Δημιουργήστε σχέδια γευμάτων και βρείτε συνταγές που ταιριάζουν με αυτά

Λένε ότι είσαι αυτό που τρως. Είτε θέλετε να αποκτήσετε φόρμα, είτε να χάσετε λίγο βάρος ή απλά να αισθανθείτε καλύτερα, ένα σημαντικό μέρος του καθορισμού και της διατήρησης των στόχων φυσικής κατάστασης είναι να τρώτε τα σωστά γεύματα τη σωστή στιγμή. Παραδοσιακά, η τεχνολογία δεν πηγαίνει πάντα χέρι-χέρι όσον αφορά τη φυσική κατάσταση και ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ωστόσο, καθώς οι περισσότεροι από εμάς αφιερώνουμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας πρωταγωνιστώντας στις οθόνες των υπολογιστών μας, είναι λογικό να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ως εργαλείο για να αποκτήσετε φόρμα και έτσι να αποκτήσετε καλή υγεία. Το FitsMe είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα προφίλ προσωπικότητας τροφίμων που ενσωματώνει τις μοναδικές σας διατροφικές προτιμήσεις και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε χιλιάδες συνταγές φαγητού που μπορείτε να προσθέσετε στα διατροφικά σας σχέδια.

  Πώς να αφαιρέσετε με ασφάλεια μια μονάδα δίσκου στα Windows 10

Αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη ακολουθώντας την απλή διαδικασία εγγραφής του FitsMe. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του email, του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης και μόλις λάβετε το email επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης στο email για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, το FitsMe εμφανίζει έναν εύκολα κατανοητό πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε γρήγορα να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε εκατομμύρια επιλογές συνταγών προσαρμοσμένες στη γεύση, τις προτιμήσεις και τους διατροφικούς περιορισμούς και να δημιουργήσετε εύκολα σχέδια γευμάτων από αυτές τις συνταγές.

Το ταμπλό φέρει δύο συνδέσμους πλοήγησης στην κορυφή. Περιήγηση και σχέδια. Αλλά προτού αρχίσετε να εξερευνάτε ποιος τύπος φαγητού αξίζει να φάτε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το πρόγραμμα γευμάτων σας.

Φυσικά μπορούν να δημιουργηθούν νέα σχέδια στη σελίδα Σχέδιο. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο πρόγραμμα για κάθε γεύμα, για παράδειγμα, πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, είτε να τα αντιμετωπίζετε όλα ξεχωριστά το ένα από το άλλο. Ακόμα κι αν επιλέξετε να βασίζεστε σε έναν τύπο φαγητού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να επιλέξετε ποιες συγκεκριμένες ημέρες θέλετε να το μαγειρέψετε, για παράδειγμα, Δευτέρα, Παρασκευή ή Τετάρτη κ.λπ. Φυσικά, είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε πολλά σχέδια για τον ίδιο τύπο γεύματος.

  Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης των Windows 10 συνεχίζει την επαναφορά

Αφού δημιουργήσετε τα σχέδια γευμάτων που επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε κλικ στην Αναζήτηση και να αρχίσετε να ανακαλύπτετε τύπους συνταγών χρησιμοποιώντας τα ισχυρά φίλτρα του FitsMe. Το φίλτρο σάς επιτρέπει όχι μόνο να βρείτε εύκολα έναν συγκεκριμένο τύπο συνταγής αλλά και να συναντήσετε κουζίνες που περιέχουν δύο ή περισσότερα από τα αγαπημένα σας υλικά. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει κάτι που περιέχει και μήλο και πορτοκάλι, απλώς πληκτρολογήστε αυτά στο πλαίσιο Φίλτρα και το FitsMe θα βρει το τέλειο γεύμα για εσάς που περιέχει και τα δύο αυτά φρούτα.

Ένα άλλο εύχρηστο χαρακτηριστικό του FitsMe είναι τα κουμπιά «Fork Up» και «Fork down» που επιτρέπουν στην εφαρμογή να μάθει ποιοι τύποι φαγητού σας αρέσουν πραγματικά. Εάν παρασκευάσετε ένα φαγητό για παράδειγμα, τότε το FitsMe θα παρουσιάσει αυτόματα παρόμοια είδη φαγητού στο μέλλον με βάση αυτό. Ομοίως, η διαγραφή μιας συνταγής θα εμποδίσει την εφαρμογή να προτείνει παρόμοια αντίγραφα στο μέλλον. Αφού ανακαλύψετε τη συνταγή που επιθυμείτε, μπορείτε να την προσθέσετε στο πρόγραμμά σας κάνοντας κλικ στην επιλογή «Προσθήκη σε πρόγραμμα γεύματος».

  Πώς να αποκτήσετε μια εικόνα πίσω από το κείμενο στο PowerPoint

Στη συνέχεια, το FitsMe σάς ζητά να καθορίσετε μερικές λεπτομέρειες, όπως τον τύπο προγράμματος, την ομάδα ημέρας και τον τύπο γεύματος από το αναδυόμενο παράθυρο, και σας επιτρέπει να το προσθέσετε στο επιλεγμένο πρόγραμμα γευμάτων.

Με λίγα λόγια, το FitsMe είναι μια πολύ ωραία εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε διαφορετικά σχέδια γευμάτων και να τα τηρήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση ή απλώς να ξεκινήσετε να τρώτε πιο υγιεινά.

Επισκεφτείτε το FitsMe