Διευθύνσεις email μιας χρήσης (DEA) Επεξήγηση σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διατηρήστε τα προσωπικά/επαγγελματικά email απόρρητα και συνεχίστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας διευθύνσεις email μιας χρήσης!

Το email marketing είναι ο φθηνότερος τρόπος διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ως εκ τούτου, οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου, οι ιστότοποι ιστολογίων, τα περιοδικά τεχνολογίας, οι εκδότες ερευνητικών εγγράφων, ακόμη και οι δωρεάν ιστότοποι φωτογραφιών στοκ ζητούν εγγραφή μέσω email.

Αν και οι υπεύθυνοι εκδότες ιστότοπων και οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σέβονται το προσωπικό απόρρητο και τις επιλογές για διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν συμπεριφέρονται όλοι οι κάτοχοι ιστότοπων/εφαρμογών με τον ίδιο τρόπο.

Αυτοί οι ιστότοποι, οι εφαρμογές cloud και οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου είναι τα καυτά μέσα για στόχους πειρατείας. Ως εκ τούτου, μια επίθεση hacking σε τέτοιες ιδιοκτησίες ιστού μπορεί να διαρρεύσει τα email σας σε κακούς παράγοντες στο Διαδίκτυο.

Για να αποφύγετε τέτοιους κινδύνους απορρήτου στο διαδίκτυο, πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι διευθύνσεις email μιας χρήσης, πώς λειτουργούν, ορισμένα ειδικά εργαλεία κ.λπ. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι μια αναλώσιμη διεύθυνση email (DEA);

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό DEA αμέσως και να αφεθείτε χωρίς να ανησυχείτε για κλοπή προσωπικών δεδομένων. Σε αντίθεση με το Gmail ή το Outlook email, δεν χρειάζεται να υποβάλετε έναν τόνο δεδομένων για να εγγραφείτε για ένα email μιας χρήσης.

Έτσι, χωρίς να περάσετε από μια ταραχώδη διαδικασία όπως η δημιουργία ονομάτων χρήστη, ο ορισμός κωδικού πρόσβασης και η επικύρωση ενός προφίλ χρησιμοποιώντας έναν αριθμό κινητού ή εναλλακτικό email, λαμβάνετε ένα πλήρως λειτουργικό email για λίγα λεπτά έως ώρες.

Δεν σας ανήκει το email. Απλώς το χρησιμοποιείτε για λίγα λεπτά για να επαληθεύσετε μια διεύθυνση email, να λάβετε OTP επαλήθευσης και πολλά άλλα για να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Το περιεχόμενο που χρειάζεται εγγραφές μέσω email είναι πολύ εύκολο στην πρόσβαση χρησιμοποιώντας ένα DEA.

Τύποι DEA

Οι DEA έχουν πολλά ονόματα, και μερικά από τα δημοφιλή είναι τα παρακάτω:

  • Προσωρινά email
  • Σκουπίδια email
  • Πετάχνα email
  • Ανώνυμα email

Οι υπηρεσίες προώθησης email είναι μια άλλη ροή email μιας χρήσης. Εδώ, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν ή επί πληρωμή διεύθυνση προώθησης email. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το email σε πολλούς ιστότοπους, εφαρμογές, φόρουμ, δημόσιες ζώνες Wi-Fi κ.λπ., που απαιτούν email για εγγραφή.

Η υπηρεσία προώθησης θα στείλει σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email σας. Όταν αρχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ή πάρα πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό email προώθησης για να διατηρήσετε το προσωπικό email χωρίς ακαταστασία.

Απαιτείται προφύλαξη για προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • Μην χρησιμοποιείτε δωρεάν DEA σε μια εφαρμογή ή ιστότοπο που απαιτεί πολλαπλές επικυρώσεις μέσω email. Τα περισσότερα δωρεάν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λήγουν σε λίγα λεπτά, επομένως ενδέχεται να μην ολοκληρώσετε όλη τη διαδικασία μέχρι τότε.
  • Μην χρησιμοποιείτε προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σημαντικές εργασίες όπως η εγγραφή σε ιστότοπους εκπαίδευσης, πίνακες εργασίας, τομείς εργοδοτών κ.λπ.
  • Αν και πρόκειται για ανώνυμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ειδικοί στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και οι αρχές επιβολής του νόμου εξακολουθούν να μπορούν να παρακολουθούν δραστηριότητες, διευθύνσεις IP και πολλά άλλα.
  PS5 και Xbox Series X: Τι είναι τα Teraflops;

Πώς λειτουργούν οι επικυρώσεις email μιας χρήσης;

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εγγραφής είναι πιθανοί δυνητικοί πελάτες για εμπόρους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν υπηρεσίες επικύρωσης email για τον εντοπισμό email μιας χρήσης. Η υπηρεσία επικύρωσης περιλαμβάνει διαδικασίες αυτοματισμού και μη αυτόματης αναθεώρησης όπως αναφέρονται παρακάτω:

#1. Αυτοματοποιημένη διαδικασία

Πρώτα απ ‘όλα, τα API επικύρωσης email και οι εφαρμογές επικύρωσης από την πλευρά του διακομιστή εντοπίζουν αυτόματα τους παρόχους υπηρεσιών DEA. Ορισμένα trending domain names περιλαμβάνουν τα @areosur.com, @tmmwj.net, @guerrillamail.de, @guerrillamail.info και άλλα. Οι εφαρμογές διακομιστή παραλήπτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκλείουν αμέσως τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εμφανίζουν ένα σφάλμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον χρήστη.

Δεύτερον, μπορείτε να προγραμματίσετε τον διακομιστή email σας με ένα δωρεάν email που θα σταλεί μετά από 15 έως 20 λεπτά από το πρώτο email εγγραφής. Εάν η ταχυδρομική θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του τομέα παραλήπτη δεν μπορεί να παραδώσει το email και εμφανίσει ένα σφάλμα όπως η διεύθυνση δεν υπάρχει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο χρήστης να έχει χρησιμοποιήσει DEA.

#2. Χειροκίνητη διαδικασία

Μπορείτε να επικυρώνετε συχνά τη λίστα εγγεγραμμένων email στέλνοντας επακόλουθα email στους χρήστες. Εάν λάβετε ένα σήμα παράδοσης ή κάνετε κλικ, τότε τα email είναι έγκυρα. Εάν δεν υπάρχουν τέτοια σήματα, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα email να ήταν προσωρινές διευθύνσεις σε έναν τομέα DEA.

Οφέλη από αναλώσιμες/προσωρινές διευθύνσεις email

#1. Απομακρυνθείτε από ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Όλοι μας έχουμε βαρεθεί να βομβαρδιζόμαστε από ανεπιθύμητα μηνύματα και ανεπιθύμητα email. Ανεξάρτητα από το πόσες προφυλάξεις λαμβάνετε, τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα διαφημιστικά email αναμφίβολα θα πέσουν στα εισερχόμενά σας.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση email μιας χρήσης κατά την εγγραφή σας σε μη σημαντικούς ιστότοπους. Έτσι, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το προωθητικό email που μπορεί να έχουν στείλει.

#2. Διασφαλίστε το απόρρητο των δεδομένων

Καθώς ο κυβερνοχώρος διατρέχει υψηλό κίνδυνο επιθέσεων, ακόμη και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα έχουν βρει τη βάση δεδομένων τους για να παραβιαστούν. Κατά τη διάρκεια τέτοιων περιστατικών hacking, οι διευθύνσεις email και τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτά πέφτουν σε λάθος χέρια.

Στην περίπτωση λιγότερο ασφαλών ιστότοπων, η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί. Η χρήση προσωρινών διευθύνσεων email σε όλες τις πιθανές καταστάσεις θα σας προστατεύσει από διαδικτυακά εγκλήματα όπως κλοπή ταυτότητας και απάτη.

#3. Λάβετε ανταμοιβές χωρίς να αποκαλύπτετε πραγματικό email

Μερικές φορές, πρέπει να κοινοποιήσουμε τις διευθύνσεις email μας για να επωφεληθούν από προσφορές και ανταμοιβές. Αν θέλετε να απολαύσετε αυτές τις προσφορές χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι DEA είναι εδώ. Αυτή η διεύθυνση θα είναι προσωρινά διαθέσιμη, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να λάβετε την ανταμοιβή ή το δώρο σας.

#4. Παράλειψη περιορισμού βάσει χώρας

Ορισμένοι ιστότοποι απαιτούν να εισαγάγετε μια διεύθυνση email από μια συγκεκριμένη χώρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμα.

  Πώς να αποκτήσετε έναν κωδικό QR για το προφίλ σας στο LinkedIn

#5. Όχι άλλο ξεχνώντας τον κωδικό πρόσβασης

Η απομνημόνευση κωδικών πρόσβασης για διάφορες διευθύνσεις email μπορεί να είναι δύσκολη για μερικούς από εμάς. Ακόμα κι αν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης για το αρχικό σας email, το να θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης για όλα τα άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι εύκολο. Καθώς τα αναλώσιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχουν κωδικούς πρόσβασης, δεν θα υπάρξουν ξεχάσεις κωδικών πρόσβασης.

#6. Αποφύγετε τους περιορισμούς IP

Οι έμποροι μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσουν μεγάλο αριθμό διευθύνσεων email. Εάν προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό από την ίδια διεύθυνση IP, οι δημοφιλείς πελάτες email μπορούν να τους απαγορεύσουν να το κάνουν. Με την υπηρεσία προσωρινής διεύθυνσης email, δεν υπάρχει ανώτατο όριο. Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να δημιουργήσει όσα emails θέλει.

#7. Δεν υπάρχει κίνδυνος χακαρίσματος

Οι τακτικές διευθύνσεις email μπορεί να πέσουν θύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και πειρατείας. Δεδομένου ότι μια προσωρινή διεύθυνση email υπάρχει για σύντομο χρονικό διάστημα, δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο παραβίασης.

Διεύθυνση email μιας χρήσης Vs. Ψευδώνυμο

Τα ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνονται επίσης μοντέρνα αυτές τις μέρες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των DEA και των email του Alias. Βρείτε τις διαφορές στον παρακάτω πίνακα:

Δυνατότητες/Λειτουργίες Ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσηςΤομέας τομέας τρίτου μέρους Ίδιος τομέας με τον υπάρχοντα τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail, το Yahoo Mail, κ.λπ. Reset PurposesΔεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά κωδικών πρόσβασηςΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο email για να επαναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης

Τι είναι μια ανώνυμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Το ανώνυμο email είναι ένα άλλο εργαλείο για να κρατάτε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας δεδομένα μακριά από το διαδίκτυο. Όταν δημιουργείτε ένα ανώνυμο email με έναν πάροχο υπηρεσιών, αυτός αποκρύπτει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μέσω κρυπτογράφησης.

Ως εκ τούτου, ο διακομιστής email του παραλήπτη δεν μπορεί να καταγράψει αναγνωρίσιμα δεδομένα όπως πραγματικό όνομα, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση IP, τομέας αποστολής κ.λπ.

Οι ανώνυμες υπηρεσίες email χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση πολλαπλών επιπέδων. Ως εκ τούτου, εάν κάποιος υποκλέψει το email κατά τη μετάδοση, δεν μπορεί να το διαβάσει.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη προσωρινή υπηρεσία email

Με πολλούς παρόχους προσωρινών υπηρεσιών email στην αγορά, η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι δύσκολη. Επίσης, δεν είναι όλοι αξιόπιστοι και ενδέχεται να σας εκβιάσουν κάνοντας κακή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σας γλιτώσετε από αυτό το πρόβλημα ενώ επιλέγετε μια διεύθυνση email μιας χρήσης.

#1. Χωρίς περίπλοκη διαδικασία εγγραφής

Ο λόγος που χρησιμοποιείτε μια προσωρινή διεύθυνση email είναι για να αποφύγετε τη δημιουργία ενός κανονικού αναγνωριστικού email. Επομένως, δεν έχει νόημα να επιλέξετε μια υπηρεσία DEA που χρειάζεται να υποβληθείτε σε μια μακρά διαδικασία εγγραφής.

#2. Δωρεάν Service

Φυσικά, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για μια υπηρεσία όπως το email μιας χρήσης. Κατά την επιλογή, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών δεν έχει ποτέ κρυφές χρεώσεις ή επαναλαμβανόμενες χρεώσεις. Ορισμένες εταιρείες ενδέχεται να αρχίσουν να σας χρεώνουν στο μέλλον, επομένως θα πρέπει επίσης να το γνωρίζετε.

#3. Εύχρηστος

Κανείς δεν θέλει να χρησιμοποιήσει μια προσωρινή υπηρεσία email που περιλαμβάνει μια καμπύλη εκμάθησης! Θα πρέπει να πάτε για μια προσωρινή εταιρεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσωρινό email σε λίγο.

#4. Υποστηρίζει το απόρρητο

Το απόρρητο έχει γίνει βασικό μέλημα για όλους μας. Όταν επιλέγετε ένα αναγνωριστικό μιας χρήσης χωρίς εγγραφή, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή.

  Πώς να διαγράψετε εικόνες στο Chromebook Μόνο για ανάγνωση

Επιπλέον, υπάρχουν πιθανότητες ορισμένες εταιρείες να σας εκβιάσουν εάν κοινοποιήσετε προσωπικά δεδομένα μαζί τους. Επομένως, προτιμήστε μόνο αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών DEA.

#5. Ταυτόχρονες DEA

Μπορεί να χρειαστείτε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικούς ιστότοπους. Η επιλογή υπηρεσιών που προσφέρουν μόνο περιορισμένο αριθμό αναγνωριστικών δεν θα λειτουργήσει σε αυτήν την περίπτωση.

#6. Cloud Storage

Η υπηρεσία DEA που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας παρέχει μια προσωρινή υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Έτσι, θα μπορείτε να αποθηκεύετε τις απαραίτητες πληροφορίες απρόσκοπτα.

#7. Αξιόπιστος

Εκτός από τον έλεγχο εάν ο πάροχος υπηρεσιών DEA διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία είναι αξιόπιστη.

Μπορείτε να επισκεφτείτε ιστότοπους αναθεώρησης λογισμικού για να μάθετε τις αξιολογήσεις των προσωρινών εταιρειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επίσκεψη στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κριτικές χρηστών είναι ένας άλλος τρόπος για να ανακαλύψετε την αξιοπιστία του.

Πάροχοι μιας χρήσης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (DEA).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Temp Mail

Το Temp Mail σας βοηθά να διατηρείτε το email σας ασφαλές και καθαρό, προσφέροντας προσωρινές διευθύνσεις email κατ’ απαίτηση και άμεσα μηνύματα 10 λεπτών. Η πλατφόρμα είναι ιδανική για δωρεάν άχρηστες διευθύνσεις email. Ωστόσο, μπορείτε να βελτιώσετε τις υπηρεσίες και την αξιοπιστία χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό premium.

Με μόλις 10 $/μήνα, μπορείτε να λάβετε 10 ταυτόχρονες διευθύνσεις email, εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης cloud 100 MB, συμβατότητα με πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πρόσθετη ασφάλεια δεδομένων, τομείς premium και πολλά άλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά από το App Store και το Google Play.

Ταχυδρομείο 10 λεπτών

Το 10 Minute Mail είναι ένας δωρεάν πάροχος υπηρεσιών email μιας χρήσης. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε στιγμιαία πεταμένα email. Ωστόσο, τα email διαρκούν μόνο 10 λεπτά.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα για την οποία θα χρησιμοποιήσετε μια αλληλογραφία 10 λεπτών επεξεργάζεται όλες τις επαληθεύσεις εντός αυτού του χρονικού πλαισίου των 10 λεπτών. Διαφορετικά, πρέπει να ξεκινήσετε την εγγραφή σας από την αρχή.

Ταχυδρομείο ανταρτών

Το Guerrilla Mail προσφέρει προσαρμοσμένα email μιας χρήσης με την επιλογή να επιλέξετε το όνομα χρήστη email. Αφού επιλέξετε ένα εξατομικευμένο όνομα χρήστη email, μπορείτε να επιλέξετε από 11 τομείς όπως .com, .info, .net, .org και άλλα.

Το εργαλείο προσφέρει επίσης μια καθαρή διεπαφή χρήστη (UI) για τη σύνταξη email, την προσθήκη διευθύνσεων, την προσθήκη θεμάτων και την εισαγωγή συνημμένων.

Διευθύνσεις email μιας χρήσης: Σημείωση του συγγραφέα

Ως διαδικτυακός ερευνητής, έμπορος, συγγραφέας και λάτρης του απορρήτου δεδομένων, χρησιμοποιώ διευθύνσεις email μιας χρήσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους, φόρουμ και εφαρμογές ιστού. Αυτή η πρακτική κρατά εμένα και τους πελάτες μου μακριά από τους χάκερ.

Χρησιμοποιώντας προσωρινές διευθύνσεις email, μπορείτε επίσης να διαχωρίσετε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή από το διαδίκτυο. Δεν είναι καμία επιστήμη πυραύλων που θα απαιτήσει μια εκτεταμένη καμπύλη μάθησης. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ίδιο εύκολα με τη χρήση του Gmail ή του Yahoo Mail. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο υπηρεσιών email μιας χρήσης.

Αν και θα βρείτε πολλούς δωρεάν παρόχους προσωρινών υπηρεσιών email, είναι συνετό να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο premium με πρόγραμμα επί πληρωμή.

Επειδή τέτοια εργαλεία επί πληρωμή, όπως το Temp Mail, προσφέρουν αυτοματισμό, ταυτόχρονες διευθύνσεις email, εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης στο cloud και χρήση χωρίς διαφημίσεις. Για να μην αναφέρουμε επιπλέον επίπεδα ασφάλειας που θα θέλατε να δείτε.

Τυλίγοντας

Στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο των εφαρμογών ιστού, των ιστότοπων και των εφαρμογών για κινητά, είναι εύκολο να ανακαλύψετε τα προσωπικά σας δεδομένα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μόνο μια διεύθυνση email. Οι χάκερ και οι απατεώνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συνδεδεμένο email για να δημιουργήσουν προφίλ στη χρήση του Διαδικτύου σας για να σχεδιάσουν επιθέσεις phishing ή άλλα κόλπα κοινωνικής μηχανικής.

Ωστόσο, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές ιστού δεν θα σταματήσουν ποτέ να ζητούν το προσωπικό ή επαγγελματικό email σας για ανάγκες μάρκετινγκ.

Η καλύτερη επιλογή είναι να βασιστείτε σε έναν πάροχο υπηρεσιών διεύθυνσης email μιας χρήσης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε αυτή την προσωρινή ή ανώνυμη υπηρεσία email για να τη χρησιμοποιείτε αβίαστα κατά τη λήψη περιεχομένου, την ανάγνωση άρθρων ή το σχόλιο σε ένα φόρουμ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τη φιλοξενία email επιχειρήσεων.