Διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας και απλοποιήστε την ασφάλεια με το Dashlane

Ο Dashlane θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο έξυπνους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Αλλά ας αφήσουμε τα taglines στην άκρη και ας ελέγξουμε αν αξίζει πραγματικά τη διαφημιστική εκστρατεία.

Περισσότερο διαδίκτυο απλώς μεταφράζεται σε περισσότερες εγγραφές και συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό μέχρι ο εγκέφαλός μας να μην θυμάται όλα αυτά τα διαπιστευτήρια.

Αυτό μας αφήνει σε σταυροδρόμι: χρησιμοποιήστε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ή εγγραφείτε στο πλήθος χρησιμοποιώντας κωδικούς όπως 1234 ή qwerty.

Εφόσον είστε εδώ, πρέπει να ανήκετε στην προηγούμενη κατηγορία. Αλλά ακόμη και κάποιος που ανήκει στο τελευταίο τμήμα θα πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιεί έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης αμέσως, επειδή τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο είναι ασυνήθιστα μέχρι να συμβούν σε εμάς.

Λοιπόν, γιατί να περιμένετε; Αντίθετα, δοκιμάστε…

Dashlane

Ξεκίνησε το 2012, το Dashlane είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης freemium που προσφέρει επίσης μια δοκιμή 30 ημερών χωρίς πιστωτική κάρτα που καλύπτει όλες τις premium λειτουργίες του εκτός από το VPN. Ωστόσο, μπορείτε να εγγραφείτε με ασφάλεια στο προσωπικό του πρόγραμμα και να το ακυρώσετε εντός 30 ημερών για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η λίστα χαρακτηριστικών είναι τυπική ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Ωστόσο, υπάρχουν και εκπλήξεις:

  • Κρυπτογράφηση AES-256 bit
  • Απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης
  • Παρακολούθηση Dark Web
  • Προσωπικές ειδοποιήσεις
  • Σημειώσεις, ταυτότητες, κάρτες
  • Κρυπτογραφημένη αποθήκευση
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
  • Έλεγχος υγείας κωδικού πρόσβασης
  • Δημιουργία κωδικών και κοινή χρήση
  • VPN

Χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας μεταβούμε στα χέρια.

Σημείωση: Δοκιμάζω το Dashlane στον Microsoft Edge από υπολογιστή με Windows 11.

Dashlane: Ξεκινώντας

Πρώτα απ ‘όλα, έχουν διακόψει τις εφαρμογές επιφάνειας εργασίας. Έτσι, έχετε την εφαρμογή web και τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης σε λειτουργία. Αν και αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για κάποιους, προσωπικά, δεν χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή διαχειριστών κωδικών πρόσβασης τα τελευταία χρόνια.

Επομένως, θα σας συμβούλευα να έχετε ανοιχτό μυαλό και να το δοκιμάσετε γιατί–*ειδοποίηση spoiler*–οι αρχικές εντυπώσεις είναι εξαιρετικές και δεν θα θέλατε να το χάσετε.

Επισκεφτείτε τη σελίδα τιμολόγησης Dashlane και επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε για δοκιμαστική ή άμεση αγορά.

Μπορείτε να μεταβείτε με ένα αναγνωριστικό email και έναν (ισχυρό) κύριο κωδικό πρόσβασης που οι Dashlanes δεν θα θυμούνται για εσάς.

Αυτό είναι όλο και είναι εξαιρετικό για την ευκολία του χρήστη.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επαλήθευση μέσω email (τουλάχιστον όχι κάθε φορά) και μπορείτε πρακτικά να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε email, να εγγραφείτε στο 2fa και να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε ως απατεώνας.

Αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να χρησιμοποιήσει κάποιος το email σας, δεδομένου ότι αυτά είναι διαθέσιμα δωρεάν, εξακολουθεί να είναι κάτι παράλογο να υπάρχει σε ένα προϊόν ψηφιακής ασφάλειας.

Διεπαφή χρήστη

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης σάς παρέχει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής λειτουργικότητας, ενώ λείπουν ορισμένες από τις λειτουργίες της εφαρμογής ιστού του Dashlane, όπως VPN, προσωπικές πληροφορίες και αναγνωριστικά.

Διαθέτει το θησαυροφυλάκιο κωδικών πρόσβασης, την αυτόματη συμπλήρωση και τη γεννήτρια. Για οτιδήποτε άλλο, έχετε την εφαρμογή web του. Ωστόσο, το Dashlanes μπορεί να κάνει την επέκταση πιο ικανή στο μέλλον:

Η εφαρμογή Ιστού είναι πλήρως λειτουργική, συμπεριλαμβανομένου του VPN, καθιστώντας την μια ενιαία λύση για όλα τα πράγματα του Dashlane που μπορείτε να κάνετε.

Το επάνω αριστερό εικονίδιο χάμπουργκερ κρύβει το πλαϊνό πλαίσιο. Εκτός από αυτό, τα περισσότερα καλούδια παρατάσσονται εκ των προτέρων χωρίς κανένα κρυφό μενού.

  Πώς να μεταδώσετε μια παρουσίαση από το smartphone σας στην τηλεόρασή σας

Η ενότητα του λογαριασμού μου (πάνω δεξιά) ανοίγει στις καρτέλες Ρυθμίσεις και Συνδρομή.

Η ενότητα Ρυθμίσεις φιλοξενεί κρίσιμες λειτουργίες, όπως στοιχεία λογαριασμού, 2FA, βιομετρικά στοιχεία, εισαγωγή/εξαγωγή, αλλαγή του κύριου κωδικού πρόσβασης κ.λπ.

Τέλος, η συνδρομή αφορά λεπτομέρειες του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των αποδείξεων ακύρωσης και χρέωσης.

Συνολικά, το UI είναι ελάχιστο χωρίς τίποτα το φανταχτερό (όπως η σκοτεινή λειτουργία) ή το προβληματικό και θα κάνει τη δουλειά μια χαρά.

Εισαγωγή εξαγωγή

Ως επί το πλείστον, οι εκδηλώσεις μιας φοράς, η εισαγωγή και η εξαγωγή είναι σημαντικοί πυλώνες της εμπειρίας χρήστη.

Το Dashlane Import, αν και λειτούργησε καλά για μένα στη δοκιμή, είναι λίγο ασυνήθιστο από τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα, όπως το LastPass, το 1Password, το Bitwarden κ.λπ.

Πρώτον, δεν υπάρχει καμία αναφορά στους επίσημα υποστηριζόμενους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να σύρετε το εξαγόμενο CSV και να ελπίζετε να το λύσετε καλά.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να διαγράψετε μαζικά τα εισαγόμενα δεδομένα παρά μόνο με τη διαγραφή του λογαριασμού Dashlane. Παρόλο που δεν χρησιμοποίησα ποτέ το Dashlane στο παρελθόν, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι αυτή η δυνατότητα ήταν παρούσα με την (τώρα διακοπείσα) εφαρμογή τους για επιτραπέζιους υπολογιστές και μπορεί να βρει το δρόμο της στην εφαρμογή Ιστού ή στην επέκταση στο μέλλον.

Άρα, επί του παρόντος, ο καλύτερος τρόπος είναι να κατεβάσετε το πρότυπο από το Χρειάζεστε βοήθεια; (όπως υποδεικνύεται στην προηγούμενη εικόνα) και κανονίστε την εξαγωγή ανάλογα πριν πατήσετε Εισαγωγή.

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για τις εξαγωγές. Σας δίνει τα περιεχόμενα του θησαυροφυλακίου σε δύο μορφές: αρχείο DASH και CSV. Το πρώτο είναι ένα κρυπτογραφημένο αρχείο συμβατό με Dashlane, ενώ το δεύτερο μπορεί να προβληθεί με οποιαδήποτε εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων όπως το MS Excel.

Αυτόματη συμπλήρωση και λήψη

Οι χρήστες έχουν σχέσεις αγάπης και μίσους με την αυτόματη συμπλήρωση Dashlane.

Διαθέτει το Dashlane που σας συνδέει αυτόματα μόλις φορτωθεί η ιστοσελίδα για μεμονωμένους λογαριασμούς. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί την παρέμβασή σας, ειδικά εάν η σύνδεση προστατεύεται από πρόσθετες προκλήσεις όπως το Google captcha.

Τι άλλο? Δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσετε με μία κίνηση. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε κάθε σύνδεση ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο του θέματος και να επιλέξετε Να μην γίνεται αυτόματη συμπλήρωση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή Ιστού και να το κάνετε με παρόμοιο τρόπο—ένας-ένας-ένας.

Για πολλούς λογαριασμούς, λειτουργεί παραδοσιακά, αναφέροντας όλες τις διαθέσιμες συνδέσεις.

Ωστόσο, η προσπάθεια του Dashlane να με συνδεθεί με διαφορετικό πιστοποιητικό στο Amazon ήταν στην καλύτερη περίπτωση άβολη:

Έτσι, αυτά ήταν μερικά πράγματα που χαρακτηρίζουν την αυτόματη συμπλήρωση του Dashlane ως ατελής.

Ωστόσο, θα ήταν άδικο να παραλείψω το γεγονός ότι μου εξοικονομήθηκαν μερικά κλικ με την αυτόματη σύνδεση να λειτουργεί καλά σε ιστότοπους με μεμονωμένους λογαριασμούς, εκτός από τις συνδέσεις captcha.

Τέλος, η λήψη λειτούργησε εξαιρετικά με το αναδυόμενο παράθυρο που ζητούσε να αποθηκεύσετε τα διαπιστευτήρια στις εγγραφές.

Ασφάλεια λογαριασμού

Εάν ένας κυβερνοεγκληματίας κατακτήσει τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης μου, το λιγότερο που φοβάμαι είναι άδειοι τραπεζικοί λογαριασμοί, διακυβευμένη ψηφιακή ταυτότητα και ένα πλήρες χάος στην προσωπική και κοινωνική μου ζωή.

Καταστροφή δηλαδή! Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύσετε τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης από πιθανές εισβολές.

Βιομετρικό ξεκλείδωμα

Αυτό βοηθά στη σύνδεση στο Dashlane χωρίς τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να το βρείτε στην εφαρμογή Ιστού στην περιοχή Ο λογαριασμός μου > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις ασφαλείας > Βιομετρικό ξεκλείδωμα.

Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε έλεγχο ταυτότητας υλικού, όπως το Yubikey στην ίδια ενότητα.

  Γιατί δεν πρέπει να αγοράσετε ένα πλήρως ψηφιακό PS5 ή Xbox επόμενης γενιάς

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) παρέχει πρόσθετη ασφάλεια, η οποία τίθεται σε εφαρμογή σε περίπτωση παραβίασης κωδικών πρόσβασης. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Dashlane 2FA με εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας για να σας ζητείται σε κάθε σύνδεση ή μόνο για τις νέες συσκευές.

Ζητά επίσης τον αριθμό του κινητού για ανάκτηση σε περίπτωση που χάσετε την πρόσβαση στο πρόσθετο μέσο ελέγχου ταυτότητας (πράγμα παράξενο δεδομένου ότι έχουν ήδη το email σας 🤔).

Βασική παράγωγη συνάρτηση

Σημείωση: Αυτό είναι κάτι προηγμένο για το οποίο οι περισσότεροι χρήστες δεν πρέπει να ασχολούνται και να αφήνουν τις προεπιλογές “ως έχουν”.

Οι βασικές παράγωγες συναρτήσεις (KDF) χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μυστικών κλειδιών που χρησιμοποιούνται ως είσοδοι στους αλγόριθμους κρυπτογράφησης, όπως ο AES-256. Το Dashlane είναι εξοπλισμένο με τρία KDF: Argon2d, PBKDF2 200.000 και PBKDF2 10.204 (για παλαιότερες εκδόσεις του Dashlane).

Το Argon2d είναι η προτεινόμενη λύση του Dashlane και ο νικητής του Διαγωνισμού Κατακερματισμού κωδικών πρόσβασης. Η άλλη επιλογή είναι το PBKDF2 με 200.000 επαναλήψεις. Ενώ ο τεράστιος αριθμός επαναλήψεων το καθιστά μάλλον ασφαλές, μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα σε συσκευές με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, το Argon2d είναι πιο αποδοτικό από τη σχεδίασή του και ένα σύγχρονο KDF που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε σχέση με το PBKDF2.

Εργαλεία Ασφαλείας

Το Dashlane έρχεται επίσης φορτωμένο με βιομηχανικά πρότυπα εργαλεία όπως η υγεία κωδικών πρόσβασης και η παρακολούθηση σκοτεινού ιστού.

Το Password Health συνοψίζει τη συνολική κατάσταση ασφαλείας του θησαυροφυλακίου, παραθέτοντας τους παραβιασμένους, αδύναμους και επαναχρησιμοποιούμενους κωδικούς πρόσβασης.

Ομοίως, η παρακολούθηση του Dark web σάς επιτρέπει να ελέγχετε έναν περιορισμένο αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μην υπάρχουν διαρροές. Αυτή η δυνατότητα χρειάζεται πρόσθετη επαλήθευση μέσω email για να ξεκινήσει η παρακολούθηση.

VPN

Αυτό αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, καθώς είναι απίθανο ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης να διαθέτει ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο με τις «κανονικές» υπηρεσίες του.

Και ήταν εξαιρετικό να τους βλέπω να συνεργάζονται με το Hotspot Shield και να μην προσπαθούν να αναπτύξουν τίποτα δικό τους. Επειδή τα VPN είναι πολύπλοκα προϊόντα και ακόμη και οι βετεράνες εταιρείες VPN αγωνίζονται ενάντια στις προσδοκίες των χρηστών.

Έτσι, δεν λαμβάνετε ένα beta VPN, χωρίς τα ζωτικά χαρακτηριστικά, καθώς ορισμένες από τις μάρκες (antivirus) έχουν αρχίσει να αποστέλλονται. Αντίθετα, εκμεταλλεύεστε μόνο τη συνεργασία Dashlane-Hotspot Shield χωρίς συμβιβασμούς.

Κατά συνέπεια, η ενότητα VPN του Dashlane αφορά μόνο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας με το Hotspot Shield. Στη συνέχεια, κατεβάζετε το Hotspot Shield, το ενεργοποιείτε με τα δεδομένα διαπιστευτήρια και το χρησιμοποιείτε ανεξάρτητα.

Ποιο είναι το όφελος από τη χρήση ενός Hotspot Shield με το Dashlane όταν μπορείτε να το κάνετε διαφορετικά;

Τα προγράμματα επί πληρωμή αυτού του συγκεκριμένου VPN ξεκινούν με 7,99 $ το μήνα για ετήσιες πληρωμές και 12,99 $ εάν πληρώνονται μηνιαία. Είναι μια κλοπή με 3,33 $ το μήνα (ετήσια πληρωμή), που περιλαμβάνει έναν κορυφαίο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και ένα VPN.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα του Hotspot Shields εκ των προτέρων για να δείτε αν ταιριάζει στον λογαριασμό σας.

Οι υπολοιποι

Το Dashlane προσφέρει επίσης κρυπτογραφημένο χώρο αποθήκευσης έως 1 GB με μεμονωμένα μεγέθη αρχείων που περιορίζονται στα 50 MB αυτήν τη στιγμή. Αυτό είναι ενσωματωμένο στην ενότητα Secure Notes στο πλαϊνό πλαίσιο.

Ομοίως, το Κέντρο κοινής χρήσης σάς βοηθά να στέλνετε κωδικούς πρόσβασης, διακριτικά 2FA και Ασφαλείς σημειώσεις (χωρίς συνημμένα) σε άλλους χρήστες Dashlane που εμπιστεύεστε.

Τέλος, υπάρχουν εξατομικευμένες ειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν εάν ένα συγκεκριμένο διαπιστευτήριο εκτεθεί.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Endless OS

Εφαρμογή Android

Η εμπειρία του Dashlane στην επιφάνεια εργασίας ήταν καλή, εκτός από κάποιους μικρού λόξυγκα. Ωστόσο, ξοδεύουμε σημαντικά μέρη του καθημερινού μας χρόνου οθόνης σε smartphone και το να έχουμε έναν φιλικό προς τον χρήστη διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για κινητά είναι πάρα πολλά.

Η εφαρμογή Android του Dashlane είναι φορτωμένη με χαρακτηριστικά παρόμοια με την αντίστοιχη για επιτραπέζιους υπολογιστές και δύσκολα νιώθετε τη διαφορά.

Και αυτό είναι καλό. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου με όλα να λειτουργούν καλά.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές διαφορές που αξίζει να επισημανθούν.

Πρώτον, έχετε έναν εγγενή έλεγχο ταυτότητας Dashlane με την εφαρμογή Android, η οποία ενημερώνει τους ιστότοπους που υποστηρίζουν 2FA.

Στη συνέχεια, χάνετε την αυτόματη σύνδεση, προσθέτοντας άλλο ένα κλικ για κάθε ιστότοπο στον οποίο είστε εγγεγραμμένος. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε μια καρφίτσα για να ξεκλειδώσετε το Dashlane στη θέση του κύριου κωδικού πρόσβασης ή των βιομετρικών στοιχείων.

Επιπλέον, η εφαρμογή Android Dashlane σάς επιτρέπει να επαναφέρετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης με τα βιομετρικά στοιχεία εάν δεν υπάρχει ενεργό κλείδωμα pin.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης μέσα στην εφαρμογή Dashlane και να τη ρυθμίσετε να διαγράφει το πρόχειρο κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Στο μέτωπο VPN, είναι το ίδιο με την εφαρμογή Hotspot Shield ξεχωριστά για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ομοίως, θα βρείτε τις Ασφαλείς σημειώσεις και κοινή χρήση, Password Health, Dark Web Monitoring, κ.λπ., που λειτουργούν ακριβώς όπως στη μεγαλύτερη οθόνη.

Συνολικά, η εμπειρία είναι απρόσκοπτη. Εδώ είναι μερικά screengrabs για να σας δώσουμε μια ματιά.

Εναλλακτικές λύσεις Dashlane

Υπάρχουν πολλοί διαχειριστές κωδικών πρόσβασης στην αγορά και είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε το σωστό. Ενώ το Dashlane έχει τα πλεονεκτήματά του, είναι εξίσου καλό να υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές.

1 Κωδικός πρόσβασης

Το 1Password είναι μια ισχυρή εναλλακτική του Dashlane, προσφέροντας δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Ασφαλές από τη σχεδίασή του, το 1Password έχει μια μεγάλη βάση χρηστών που το επαινεί για την εξαιρετική υποστήριξη πελατών του.

Λαμβάνετε ως επί το πλείστον όλα τα καλούδια που προσφέρονται στο Dashlane, εκτός από ορισμένα, όπως ένα VPN. Συμπερασματικά, κοστίζει επίσης ένα κλάσμα λιγότερο.

Συγκεκριμένα, το 1Password είναι ένα premium προϊόν χωρίς δωρεάν συνδρομή.

LastPass

Το LastPass είναι ένας άλλος κύριος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης με δωρεάν πρόγραμμα για πάντα. Αυτό που κάνει το δωρεάν επίπεδο εξαιρετικό είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης, σε αντίθεση με το όριο των 50 κωδικών πρόσβασης που επιβάλλεται στο δωρεάν πρόγραμμα Dashlane.

Αυτό προσφέρει επίσης μια δοκιμή premium 30 ημερών.

Bitwarden

Το Bitwarden είναι ο πρώτος μου διαχειριστής κωδικών πρόσβασης και είναι το καθημερινό μου πρόγραμμα οδήγησης μέχρι σήμερα. Αυτό είναι ανοιχτού κώδικα και δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για αυτό.

Το δωρεάν επίπεδο του είναι εξαιρετικό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά σε σημείο που μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί οι άνθρωποι πληρώνουν για διαχειριστές κωδικών πρόσβασης εξαρχής.

Ωστόσο, η Bitwarden διαθέτει επίσης προγράμματα επί πληρωμή με προηγμένες δυνατότητες όπως ο δικός της έλεγχος ταυτότητας, πρόσβαση έκτακτης ανάγκης, αναφορές ασφαλείας κ.λπ.

Τελικές εντυπώσεις

Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα γίνω συνδρομητής στο Dashlane αν ψάχνω για διαχειριστές κωδικών πρόσβασης επί πληρωμή. Εκτός αυτού, η ενσωμάτωση VPN κάνει τη συμφωνία πιο γλυκιά πέρα ​​από κάθε προσδοκία.

Τούτου λεχθέντος, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας δεν ήταν διαθέσιμη στην ενότητα βοήθειας. Επιπλέον, ορισμένες λειτουργίες, όπως η αλλαγή κωδικού πρόσβασης με ένα κλικ, φαντάζονταν στην καλύτερη περίπτωση σαν ένα τέχνασμα μάρκετινγκ, χωρίς να γίνεται όπως διαφημίζεται ούτε μία φορά.

Επιπλέον, θα είναι εξαιρετικά φοβερό εάν το Dashlane μπορεί να δώσει περισσότερες επιλογές στο μέτωπο VPN, όπως το ProtonVPN ή το Surfshark.

ΥΓ: Αν και το Dashlane είναι καλό και έχει μια δοκιμή premium 30 ημερών, μπορείτε επίσης να δείτε αυτήν τη λίστα με διαχειριστές προσωπικών κωδικών πρόσβασης για να δείτε μερικές ακόμη επιλογές.