Διοργανώστε μια κλήση τηλεδιάσκεψης όπου κανείς δεν χρειάζεται λογαριασμό

Όταν εργάζεστε σε μια μεγάλη ομάδα, η αποτελεσματική επικοινωνία είναι το κλειδί για να κάνετε οτιδήποτε. Χρειάζεστε κάθε μέλος της ομάδας να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει, επομένως, ένα κεντρικό μέρος για συνομιλία γίνεται η προφανής λύση. Τα δωμάτια συνομιλίας υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, εκπληρώνοντας κάθε είδους σκοπούς. Αλλά οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες απαιτούν να εγγραφείτε πρώτα για έναν λογαριασμό και μετά να πληρώσετε βαριά μηνιαία χρέωση, και εκεί είναι που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά ακατάστατα. Το Appear.in, ωστόσο, είναι μια διαφορετική άποψη για τη συνομιλία μέσω βίντεο που ξεχωρίζει από το πλήθος, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε δωρεάν δωμάτια συνομιλίας και να τα μοιραστείτε με έως και 8 άτομα, επιτρέποντάς τους σε όλους να πραγματοποιήσουν βιντεοδιάσκεψη χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.

  Διαχειριστείτε ξεχωριστά την ένταση ήχου για οποιοδήποτε κανάλι πολυμέσων [Jailbreak]

Πιθανώς το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει το Appear.in σε σχέση με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Το chat room σας δημιουργείται ακολουθώντας μερικά βήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε τη βιντεοδιάσκεψη απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Η υπηρεσία αυτή τη στιγμή υποστηρίζει Internet Explorer, Firefox και Google Chrome και λειτουργεί απολύτως χωρίς επεκτάσεις.

Αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο Appear.in, απλώς πληκτρολογήστε το όνομα του δωματίου συνομιλίας σας στο πεδίο εισαγωγής στην αρχική σελίδα του ιστότοπου και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία. Μπορείτε να δώσετε στο chat room σας οποιοδήποτε όνομα της επιλογής σας.

Στη συνέχεια, η υπηρεσία ζητά άδεια για τη χρήση του μικροφώνου και της κάμερας του υπολογιστή σας για να ξεκινήσει. Απλώς κάντε κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο Να επιτρέπεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και θα είστε έτοιμοι.

  Τι είναι το Markdown και πώς το χρησιμοποιείτε;

Στη συνέχεια, το Appear.in δημιουργεί έναν μοναδικό σύνδεσμο με το chatroom σας, τον οποίο μπορείτε να διανείμετε στους συμμετέχοντες στη συνομιλία. Για παράδειγμα, εάν το όνομα του δωματίου συνομιλίας είναι wdzwdz, τότε η διεύθυνση URL θα μοιάζει κάπως www.appear.in/wdzwdz (δεν υπάρχει κανένας εδώ).

Κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, ο συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει στο chat room, υποθέτοντας ότι έχει κάμερα web και φυσικά του έχει παραχωρήσει πρόσβαση στο Appear.in. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο σύνδεσμος του δωματίου συνομιλίας σας μπορεί να διανεμηθεί σε έως και 8 άτομα συνολικά. Η περιοχή του chat room σάς επιτρέπει να βλέπετε όλες τις ροές βίντεο από κάθε συμμετέχοντα. Όχι μόνο μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια βιντεοδιάσκεψη μαζί τους, αλλά και να στείλετε μηνύματα κειμένου, αν θέλετε. Οποιοδήποτε παράθυρο βίντεο μπορεί επίσης να αλλάξει σε πλήρη οθόνη εν κινήσει.

  Πώς να αλλάξετε την περιοχή του Netflix

Το Appear.in σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μόνιμα ένα δωμάτιο καταχωρίζοντας τη διεύθυνση URL και το όνομά του στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αυτό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη περισσότερο έλεγχο και ευελιξία στο δωμάτιο, όπως προσαρμογή της εικόνας φόντου, ρύθμιση κλειδιών δωματίου και διανομή σε συγκεκριμένα άτομα και μερικά πρόσθετα προνόμια. Το Appear.in είναι προς το παρόν διαθέσιμο για τον Ιστό και το iOS.

Επισκεφτείτε το Appear.in