνήσουν άλλες λύσεις. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε πιθανές μεθόδους και λύσεις για αυτό το σφάλμα.

Τρόπος διόρθωσης αυτής της εφαρμογής Δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στη σύμβαση

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η εφαρμογή δεν υποστηρίζει την εμφάνιση σφαλμάτων Windows 10. Μερικοί από τους κύριους λόγους αναφέρονται παρακάτω.

  • Γενικά, αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν οι εφαρμογές στον υπολογιστή σας δεν υποστηρίζουν τα Windows ή τις ενημερώσεις των Windows
  • Τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος είναι επίσης ένας κοινός λόγος για τον οποίο η εφαρμογή δεν υποστηρίζει σφάλμα
  • Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς, το τείχος προστασίας ή το VPN σας ενδέχεται να αποκλείσουν μια εφαρμογή εάν τη θεωρεί ψευδώς απειλή για τον υπολογιστή σας
  • Τα σφάλματα στη διαμόρφωση του καταστήματος των Windows μπορεί επίσης να προκαλέσουν τη μη εκτέλεση των εφαρμογών στον υπολογιστή σας
  • Τα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης για το κατάστημα των Windows μπορεί επίσης να προκαλέσουν σφάλματα κατά την εκτέλεση εφαρμογών στον υπολογιστή σας

Ο παρακάτω οδηγός θα σας δώσει μεθόδους για να διορθώσετε αυτήν την εφαρμογή που δεν υποστηρίζει το πρόβλημα που καθορίζεται στη σύμβαση στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 1: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Είναι σύνηθες να εμφανίζεται αυτό το σφάλμα λόγω ορισμένων κατεστραμμένων αρχείων συστήματος, στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να επιδιορθώσετε εύκολα κατεστραμμένα αρχεία εκτελώντας σαρώσεις συστήματος. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 για την ασφαλή εκτέλεση σαρώσεων για την επιδιόρθωση κατεστραμμένων αρχείων συστήματος. Για τους περισσότερους χρήστες, η εφαρμογή επιδιόρθωσης αρχείων δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στη σύμβαση. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

  Πώς να δοκιμάσετε την επιφάνεια εργασίας Manokwari στο Ubuntu

Μέθοδος 2: Απενεργοποιήστε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτων (εάν ισχύει)

Συχνά, το λογισμικό προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας μπορεί να ταξινομήσει μια εφαρμογή ως πιθανή απειλή για τον υπολογιστή σας και να την αποκλείσει. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή και ενδέχεται να λάβετε ότι αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει τη σύμβαση που καθορίζεται. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 10 για να μάθετε μεθόδους απενεργοποίησης του προγράμματος προστασίας από ιούς.

Μέθοδος 3: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας των Windows (Δεν συνιστάται)

Παρόμοια με ένα τείχος προστασίας από ιούς των Windows μπορεί επίσης να αποκλείσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή, εάν θεωρεί ότι αποτελεί απειλή για τον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τον οδηγό Πώς να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας των Windows 10 για να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια το τείχος προστασίας των Windows στο σύστημά σας Windows 10.

Μέθοδος 4: Απενεργοποίηση VPN

Εάν χρησιμοποιείτε λογισμικό VPN στον υπολογιστή σας τότε, μπορεί να είναι ο λόγος που λαμβάνετε αυτήν την εφαρμογή δεν υποστηρίζει τη σύμβαση που καθορίζεται με ορισμένες Εφαρμογές στον υπολογιστή σας. Επειδή ορισμένες εφαρμογές μπορεί να έχουν περιορισμούς τοποθεσίας στις χρήσεις τους. Ακολουθήστε τον οδηγό Τρόπος απενεργοποίησης VPN και διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 10 για να μάθετε τρόπους απενεργοποίησης του παρόχου VPN στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν οι εφαρμογές στον υπολογιστή σας έχουν καταστραφεί από ιό ή κακόβουλο λογισμικό, ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε μια σάρωση για να εξαλείψετε μια τέτοια πιθανότητα και να διορθώσετε ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζει το συμβόλαιο. Μπορείτε να δείτε το Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου; Οδηγός για να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την ασφαλή εκτέλεση μιας σάρωσης για ιούς και κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 6: Εκτελέστε το Windows Store Troubleshooter

Συχνά, αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το ζήτημα που καθορίζεται στη σύμβαση που προκύπτει λόγω προβλημάτων με το Windows Store. Για να διορθώσετε προβλήματα καταστήματος των Windows, μπορείτε να εκτελέσετε ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Store στα Windows 10.

  Τι, Γιατί και Πώς το 2022

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Εδώ, κάντε κλικ στη ρύθμιση Ενημέρωση & Ασφάλεια.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μενού Αντιμετώπιση προβλημάτων στο αριστερό παράθυρο.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογών του Windows Store και κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση της αντιμετώπισης προβλημάτων.

5. Περιμένετε μέχρι τα Windows να διορθώσουν τα προβλήματα και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή.

Μέθοδος 7: Ενημερώστε τις εφαρμογές του Microsoft Store

Συχνά, οι παλιές ενημερώσεις που δεν υποστηρίζουν ενημερώσεις στην έκδοση των Windows μπορούν να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα κατά την εκκίνηση τους. Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτό το σφάλμα προσπαθώντας να ενημερώσετε αυτές τις εφαρμογές.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Microsoft Store και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις εφαρμογής.

3. Ενεργοποιήστε το διακόπτη εναλλαγής για Ενημερώσεις εφαρμογών, αυτό θα επιτρέψει στο Microsoft Store να ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές.

Μέθοδος 8: Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων

Εάν υπάρχουν αρχεία και φάκελοι στο μητρώο εφαρμογών που έχουν κρυφτεί, η εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και να δείξει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στη σύμβαση. Αυτό το σφάλμα μπορεί να επιλυθεί με την εμφάνιση των κρυφών εφαρμογών και φακέλων.

1. Στο μενού έναρξης αναζήτηση πληκτρολογήστε File Explorer Options και πατήστε το πλήκτρο Enter.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Προβολή.

3. Στις Επιλογές ρυθμίσεων για προχωρημένους, εντοπίστε Κρυφά αρχεία και φακέλους και επιλέξτε Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου.

4. Κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

5. Τώρα, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αυτό το PC όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

7. Κάντε διπλό κλικ στο C: Drive και ανοίξτε το φάκελο Program Files.

8. Στο φάκελο Program Files, εντοπίστε το φάκελο WindowsApps.

9. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο WindowsApps και κάντε κλικ στο Properties.

10. Μεταβείτε στην καρτέλα Ασφάλεια.

11. Κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις για προχωρημένους.

12. Κάντε κλικ στην καρτέλα Συνέχεια για δικαιώματα διαχειριστή.

13. Αλλάξτε τα δικαιώματα για το φάκελο WindowsApp σε Administrative Group.

14. Τέλος, κάντε κλικ στο Apply και μετά OK και επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

  Τι σημαίνει «ICYMI» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Μέθοδος 9: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store

Αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει ότι το πρόβλημα που καθορίζεται στη σύμβαση μπορεί να προκύψει λόγω κατεστραμμένων αρχείων προσωρινής μνήμης στον υπολογιστή σας. Για να επιλύσετε το πρόβλημα που προκαλείται από τα αρχεία προσωρινής μνήμης, θα πρέπει να διαγράψετε αυτά τα αρχεία.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R μαζί για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε WSReset.exe και πατήστε το πλήκτρο Enter για να επαναφέρετε το Microsoft Store.

3. Μια κενή γραμμή εντολών θα εμφανιστεί στην οθόνη και θα περιμένει να εξαφανιστεί.

4. Περιμένετε να εκτελεστεί μόνο του το Windows Store.

Μέθοδος 10: Ελευθερώστε χώρο στο σκληρό δίσκο

Είναι πιθανό η αιτία της εφαρμογής να μην υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στο συμβόλαιο προκαλείται από έλλειψη επαρκούς χώρου στον σκληρό δίσκο, αυτό το πρόβλημα θα απαιτήσει από εσάς να καθαρίσετε το δίσκο. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό 10 τρόποι για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows για να μάθετε τους τρόπους απελευθέρωσης του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας.

Μέθοδος 11: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή

Εάν οι προηγούμενες μέθοδοι δεν λειτουργούν και συνεχίσετε να λαμβάνετε το ίδιο σφάλμα, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την προβληματική εφαρμογή.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα.

3. Εντοπίστε και κάντε δεξί κλικ στο προβληματικό πρόγραμμα και κάντε κλικ στο Uninstall.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες απεγκατάστασης και απεγκαταστήστε το πρόγραμμα.

5. Τώρα, ανοίξτε το Microsoft Store.

6. Αναζητήστε το πρόγραμμα στο Store και εγκαταστήστε το.

Μέθοδος 12: Επαναφορά υπολογιστή

Εάν καμία από τις προαναφερθείσες μεθόδους δεν λειτουργεί και συνεχίζετε να λαμβάνετε αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το καθορισμένο ζήτημα της σύμβασης, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Πώς να επαναφέρετε τα Windows 10 χωρίς απώλεια δεδομένων για να επαναφέρετε με ασφάλεια τον υπολογιστή σας Windows 10.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στον υπολογιστή μου με Windows 10;

Απ. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι εφαρμογές δεν λειτουργούν στον υπολογιστή σας, μερικοί από τους πιθανούς λόγους περιλαμβάνουν σφάλματα αρχείων συστήματος ή μη υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows.

Ε2. Μπορώ να διαγράψω την προσωρινή μνήμη του Windows Store από τον υπολογιστή μου;

Απ. Ναι, εάν τα αρχεία προσωρινής μνήμης του Windows Store είναι κατεστραμμένα, θα πρέπει να τα διαγράψετε επαναφέροντας το Windows Store.

Ε3. Γιατί υπάρχει ένα σφάλμα που δεν υποστηρίζει η εφαρμογή στον υπολογιστή μου;

Απ. Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση των Windows που δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα, μπορεί να δείξει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζει σφάλματα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε ότι αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το σφάλμα που καθορίζεται στη σύμβαση. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.