Διαβάστε Trending News από όλο τον κόσμο με στιγμές από το Twitter

Τα νέα είναι αυτά που με ανάγκασαν να εγγραφώ στο Twitter. είναι ένα μέρος όπου τα νέα βγαίνουν γρήγορα και δεν χρειάζεται να τα ψάξετε πολύ. Τα άτομα που ακολουθείτε μιλούν για ανερχόμενα νέα, τα hashtag βρίσκουν σχετικές συζητήσεις και κάθε ανακάλυψη ή ενημέρωση σας βρίσκει τον ίδιο. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό είναι πολύ καλό, αλλά βασίζεται σε δύο πολύ απρόβλεπτους παράγοντες. τα άτομα που ακολουθείτε και τα hashtags που χρησιμοποιούνται. Είναι απολύτως φυσιολογικό να ανοίγεις το Twitter, να βλέπεις ένα σωρό trending hashtags και να μην έχεις ιδέα με τι σχετίζονται. Η εύρεση του σωστού tweet, που να εξηγεί τι σημαίνει η ετικέτα απαιτεί χρόνο και τα άτομα που ακολουθείτε μπορεί στην πραγματικότητα να το επιδεινώσουν εάν το παρερμηνεύσουν. Βασικά έχετε το Twitter που είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ειδήσεις, αλλά στη συνέχεια έχετε hashtags και τάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη σύγχυση. Το Moments είναι η προσπάθεια του Twitter να διορθώσει όλα αυτά. είναι μια νέα δυνατότητα που εισήγαγε η υπηρεσία τόσο στην έκδοση ιστού της όσο και στις εφαρμογές για κινητά που σας δείχνει ιστορίες τάσεων από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.

  Πώς να αφαιρέσετε τις αναφορές από το Twitter

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Moments από το εικονίδιο lightning στην εφαρμογή για κινητά ή από την καρτέλα Στιγμές στον ιστό. Χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες. Σήμερα, Ειδήσεις, Αθλητισμός, Ψυχαγωγία και Διασκέδαση.

Η καρτέλα Σήμερα σάς δείχνει μια σύνοψη των ιστοριών για τις οποίες γίνεται συζήτηση και μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε από αυτές. Εάν ενδιαφέρεστε για έναν συγκεκριμένο τύπο ιστορίας, π.χ. για μια αθλητική εκδήλωση ή μια εκπομπή βραβείων, μπορείτε να μεταβείτε στις καρτέλες Αθλητισμός ή Ψυχαγωγία για να την ακολουθήσετε. Το Moments βρίσκει ένα δημοφιλές γεγονός, σας δίνει μια σύντομη περίληψή του, σας επιτρέπει να το παρακολουθήσετε και σας κατευθύνει σε μια αυθεντική πηγή ειδήσεων για το θέμα.

  Πώς να κάνετε σίγαση λέξεων-κλειδιών και να φιλτράρετε τα αυγά στο Twitter

Οι στιγμές ανανεώνονται για να ενσωματώνουν ενημερώσεις και μπορείτε να ενσωματώσετε μια στιγμή σε έναν ιστότοπο.

Οι αρχικές μου σκέψεις σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό είναι ότι το Twitter προσπαθεί να κάνει τις ειδήσεις που έχει πιο αυθεντικές αντί για λανθασμένες πληροφορίες που κερδίζουν έλξη επειδή έχουν αναρτηθεί πολύ στο Twitter. Νομίζω ότι είναι καλό που προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν αυθεντικές ειδήσεις αντί να προωθούν απλώς τις τάσεις του viral και να αφήνουν τα κοινωνικά όχλα να υπαγορεύουν συνομιλίες.

Είναι επίσης καλό για τις εταιρείες που διαφημίζονται με το Twitter. Στο παρελθόν, τα hashtags που οι εταιρείες έχουν πληρώσει για την τάση είχαν απωθήσει με τους ανθρώπους να τα κλέβουν και να δίνουν στην εταιρεία κακή δημοσιότητα. Με το Moments, πιθανότατα θα υπάρχει ένας τρόπος για να δοθεί κάποιος έλεγχος στο τι είναι ένα hashtag.

  Τερματίστε εξ αποστάσεως τις περιόδους σύνδεσης ιστού και εφαρμογών Gmail, Facebook, LinkedIn και Twitter

Το Moments κυκλοφορεί αργά στους χρήστες και αν δεν το βλέπετε ακόμα, αφήστε το λίγες μέρες.