Διαχειριστείτε τον διαβήτη παρακολουθώντας το σάκχαρο στο αίμα, τη δραστηριότητα και τη φαρμακευτική αγωγή [iOS]

Ο διαβήτης, είτε είναι τύπου ένα είτε τύπος δύο, πρέπει να αντιμετωπιστεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα άτομα με τη νόσο συνεχίζουν να ζουν φυσιολογικές ζωές, αλλά πολλά από αυτά επικεντρώνονται στην παρακολούθηση του σακχάρου στο αίμα σας και στη διασφάλιση ότι είναι στο φυσιολογικό εύρος. Πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε μικρές συσκευές παρακολούθησης σακχάρου στο αίμα για να παρακολουθούν τα επίπεδα σακχάρου, αλλά οι περισσότερες συσκευές είναι βασικές με περιορισμένες δυνατότητες μνήμης και ανάκλησης. Το One Drop είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να κρατάτε αρχείο του σακχάρου στο αίμα σας, τα φάρμακα που παίρνετε, τα τρόφιμα που τρώτε και πόση δραστηριότητα έχετε σε μια μέρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το ιστορικό σας σε ένα γράφημα, να δείτε εάν βρίσκεστε στην επικίνδυνη ζώνη και ακόμη και να συγκρίνετε την υγεία σας με άλλους που έχουν διαβήτη.

  Ρυθμίστε το πληκτρολόγιο iOS ώστε να αλλάζει χρώμα με βάση την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε

Το One Drop δεν λειτουργεί με μια ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης σακχάρου αίματος, επομένως θα πρέπει να εισάγετε μη αυτόματα τις μετρήσεις που λαμβάνετε στην οθόνη σας στην εφαρμογή. Ωστόσο, διαβάζει δεδομένα από την εφαρμογή Health. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή My Fitness Pal, μπορεί να βρείτε ότι η διεπαφή του One Drop είναι κάπως παρόμοια. Πατήστε το κουμπί One Drop στο κάτω μέρος για να κάνετε μια καταχώριση.

Μπορείτε να καταγράψετε το σάκχαρό σας, οποιοδήποτε φάρμακο μπορεί να έχετε πάρει, φαγητό που μπορεί να έχετε καταναλώσει και οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα έχετε κάνει. Εφόσον το One Drop διαβάζει δεδομένα από την εφαρμογή Health, μπορείτε να τη συνδέσετε έτσι ώστε να διαβάζει και να εισάγει αυτόματα δεδομένα από αυτήν. Για κάθε τύπο καταχώρισης που κάνετε, η εφαρμογή παρέχει χρήσιμες ετικέτες για να γνωρίζετε ποια δραστηριότητα/συμβάν/ή μέρος μπορεί να συσχετιστεί μια συγκεκριμένη καταχώριση.

  Το δημοφιλές KMPlayer έρχεται σε Android & iOS. Πηγαίνουμε Hands-On

Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να ρυθμίσετε το προσωπικό σας προφίλ. Είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε πραγματικά να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Το προφίλ σας περιλαμβάνει τις βασικές πληροφορίες σας, τον τύπο διαβήτη που έχετε και το φάρμακο που λαμβάνετε. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το «φυσιολογικό» εύρος για το σάκχαρό σας.

Η μόνη ανησυχία που έχω με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι οι ιατρικές πληροφορίες, τουλάχιστον οι μετρήσεις σακχάρου στο αίμα, φαίνονται δημόσιες και δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν ιδιωτικές. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο εργαλείο παρακολούθησης για διαβητικούς.

  Πώς να αναζητήσετε φωτογραφίες κατά ημερομηνία ή αντικείμενο στο iOS 10

Εγκαταστήστε το One Drop από το App Store