Διορθώστε αυτήν τη λειτουργία Απαιτεί έναν διαδραστικό σταθμό παραθύρου

Ορισμένα από τα μηνύματα λάθους στον υπολογιστή σας με Windows μπορεί να είναι περίπλοκα και να σας αφήνουν κενό. Ένα από τα μηνύματα σφάλματος είναι Αυτή η λειτουργία απαιτεί έναν διαδραστικό σταθμό παραθύρου. Η ειρωνεία με αυτό το σφάλμα είναι ότι εμφανίζεται συνήθως όταν υπάρχουν σφάλματα κατά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας. Οι μέθοδοι επίλυσης Αυτή η λειτουργία απαιτεί έναν διαδραστικό σταθμό παραθύρου Windows 7 ή Windows 10 συζητούνται παρακάτω.

Πώς να διορθώσετε αυτήν τη λειτουργία Απαιτεί έναν διαδραστικό σταθμό παραθύρου στα Windows 10

Η ενότητα παραθέτει όλες τις αιτίες για το μήνυμα σφάλματος στα Windows 10.

  • Ανεπαρκή δικαιώματα στους καταλόγους- Εάν τα δικαιώματα διαχείρισης δεν παρέχονται για τα προγράμματα οδήγησης και τους καταλόγους DriverStore στον υπολογιστή σας, ενδέχεται να εμφανιστεί αυτό το μήνυμα σφάλματος.

  • Κατεστραμμένα αρχεία συστήματος και προγράμματα οδήγησης- Τα αρχεία συστήματος και τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι κατεστραμμένα και μπορεί να δείτε αυτό το σφάλμα.

  • Παρεμβολές από λογισμικό ασφαλείας τρίτων- Το λογισμικό ασφαλείας τρίτου κατασκευαστή που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας μπορεί να προκαλέσει το σφάλμα.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Για να διορθώσετε Αυτή η λειτουργία απαιτεί ένα σφάλμα Interactive Windows Station, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το σφάλμα.

1. Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Το λογισμικό υπηρεσίας ασφαλείας τρίτου κατασκευαστή στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι ο λόγος για αυτό το σφάλμα. Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας. Διαβάστε το άρθρο σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του Antivirus προσωρινά στα Windows 10.

2. Απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας του Windows Defender (Δεν συνιστάται)

Το σφάλμα μπορεί να οφείλεται στην προστασία τείχους προστασίας των Windows στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή για να διορθώσετε το σφάλμα. Διαβάστε το άρθρο σχετικά με την Απενεργοποίηση της προστασίας τείχους προστασίας των Windows χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που παρέχεται εδώ.

3. Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Τα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι η αιτία για αυτό το σφάλμα. μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε μια σάρωση SFC στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα. Η μέθοδος εκτέλεσης μιας σάρωσης SFC στον υπολογιστή σας αναλύεται στον σύνδεσμο που δίνεται εδώ.

4. Καθαρίστε τον υπολογιστή εκκίνησης

Μπορεί να υπάρχουν μερικά σφάλματα στον υπολογιστή σας και η εκτέλεση καθαρής εκκίνησης στον υπολογιστή σας μπορεί να επιλύσει αυτό το σφάλμα. Ο σύνδεσμος για το άρθρο σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης καθαρής εκκίνησης στον υπολογιστή σας παρέχεται εδώ.

5. Ενημερώστε τα Windows

Ένα παλιό Windows στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι ο λόγος για αυτήν τη λειτουργία απαιτεί ένα σφάλμα Interactive Window Station Windows 10. Ο σύνδεσμος που δίνεται εδώ θα σας ενημερώσει σχετικά με τη μέθοδο ενημέρωσης των Windows στον υπολογιστή σας.

6. Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν το σφάλμα στον υπολογιστή σας οφείλεται σε οποιαδήποτε νέα τροποποίηση στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να μάθετε για τη μέθοδο εκτέλεσης Επαναφοράς Συστήματος στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ.

7. Επαναφέρετε τα Windows

Η τελευταία λύση για να διορθώσετε το σφάλμα στον υπολογιστή σας είναι να επαναφέρετε πλήρως τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο εδώ για να διαβάσετε σχετικά με τη μέθοδο επαναφοράς των Windows στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το σφάλμα.

Μέθοδος 2: Επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών

Εάν αυτή η λειτουργία απαιτεί ένα σφάλμα Interactive Window Station Windows 10 με τα προγράμματα οδήγησης εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά τα προγράμματα οδήγησης χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση Συσκευών στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το σφάλμα.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Device Manager και κάντε κλικ στο Open.

2. Επιλέξτε το άγνωστο πρόγραμμα οδήγησης στην οθόνη και πατήστε το πλήκτρο Delete για να διαγράψετε το πρόγραμμα οδήγησης.

3. Τέλος, επιλέξτε την καρτέλα Ενέργεια και κάντε κλικ στην επιλογή Σάρωση για αλλαγές υλικού για να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 3: Παροχή διαχειριστικών αδειών

Εάν δεν παρέχονται επαρκή δικαιώματα στους καταλόγους Drivers και DriverStore στον υπολογιστή σας, μπορείτε να παρέχετε τα δικαιώματα διαχείρισης χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Command Prompt και κάντε κλικ στο Run as administrator.

2. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο Administrator: Γραμμή εντολών και πατήστε το πλήκτρο Enter για να παρέχετε δικαιώματα διαχειριστή στο φάκελο προγραμμάτων οδήγησης.

rem #was owned by trusted installer icalcs “C:WindowsSystem32drivers” /grant Adminstrators:(OI)(CI)F /T /Q /C

3. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε το πλήκτρο Enter για να παρέχετε δικαιώματα διαχειριστή στο φάκελο DriverStore.

rem #was ownedby system icalcs “C:WindowsSystem32DriverStore” /grant Administrators:(OI)(CI)F /T /Q /C

Μέθοδος 4: Αποκτήστε την ιδιοκτησία των φακέλων προγραμμάτων οδήγησης και DriverStore

Εάν τα προγράμματα οδήγησης και οι κατάλογοι του DriverStore δεν έχουν δικαιώματα διαχειριστή, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το σφάλμα Αυτή η λειτουργία απαιτεί ένα σφάλμα Interactive Window Station. Για να διορθώσετε το σφάλμα, μπορείτε να αναλάβετε την κυριότητα των φακέλων χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Η μέθοδος επεξηγείται για την παροχή δικαιωμάτων διαχειριστή στο φάκελο Προγράμματα οδήγησης. μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα για να παρέχετε δικαιώματα διαχειριστή και στον φάκελο DriverStore.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων και μεταβείτε στο φάκελο System32 ακολουθώντας τη διαδρομή τοποθεσίας μέσω This PC > Local Disk (C:) > Windows > System32.

2. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Drivers και κάντε κλικ στην επιλογή Properties στη λίστα που εμφανίζεται.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Ασφάλεια και κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους για να αποκτήσετε πρόσβαση στα ειδικά δικαιώματα ή τις σύνθετες ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή στην ενότητα Κάτοχος στο επόμενο παράθυρο.

5. Πληκτρολογήστε Administrators στη γραμμή Εισαγάγετε το όνομα του αντικειμένου για επιλογή και κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος ονομάτων.

6. Ο λογαριασμός διαχειριστή στον υπολογιστή θα εμφανίζεται στη γραμμή Enter the object to select. κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

7. Στο παράθυρο Προηγμένες ρυθμίσεις ασφαλείας για προγράμματα οδήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή.

Σημείωση: Μπορείτε να σημειώσετε τον επιλεγμένο λογαριασμό διαχειριστή στην ενότητα Κάτοχος του παραθύρου.

8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο παράθυρο επιβεβαίωσης ασφαλείας των Windows.

9. Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο παράθυρο Advanced Security Settings for drivers για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί βλέπω Αυτή η λειτουργία απαιτεί ένα μήνυμα σφάλματος Interactive Window Station ενώ ενημερώνω τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας βίντεο;

Απ. Για την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης της κάρτας βίντεο ή της κάρτας γραφικών στον υπολογιστή σας, ο κατάλογος προγραμμάτων οδήγησης θα πρέπει να έχει δικαιώματα διαχειριστή. Εάν δεν παρέχονται επαρκή δικαιώματα, ενδέχεται να εμφανιστεί αυτό το μήνυμα σφάλματος κατά την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης.

***

Οι μέθοδοι για τη διόρθωση αυτής της λειτουργίας απαιτούν ένα διαδραστικό σφάλμα σταθμού παραθύρου περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε τις μεθόδους στο άρθρο για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα και αφήστε τις προτάσεις σας σχετικά με το σφάλμα στην ενότητα σχολίων. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με Αυτή η λειτουργία απαιτεί έναν διαδραστικό σταθμό παραθύρου Windows 7 ή Windows 10 PC, αφήστε τα στην ενότητα σχολίων.

  Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα μιας σαρωμένης εικόνας