Διεξάγετε τις διαδικτυακές σας συναντήσεις καλύτερα με το Otter

Πιστεύετε ότι ο παραδοσιακός τρόπος για τη διεξαγωγή διαδικτυακών συναντήσεων έχει γίνει παλιό σχολείο;

Υπό αυτή την έννοια, πολλές εφαρμογές διαδικτυακών συσκέψεων δεν παρέχουν τόσες πολλές δυνατότητες για να κάνουν την εμπειρία απρόσκοπτη, ειδικά αν χρησιμοποιείτε μια κανονική εφαρμογή βιντεοκλήσεων για αυτό.

Στις μέρες μας, όταν πρόκειται για διαδικτυακές συσκέψεις, πρόκειται απλώς για βιντεοκλήσεις και απλή αλληλεπίδραση, που δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη διεξαγωγή διαδικτυακών συσκέψεων.

Θα πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό, κάτι για να κρατήσει τους συμμετέχοντες αφοσιωμένους, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε ό,τι είναι σημαντικό και να κοιτάξετε πίσω στις μεταγραφές της συνάντησης για να αποσπάσετε όλα τα πετράδια από αυτήν.

Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας ήρθε όταν συνάντησα το Otter, μια λύση που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγετε τις διαδικτυακές συσκέψεις. Κάνει όλη τη διαδικασία βολική και απρόσκοπτη, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε πολλά, αλλά να επιτυγχάνετε περισσότερα από τις διαδικτυακές σας συναντήσεις με τη βοήθεια των δυνατών δυνατοτήτων τους.

Αν είστε περίεργοι, ας μάθουμε περισσότερα γι ‘αυτό σε αυτήν την ανάρτηση.

Προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στις διαδικτυακές συναντήσεις

Τα περισσότερα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την εκτέλεση διαδικτυακών συσκέψεων έχουν πολλούς περιορισμούς σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε με αυτά.

Αυτοί οι περιορισμοί αξίζουν πολύ να συζητηθούν για να εντοπιστούν οι τομείς που χρειάζονται βελτίωση στα εργαλεία που χρησιμοποιούμε ή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε αυτά τα εργαλεία. Να θυμάστε ότι δεν έχει κάθε λογισμικό αυτούς τους περιορισμούς, έτσι ώστε να μπορεί να διαφέρει από εργαλείο σε εργαλείο.

Παρακάτω είναι μερικές από τις πολλές συνήθεις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνάντησης:

Το χρονικό όριο για κάθε συνάντηση

Πολλές φορές, βρίσκεστε στη μέση μιας σημαντικής συνάντησης και συνειδητοποιείτε ότι σας τελειώνει ο χρόνος, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το δωρεάν πρόγραμμα αυτής της λύσης. Μπορεί να ακινητοποιήσει την εργασία σας και αυτό δεν πρέπει να συμβεί ποτέ, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς είτε για ακαδημαϊκούς σκοπούς.

Χαμηλή εμπλοκή των συμμετεχόντων

Ξεκινήσατε ποτέ μια συνάντηση και παρατηρήσατε ότι οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες δεν συμμετείχαν και δεν προσθέτουν αξία σε αυτήν; Μπορεί να μην είναι αποκλειστικά δικό τους λάθος γιατί το πρόβλημα μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται η συνάντηση.

Επίσης, το λογισμικό που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να μην έχει τα κατάλληλα εργαλεία συνεργασίας για να κρατήσει όλους αφοσιωμένους.

Δεν υπάρχει τρόπος να μεταγραφεί η συνάντηση

Σε κάθε συνάντηση που διεξάγετε, θα υπάρχουν πάντα θέματα που αξίζει να ανατρέξετε για να κατανοήσετε πλήρως την αξία της. Η μεταγραφή συσκέψεων σάς βοηθά να το κάνετε αυτό, αλλά αν το λογισμικό συσκέψεών σας δεν έχει κάποια δυνατότητα, αυτό είναι μια άλλη πρόκληση.

  Πώς να πετύχετε τη διχόνοια για να εργαστείτε στο σχολείο ή στο κολέγιό σας

Δεν μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση αρχείων μεταξύ της σύσκεψης

Είναι σύνηθες να μοιράζεστε αρχεία σε μια σύσκεψη όταν πρέπει να δώσετε αναφορές ή να εξηγήσετε κάτι σε βάθος. Αν και είναι καλά νέα ότι πολλά προγράμματα διαδικτυακών συσκέψεων το επιτρέπουν, υπάρχει επίσης πιθανότητα αυτό που χρησιμοποιείτε να μην προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα.

Τώρα, ας δούμε πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις προκλήσεις.

Πώς η Otter λύνει αυτές τις προκλήσεις

Η Otter προσφέρει πολλές λύσεις σε απλά αλλά και σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε μια διαδικτυακή συνάντηση. Για παράδειγμα, αναφερόμενοι στις παραπάνω προκλήσεις, δείτε πώς αυτό το εργαλείο έχει διορθώσεις για αυτές:

Γίνονται περισσότερα σε λιγότερο χρόνο

Η χρήση του Otter δεν θα είναι πρόβλημα ακόμα κι αν το λογισμικό σας επιτρέπει μόνο 40 λεπτά της ζωντανής συνάντησης καθημερινά. Ο λόγος είναι ότι το Otter διαθέτει πολλά εργαλεία παραγωγικότητας που θα κάνουν ακόμα και τα 40 λεπτά να φαίνονται πολύς χρόνος. Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο.

Αυξημένη δέσμευση για όλους τους συμμετέχοντες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες αφοσίωσης τους για να διατηρήσετε τον εαυτό σας και όλους στη σύσκεψη αφοσιωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Για παράδειγμα, το Otter καταγράφει αυτόματα και κρατά σημειώσεις για όλους.

Σας επιτρέπει επίσης να προσθέτετε σημειώσεις, σχόλια, επισημάνσεις και να εκτελείτε διάφορες άλλες ενέργειες στον πίνακα Takeaways.

Μεταγράφει συσκέψεις σε πραγματικό χρόνο

Ξεχάστε την πρόσληψη ενός ξεχωριστού μεταγραφέα όταν χρησιμοποιείτε το Otter γιατί αυτή η λύση θα μεταγράψει σε πραγματικό χρόνο ό,τι λέγεται στη συνάντηση. Δείτε πόσο απλό είναι:

Δεν θα χάνετε πλέον οξυδερκή θέματα γιατί τώρα μπορείτε να δείτε τη μεταγραφή του όποτε θέλετε.

Μοιραστείτε αρχεία με τα μέλη κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνάντησης

Εξοικονομήστε ενέργεια και μοιραστείτε αρχεία αντί να εξηγείτε περίπλοκα θέματα. Δεν χρειάζεται πλέον να περιγράφετε τις παραπομπές ή να κάνετε ρυθμίσεις πίσω από την πόρτα για να δείξετε ορισμένα έγγραφα στους συμμετέχοντες. Με το Otter, μπορείτε να αποθέσετε αρχεία με ένα μόνο κλικ μέσα από τη λύση.

Με αυτό στην άκρη, ας μάθουμε περισσότερα για την προσφορά και τα χαρακτηριστικά του Otter.

Χαρακτηριστικά του Otter

Εκτός από μια λύση μεταγραφής AI που προσφέρει έξυπνες και ευέλικτες μεταγραφές κειμένου των συναντήσεών σας, το Otter κάνει πολλά περισσότερα.

Εάν είστε επαγγελματίας που επιδίδεται σε πολλές συναντήσεις ή αν είστε μαθητής που συμμετέχει σε μαθήματα και παρουσιάσεις, αυτή η λύση είναι η ιδανική λύση για εσάς. Θα σας εξοικονομήσει αμέτρητες φορές και ενέργεια καθημερινά.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Otter:

Ενσωμάτωση Ημερολογίου

Το ταμπλό του Otter διευκολύνει τη μετάβαση σε όλες τις λειτουργίες. Ξεκινώντας με την ενσωμάτωση του ημερολογίου τους, θα σας προτείνουμε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με το Ημερολόγιο Google αμέσως μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε.

Προς το παρόν, υποστηρίζει το Ημερολόγιο Google, το Ημερολόγιο της Microsoft και το Ημερολόγιο iOS.

Δημιουργήστε μια ομάδα/ομάδα

Το Otter σάς επιτρέπει να προσκαλείτε τις επαφές σας ή να τις συγχρονίζετε απευθείας από την Google ή τη Microsoft για να συμμετάσχουν σε αυτήν την πλατφόρμα. Μόλις μπουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω του πίνακα ελέγχου και να σχηματίσετε μια ομάδα με όλα τα μέλη ή να τους στείλετε μήνυμα μεμονωμένα.

  Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Github

Οι ομάδες είναι ένα εξαιρετικό συνεργατικό χαρακτηριστικό. σας επιτρέπει να μοιράζεστε, να επεξεργάζεστε και να εξετάζετε σημειώσεις και μεταγραφές. Είναι επίσης χρήσιμο να συγκεντρωθείτε πριν από μια συνάντηση για να συζητήσετε συγκεκριμένα σημεία εάν χρειάζεται.

Ζωντανή μεταγραφή

Όταν πατήσετε το μπλε κουμπί εγγραφής, θα μεταφερθείτε στη σελίδα ζωντανής μεταγραφής, όπου το εργαλείο μετατρέπει αυτόματα την ομιλία σε κείμενο μέσω AI, η οποία είναι LIVE. Μπορείτε να διατηρήσετε το κουμπί εγγραφής ενεργοποιημένο και να πλοηγηθείτε σε άλλες σελίδες του πίνακα ελέγχου χωρίς να διακόψετε τη διαδικασία.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να επιστρέψετε στη σελίδα και να σταματήσετε την εγγραφή όποτε είναι δυνατόν. Εκτός από τις εικονικές συσκέψεις, μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε προσωπικές συναντήσεις διατηρώντας την επιλογή εγγραφής ενεργοποιημένη και αφήνοντάς την να μεταγράψει οτιδήποτε λέγεται.

Επιτρέπεται να ενσωματώσετε το Otter με εφαρμογές βιντεοκλήσεων όπως το Zoom και το Google Meet.

Μεταφορτωμένα αρχεία

Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία από τη συσκευή σας σε αυτήν για να τα μεταγράψετε. Μπορείτε να ανεβάσετε σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο ήχου ή βίντεο και να περιμένετε το αποτέλεσμα της μεταγραφής πίσω σε λίγα λεπτά.

Αυτό είναι χρήσιμο όταν έχετε ήδη μια σύσκεψη ή μια παρουσίαση σε μορφή ήχου/βίντεο και θέλετε να λάβετε μια έκδοση κειμένου.

Τιμολόγηση Μοντέλα Otter

Η Otter σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε δωρεάν με το πρώτο της σχέδιο, αλλά προφανώς, έχει περιορισμούς όσον αφορά το τι μπορείτε να κάνετε με αυτό. Μπορείτε να εξετάσετε μερικά σχέδια επί πληρωμή για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες.

Βασικό σχέδιο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βασικό σχέδιο της Otter χωρίς απολύτως κανένα κόστος, το οποίο είναι τέλειο εάν μόλις ξεκινήσετε και θέλετε μια καλή ιδέα του εργαλείου. Δείτε τι λαμβάνετε σε αυτό το δωρεάν πρόγραμμα:

Επαγγελματικό σχέδιο

Το επαγγελματικό σχέδιο είναι ένα βήμα πιο πέρα ​​από το βασικό πρόγραμμα και ανοίγει περισσότερες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για 8,33 $/μήνα. Για παράδειγμα, λαμβάνετε κάθε δυνατότητα που είναι στο βασικό σχέδιο. + αυτά είναι τα παρακάτω:

  • Εισαγωγή προηχογραφημένων αρχείων
  • Προσθέστε και χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένο λεξιλόγιο
  • Εκτελέστε σύνθετη αναζήτηση και εξαγωγή
  • Αποκτήστε μια περιορισμένη δοκιμή του Otter Assistant για Zoom, Google Meet και Microsoft Teams

Επιχειρηματικό σχέδιο

Το επιχειρηματικό σχέδιο ταιριάζει καλύτερα σε μικρές ομάδες και οργανισμούς που θέλουν να ενωθούν ως ομάδα και να κάνουν τη δουλειά τους πιο παραγωγικά. Σε αυτό το πρόγραμμα, λαμβάνετε όλα όσα προσφέρει το επαγγελματικό σχέδιο, + αυτές τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Η πλήρης έκδοση του Otter Assistant για Zoom, Google Meet και Microsoft Teams
  • Διάφορα εργαλεία και δυνατότητες ομαδικής συνεργασίας
  • Υποστήριξη κατά προτεραιότητα
  • Περίληψη περίληψης (η οποία βρίσκεται σε BETA από τώρα)

Επιχειρηματικό σχέδιο

Το τελευταίο σχέδιο είναι το επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο ταιριάζει καλύτερα σε μεγάλους οργανισμούς που απαιτούν πολύ περισσότερο έλεγχο του τι μπορούν να κάνουν και περισσότερη ασφάλεια. Η τιμή αυτού του προγράμματος μπορεί να γίνει γνωστή μόνο εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να σας βοηθήσουν καλύτερα σχετικά με το σχέδιο.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν τα πάντα στο επιχειρηματικό σχέδιο + αυτά τα επιπλέον παρακάτω:

  • Single Sign-On (SSO)
  • Διάφορες επιλογές πληρωμής
  • Ανάπτυξη σε επίπεδο οργανισμού

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για κάθε πρόγραμμα μεταβαίνοντας στη σελίδα τιμολόγησης. Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να ξεκινήσετε με το Otter.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ιδιωτικές διευθύνσεις MAC Wi-Fi σε iPhone και iPad

Πώς να ρυθμίσετε το Otter;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ξεκίνημα με το Otter είναι δωρεάν και εξαιρετικά εύκολο. Είναι διαθέσιμο για web, επέκταση Chrome, iOS και Android. Επειδή η εγγραφή στο εργαλείο ιστού ή η λήψη των εφαρμογών για κινητά είναι πολύ απλή και αυτονόητη, θα ρυθμίσουμε την επέκταση του Google Chrome για αυτό το παράδειγμα.

Βήμα 1: Από το μενού της αρχικής σελίδας, κάντε κλικ στο «Λήψη» και στη συνέχεια κάντε κλικ στην «Επέκταση Chrome».

Βήμα 2: Μόλις ανοίξει το κατάστημα ιστού του Chrome, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στο Chrome”.

Βήμα 3: Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που επιβεβαιώνει τα δικαιώματα της επέκτασης. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη επέκτασης” για να συνεχίσετε.”

Βήμα 4: Μόλις εγκατασταθεί, καρφιτσώστε την επέκταση στην κορυφή.

Βήμα 5: Πατήστε στην επέκταση και θα δείτε ένα κουμπί που λέει “Άνοιγμα Google Meet”, κάντε κλικ σε αυτό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να συνδέεστε στο Google Meet μόνο χρησιμοποιώντας την επέκταση του Chrome. Εάν θέλετε να μεταγράψετε τις συσκέψεις Zoom δωρεάν, θα πρέπει να ανεβάσετε τον ήχο της σύσκεψης στο Otter και να τον μεταγράψετε μετά από αυτό. Για αυτόματη μεταγραφή, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μετάβασης σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Βήμα 6: Όταν ανοίγετε το Google Meet, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στο Otter. Λοιπόν, προχωρήστε και κάντε το αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Βήμα 7: Τώρα, θα εμφανιστεί ένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο που θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε την εγγραφή. Μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο του προφίλ για περισσότερες ρυθμίσεις.

Αυτά τα απλά βήματα για να ξεκινήσετε τη μεταγραφή των συσκέψεών σας στο Google Meet χρησιμοποιώντας το Otter δωρεάν.

Εναλλακτικές του Otter

Εάν πιστεύετε ότι το Otter δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς σε οποιοδήποτε σημείο, τότε μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές τις καταπληκτικές εναλλακτικές.

Πυγολαμπίδες

Χρησιμοποιείται από επωνυμίες όπως η Uber και η Nike, το Fireflies είναι ένας εξαιρετικός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης για τις συναντήσεις σας. Καταγράφει αυτόματα και ξεπερνά τις συναντήσεις σας και μπορείτε να κάνετε απρόσκοπτη αναζήτηση στις φωνητικές σας συνομιλίες.

Έχει πολλές επιλογές συνεργασίας που θα σας βοηθήσουν να φέρετε την ομάδα σας κοντά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε συνάντησης.

Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε διάφορες εφαρμογές, να χρησιμοποιήσετε το API τους για την επεξεργασία ήχου και κλήσεων και να κάνετε πολλά περισσότερα. Οι ενσωματώσεις περιλαμβάνουν το Slack, το Zapier, το Salesforce και το Hubspot, μεταξύ πολλών άλλων.

Είναι δωρεάν να ξεκινήσετε με αυτήν τη λύση, αλλά πριν από αυτό, μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό σεμινάριο τους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του εργαλείου.

Ρήμα

Το Verbit διαθέτει μια σειρά εργαλείων που σχετίζονται στενά με τη μεταγραφή. Για παράδειγμα, εκτός από τη μεταγραφή, προσφέρει ζωντανές λεζάντες, ηχητικές περιγραφές, μεταφράσεις και υπότιτλους.

Εκτός αυτού, έχει:

  • 24/7 υποστήριξη πελατών
  • 35.000 άνθρωποι μεταγραφείς
  • Πολυάριθμες απρόσκοπτες ενσωματώσεις
  • Νομική συμμόρφωση

Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, οπότε μπορείτε να περιμένετε να ξετυλίξετε περισσότερα όταν επιβιβαστείτε.

Τακτίκ

Όπως διαφημίζει το εργαλείο, δεν θα χάσετε ποτέ λέξη όταν το Tacticq μεταγράφει τις συσκέψεις σας στο Google Meet και στο Zoom. Είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες και αρέσει σε εξέχοντες οργανισμούς, όπως το Shopify, το Netflix και το Twitter.

Είναι ένα ισχυρό κέντρο χαρακτηριστικών, αλλά ταυτόχρονα, διατηρεί τα πράγματα πολύ φιλικά προς το χρήστη. Έτσι, παρά όλα τα σπουδαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό, θα μπορούσατε να ξεπεράσετε τη διεπαφή αρκετά γρήγορα.

συμπέρασμα

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, είναι μόνο η καλύτερη ιδέα να προσπαθήσετε να συνεχίσετε με αυτήν χρησιμοποιώντας εκπληκτικές καινοτομίες. Η μεταγραφή διαδικτυακών συσκέψεων τυγχάνει να είναι ένα από αυτά τα σπουδαία υποπροϊόντα της τεχνολογίας.

Ελπίζω ότι το Otter θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συναντήσεις σας πιο παραγωγικές, συνεργατικές και βολικές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το καταπληκτικό λογισμικό διαδικτυακών ραντεβού για να διαχειριστείτε τις συναντήσεις σας.