Διαχειριστείτε τις συναντήσεις σας με το λογισμικό διαδικτυακών ραντεβού [11 Calendly Alternatives]

Η αναζήτηση για εναλλακτικές λύσεις Calendly είναι αρκετά συνηθισμένη μεταξύ των επαγγελματιών των διαδικτυακών επιχειρήσεων. Μείνετε έτοιμοι να βρείτε το τέλειο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού σας.

Ονομάστε το μάρκετινγκ ή ευκολία χρήσης, το Calendly είναι σχεδόν σε κάθε λίστα που μιλά για λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού στο διαδίκτυο.

Προσωπικά, το Calendly ήταν το πρώτο μου βοηθητικό πρόγραμμα online κρατήσεων στην επιχείρηση ελεύθερου επαγγελματία μου. Είναι σχεδόν τέλειο με δωρεάν πρόγραμμα, εξαιρετικές εγγενείς εφαρμογές και πολλές ενσωματώσεις.

Μπορείτε να το ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας, να μοιραστείτε συνδέσμους συσκέψεων, να προγραμματίσετε εκ νέου και να έχετε τα πάντα σωστά στο ημερολόγιό σας.

Επιπλέον, το Calendly διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας και υποστηρίζει υπενθυμίσεις για τη μείωση των ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής.

Calendly Εναλλακτικές

Ενώ ο Calendly είναι υπέροχος σε αυτό, το επέλεξα κυρίως επειδή δεν είχα ιδέα για άλλες επιλογές.

Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να είσαι εσύ.

Και ειλικρινά, μπορεί να αποδειχθεί ανόητο να βασίζεστε πλήρως σε μία μόνο εφαρμογή χωρίς να γνωρίζετε τους ικανούς ανταγωνιστές.

Έτσι, ακόμα κι αν γνωρίζετε το Calendly, ας ψάξουμε για να βρούμε μερικές φανταστικές εναλλακτικές λύσεις Calendly.

Ημερολόγιο

Ημερολόγιο συγχρονίζει όλα τα ημερολόγιά σας σε ένα μόνο μέρος και είναι μία από τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Calendly.

Σας απονέμει απεριόριστες κρατήσεις με εξατομικευμένη διεπαφή προγραμματισμού. Και συνοδεύεται από αυτόματες υπενθυμίσεις email και SMS, επαναπρογραμματισμό με ένα κλικ και σελίδα κράτησης με λευκή ετικέτα.

Μπορείτε εύκολα να το ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας, να δείτε συμβάντα Zoom και να ενσωματώσετε το Zapier.

Το Ημερολόγιο λειτουργεί επίσης εξαιρετικά για ομάδες με την έξυπνη κατανομή των συσκέψεων μεταξύ των μελών. Επιπλέον, μπορείτε να αναλύσετε την απόδοση των ομάδων σας με αναλυτικά στοιχεία.

Και με τη μηχανική εκμάθηση, το Ημερολόγιο γίνεται καλύτερο κάθε φορά.

Γράφω άσκοπα

Γράφω άσκοπα είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού μόνο επί πληρωμή.

Αυτό το κάνει να φαίνεται εύκολη η κράτηση σε πολλές ζώνες ώρας. Το Doodle λειτουργεί με τα περισσότερα συστήματα ημερολογίου και βελτιστοποιεί τη διαθεσιμότητα για την αποφυγή διπλών κρατήσεων.

Μπορείτε να ζητήσετε ψήφους σχετικά με τις προτιμώμενες ώρες και να επιλέξετε τους καλύτερους κουλοχέρηδες για ομάδες. Επιπλέον, το Doodle μπορεί να στέλνει αυτόματα υπενθυμίσεις για να μειώσει τις μη εμφανίσεις.

Όλα τα πακέτα διαθέτουν επιλογές προσαρμογής, ενσωμάτωση Zapier και δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων στο Slack. Το Doodle διαχειρίζεται τις ενημερώσεις και τις υπενθυμίσεις σας σε ένα μέρος για να απομακρύνει οποιαδήποτε σύγχυση.

  Τι είναι το COBOL και γιατί τόσα πολλά ιδρύματα βασίζονται σε αυτό;

Τέλος, το Doodle φιλοξενείται στο AWS και προστατεύεται από το Cloudflare. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των δεδομένων και έναν εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας χωρίς κακή διαχείριση.

YouCanBookMe

YouCanBookMe μπαίνει στη λίστα των δωρεάν εναλλακτικών Calendly.

Αυτό φέρνει ευελιξία στο τραπέζι με προσαρμοσμένες χρονοθυρίδες κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, και τα δύο μέρη, εσείς και ο πελάτης σας, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε ή να ακυρώσετε. Μπορείτε να προσθέσετε χρόνους προσωρινής αποθήκευσης στην αρχή και στο τέλος των συναντήσεων για προετοιμασία, ταξίδια κ.λπ.

Σας επιτρέπει να διατηρείτε αρχείο όλων των συσκέψεών σας με την επιλογή εισαγωγής των δεδομένων σε μορφή CSV. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το επιθυμητό μέλος της ομάδας από μία μόνο σελίδα κράτησης.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να επιτρέψετε στους πελάτες να κάνουν κράτηση πολλές φορές για ένα μόνο slot σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε συγκεκριμένες διάρκειες με προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Το YouCanBookMe υποστηρίζει την αποδοχή/απόρριψη αιτημάτων συνάντησης μέσω captcha ή σελίδας κράτησης που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Κάποιος μπορεί να στείλει ενσωματωμένες φόρμες για να λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κράτηση.

Επιπλέον, έχει λειτουργικότητα ελέγχου των υποδοχών συσκέψεων με προεπιλεγμένα εύρη διαθεσιμότητας.

Τέλος, μπορεί να προσαρμοστεί, υποστηρίζει την αποστολή ειδοποιήσεων και κάνει πολλά περισσότερα πράγματα για να εξομαλύνει την εμπειρία της online κράτησής σας.

Setmore

Setmore ξεκινάει με ένα ικανό δωρεάν πρόγραμμα και μπορεί να ολοκληρώσει την αναζήτησή σας για εναλλακτικές λύσεις Calendly εδώ.

Ακόμη και το δωρεάν πρόγραμμα επιτρέπει μια εξατομικευμένη σελίδα κράτησης με μοναδική διεύθυνση URL με απεριόριστα ραντεβού. Μπορείτε να λάβετε πληρωμές με Square, Stripe και PayPal.

Το Setmore επιτρέπει ενσωματώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, CRM και CMS/ιστότοπων. Δεν θα χάσετε ποτέ μια συνάντηση με τον αμφίδρομο συγχρονισμό του να λειτουργεί τέλεια με το Ημερολόγιο Google και το Office 365.

Αυτό έχει επίσης υπενθυμίσεις email και SMS για τους συμμετέχοντες εκτός από προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις.

Μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε με το Zoom. Τέλος, το Setmore είναι φιλικό προς κινητά με τις εγγενείς εφαρμογές του για Android και iOS.

Λογισμικό προγραμματισμού HubSpot

Λογισμικό προγραμματισμού προσθέτει στη μακρά λίστα των δωρεάν εργαλείων που προσφέρει το Hubspot. Αυτή η εναλλακτική Calendly έχει επίσης μια πληρωμένη έκδοση με πρόσθετη λειτουργικότητα.

Το Λογισμικό Προγραμματισμού παρέχει μια απροβλημάτιστη εμπειρία στους υποψήφιους πελάτες σας να κλείσουν διαθέσιμους κουλοχέρηδες. Μπορείτε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο με τον πελάτη σας ή να τον ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας.

Θα συγχρονίσει επίσης τις λεπτομέρειες εάν τύχει να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM). Επιπλέον, μπορείτε να το ενσωματώσετε με το ημερολόγιο και την εφαρμογή τηλεδιάσκεψης, υποστηρίζοντας αυτόματες επακόλουθες ενέργειες.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας από το τηλέφωνό σας

Cal.Com

Cal.Com αυτοαποκαλείται εναλλακτική Calendly ανοιχτού κώδικα.

Αυτό έχει μια δωρεάν για πάντα έκδοση με πληρωμένες βαθμίδες με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως λευκή ετικέτα, σελίδες ομάδας, ενσωματώσεις premium κ.λπ.

Το πλεονέκτημα της εφαρμογής ανοιχτού κώδικα είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε και να τροποποιήσετε τον κώδικα. Έρχεται με δύο επιλογές σε self και cloud hosting.

Η Cal.Com υποστηρίζει τις κρατήσεις συμμετοχής, σημαίνει ότι θα επιβεβαιώσετε με μη αυτόματο τρόπο κάθε αίτημα σύσκεψης. Τέλος, αυτή η εναλλακτική Calendly έχει ένα ανοιχτό API που επιτρέπει την απλή ενσωμάτωση όπου θέλετε.

Miosalon

Miosalon βοηθά στη διαχείριση του κομμωτηρίου ή του σπα σας με νέα ψηφιακά χαρακτηριστικά, όπως η online κράτηση.

Επιτρέπει στους πελάτες σας να κάνουν κρατήσεις από τον ιστότοπο, το Facebook ή την εφαρμογή για κινητά. Οι κρατήσεις Miosalon είναι ενσωματωμένες με μια εφαρμογή ημερολογίου. Το σύστημα στέλνει επίσης αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις στους πελάτες σας.

Ο στόχος είναι να αποφύγετε τον συνωστισμό στο κομμωτήριό σας καθώς και να αποτρέψετε τις υπεράριθμες κρατήσεις. Το Miosalon μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στο στυλ της επωνυμίας σας.

Αλλά όχι μόνο ένα σύστημα κρατήσεων, το Miosalon διαθέτει premium χαρακτηριστικά όπως σύστημα Point of Sale (PoS), αναλυτικά στοιχεία, σχόλια πελατών, διαχείριση πολλών τοποθεσιών κ.λπ.

BOOKAFY

BOOKAFY είναι ένα διαδικτυακό βοηθητικό πρόγραμμα προγραμματισμού που συνοδεύεται από συγχρονισμό διπλής κατεύθυνσης, δηλαδή δυνατότητα κράτησης και συγχρονισμού από το BOOKAFY σε ένα ημερολόγιο και το αντίθετο.

Το BOOKAFY διαθέτει πολλά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά για να χειριστεί επαγγελματικά ραντεβού. Μπορεί να στέλνει υπενθυμίσεις SMS, ειδοποιήσεις μέσω email, να ορίζει χρόνους προσωρινής αποθήκευσης για τις συναντήσεις και να δείχνει τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.

Αυτό έχει προσαρμοσμένα API για εύκολη ενσωμάτωση με το λογισμικό της επιχείρησής σας. Εναλλακτικά, το BOOKAFY μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου συστήματος κρατήσεων για την εταιρεία σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα σας σε έναν ιδιωτικό διακομιστή και να προσθέσετε λευκή ετικέτα στο σύστημα κρατήσεων.

Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα προγραμματισμού υποστηρίζει την ενσωμάτωση του γραφικού στοιχείου του σε προφίλ κοινωνικών μέσων, ιστότοπους ή ως σύνδεσμο με την υπογραφή email. Επιπλέον, κάθε λογαριασμός έχει έναν μίνι ιστότοπο με το προφίλ σας, τις ώρες λειτουργίας, τα στοιχεία της εταιρείας σας κ.λπ.

Τέλος, μπορείτε να ζητήσετε κριτικές πελατών από την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε 32 γλώσσες σε 180 χώρες.

SimplyBook.me

SimplyBook έρχεται με τόνους χαρακτηριστικών και ένα πάντα δωρεάν σχέδιο για να το κάνετε.

Η εξαντλητική λίστα χαρακτηριστικών περιλαμβάνει έναν πλήρως προσαρμοσμένο ιστότοπο κρατήσεων, διπλό αποκλεισμό κρατήσεων, κουμπιά κρατήσεων Facebook & Instagram, διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών κ.λπ.

  6 πλατφόρμες ευφυΐας κοινού που πρέπει να δοκιμάσετε ως έμπορος

Το SimplyBook σάς επιτρέπει να χρεώνετε μια προκαταβολή για να αποφύγετε μη εμφανίσεις την τελευταία στιγμή. Μπορείτε να το ενσωματώσετε με το Google Meet, το Microsoft Teams κ.λπ., για τη διαχείριση των συσκέψεων της εταιρείας σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SimplyBook για το χειρισμό συνδρομών ή εκδηλώσεων με εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τη λίστα αναμονής. Διαθέτει επίσης ένα SimplyBook.me API για ενσωμάτωση στις τρέχουσες εφαρμογές ή ιστοσελίδες σας.

Τέλος, με πολλές ενσωματώσεις και συστήματα πληρωμών, το SimplyBook μπορεί να είναι η τέλεια λύση κράτησης και πληρωμής μιας στάσης.

Ραντεβού

Μπορείτε να ενσωματώσετε Ραντεβού στον ιστότοπό σας ή έχετε μια μοναδική σελίδα κράτησης και ξεκινήστε δωρεάν.

Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε την καρτέλα κράτησής σας στο προφίλ σας στο Facebook και να συγχρονίσετε την κράτηση με το ημερολόγιο Google. Λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και έναν εξαιρετικό πίνακα εργαλείων για κινητά για να το διαχειρίζεστε εν κινήσει.

Το Ραντεβού σάς βοηθά να σχεδιάσετε ένα προσαρμοσμένο σύστημα κρατήσεων που ταιριάζει στο στυλ της επωνυμίας σας. Επιπλέον, υπάρχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο μάρκετινγκ email με επιλογές προώθησης εκπτώσεων για φεστιβάλ.

Τέλος, ένα σύστημα σχολίων για την αντιμετώπιση θυμωμένων πελατών που διατηρεί ανέπαφη τη διαδικτυακή σας φήμη.

Προγραμματισμός οξύτητας

Όπως και η μητρική της εταιρεία Squarespace, το Acuity Scheduling είναι αυστηρά premium. Ωστόσο, έχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών που συνδέεται με τα επί πληρωμή επίπεδα.

Το Acuity Scheduling θέτει την παγκόσμια πελατεία στα χέρια σας. Οι πελάτες σας μπορούν να σας κάνουν κράτηση απευθείας από τον ιστότοπό σας και να πληρώσουν με Stripe, Square ή PayPal.

Μπορείτε επίσης να πουλήσετε συνδρομές και να στείλετε δωροκάρτες στους πελάτες σας.

Κάποιος μπορεί να δημοσιεύσει μια προσαρμοσμένη διεπαφή προγραμματισμού από την οποία οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση μόνοι τους. Υποστηρίζει πολλαπλές ζώνες ώρας για μια μη διφορούμενη εμπειρία προγραμματισμού.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το Acuity με το Google Meet, το Zoom κ.λπ. Επιπλέον, είναι πολύ απλό να μοιραστείτε το ημερολόγιό σας στο Facebook, το Instagram, να το στείλετε μέσω email ή να το κάνετε διαθέσιμο στον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, αυτό έχει ενσωματωμένη τιμολόγηση και λογιστική με QuickBooks και Freshbooks. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε πρόσθετα check-out για αύξηση των πωλήσεων και να αφήσετε τους πελάτες σας συμβουλές.

Τέλος, έχετε μια πανοραμική άποψη με τις προηγμένες αναφορές για τη βελτιστοποίηση των μελλοντικών σας συναντήσεων.

συμπέρασμα

Ελπίζω η παραπάνω λίστα να έχει ικανοποιήσει την αναζήτησή σας για εναλλακτικές λύσεις Calendly. Ας πούμε ένα γεια 👋 σε αυτά τα γεμάτα δύναμη εργαλεία για να αρχίσετε να διαχειρίζεστε διαδικτυακές συσκέψεις σαν επαγγελματίας.

Επιπλέον, μπορείτε να ενισχύσετε περαιτέρω την επιχείρησή σας με αυτό το δωρεάν λογισμικό διαχείρισης εργασιών και έργων.