Διαχειριστείτε τη Λογιστική, τη Μισθοδοσία και τους Υπαλλήλους της Επιχείρησής σας με το λογισμικό Patriot

Υπάρχουν πολλοί λογισμικό μισθοδοσίας και λογιστηρίου εκεί έξω, αλλά ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για εσάς; Αυτό το άρθρο απαντά ακριβώς σε αυτό, μαζί με μερικά άλλα πράγματα. Μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τη λογιστική και πώς η Patriot ξεπερνά κάθε ανταγωνιστή στην αγορά.

Το λογισμικό μισθοδοσίας και λογιστικής είναι ηλεκτρονικά εργαλεία που σας βοηθούν να διατηρήσετε ανέπαφα τα οικονομικά της εταιρείας σας. Οι κρίσιμες πτυχές του λογισμικού μισθοδοσίας και λογιστικής θα πρέπει να είναι φιλικές προς το χρήστη, αποτελεσματικές, εύχρηστες και, κυρίως, προσαρμόσιμες. Το Patriot προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε λογιστικό λογισμικό.

Υπάρχει μια συναρπαστική αλλαγή που συνέβη αυτή τη δεκαετία. Η έκρηξη της τεχνολογίας που ακολούθησε το κύμα εταιρειών σε όλο τον κόσμο έχει θέσει τη σημασία των εργαζομένων στο επίκεντρο. Πέρασαν οι εποχές που οι εταιρείες μπορούσαν να οδηγήσουν τους υπαλλήλους γύρω τους για να συμφωνήσουν σε όλα όσα πρόσφεραν.

Τώρα, οι εργαζόμενοι γνωρίζουν την αξία τους και καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πάντα ένα μέρος που θα τους φέρεται καλύτερα. Επιπλέον, η έρευνα έχει βρει ότι οι εταιρείες με υπαλλήλους περιεχομένου έχουν καλύτερες επιδόσεις στην ανάπτυξη.

Η έγκαιρη πληρωμή των ανθρώπων και η άψογη διατήρηση των λογαριασμών είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της οργάνωσης των πραγμάτων για κάθε επιχείρηση. Ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το προϊόν σας, η εταιρεία σας δεν θα τα πάει καλά μόνο αν δεν προσέξετε τη λογιστική όσο της αξίζει.

Γιατί χρειαζόμαστε το Λογισμικό Μισθοδοσίας και Λογιστικής της Patriot;

Το Patriot είναι ένα λογισμικό λογιστικής και μισθοδοσίας που είναι προσιτό, ισχυρό και γελοία εύκολο στη χρήση. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί πιο γρήγορα την επιχείρησή σας μέσω διαφόρων λειτουργιών που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα, όπως η τιμολόγηση πελατών, η παρακολούθηση των χρημάτων σας, η εναλλαγή μεταξύ μετρητών και δεδουλευμένων, εισαγωγή τραπεζικών συναλλαγών, πληρωμή λογαριασμών οργανισμών και δημιουργία οικονομικών αναφορών.

  Διορθώστε το πρόβλημα του LG V10 Bootloop

Το εργαλείο μισθοδοσίας του λογισμικού αφαιρεί τον πόνο και την πολυπλοκότητα από τις μισθοδοσίες. Με τη βοήθεια του Patriot, μπορεί κανείς να κάνει ακριβείς φορολογικούς υπολογισμούς, να προσαρμόσει τις μισθοδοσίες και πολλά άλλα τέτοια πράγματα χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι λογιστές προτιμούν το Patriot έναντι άλλων πωλητών στην αγορά για τη λειτουργικότητά του υψηλής απόδοσης. Ανεξάρτητα από τον τρόπο εισαγωγής δεδομένων, είτε είναι χειροκίνητη είτε μέσω ενός συνονθύλευμα διαφορετικού λογισμικού, το Patriot κάνει την ενσωμάτωση απρόσκοπτη με μία σύνδεση.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του Patriot είναι η εξυπηρέτηση πελατών του με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία λαμβάνει βαθμολογία 5 αστέρων για σχεδόν κάθε πτυχή. Η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών με έδρα τις ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μέσω μηνύματος κειμένου, email ή τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ.

Το Patriot προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Η υπηρεσία που παρέχει η επιχείρηση Patriot είναι απαράμιλλη στον κλάδο. Στόχος τους είναι να διατηρούν τις τιμές χαμηλές και την ικανοποίηση των πελατών υψηλή.

Προϊόντα της Patriot

Όπως είδαμε νωρίτερα, η Patriot προσφέρει υπηρεσίες λογιστικής και μισθοδοσίας. Ας βουτήξουμε βαθιά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται και ας καταλάβουμε γιατί οι πελάτες το προτιμούν από οτιδήποτε άλλο, όταν πρόκειται για τη διαχείριση των χρημάτων των οργανισμών τους.

ο Λογιστικό λογισμικό από την Patriot είναι ευκολότερο στη χρήση και πιο προσιτό από τους ανταγωνιστές του παρέχοντας την υψηλότερη σχέση ποιότητας/τιμής. Το διαδικτυακό λογιστικό λογισμικό αναπτύχθηκε από ηγέτες του κλάδου και λογιστές που κατανοούν τα προβλήματα του τομέα τους. Έτσι, το λογισμικό που αναπτύχθηκε είναι εύκολο στη χρήση με οδηγούς ενσωμάτωσης και εκκίνησης.

Με βάση τις απαιτήσεις των χρηστών, η Patriot προσφέρει δύο πακέτα για λογιστικά εργαλεία. Basic και Premium. Ενώ υπάρχει διαφορά 10 $ το μήνα μεταξύ των πακέτων, ας δούμε τα χαρακτηριστικά τους.

Το πακέτο Basic προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε ως μικρομεσαία επιχείρηση. Θεωρείται επίσης κατάλληλο για άτομα που μόλις ξεκινούν την επιχείρησή τους. Ορισμένες από τις δυνατότητες που παρέχονται από το Βασικό Πακέτο του Πακέτου Λογιστικής Patriot είναι δωρεάν εξωτερική υποστήριξη, παρακολούθηση χρημάτων και εξαιρετικά εύκολη ενσωμάτωση δεδομένων.

  Πώς να κατεβάσετε Mods στο The Sims 4

Το πακέτο Premium της λογιστικής Patriot προσφέρει τα πάντα με το πακέτο Basic και πολλά άλλα. Το πακέτο Premium είναι premium λόγω των ακόλουθων χαρακτηριστικών:

  • Δικαιώματα βάσει χρήστη
  • Υπολογαριασμοί
  • Επαναλαμβανόμενα τιμολόγια και υπενθυμίσεις
  • Προσαρμοσμένα πρότυπα τιμολογίων και συμφωνία λογαριασμού.

Το λογισμικό μισθοδοσίας της Patriot διατίθεται επίσης σε δύο μορφές: Βασικό και πλήρες μισθολόγιο, προσφέροντας τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Κατάθεση και κατάθεση ομοσπονδιακών φόρων μισθοδοσίας
  • Κατάθεση και Κατάθεση Φόρων Μισθοδοσίας του Δημοσίου
  • Κατάθεση και Κατάθεση Τοπικών Φόρων Μισθοδοσίας
  • Κατάθεση Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών τέλους έτους χωρίς πρόσθετη χρέωση
  • Εγγυημένη ακρίβεια φορολογικής δήλωσης

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα διαθέσιμα για τους χρήστες που μπορούν να ενσωματωθούν με τα εργαλεία μισθοδοσίας και λογιστικής τους, όπως το Time and Attendance και το HR Software.

Με την ενσωμάτωση αυτών των δύο, θα έχετε ένα πλήρες λογισμικό από άκρο σε άκρο που κάνει τα πάντα για εσάς, από την παρακολούθηση του χρόνου και της παρουσίας των υπαλλήλων τους μέχρι τον υπολογισμό των μισθών και άλλων εξόδων τους από τον οργανισμό και ως εκ τούτου τον υπολογισμό φόρων και την κατάθεσή τους .

Πώς βοηθά το Patriot τις επιχειρήσεις;

Το λογισμικό λογιστικής και μισθοδοσίας Patriot λαμβάνει τα σχόλια που λαμβάνει από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και λογιστές και τα ενσωματώνει στη λειτουργία τους, καθιστώντας τα εργαλεία ένα από τα πιο φιλικά προς τον κλάδο λογιστικά εργαλεία.

Κάτι άλλο που ξεχωρίζει αυτό το εξαιρετικό εργαλείο είναι η φιλικότητα προς το cloud. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη διαμεταβίβαση δεδομένων, καθώς είναι πάντα διαθέσιμη για αυτούς, χάρη στον χώρο αποθήκευσης cloud που προσφέρει το Patriot. Κάνει την προσβασιμότητα των δεδομένων προσβάσιμη και εξοικονομεί χιλιάδες δολάρια για τις μέσες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Το Patriot προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα συνεργατών για λογιστές σε μειωμένη τιμή με δωρεάν οικολογική επωνυμία και δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Το πρόγραμμα συνεργατών διατίθεται σε διάφορα πακέτα με βάση τις ανάγκες των λογιστών. Είναι ασήμι, χρυσός, πλατίνα και διαμάντι.

Τα οφέλη που προσφέρει το The Patriot που απολαμβάνουν οι λογιστές και οι πελάτες τους περιλαμβάνουν Ειδικές Τιμές, Συγκεντρωτική Χρέωση, Δωρεάν Λογισμικό Μισθοδοσίας και Λογιστικές Εταιρείες, Δωρεάν 2ήμερη ταχεία κατάθεση και πολλά άλλα.

  Πώς να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή με Bluetooth

Εναλλακτικές του Patriot

Η Patriot προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε λογισμικό λογιστικής και μισθοδοσίας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι πρέπει πάντα να έχετε επιλογές για να διαλέξετε. Ενώ το Patriot είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά, πρέπει να αναφερθούν αρκετές άλλες εφαρμογές σχετικά με το λογισμικό μισθοδοσίας και λογιστικής.

OnPay

Το OnPay είναι ένα εργαλείο μισθοδοσίας, ανθρώπινου δυναμικού και παροχών διάσημο για τη διαισθητική μισθοδοσία στο cloud, τους αυτοματοποιημένους φόρους, τα ενσωματωμένα προνόμια HR, την υποστήριξη ειδικών και τη δωρεάν εγκατάσταση. Έχει επίσης αξιολογηθεί ως εξαιρετικό από το PC Magazine το 2021.

Κυματισμός

Το Rippling είναι ένα τέτοιο λογιστικό λογισμικό που στοχεύει στην απλοποίηση της λογιστικής, της λειτουργίας που σχετίζεται με τη μισθοδοσία και των εργασιών που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό, έτσι ώστε οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις να μπορούν να επικεντρωθούν στο προϊόν ή τις υπηρεσίες για τις οποίες κατασκευάστηκαν. Η υπηρεσία Rippling προσφέρεται σε δύο προϊόντα: HR Cloud και IT Cloud. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από αυτά με βάση τις απαιτήσεις τους στην εταιρεία.

Μισθοδοσία Zoho

Zoho είναι επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες SaaS που προσφέρει πολλές υπηρεσίες και λογισμικό για την απλοποίηση της πολύπλοκης λειτουργίας των επιχειρήσεων. Εκτός από το πλήρες εργαλείο CRM που παρέχεται από τη Zoho, περιλαμβάνει επίσης λογισμικό μισθοδοσίας που εμπιστεύονται ορισμένες από τις κορυφαίες μάρκες όπως η Francium Tech, η Oxford Caps, το Vedatya Institute, το IndieFolio, το Tart Labs και πολλά άλλα.

Συμπέρασμα 👩‍💻

Η διαχείριση προσωπικού για κάθε εταιρεία είναι εξίσου σημαντική με το να παραμένει πιστή στο προϊόν, το όραμα και τον στόχο της. Για να κάνετε τους καλούς ανθρώπους να παραμείνουν και να κρατήσετε την κακή ενέργεια από το συνωστισμό του χώρου εργασίας σας, πρέπει να εκτιμάτε τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σας καθημερινά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον οργανισμό.

Η Patriot έχει όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση για τη διαχείριση προσωπικού. Τα εργαλεία Λογιστικής και Μισθοδοσίας που προσφέρει η πλατφόρμα είναι ασύγκριτα στον κλάδο και κάτι που θα πρέπει να προσέχετε για την εταιρεία σας.