Διαλέξτε συστατικά και λάβετε συνταγές με πληροφορίες θερμίδων

Το καλοκαίρι έχει φύγει προ πολλού και έχει χιονίσει ακόμη και σε μέρη του Καναδά πρόσφατα, οπότε οι χυμοί για ένα δροσιστικό ποτό δεν είναι πλέον κατάλληλοι. Εάν πίνετε χυμούς για να συμπληρώσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, τότε το Juicing Assistant είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που θα εκτιμήσετε ή τουλάχιστον θα προσθέσετε σελιδοδείκτη για το επόμενο καλοκαίρι. Σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο του χυμού που θέλετε να φτιάξετε από τρεις διαφορετικές λειτουργίες. Βιταμίνη, Ενέργεια και Αντιοξειδωτικό. Στη συνέχεια, η εφαρμογή παραθέτει συστατικά, φρούτα και λαχανικά, που ταιριάζουν στην επιλογή σας και μπορείτε να επιλέξετε ποια θέλετε να χρησιμοποιήσετε στον χυμό σας. Η εφαρμογή σάς λέει πόσο να χρησιμοποιήσετε το καθένα στον χυμό σας, δηλαδή τη συνταγή μαζί με διατροφικές πληροφορίες.

  Πώς να προσθέσετε και να διαγράψετε προφίλ χρηστών Disney+

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η διεπαφή είναι απίστευτα διασκεδαστική και μου αρέσουν αυτές οι αποδόσεις φρούτων και λαχανικών που εμφανίζονται σε όλη την εφαρμογή. Κάντε κλικ στην έναρξη.

Επιλέξτε τι είδους χυμό θέλετε να φτιάξετε. Δεν υπάρχει επιλογή «Πεινάω πραγματικά», αλλά το Juicing Assistant καλύπτει τις ανάγκες σε βιταμίνες, ενέργεια και αντιοξειδωτικά. Η εφαρμογή θα σας προτείνει ποια συστατικά ταιριάζουν καλύτερα στον σκοπό σας. Τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από ένα συστατικό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη που έχει. Αν σας αρέσει ένα συστατικό και είναι διαθέσιμο στην κουζίνα σας, σύρετέ το σε μία από τις υποδοχές. Αφού προσθέσετε όλα τα συστατικά που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Κάντε κλικ στον χυμό» στο τέλος. Μην ανησυχείτε ότι το κάτω μέρος της σελίδας κουνιέται, αυτό ακριβώς λειτουργεί ο αποχυμωτής.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε τοποθεσίες στην Κίνα και να επαναφέρετε την πρόσβαση στο δωρεάν και ανοιχτό Διαδίκτυο

Παίρνετε μια συνταγή που περιλαμβάνει όλα τα συστατικά που επιλέξατε, αποκλείοντας άλλα. Οι συνολικές θερμίδες, η ζάχαρη και οι υδατάνθρακες στο ποτό σας αναφέρονται επίσης και μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν τη συνταγή στο Pinterest, στο Facebook και στο Twitter. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε άλλες συνταγές που σας ικανοποιούν παλαιότερη επιλογή του τύπου χυμού που θέλετε να φτιάξετε. Οι συνταγές πιθανότατα θα περιέχουν τουλάχιστον ένα από τα συστατικά που επιλέξατε νωρίτερα, αλλά θα περιλαμβάνουν άλλα που δεν το είχατε. Διατροφικές πληροφορίες για αυτές τις συνταγές θα είναι επίσης διαθέσιμες.

  Γιατί οι κάμερες χωρίς καθρέφτη δεν είναι μικρότερες;

Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για τη διεπαφή και όλα λειτουργούν τέλεια, οπότε δεν υπάρχουν παράπονα. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, θα μου άρεσε αν υπήρχε κάτι τέτοιο για smoothies καθώς και ένα εργαλείο που επέτρεπε στους χρήστες να προσθέσουν κάποια άλλα ενισχυτικά γεύσης στο ποτό και να δουν τι θρεπτική αξία πήραν από αυτό.

Επισκεφθείτε το Juicing Assistant