Διαβάστε & Αποθήκευση Τεχνικών Ειδήσεων που απευθύνονται ειδικά σε εσάς

Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να παρακολουθείτε τα νέα. Twitter, Reddit, RSS, Newsletters και οτιδήποτε άλλο. Ο θάνατος του Google Reader σίγουρα άνοιξε και εμπλούτισε αυτή τη συγκεκριμένη θέση και νέες εφαρμογές και υπηρεσίες εξακολουθούν να αναπτύσσονται μέχρι σήμερα. Το Pilot Reader είναι μια εφαρμογή iOS και Android που απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για τεχνολογικά νέα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μοιάζει πολύ με το Tinder στη λειτουργικότητά της. Όχι μόνο επιμελείται ειδήσεις τεχνολογίας, αλλά μαθαίνει επίσης να αναγνωρίζει ό,τι σας αρέσει και να εξοικονομεί, για να σας δίνει πιο σχετικά νέα. Όπως το Tinder, μπορείτε να σύρετε ένα στοιχείο προς τα δεξιά για να το αποθηκεύσετε και προς τα αριστερά για να το απορρίψετε.

  Πώς να ανανεώσετε αυτόματα τα φιλτραρισμένα δεδομένα στο Excel όταν ενημερωθούν

Το Pilot Reader παρουσιάζει ειδήσεις μία κάθε φορά. Εάν ένα άρθρο σας φαίνεται ενδιαφέρον, απλώς σύρετε προς τα δεξιά για να το αποθηκεύσετε. Ένα κινούμενο σχέδιο στην οθόνη υποδεικνύει ότι ένα άρθρο έχει αποθηκευτεί. Εάν το άρθρο δεν σας ενδιαφέρει και θέλετε να διαβάσετε κάτι άλλο, απλώς σύρετε προς τα αριστερά για να το απορρίψετε. Ένα νέο άρθρο θα πάρει τη θέση του.

Για να διαβάσετε ένα άρθρο που σας αρέσει, πατήστε το και ανοίγει στο ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης του Pilot Reader. Ένα άρθρο μπορεί να κοινοποιηθεί μέσω email και Twitter ή μπορεί να σταλεί στο Pocket, εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή. Για να δείτε όλα τα αποθηκευμένα άρθρα, μεταβείτε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής και πατήστε το κουμπί σελιδοδείκτη επάνω δεξιά.

  5 καλύτερα λογισμικό και εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δικτύου για το 2020

Όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία μπορούν να εξαχθούν μέσω email ή Pocket. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αποθηκευμένα στοιχεία και να αφαιρέσετε αυτά που έχετε διαβάσει. Κάθε στοιχείο εμφανίζεται με μια μικρογραφία που αφαιρείται από το ίδιο το άρθρο και τον τίτλο του. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το εάν ένα άρθρο έχει διαβαστεί ή όχι. Ομοίως, δεν υπάρχει τρόπος να επισημάνετε στοιχεία ως αναγνωσμένα ή μη.

Το νούμερο ένα ελάττωμα της εφαρμογής είναι στην πραγματικότητα με την έκδοση Android που δοκιμάσαμε σε Nexus 5 με Android 4.4.4. Συνετρίβη κάθε φορά σε σημείο που σκεφτόμασταν να μην ελέγξουμε καθόλου αυτήν την εφαρμογή. Ευτυχώς, η εφαρμογή iOS λειτουργεί πολύ καλά και δεν χάλασε ούτε μία φορά. Είναι βελτιστοποιημένο και δεν έχουμε παράπονα για αυτό.

  Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Edge

Το Pilot Reader δεν απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε σε καμία υπηρεσία, αλλά επίσης δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τις νέες πηγές που σημαίνει ότι δεν είναι μια καλή αντικατάσταση του προγράμματος ανάγνωσης RSS. Συνολικά, μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις κινήσεις ολίσθησης του Tinder για να διευκολύνει την απόρριψη ή/και την αποθήκευση άρθρων.

Εγκαταστήστε το Pilot Reader από το App Store

Επισκεφτείτε το Pilot Reader