Διαχείριση όλων των εργασιών πωλήσεων με το Monday Sales CRM

Η χρήση μιας αποτελεσματικής, πλούσιας σε χαρακτηριστικά και εύχρηστης πλατφόρμας, όπως το Monday sales CRM, σάς βοηθά να διαχειριστείτε κάθε πτυχή της διαδικασίας πωλήσεών σας, από την οργάνωση δεδομένων πελατών και τη διαχείριση ροών εργασιών έως την ανάλυση των εσόδων και της απόδοσης της ομάδας σας.

Η πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν οι οργανισμοί για τη διαχείριση και τη βελτίωση των σχέσεών τους με τους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες.

Ομοίως, ένα CRM πωλήσεων είναι ένας τύπος εργαλείου CRM που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση ολόκληρου του αγωγού πωλήσεων ενός οργανισμού. Θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα δεδομένα των υποψήφιων πελατών και των πελατών σας, να τα αναλύσετε με σαφείς πίνακες εργαλείων και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τη διαδικασία πωλήσεών σας.

Οι ομάδες πωλήσεών σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα CRM πωλήσεων σε καθημερινές δραστηριότητες, όπως εισαγωγή δεδομένων, ειδοποίηση πελατών, αποστολή email για παρακολούθηση, κ.λπ. Μπορούν ακόμη και να αυτοματοποιήσουν επαναλαμβανόμενες εργασίες για να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια και να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο σε αυτό που κάνουν καλύτερα – πώληση.

Έτσι, το CRM πωλήσεων της Δευτέρας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε ένα καλό CRM για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών πωλήσεών σας.

Θα εξετάσω το CRM πωλήσεων της Δευτέρας σε αυτό το άρθρο για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε αν θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ας αρχίσουμε!

Δευτέρα Sales CRM: Τι είναι;

Το Monday sales CRM είναι μια απλή, εύχρηστη, διαισθητική πλατφόρμα CRM που σας επιτρέπει να χειρίζεστε όλη τη ροή εργασιών πωλήσεων σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε:

  • Σωλήνας πωλήσεων
  • Ηγετική διαχείριση
  • Διαχείριση επαφών
  • Δραστηριότητες μάρκετινγκ
  • Λήψη μολύβδου
  • Έργα πελατών
  • Εργασίες και έργα ομάδας
  • Επιβίβαση/αποβίβαση πελάτη

Κι αλλα.

Αυτή η ισχυρή πλατφόρμα CRM πωλήσεων είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και σας βοηθά να συγκεντρώσετε και να καλλιεργήσετε τους κατάλληλους δυνητικούς πελάτες σας. Διαθέτει αποτελεσματικά χαρακτηριστικά όπως καθαρούς πίνακες εργαλείων, ροές εργασιών, πρότυπα, προσφορές, φόρμες κ.λπ., για να κάνει τη διαχείριση των πωλήσεών σας αβίαστη.

Επιπλέον, οι δυνατότητες και οι λειτουργίες του αποδίδουν καλά, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μικρά είναι τα δεδομένα σας. Θα λάβετε πολλαπλές ενσωματώσεις και εργαλεία αυτοματισμού για να εξαλείψετε γρήγορα επαναλαμβανόμενες, εγκόσμιες εργασίες. Προσφέρει επίσης ποιοτική υποστήριξη και προσιτές επιλογές τιμολόγησης κατάλληλες για επιχειρήσεις διαφορετικών τύπων.

Περισσότεροι από 152.000 πελάτες το εμπιστεύονται παγκοσμίως λόγω των χαρακτηριστικών, της απόδοσης, της χρηστικότητας και άλλων παραγόντων.

Δευτέρα Sales CRM Review: Χαρακτηριστικά

Η λίστα δυνατοτήτων CRM εκπτώσεων Δευτέρας είναι εκτενής, επιτρέποντάς σας να κάνετε περισσότερα με ένα μόνο εργαλείο. Παρέχει δυνατότητες οργάνωσης δεδομένων σε ένα μόνο μέρος, συγκέντρωσης των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες σας και αυτοματοποίησης επαναλαμβανόμενων εργασιών μαζί με πολλές ενσωματώσεις και επιλογές προσαρμογής.

Διαχείριση Επικοινωνίας

Το CRM εκπτώσεων Δευτέρας προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε και να συγκεντρώνετε τις επικοινωνίες με τους πελάτες σας και να είστε συνεχώς πιο κοντά τους.

  • Συγχρονισμός email: Συγχρονίστε πλήρως το Outlook ή το Gmail σας για να συνεχίσετε την αποστολή και τη λήψη email. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε αυτόματα όλα τα απεσταλμένα email σε αυτήν την πλατφόρμα.
  • Παρακολούθηση email: Σας ειδοποιεί αυτόματα όταν ανοίγει ο υποψήφιος πελάτης/απαντάει στα αποσταλμένα email σας. Αυτές οι πληροφορίες σας βοηθούν να τις παρακολουθείτε την κατάλληλη στιγμή χωρίς να εισβάλετε στον προσωπικό τους χώρο.
  • Διαχείριση δραστηριότητας: Μπορείτε να καταγράψετε οποιεσδήποτε δραστηριότητες που σχετίζονται με επαφές ή επικεφαλής, όπως συσκέψεις, κλήσεις, σημειώσεις κ.λπ. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πόσο μακριά έχει φτάσει η επικοινωνία και να προβλέψετε εάν θα είναι γόνιμη ή όχι.
  • Πρότυπα email: Σας επιτρέπουν να στέλνετε εξατομικευμένα email με δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης με βάση τα δεδομένα της επαφής σας. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως πρότυπα και να τα χρησιμοποιήσετε για να στείλετε τα ακόλουθα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλώς τροποποιώντας τα προσωπικά στοιχεία. Έτσι, θα σας εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να δημιουργείτε κάθε email από την αρχή.
  Διαγράφεται το Roblox;

Παρακολούθηση απόδοσης

Η παρακολούθηση της απόδοσης είναι απαραίτητη για να προσδιορίσετε πώς αποδίδουν οι προσπάθειές σας, να εντοπίσετε ελαττώματα και να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας. Με το CRM εκπτώσεων Δευτέρας, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τους στόχους, την απόδοση της ομάδας, την ατομική απόδοση και τη διοχέτευση μέσω αυτών των λειτουργιών:

  • Προσαρμοσμένοι πίνακες εργαλείων: Monday sales CRM προσφέρει προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων που αποθηκεύουν και οργανώνουν σωστά τα δεδομένα. Έτσι, μπορείτε να οπτικοποιήσετε τα στοιχεία των πωλήσεών σας, την πρόοδο των συναλλαγών, την απόδοση της ομάδας και άλλα στατιστικά στοιχεία με μια μόνο ματιά. Αυτό σας βοηθά επίσης να λαμβάνετε γρήγορες αποφάσεις και να εντοπίζετε προβλήματα πιο γρήγορα.
  • Πρόβλεψη πωλήσεων: Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβείς προβλέψεις πωλήσεων, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τους πόρους σας και να λάβετε στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε την αξία των συμφωνιών σας και μετά να κλείσετε την πιθανότητα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε εκτενείς αναφορές για να παρακολουθείτε τον πραγματικό αριθμό των πωλήσεών σας σε σχέση με την προβλεπόμενη αξία. Η πρόβλεψη μπορεί να γίνει ανά μήνα, έτος, εκπρόσωπο πωλήσεων κ.λπ.
  • Στόχοι ομάδας: Η παρακολούθηση της συνολικής απόδοσης της ομάδας πωλήσεών σας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάλυση των σωρευτικών προσπαθειών. Με το Monday sales CRM, μπορείτε να δείτε τους στόχους της ομάδας πωλήσεών σας και να παρακολουθείτε τα επιτεύγματα σε σχέση με αυτούς τους στόχους για την ομάδα και τα άτομα. Αυτό θα σας εκθέσει σε ζωτικά δεδομένα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανταμείψετε την ομάδα και τους υπαλλήλους σας και να βελτιώσετε τα σημεία που εντοπίζετε μια αδυναμία.
  • Παρακολούθηση δραστηριότητας: Είναι δυνατή η πρόσβαση στις δραστηριότητες των υπαλλήλων και της ομάδας σας, συμπεριλαμβανομένων κλήσεων, συσκέψεων κ.λπ., σε ένα μόνο μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται πιο εύκολο για εσάς να παρακολουθείτε την απόδοση, να προσδιορίζετε τη χωρητικότητα και να προγραμματίζετε ανάλογα.

Οργάνωση δεδομένων

Η στρατηγική οργάνωση των δεδομένων είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι έχετε αποθηκεύσει όλα τα σχετικά δεδομένα και τα βρίσκετε γρήγορα όταν χρειάζεται χωρίς σύγχυση ή σπατάλη χρόνου.

Το Monday sales CRM σάς επιτρέπει να οργανώνετε τα δεδομένα σας σαν επαγγελματίας σε ένα μόνο μέρος, ώστε να μπορείτε να τα βρίσκετε γρήγορα. Η πλατφόρμα συνδέεται απρόσκοπτα με όλα τα τρέχοντα και νέα δεδομένα σας και σας επιτρέπει να τα αποθηκεύετε, να τα συγχρονίζετε και να τα οργανώνετε με μερικά κλικ.

  • Εισαγωγή δεδομένων: Μεταφέρετε τις υπάρχουσες επαφές, υποψήφιους πελάτες, λογαριασμούς κ.λπ., από το MS Excel ή μέσω ενός API απευθείας στο Monday CRM.
  • Συγχώνευση: Τα διπλά δεδομένα μπορεί να προκαλέσουν πολλές αναποτελεσματικότητα και λάθη στη ροή εργασίας σας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να τα πετάξετε αμέσως μόλις τα βρείτε. Ενώ λάθη μπορεί να συμβούν από οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να τα διορθώσετε ή να τα εξαλείψετε συγχωνεύοντας τα διπλά δεδομένα σας.
  • Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις: Θα στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις κατά την εισαγωγή διπλότυπου λογαριασμού, δυνητικού πελάτη ή οποιασδήποτε άλλης μορφής δεδομένων. Έτσι, μπορείτε να βρείτε γρήγορα τα διπλά δεδομένα και να τα συγχωνεύσετε για να εξαλείψετε σφάλματα.
  • Λήψη δυνητικών πελατών: Η έγκαιρη σύλληψη δυνητικών πελατών είναι ζωτικής σημασίας επειδή δεν θέλετε να χάσετε κανένα δυνητικό πελάτη που θα μπορούσε να είναι δυνητικό για την επιχείρησή σας. Με το Monday CRM, μπορείτε να πραγματοποιήσετε καταγραφή δυνητικών πελατών ενσωματώνοντας την πλατφόρμα με τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε ήδη για να προσελκύσετε κόσμο. Μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω μιας φόρμας στον ιστότοπό σας ή προσθέτοντας τους δυνητικούς πελάτες με μη αυτόματο τρόπο αφού τους προσεγγίσετε και πραγματοποιήσετε μια αλληλεπίδραση.

Προσαρμογές

Το CRM εκπτώσεων Δευτέρας φημίζεται για την προσαρμοστικότητά του ώστε να ταιριάζει στον μοναδικό κύκλο πωλήσεών σας. Είναι διαισθητικό και ευέλικτο να προσαρμόζετε το CRM πωλήσεών σας ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας χωρίς να εμπλέκονται προγραμματιστές. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα στάδια της συμφωνίας σας, να διαχειριστείτε ταυτόχρονα διαφορετικούς αγωγούς, να προσθέσετε όποιο αριθμό στηλών θέλετε και να κάνετε πολλά περισσότερα με αυτό το εργαλείο.

  Πώς να προσθέσετε την τοποθεσία σας σε μια ανάρτηση στο Reddit

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα πάντα, από την προπώληση έως τη μετά την πώληση, σε ένα μόνο μέρος, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης δυνητικών πελατών, της διαχείρισης συμφωνιών, της διαχείρισης λογαριασμών και επαφών, των εργασιών πωλήσεων και πολλά άλλα.

Αυτοματισμοί χωρίς κώδικα

Ο αυτοματισμός αλλάζει τον κόσμο, εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια των ανθρώπων, ώστε να μπορούν να τους επενδύσουν σε πιο κρίσιμες εργασίες.

Η πλατφόρμα CRM πωλήσεων Δευτέρας σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αυτοματισμούς και να εκτελείτε χειρωνακτική εργασία για να εξοικονομήσετε χρόνο για τις πωλήσεις. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλούς αυτοματισμούς χωρίς κώδικα που απαιτούν ελάχιστο έως καθόλου κώδικα. Έτσι, είναι χρήσιμο για εσάς ακόμα κι αν δεν είστε νίντζα ​​κωδικοποίησης και εξακολουθείτε να θέλετε να δημιουργήσετε αυτοματισμούς.

Ενσωμάτωση

Η ενσωμάτωση με πολλά εργαλεία και τεχνολογίες είναι χρήσιμη επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε ήδη στην ίδια πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε καρτέλες συνεχώς. Διευκολύνει επίσης τη διαδικασία κατά τη διαχείριση του αγωγού πωλήσεων.

Στο CRM εκπτώσεων Δευτέρας, μπορείτε να ρυθμίσετε ενσωματώσεις με μερικά κλικ χωρίς να απαιτείται κωδικός. Οι ενσωματώσεις που είναι διαθέσιμες εδώ είναι για CRM, μάρκετινγκ, διαχείριση έργων, ανάπτυξη λογισμικού κ.λπ. Μερικές από τις δημοφιλείς ενσωματώσεις τους είναι τα Microsoft Teams, Outlook, Slack, Dropbox, Google Calendar, Zoom, Excel, Google Drive, LinkedIn, Gmail, Zapier, Salesforce, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Twilio, HubSpot, Jira, GitLab, GitHub, Trello, Asana και άλλα.

Δευτέρα Sales CRM Review: Ευκολία χρήσης

Το Monday sales CRM είναι γνωστό για την εύχρηστη διεπαφή και τις προσαρμογές χωρίς κώδικα.

Συνήθως, τα CRM διαθέτουν άκαμπτο σχεδιασμό που μπορεί να γίνει δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν κατά τον εντοπισμό και την παρακολούθηση δυνητικών πελατών ή την εκτέλεση γρήγορων ενεργειών. Και ακόμα κι αν θέλουν να αλλάξουν κάποιες ρυθμίσεις, η ακαμψία τους επιτρέπει τώρα ή απαιτεί πολλή κωδικοποίηση που είναι απλά αδύνατο για μη κωδικοποιητές.

Η διαισθητική και οπτικά ελκυστική σχεδίασή του είναι εύκολη στη χρήση για όλους, είτε είστε κωδικοποιητής είτε όχι. Έρχεται επίσης με δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης για να διευκολύνει τη μετακίνηση των πραγμάτων.

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια επαφή, να δημιουργήσετε στήλες, να οργανώσετε δεδομένα και να οπτικοποιήσετε με μια ματιά πώς λειτουργούν όλα στη γραμμή πωλήσεών σας. Επιπλέον, η επεξεργασία των εγγραφών ή η τροποποίηση ρυθμίσεων δεν αποτελεί πρόκληση με αυτήν την πλατφόρμα.

Ένα άλλο πράγμα που λάμπει στο CRM εκπτώσεων της Δευτέρας είναι η ικανότητά του να προσφέρει προσαρμογές χωρίς κώδικα. Μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί για τις μοναδικές σας απαιτήσεις δημιουργώντας προσαρμογές μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθεια προγραμματιστή.

Επιπλέον, το να ξεκινήσετε με το CRM εκπτώσεων Δευτέρας είναι γρήγορο και χωρίς προβλήματα. Θα παρουσιαστείτε σε μια επίδειξη όπου μπορείτε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε και να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα. οργανώστε τα δεδομένα τακτοποιημένα σε διαφορετικούς φακέλους για διαφορετικά τμήματα ή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου για να παρακολουθείτε εύκολα τους δυνητικούς πελάτες και να βελτιώνετε τις στρατηγικές σας.

Τα πράγματα είναι απλά, είτε ενσωματώνετε τις εφαρμογές σας στο CRM πωλήσεων Δευτέρας είτε αυτοματοποιείτε τις διαδικασίες. Αλλά αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να ανατρέξετε στους πόρους τους.

Δευτέρα Sales CRM Review: Υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που οι περισσότεροι άνθρωποι παραβλέπουν κατά την επιλογή ενός CRM πωλήσεων για την ομάδα τους. Όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα και δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να το διορθώσει για οποιονδήποτε λόγο, η υποστήριξη πελατών είναι αυτή στην οποία θα απευθυνθείτε.

Έτσι, την ώρα της ανάγκης, αν δεν λάβετε ικανοποιητική βοήθεια ή δεν μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς, μπορεί να βρεθείτε σε μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί επίσης να χάσετε ευκαιρίες και να κάνετε τους πελάτες δυσαρεστημένους. Ως εκ τούτου, η υποστήριξη πελατών είναι ζωτικής σημασίας.

  Πώς λειτουργεί η ασύρματη γρήγορη φόρτιση;

Με το CRM εκπτώσεων Δευτέρας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ. Προσφέρουν υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω συνομιλίας και email και παρέχουν μια φόρμα για να συγκεντρώσετε ένα εισιτήριο για να λάβετε βοήθεια. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση γνώσεών τους με εμπεριστατωμένους οδηγούς, σεμινάρια και αναφορές όποτε έχετε μια οικεία αμφιβολία.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια, να παρακολουθήσετε βίντεο και να διαβάσετε Συχνές ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα για το λογισμικό.

Επιπλέον, εάν αναλάβετε το Enterprise Plan, θα λάβετε ειδική υποστήριξη για να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας και να βοηθήσετε με την εκπαίδευση και την ενσωμάτωση.

Δευτέρα Sales CRM Review: Δυνατά και αδύναμα σημεία

Όλα έρχονται με κάποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Και αν θέλετε να επιλέξετε ένα CRM πωλήσεων για την ομάδα σας, πρέπει να γνωρίζετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του. Θα σας βοηθήσει να προβλέψετε τι μπορείτε να περιμένετε από το λογισμικό και τι όχι, και εάν αυτά τα μειονεκτήματα είναι αρκετά μικρά ώστε να μην σας εμποδίζουν να αγοράσετε το λογισμικό.

Ας κατανοήσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του CRM εκπτώσεων Δευτέρας.

Δυνατά σημεία 💪

Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση για άτομα διαφορετικής τεχνικής ικανότητας

  • Σας επιτρέπει να προσαρμόζετε πολλαπλές πτυχές, από πίνακες εργαλείων και ετικέτες, έως βαθμολογίες δυνητικού πελάτη και αγωγούς.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και αυτοματισμούς χωρίς κώδικα, δηλαδή, χωρίς να γράψετε τον κώδικα και να αυτοματοποιήσετε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες σας όπως η προσθήκη επαφών, η αποστολή email κ.λπ.
  • Υπάρχουν πολλές ενσωματώσεις που μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα.
  • Θα λάβετε πολλές δυνατότητες για τη διαχείριση των ροών εργασιών και των αγωγών πωλήσεών σας, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων.
  • Ένα δωρεάν για πάντα σχέδιο χρήσης του λογισμικού για μια ζωή.
  • 24×7 υποστήριξη πελατών.

Αδυναμίες 😒

Αν και το CRM εκπτώσεων Δευτέρας έχει πολλά καλούδια, υπάρχουν επίσης ορισμένοι περιορισμοί.

  • Η τιμολόγηση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση λόγω του αριθμού των θέσεων που μπορεί να θέλετε
  • Μπορεί να είναι δαπανηρό για μικρότερες ομάδες
  • Πολλές προσαρμογές μπορεί να κατακλύσουν μερικούς ανθρώπους.

Δευτέρα Sales CRM Review: Τιμολόγηση

Είτε είστε startup, μικρή επιχείρηση ή επιχείρηση, το Monday sales CRM έχει τιμολόγηση επιλογές για όλους. Έχει επίσης ένα ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν λάβετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Εδώ είναι τα σχέδια που προσφέρει:

  • Ατομικό CRM: ΔΩΡΕΑΝ για πάντα, διαθέσιμο για έως και 2 θέσεις, 1000 συμβόλαια και φόρμες ιστού
  • Βασικό CRM: 10 $/θέση/μήνα, απεριόριστες αγωγές και επαφές, συμβατότητα iOS και Android και πολλά άλλα.
  • Τυπικό CRM: 14 $/θέση/μήνα και προηγμένα χαρακτηριστικά όπως προσαρμοσμένη αυτοματοποίηση CRM, συγχώνευση κ.λπ.
  • Pro CRM: 24 $/θέση/μήνα, προηγμένες λειτουργίες όπως αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων, προσαρμογές, 25 χιλιάδες ενέργειες κ.λπ.
  • Enterprise CRM: Ζητήστε μια προσφορά και αποκτήστε πιο προηγμένες δυνατότητες, όπως αυτοματοποίηση και ενσωματώσεις σε εταιρική κλίμακα, ασφάλεια, διαχείριση κ.λπ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη Δευτέρα πωλήσεις CRM δωρεάν για 14 ημέρες και να καθορίσετε πώς λειτουργεί για εσάς.

συμπέρασμα

Το Monday sales CRM είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες πλατφόρμες CRM πωλήσεων. Είναι εύκολο στη χρήση, συνοδεύεται από τον σωστό συνδυασμό βασικών και προηγμένων λειτουργιών και προσφέρει διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης. Η δυνατότητα να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτοματισμό χωρίς κώδικα και γρήγορη προσαρμογή έχει αυξήσει περαιτέρω την υιοθέτησή του σε επιχειρήσεις διαφορετικών μεγεθών.

Έτσι, εάν είστε κάποιος που χρειάζεται ένα CRM πωλήσεων για να απολαύσετε τη βασική λειτουργικότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε το δωρεάν πρόγραμμα του Monday sales CRM. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε προγράμματα επί πληρωμή για να αξιοποιήσετε ορισμένες περισσότερες δυνατότητες σε προγράμματα χαμηλότερης βαθμίδας. Επιπλέον, εάν είστε επιχείρηση, αυτό το εργαλείο θα σας προσφέρει ένα πλούσιο σύνολο προηγμένων λειτουργιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαδικασία πωλήσεών σας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και πολλών αυτοματισμών και ενσωματώσεων.

Ωστόσο, εάν είστε μια μικρή εταιρεία που χρειάζεται μερικές ακόμη δυνατότητες, τότε το δωρεάν πρόγραμμα μπορεί να μην σας αρκεί και αν πάτε στις ανώτερες βαθμίδες, μπορεί να σας φανεί δαπανηρό. Μπορεί επίσης να προκαλέσει σύγχυση για άτομα που αναζητούν απλό λογισμικό με όχι τόσες πολλές επιλογές προσαρμογής.

Τελικά, όλα συνοψίζονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Ως εκ τούτου, επιλέξτε Δευτέρα πωλήσεις CRM με βάση τα παραπάνω σημεία και πάρτε την καλύτερη απόφασή σας.