Δημιουργήστε όμορφο γράφημα ευθυγράμμισης με αυτά τα 5 εργαλεία [Free Templates]

Εδώ είναι τα κορυφαία πρότυπα γραφημάτων ευθυγράμμισης για να κάνετε ελκυστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατηγοριοποιήστε τους χαρακτήρες γύρω σας όπως χαρακτήρες ταινιών, υπερήρωες, παιχνίδια, είδη διατροφής, συμμαθητές και συναδέλφους γραφείου.

Τα διαγράμματα ευθυγράμμισης έχουν κατακλύσει τον κόσμο ως δημιουργικό οπτικό περιεχόμενο. Όλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην ομάδα Discord ή στην ομάδα Messenger δημοσιεύουν γραφικά γραφημάτων ευθυγράμμισης για να κοροϊδέψουν ή απλώς ως μιμίδια.

Αρέσει στους δημιουργούς μιμιδίων, καθώς η δημιουργία αυτού του γραφήματος είναι ευκολότερη από το χειροκίνητο meme art. Αυτή η απλή μορφή πλέγματος κατηγοριοποίησης χαρακτήρων έχει γίνει τόσο δημοφιλής που κορυφαία εργαλεία σχεδίασης προσφέρουν μια ειδική ενότητα για τους κατασκευαστές ή τα πρότυπα γραφημάτων ευθυγράμμισης.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα για τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία.

Τι είναι ένα γράφημα ευθυγράμμισης;

Τα διαγράμματα ευθυγράμμισης σάς βοηθούν να κατηγοριοποιήσετε έναν χαρακτήρα σύμφωνα με τις ηθικές και ηθικές του πεποιθήσεις. Το διάγραμμα ευθυγράμμισης προέρχεται από το διάσημο παιχνίδι ρόλων (RPG) Dungeons & Dragons (D&D).

Πρέπει να ευθυγραμμίσετε τους χαρακτήρες του παιχνιδιού σας σε ένα διάγραμμα πλέγματος τρία προς τρία στο παιχνίδι. Το γράφημα δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο θα συμπεριφέρονται οι χαρακτήρες στο παιχνίδι σας και πρέπει να τον ακολουθείτε αυστηρά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε έως και 9 διακριτικούς χαρακτήρες χρησιμοποιώντας αυτά τα πέντε χαρακτηριστικά: Νόμιμος, Χαοτικός, Καλός, Κακός και Ουδέτερος.

Συνήθως, πρέπει να σχεδιάσετε έναν χάρτη πλέγματος τρία προς τρία δημιουργώντας 3 στήλες για νόμιμη, ουδέτερη και χαοτική ηθική. Στη συνέχεια, πρέπει να διαφημίσετε καλές, ουδέτερες και κακές ηθικές.

Η δημοτικότητα του διαγράμματος ευθυγράμμισης

Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού ρόλων D&D παρουσίασαν την ιδέα της ευθυγράμμισης στην έκδοση του 1974 του παιχνιδιού. Οι παίκτες έπρεπε να χαρακτηρίσουν τους χαρακτήρες τους στο παιχνίδι για να εξασφαλίσουν ότι η καμπάνια ακολουθούσε την ιστορία.

Όμως, δεν έμεινε μόνο στο παιχνίδι D&D. Το γράφημα ευθυγράμμισης έχει εισβάλει στην κουλτούρα των μιμιδίων, στις ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και στις επιχειρηματικές ρυθμίσεις. Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα ανάλυσης χαρακτήρων που βασίζεται σε πλέγμα για να προβλέψουν πώς θα συμπεριφέρονται οι υπάλληλοι, οι πωλητές ή οι πελάτες τους σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Στα Social Media

Η χρήση αναρτήσεων που βασίζονται σε γραφήματα ευθυγράμμισης αυξάνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει γίνει εμφανές από την ανάλυση Google Trend αυτού του εργαλείου ανάλυσης που βασίζεται σε πλέγμα. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η τιμή ενδιαφέροντος αναζήτησης ήταν μεταξύ 75 και 100, πράγμα που σημαίνει σχετικά υψηλό ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου.

  Τα 9 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Game Store

Οι αναρτήσεις του γραφήματος ευθυγράμμισής σας θα μπορούσαν να γίνουν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς προκαλούν αμυντικότητα και συζήτηση μεταξύ των θεατών. Για παράδειγμα, εάν απεικονίσετε τον χαρακτήρα του Batman The Joker ως ένα χαοτικό κακό, οι οπαδοί του Joker θα βρουν τα δικά τους πλέγματα για να υπερασπιστούν τις θέσεις τους.

Ως εκ τούτου, λειτουργεί ως εκκινητής συνομιλίας ή οδηγός δέσμευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα γραφημάτων ευθυγράμμισης από κάτω για να κάνετε κριτικές βίντεο στο YouTube για μια ταινία, βιντεοπαιχνίδι, τηλεοπτική εκπομπή ή καταναλωτικό προϊόν και να τα δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο.

Πιθανότατα θα έχετε μεγαλύτερη αφοσίωση, καθώς οι υποστηρικτές και οι αντίπαλοι θα αρχίσουν να συζητούν στο πλαίσιο σχολίων.

Στο Meme Culture

Τα πρότυπα γραφημάτων ευθυγράμμισης είναι επίσης δημοφιλή για τη δημιουργία μιμιδίων. Υπάρχουν δύο λόγοι:

  • Οι θαυμαστές και οι κριτικοί οποιασδήποτε τηλεοπτικής εκπομπής, ταινίας, βιντεοπαιχνιδιού, διασημοτήτων και ούτω καθεξής θέλουν πάντα να ποσοτικοποιούν και να ταξινομούν τους χαρακτήρες-στόχους τους. Το εργαλείο γραφήματος ευθυγράμμισης είναι τέλειο για να το κάνετε οπτικά και δημιουργικά.
  • Λειτουργεί ως εγκεφαλικό για τον δημιουργό και τον θεατή για να λύσουν ένα παζλ. Εάν διαφωνείτε με τον πίνακα χαρακτήρων, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε τον δικό σας και να τον δημοσιεύσετε εύκολα στο Twitter ή στο Facebook.

Τώρα που καταλάβατε τη λογική του γραφήματος ευθυγράμμισης από μέσα προς τα έξω, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το δικό σας χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους δημιουργούς γραφημάτων ευθυγράμμισης.

Lucidspark

Το Lucidspark ήταν ένα αξιόπιστο όνομα για εργαλεία όπως ο λευκός πίνακας, η δημιουργία διαγραμμάτων ροής, ο καταιγισμός ιδεών κ.λπ. Ένα καλό πράγμα είναι ότι προσφέρει επίσης ένα εύχρηστο πρότυπο για τη δημιουργία σημαντικών γραφημάτων ευθυγράμμισης με λίγα κλικ.

Το πρότυπο διατίθεται σε στυλ προβολής πλέγματος τρία προς τρία με τις ακόλουθες κάρτες: Νόμιμο καλό, Ουδέτερο καλό, Χαοτικό καλό, Νόμιμο ουδέτερο, Αληθινό ουδέτερο, χαοτικό ουδέτερο, νόμιμο κακό, ουδέτερο κακό και χαοτικό κακό. Επιπλέον, όλες οι κάρτες έχουν διακριτά χρώματα, ώστε οι θεατές να μπορούν εύκολα να κατανοήσουν τους χαρακτήρες.

Η δημιουργία ενός εξαιρετικού γραφήματος ευθυγράμμισης χρησιμοποιώντας το πρότυπο είναι ένα cakewalk. Απλώς συγκεντρώστε τους χαρακτήρες σε ένα μέρος και βάλτε τους σε ξεχωριστές αυτοκόλλητες σημειώσεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την τεχνική σχεδίασης μεταφοράς και απόθεσης για να τοποθετήσετε τις εικόνες στις αντίστοιχες κάρτες τους.

Το εργαλείο γραφήματος ευθυγράμμισης Lucidspark συνδέεται επίσης με το ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης εικόνων. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε εικόνες μέσα στο διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού γραφικών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την δροσερή ενσωμάτωση GIPHY που προσφέρει το Lucidspark.

  Διορθώστε το Office 365 Το όνομα αρχείου δεν είναι έγκυρο κατά την αποθήκευση σφάλματος

Miro

Miro είναι ένα δημοφιλές εργαλείο λευκού πίνακα μεταξύ των μαθητών και των απομακρυσμένων υπαλλήλων. Ο πίνακας προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός προσαρμόσιμου προτύπου γραφήματος ευθυγράμμισης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο για να δημιουργήσετε διάφορα πλέγματα ανάλυσης χαρακτήρων για μιμίδια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρήσεις, συνέδρια, διαδικτυακά μαθήματα και κουίζ.

Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική και ουσιαστική εικόνα μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο Miro. Αρχικά, επιλέξτε ένα θέμα που θέλετε να απεικονίσετε σε αυτό το πρότυπο. Θα μπορούσε να είναι μια συλλογή από βιβλία, χαρακτήρες ενός βιβλίου, προϊόντα, υπηρεσίες, ταινίες κ.λπ. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε 9 στοιχεία για να συμπληρώσετε σωστά το γράφημα στοίχισης.

Δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείτε συνεχώς εικόνες. Το Miro προσφέρει οπτικά στοιχεία, όπως εικονίδια, emoji κ.λπ., τα οποία είναι επίσης τέλεια για την απεικόνιση χαρακτήρων στο γράφημα ευθυγράμμισης. Επομένως, πρέπει να είστε δημιουργικοί όταν σχεδιάζετε ένα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσκαλέσετε συνεργάτες ενώ σχεδιάζετε το γράφημα, καθώς το Miro υποστηρίζει την εύκολη κοινή χρήση συνδέσμων για συλλογική εργασία. Το Miro προσφέρει πολύχρωμα γραφικά, εικονίδια, emoji και γραμματοσειρές, ώστε να μπορείτε να ομορφύνετε κατάλληλα το περιεχόμενό σας για μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μιμίδια.

Η ανάρτησή σας πιθανότατα θα προσελκύσει περισσότερα σχόλια, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις όταν την ωραιοποιήσετε κατάλληλα σύμφωνα με τη βάση των ακολούθων σας. Η διεπαφή χρήστη (UI) του Miro είναι αρκετά εύκολη και δεν χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία σχεδιασμού γραφικών για να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο.

Adobe Creative Cloud Express

Adobe Creative Cloud Express είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός εάν χρειάζεστε επαγγελματικά ή περιστασιακά γραφήματα ευθυγράμμισης. Δοκιμάστε το εάν θέλετε να δημιουργήσετε ελκυστικά μιμίδια, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή επιχειρηματικά γραφικά με βάση την ανάλυση χαρακτήρων βάσει πλέγματος. Επιπλέον, ο δημιουργός γραφημάτων ευθυγράμμισης της Adobe διευκολύνει τη δημιουργία του δικού σας περιεχομένου με μερικά κλικ.

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία που αναφέρθηκαν μέχρι τώρα, η Adobe δεν σας καθορίζει σε ένα πρότυπο. Αντίθετα, σας δίνει διαφορετικές επιλογές για ένα γράφημα ευθυγράμμισης. Θα βρείτε αυτά τα πρότυπα στη βιβλιοθήκη Creative Cloud Express. Η Adobe διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη προτύπων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο με βάση το σχέδιο και τις ιδέες σας.

Η δημιουργία ενός εντυπωσιακού και συναρπαστικού γραφήματος ευθυγράμμισης στο εργαλείο σχεδίασης γραφικών cloud της Adobe ξεκινά με την έρευνα προτύπων. Μπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικά φίλτρα κατά τη διάρκεια του βήματος έρευνας προτύπου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ανά εργασία, διάθεση, χρώμα, πλατφόρμα ή αισθητική για να φέρετε φρέσκες ιδέες στο artboard.

Μόλις βρείτε ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο πρότυπο που ταιριάζει καλά με τη στρατηγική σας, αρχίζετε να το εξατομικεύετε. Το πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών της Adobe προσφέρει διάφορα εργαλεία προσαρμογής, όπως πρόγραμμα επεξεργασίας γραμματοσειρών, πρόγραμμα επεξεργασίας αντιγραφής, αντικατάσταση εικόνων, κ.λπ. Το Creative Cloud Express σάς δίνει επίσης πρόσβαση σε χιλιάδες δωρεάν εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο περιεχόμενό σας.

  Το iPad Pro ως εναλλακτικό υπολογιστή

Για προηγμένα στοιχεία προσαρμογής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία του Adobe Creative Cloud Express. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλά βίντεο με μικρά γραφικά, GIPHY, κινούμενα αυτοκόλλητα και πολλά άλλα.

Η Adobe υποστηρίζει επίσης τη συνεργατική σχεδίαση σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορείτε να φέρετε μαζί σας ολόκληρη την ομάδα περιεχομένου ή μια ομάδα φίλων για καλύτερο σχεδιασμό.

Tiermaker

Αν ψάχνετε για την απλούστερη επιλογή για ένα γράφημα ευθυγράμμισης στυλ D&D, μπορείτε να δοκιμάσετε Tiermaker. Το πρότυπο είναι εξαιρετικά λιτό και δεν προσφέρει πολλές επιλογές σχεδίασης και προσαρμογής. Επομένως, το εργαλείο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα μιμίδιο γραφήματος ευθυγράμμισης και να το δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προς το παρόν, το εργαλείο προσφέρει μόνο λήψη του καλλιτεχνικού σας έργου σε μορφή PNG.

Το πρότυπο Tiermaker είναι επίσης κατάλληλο για επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν γραφήματα στιγμιαίας ευθυγράμμισης για να αναλύσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τους πελάτες τους. Το διαδικτυακό πρότυπο σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε τα πεδία όπως το νόμιμο αγαθό, το ουδέτερο καλό και ούτω καθεξής. Ως εκ τούτου, είναι εύκολο για εσάς να δημιουργήσετε ένα μοναδικό διάγραμμα τρία προς τρία με διαφορετικά ονόματα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Kapwing

Kapwing προσφέρει μια δέσμη εργαλείων για την online κοινότητα δημιουργών, όπως ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το Meme Generator, το Remove Background Image και ούτω καθεξής. Διαθέτει ένα πρότυπο για γραφήματα ευθυγράμμισης στον επεξεργαστή του. Ο προγραμματιστής του εργαλείου έχει δημιουργήσει μια ειδική ιστοσελίδα για το πρότυπο γραφήματος ευθυγράμμισης. Ωστόσο, είναι δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρότυπο από αυτόν τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας.

Αντίθετα, μπορείτε απλά να πάτε στο Kapwing’s αρχική σελίδα για πρόσβαση στον κύριο επεξεργαστή Kapwing. Μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας, θα δείτε μια ενότητα για έτοιμα προς χρήση πρότυπα. Θα βρείτε το γράφημα ευθυγράμμισης σε αυτήν τη βιβλιοθήκη προτύπων εάν πραγματοποιήσετε αναζήτηση προτύπου. Το πρόγραμμα επεξεργασίας Kapwing υποστηρίζει την επεξεργασία με μεταφορά και απόθεση, επομένως η προσαρμογή του προτύπου σύμφωνα με το μιμίδιο ή την ανάρτηση είναι αρκετά εύκολη.

Τελευταίες λέξεις 🖼️

Οι προαναφερθέντες κατασκευαστές γραφημάτων ευθυγράμμισης και τα πρότυπά τους είναι ιδανικά για τις επιχειρήσεις να δημιουργούν αναλύσεις με βάση τους χαρακτήρες ή τους λάτρεις της διασκέδασης για να παράγουν όμορφα μιμίδια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία για να δημιουργήσετε φανταστικά γραφήματα ευθυγράμμισης των αγαπημένων σας υπερήρωων, διασημοτήτων κ.λπ. Ακολουθήστε τα βήματα για να φτάσετε στον στόχο σας γρήγορα χωρίς κανένα εμπόδιο.

Αν θέλετε περισσότερα εργαλεία για μιμίδια και αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να δείτε αυτές τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας μιμιδίων.