Δημιουργήστε την επόμενη εφαρμογή σας με πλατφόρμα χαμηλού κώδικα – Zoho Creator

Ο χαμηλός κώδικας είναι ένας τρόπος ανάπτυξης εφαρμογών με πολύ μικρή ή καθόλου κωδικοποίηση.

Τι είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών χαμηλού κώδικα;

Μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών χαμηλού κώδικα παρέχει γραφική διεπαφή χρήστη για την ανάπτυξη εφαρμογών χωρίς παραδοσιακή κωδικοποίηση. Με την ελαχιστοποίηση της κωδικοποίησης σκληρού πυρήνα, η πλατφόρμα βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργούν εφαρμογές πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Προσφέρει στοιχεία εφαρμογής μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία εφαρμογών για κινητά ή web και βοηθά στη γρήγορη εγκατάσταση και ανάπτυξη.

Μέσω αυτών των πλατφορμών, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, οι αναλυτές επιχειρήσεων, οι διαχειριστές ή άλλοι που δεν είναι επαγγελματίες προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν και να δοκιμάσουν εφαρμογές γρήγορα. Το φιλικό προς το χρήστη GUI βοηθά επίσης τους χρήστες να συνεργάζονται με διεπαφές προγραμμάτων εφαρμογών τρίτων. Οι χρήστες μπορούν επανειλημμένα να αναδιατάξουν και να δοκιμάσουν τις ενότητες έως ότου η εφαρμογή αρχίσει να λειτουργεί όπως απαιτείται.

Λόγοι για τη χρήση μιας πλατφόρμας χαμηλού κώδικα

Μειωμένος χρόνος: Η πλατφόρμα χαμηλού κώδικα εξαλείφει την ανάγκη εγγραφής κώδικα γραμμή προς γραμμή για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά ή web—αυτό επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης και παράδοσης του προϊόντος πολλές φορές. Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν έτοιμα προς χρήση πρότυπα, αποσπάσματα κώδικα, ενσωματωμένες συνδέσεις και οπτικά builders που βοηθούν στη γρήγορη δημιουργία εφαρμογών.

Μειωμένο κόστος: Η πρόσληψη επαγγελματιών προγραμματιστών μπορεί να είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Ο χαμηλός κώδικας απαιτεί λιγότερη εξειδίκευση στον προγραμματισμό και ο καθένας μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα. Βοηθά επίσης στη μείωση των γενικών εξόδων συντήρησης και παρακολούθησης διακομιστή, καθώς η πλατφόρμα μπορεί να αποθηκεύει εφαρμογές στο cloud.

Εμπειρία Πελατών: Η ταχύτερη παράδοση των εφαρμογών αυξάνει την εμπειρία του πελάτη. Με μια πλατφόρμα χαμηλού κώδικα, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς και στις ανάγκες των πελατών. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαθέσιμα πρότυπα, να τα τροποποιήσουν για να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία, να κάνουν αλλαγές, να διορθώσουν σφάλματα και να ενημερώσουν εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

Ασφάλεια: Οι πλατφόρμες χαμηλού κώδικα προσφέρουν λειτουργίες ασφαλείας σε εφαρμογές όπως έλεγχος πρόσβασης χρήστη, αρχείο καταγραφής ελέγχου και αξιολογήσεις απειλών.

Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για να επιλέξετε μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών χαμηλού κώδικα:

  • Μειώστε την εξάρτηση από επαγγελματίες προγραμματιστές για την ανάπτυξη εφαρμογών.
  • Η πλατφόρμα αυξάνει την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων των ομάδων εκτός πληροφορικής.
  • Οδηγεί σε υψηλή παραγωγικότητα.
  • Η χρήση μέσων χαμηλού κώδικα επιταχύνει την ψηφιακή καινοτομία και τον μετασχηματισμό.
  • Βοηθά στη μείωση των καθυστερήσεων πληροφορικής.
  • Βοηθά να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πελατών και οι σύντομες προθεσμίες του πελάτη.
  • Η πλατφόρμα αυτοματοποιεί τη διαδικασία μη αυτόματης ανάπτυξης και έτσι διευκολύνει τη δημιουργία ευέλικτων εφαρμογών για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών.
  • Μια πλατφόρμα χαμηλού κώδικα όπως το Zoho Creator διευκολύνει τις άμεσες αλλαγές για να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις.
  • Χρησιμοποιώντας αυτές τις πλατφόρμες, οι οργανισμοί μπορούν γρήγορα να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν στις ταχέως μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Εισαγωγή στο Zoho Creator

Zoho Creator είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα ανάπτυξης χαμηλού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εφαρμογών με ελάχιστη κωδικοποίηση. Είναι μια αξιόπιστη, ασφαλής, προσιτή και φιλική προς το χρήστη επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα εργαλείο ανάπτυξης εφαρμογών. Η πλατφόρμα βοηθά τους οργανισμούς να ψηφιοποιήσουν τις διαδικασίες ανάπτυξής τους χωρίς να χρειάζονται παραδοσιακό προγραμματισμό.

  Πώς να ορίσετε περιορισμούς περιεχομένου στο Xbox One

Το Zoho Creator επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από μια απομακρυσμένη τοποθεσία μέσω κινητών συσκευών. Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης της πλατφόρμας βοηθά στη διευκόλυνση της αυτοματοποίησης της ροής εργασιών δημιουργώντας σενάρια αυτοματισμού διεργασιών. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν την πλατφόρμα με άλλες εφαρμογές Zoho, όπως το Zoho CRM. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά είναι τα προκατασκευασμένα πρότυπα εφαρμογών, τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, η φιλοξενία οπουδήποτε κ.λπ.

Τιμολόγηση και σχέδια

Το Zoho Creator προσφέρει διαφορετικά προγράμματα μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές για να ταιριάζουν στις επιχειρηματικές ανάγκες. Θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με κάθε πρόγραμμα. Η τιμολόγηση της πλατφόρμας ξεκινά από 10 $ ανά χρήστη ανά μήνα για ένα βασικό πρόγραμμα. Αυτό το σχέδιο θα σας δώσει πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του Creator, όπως ανάπτυξη μεταφοράς και απόθεσης, ροές εργασίας, κοινή χρήση εφαρμογών, αναφορές, φόρμες και διάφορα θέματα και διατάξεις. Το πρόγραμμα premium διατίθεται με τιμολόγηση 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα και προσφέρει όλες τις δυνατότητες του βασικού προγράμματος συν ορισμένες προηγμένες λειτουργίες.

Γιατί να επιλέξετε το Zoho Creator;

Το Zoho Creator διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να συλλέγουν δεδομένα, να αυτοματοποιούν τις επιχειρηματικές ροές εργασίας, να αναλύουν δεδομένα σε αναφορές, να ενσωματώνονται με άλλες εφαρμογές και πολλά άλλα. Η δημιουργία μιας εφαρμογής με αυτήν την πλατφόρμα θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τις φορητές συσκευές σας (iOS/Android).

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας που εξηγούν γιατί πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη εφαρμογή σας:

Εύκολη εκμάθηση: Οι μη προγραμματιστές μπορούν εύκολα να μάθουν την πλατφόρμα χωρίς να ξοδέψουν πολύ χρόνο. Δεν απαιτεί εξειδίκευση στη γλώσσα προγραμματισμού. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή και να ξεκινήσουν να σχεδιάζουν μια φόρμα χωρίς CSS και HTML.

Δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης: Οι χρήστες μπορούν να σύρουν και να αποθέσουν πεδία για να δημιουργήσουν και να σχεδιάσουν την εφαρμογή ή τη φόρμα σας. Διάφορα πρότυπα και πεδία είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

Αποθήκευση δεδομένων: Με το Zoho Creator, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποθήκευση δεδομένων, καθώς κάθε φόρμα έχει τον πίνακά της. Όποιος υποβάλλει τα δεδομένα χρησιμοποιώντας τη φόρμα αποθηκεύεται στον πίνακά του χωρίς να χρειάζεται να σχεδιάσει τη βάση δεδομένων ξεχωριστά.

Αναφορές: Οι πλατφόρμες παρέχουν διάφορες αναφορές βασισμένες σε δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε φόρμες. Η χρήση μπορεί να δημιουργήσει αναφορές με τη μορφή γραφήματος, συγκεντρωτικού πίνακα, προβολής ημερολογίου, φόρμας μήτρας κ.λπ. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν διάφορες αναφορές με βάση τα δεδομένα όπως υπολογιστικά φύλλα, λίστες, ημερολόγια κ.λπ. Βοηθά τις επιχειρήσεις να λάβουν καλύτερες αποφάσεις- διαδικασία κατασκευής.

Προσιτό: Το Zoho Creator προσφέρει συναρπαστικές δυνατότητες στους χρήστες του για να καλύψει όλες τις επιχειρηματικές απαιτήσεις τους σε ελκυστική τιμή. Η πλατφόρμα είναι μια από τις πιο οικονομικές λύσεις ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά ή web.

Βασικά χαρακτηριστικά του Zoho Creator

Δημιουργήστε μια εφαρμογή γρήγορα και εύκολα: Το Zoho Creator σάς επιτρέπει να αναπτύσσετε εφαρμογές χωρίς να χρειάζεστε βαριά κωδικοποίηση. Οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να δημιουργήσει προσαρμοσμένες εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης μέσα σε λίγα λεπτά. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται φόρμες εισαγωγής, αναφορές και πίνακες εργαλείων και να έχουν πρόσβαση, να προβάλλουν ή να τροποποιούν τα δεδομένα μέσω κινητών συσκευών.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο iCloud σε έναν υπολογιστή

Προκατασκευασμένα πρότυπα εφαρμογών: Το Zoho Creator έχει προκατασκευασμένες επιχειρηματικές εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν και να δημιουργούν εφαρμογές. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις εφαρμογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Διαφορετικά πρότυπα που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα είναι IT και διοίκηση, πωλήσεις και μάρκετινγκ, λειτουργίες, εκπαίδευση κ.λπ.

Προσαρμοσμένη ροή εργασίας, αυτοματισμός επιχειρήσεων: Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να προσθέσετε λογική στις εφαρμογές σας και να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε γρήγορα ροές εργασίας με ελάχιστη κωδικοποίηση. Το Zoho Creator υποστηρίζει την επικύρωση εισροών και ενεργοποιεί επιχειρηματικές διαδικασίες με βάση τις εισροές που έχουν εισαχθεί. Έτσι, το σύστημα αυτοματοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών της βοηθά στον εξορθολογισμό ολόκληρων επιχειρηματικών διαδικασιών χρησιμοποιώντας λογική και ευφυΐα.

Προηγμένες δυνατότητες με τις εφαρμογές Zoho Creator για κινητές συσκευές: Οι εφαρμογές Zoho Creator για κινητές συσκευές προσφέρουν τις ακόλουθες προηγμένες λειτουργίες:

  • Τροποποίηση δεδομένων εντός της εφαρμογής για κινητά.
  • Ομαδοποιήστε, ταξινομήστε, αναζητήστε, φιλτράρετε και εφαρμόστε προσαρμοσμένες δραστηριότητες σε δεδομένα.
  • Λήψη ειδοποιήσεων
  • Υποστηρίξτε όλες τις εκδηλώσεις κατακλυσμού
  • Έγκριση αιτημάτων
  • Υποβολή δεδομένων εκτός σύνδεσης
  • Αποδοχή πληρωμής απευθείας από το τηλέφωνο
  • Υποστηρίξτε λειτουργίες κινητού τηλεφώνου όπως Κάμερες, Μικρόφωνα, Χειρονομίες και Υπηρεσίες τοποθεσίας.

Φιλοξενία οπουδήποτε: Χρησιμοποιώντας το Zoho Creator, οι χρήστες μπορούν να φιλοξενήσουν εφαρμογές οπουδήποτε θέλουν:

  • Επί τόπου
  • Σύννεφο Zoho
  • Azure και AWS

Ασφαλής κοινή χρήση, πρόσβαση και συνεργασία: Το Zoho Creator επιτρέπει σε πολλούς προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα ταυτόχρονα για επεξεργασία ή τροποποίηση εφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φόρμες εισαγωγής και αναφορές μέσω μιας διεύθυνσης URL. Η πλατφόρμα διαθέτει ένα σύνολο πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον διαχωρισμό των δεδομένων ενός πελάτη από τους άλλους. Παρέχει ασφάλεια και απόρρητο στα δεδομένα κάθε πελάτη.

Ειδοποίηση: Το Zoho Creator προσφέρει μια λειτουργία ειδοποίησης SMS για αποστολή άμεσων μηνυμάτων ή πληροφοριών όποτε χρειάζεται. Επιτρέπει επίσης τον προγραμματισμό έγκαιρων ειδοποιήσεων ή ειδοποιήσεων.

Rest API: Το Creator σάς δίνει την ευελιξία να έχετε πρόσβαση και να καταναλώνετε δεδομένα από εξωτερικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας REST και RPC

Έλεγχος και καταγραφή: Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν αλλαγές και τροποποιήσεις στις εφαρμογές ή τα δεδομένα. Ο Creator διαθέτει μια αποκλειστική πύλη για να βοηθά τους πελάτες να συνδεθούν και να αποκτήσουν πρόσβαση στα στοιχεία τους.

Αναφορές: Είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Zoho Creator. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να συλλέγουν δεδομένα που υποβάλλονται μέσω φορμών.

Άμεση ενημέρωση αλλάζει: Ο δημιουργός Zoho ενημερώνει άμεσα τις νέες δυνατότητες για την εκκίνηση εφαρμογών. Εάν η νέα λειτουργία δεν αρέσει στους πελάτες, η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αναιρέσουν τις αλλαγές με αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρουν την παλιά έκδοση.

Ενσωματώσεις: Το Zoho Creator επιτρέπει ενσωματώσεις με άλλες εφαρμογές Zoho όπως:

  • Zoho CRM
  • Ημερολόγιο Zoho
  • Βιβλία Zoho
  • Zoho Reports
  • Zoho Recruit
  • Συνδρομές Zoho
  • Τιμολόγιο Zoho
  • Υποστήριξη Zoho

Πώς να δημιουργήσετε μια νέα εφαρμογή με το Zoho Creator;

Το Zoho Creator βοηθά στη δημιουργία προσαρμοσμένων εφαρμογών για τις ανάγκες σας, από απλές εφαρμογές όπως προγράμματα παρακολούθησης χρόνου έργου έως πολύπλοκα συστήματα ERP για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για τη δημιουργία εφαρμογών είναι τα εστιατόρια, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα ακίνητα, τα σχολεία, τα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία, οι δικηγόροι και πολλά άλλα.

  Γιατί το Minka Aire Remote δεν λειτουργεί;

Πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας εφαρμογής χρησιμοποιώντας το Zoho Creator, σημειώστε όλες τις απαιτήσεις που θέλετε από αυτήν. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στην πλατφόρμα αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας και ξεκινήσετε τη δημιουργία της πρώτης σας εφαρμογής κάνοντας κλικ στο «Δημιουργία εφαρμογής». Η σελίδα δημιουργίας εφαρμογής του Creator θα σας βοηθήσει-

  • Δημιουργία εφαρμογής από την αρχή: Αναπτύξτε και σχεδιάστε μια εφαρμογή από την αρχή χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης.
  • Δημιουργία εφαρμογής με εισαγωγή αρχείων: Μπορείτε να εισαγάγετε αρχεία στην πλατφόρμα για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή. Οι υποστηριζόμενες μορφές αρχείων είναι XLS, XLSV, CSV, TSV, ODS και DS.
  • Επιλέξτε από τη Συλλογή εφαρμογών: Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα έτοιμα προς χρήση πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε κάποιες αλλαγές για να δημιουργήσετε το προϊόν που επιθυμείτε.
  • Εισαγωγή αρχείου DS: Αναπτύξτε μια εφαρμογή εισάγοντας ένα αρχείο σεναρίου Deluge.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια απλή εφαρμογή cloud χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, μπορείτε να προσθέσετε εύκολα τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Φόρμα δεδομένων για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών
  • Αναφορές και σελίδες για προβολή δεδομένων
  • Ροή εργασιών για την εφαρμογή λογικής και την αυτοματοποίηση διαδικασιών
  • Ενσωματωμένη ασφάλεια
  • Ενοποίηση με εξωτερικές εφαρμογές
  • Πρόσβαση σε φορητές συσκευές
  • Δημοσίευση στοιχείων σε ιστότοπους και ιστολόγια

Εναλλακτικές λύσεις για το Zoho Creator

Ακολουθούν δύο από τις καλύτερες εναλλακτικές του Zoho Creator:

Φυσαλλίδα

Φυσαλλίδα είναι μια οπτική πλατφόρμα προγραμματισμού που χρησιμοποιεί γλώσσα χωρίς κώδικα για τη δημιουργία και τη φιλοξενία διαδικτυακών εφαρμογών. Διαθέτει πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης που επιτρέπει τη σχεδίαση χωρίς κώδικα εφαρμογών ιστού και κινητών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διάταξη φιλική προς το κινητό
  • Δυναμικό περιεχόμενο
  • Διαισθητική, πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα
  • Μετρήσεις απόδοσης
  • Διαχείριση αλλαγής και ανάπτυξης
  • Σύρετε και αποθέστε
  • Ανάπτυξη χωρίς κώδικα
  • Εργαλεία συνεργασίας
  • Πολλαπλά πρότυπα σχεδίασης
  • Προκατασκευασμένες μονάδες
  • Βιβλιοθήκη χαρακτηριστικών
  • Οπτική μοντελοποίηση
  • Διαχείριση ροής εργασιών

Το Bubble διαθέτει ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία πρωτοτύπων, την επανάληψη και την κλιμάκωση εφαρμογών πολλών χρηστών. Όπως και άλλες πλατφόρμες χαμηλού κώδικα, χειρίζεται περίπλοκα μέρη όπως κωδικοποίηση, βάση δεδομένων, διακομιστές κ.λπ., αφήνοντας το σχεδιασμό και την κατασκευή εξαρτημάτων στους χρήστες.

Ικανότητα

Το Knack είναι ένα εργαλείο χαμηλού κώδικα που κάνει την ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών εύκολη και γρήγορη. Η πλατφόρμα βοηθά τις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητάς τους. Μπορεί να τους βοηθήσει περαιτέρω να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αυξήσουν τον χρόνο διεκπεραίωσης από εργασίες και έργα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διαχείριση ελέγχου
  • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Εργαλεία συνεργασίας
  • Υποστήριξη βάσης δεδομένων
  • Διαχείριση λεξικών δεδομένων
  • Προσαρμοσμένη ανάπτυξη
  • Σύρετε και αποθέστε
  • Γεωεντοπισμός
  • Προκατασκευασμένα πρότυπα
  • Προγραμματισμός εργασιών
  • Ασφάλεια SSL
  • Διαμόρφωση ροής εργασιών
  • διαχείριση ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Ενσωματώσεις τρίτων

Το Knack χρησιμοποιεί αυτοματισμό για να μειώσει τα λάθη στη λογιστική και τα έργα. Επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τις ομάδες. Η πλατφόρμα έχει ενσωματωμένο λογισμικό CRM για τη διαχείριση υποψήφιων πελατών, πελατών και επαφών και μια λειτουργία διαχείρισης έργου για την παρακολούθηση του χρόνου και των εργασιών.

Η κατώτατη γραμμή

Με όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του, το Zoho Creator είναι ένα τέλειο εργαλείο για επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα εργαλείο δημιουργίας εφαρμογών για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών λειτουργιών τους. Αυτό το εργαλείο προσφέρει λύσεις σε όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες χωρίς να καίει μια μεγάλη τρύπα στην τσέπη σας. Παρέχει διάφορα εργαλεία για τη δημιουργία μιας εφαρμογής ιστού ή για κινητά για εσωτερικές χρήσεις ή για πελάτες.