Δημιουργία και επεξεργασία βίντεο, προσθήκη εικόνων, κειμένου και προσαρμοσμένου ήχου [Windows Phone]

Ενώ το Windows Phone Store είναι γεμάτο με προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, δεν υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές όσον αφορά την επεξεργασία βίντεο. Υπάρχουν μερικές εξειδικευμένες εφαρμογές όπως η πρόσφατα καλυμμένη Sport Camera, αλλά η έλλειψη ολοκληρωμένων εφαρμογών αυτού του είδους είναι αισθητή εδώ και αρκετό καιρό. Το MovieJax είναι μια νέα κυκλοφορία, με τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες δημιουργίας ταινιών των χρηστών του WP8. Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με Windows Phone 8.1, λόγω της εξάρτησής της από ορισμένες νέες δυνατότητες της ενημέρωσης. Μπορείτε να συγχωνεύσετε βίντεο κλιπ, φωτογραφίες, μουσική και διαφάνειες κειμένου σε βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με το MovieJax. Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο δεν είναι τόσο πλούσιο σε δυνατότητες όσο ορισμένοι από τους κινηματογραφιστές σε άλλες πλατφόρμες, αλλά εξυπηρετεί μόνο το σκοπό του να διατηρείται το MovieJax εύκολο στη χρήση και απλοϊκό.

Το MovieJax συνοδεύεται από μια δική του συσκευή εγγραφής βίντεο, αλλά αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο, υπάρχει η ενότητα «Έργα». Μόλις ξεκινήσετε ένα έργο, καθίσταται δυνατή η προσθήκη βίντεο κλιπ, φωτογραφιών, μουσικών αποσπασμάτων και διαφανειών κειμένου στην ταινία σας. Ένα έργο μπορεί να ξεκινήσει από ένα βίντεο που γυρίστηκε πρόσφατα ή απλά επιλέγοντας ένα αρχείο πολυμέσων από τη μνήμη του τηλεφώνου σας.

  Πώς να σταματήσετε την αυτόματη εκκίνηση του Spotify στα Windows 10

Η κάμερα MovieJax διαθέτει ακτινωτό πίνακα ελέγχου, που θυμίζει Camera360. Αυτή η λίστα επιλογών μπορεί να εμφανιστεί πατώντας το εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω γραμμή. Υπάρχουν πολλά επίπεδα ποιότητας βίντεο, που κυμαίνονται από 1080p έως VGA. Το επίπεδο φωτεινότητας της εγγραφής μπορεί επίσης να αλλάξει χάρη στο δεύτερο επίπεδο επιλογών. Σε περιπτώσεις όπου θέλετε να εισαγάγετε ένα προσωπικό μήνυμα στην ταινία σας, μπορεί να είναι απαραίτητη η χρήση της μπροστινής κάμερας. Για να εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό, το MovieJax διαθέτει υποστήριξη τόσο για μπροστινές όσο και για πίσω κάμερες.

Για να προσθέσετε ένα νέο αρχείο πολυμέσων ή κειμένου στην παρουσίασή σας, πατήστε το κουμπί ‘+’ στο κύριο χρονοδιάγραμμα του έργου. Αυτό εμφανίζει επιλογές για την προσθήκη διαφορετικών τύπων πολυμέσων σε μια ταινία. Υπάρχουν ξεχωριστές οθόνες επεξεργασίας για βίντεο, φωτογραφίες και κείμενο. Δεν υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε καμία από αυτές, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε το τελικό προϊόν πιο γρήγορα και χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

  Πώς να διορθώσετε τη λειτουργική μονάδα αξιόπιστης πλατφόρμας στα Windows 10

Για να δώσετε στις ταινίες σας έναν ήχο φόντου, το MovieJax δεν περιορίζεται μόνο στο Music hub και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν κομμάτια από οποιοδήποτε μέρος της μνήμης του τηλεφώνου τους.

Για βίντεο κλιπ που προστίθενται σε ταινίες, μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο ήχου για να δίνετε προτεραιότητα στη μουσική υπόκρουσή σας έναντι του ήχου του ίδιου του βίντεο που προστέθηκε. Υπάρχει επίσης η επιλογή κοπής του κλιπ. Όταν πρόκειται για διαφάνειες κειμένου, δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το χρώμα ή τη γραμματοσειρά του κειμένου, αλλά το πλακίδιο φόντου μπορεί να επεξεργαστεί. Η διάρκεια για την οποία η διαφάνεια παραμένει στην οθόνη μπορεί να επιλεγεί από το ρυθμιστικό που είναι διαθέσιμο στο κάτω μέρος της οθόνης επεξεργασίας.

  Τρεις τρόποι για να βελτιώσετε το Smarthome σας

Το MovieJax δεν διαθέτει επιλογές επεξεργασίας φωτογραφιών, κάτι που μπορεί να έκανε την εφαρμογή ακόμα καλύτερη από ό,τι είναι σήμερα. Προς το παρόν, μπορείτε να αλλάξετε μόνο τη διάρκεια για την οποία εμφανίζεται μια εικόνα κατά τη διάρκεια μιας ταινίας.

Μόλις ολοκληρώσετε την προσθήκη όλων των απαραίτητων στοιχείων στην ταινία σας, οι επιλογές κοινής χρήσης σάς επιτρέπουν να την αποθηκεύσετε στο ρολό της κάμερας ή να δημοσιεύσετε το βίντεο στο κοινωνικό σας δίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν έκδοση του MovieJax, επιτρέπει τη δημιουργία μόνο βίντεο κλιπ διάρκειας έως και 30 δευτερολέπτων. Οτιδήποτε μεγαλύτερο από αυτό απαιτεί μια εφάπαξ αγορά εντός εφαρμογής 2,49 $.

Εάν το MovieJax ακούγεται ενδιαφέρον, κατευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και δοκιμάστε το.

Εγκαταστήστε το MovieJax από το Windows Phone Store