Δημιουργήστε προφίλ με κανόνες για άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών, φακέλων και διευθύνσεων URL

Οι λογαριασμοί χρηστών επιτρέπουν σε διαφορετικούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα πολύ άνετα. Ποτέ δεν σας ενοχλεί να κάνετε μια αλλαγή που μπορεί αργότερα να ενοχλήσει έναν άλλο χρήστη στο ίδιο σύστημα, επειδή ο λογαριασμός σας, η ενότητα σας, διατηρείται χωριστά από όλους τους άλλους. Η λύση είναι αρκετά απλή και πολύ αποτελεσματική, αλλά αν είστε ένας χρήστης που θέλει να κάνει πολύ μικρές αλλαγές, όπως ποιες εφαρμογές εκτελούνται και ποιες όχι σε τακτική βάση, ίσως να μην θέλετε να δημιουργήσετε διαφορετικό λογαριασμό στο δικό σας σύστημα. Το Splat είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ που έχουν ενεργοποιητές για την εκκίνηση ή την έξοδο από εφαρμογές και φακέλους. Οι ενεργοποιητές είναι τόσο απλοί όσο ένα προφίλ που ενεργοποιείται ή μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε να εξαρτώνται από τη χρήση της CPU ή να έχουν χρονική καθυστέρηση.

  Ανταλλάξτε χαιρετισμούς εμπνευσμένους από το Breaking Bad με τη νέα εφαρμογή του Aaron Paul

Εκκινήστε το Splat και δημιουργήστε το πρώτο σας προφίλ.

Τα προφίλ, αφού προστεθούν, δεν ενεργοποιούνται αμέσως. Μπορείτε να προσθέσετε ενέργειες σε αυτό από το μενού Επεξεργασία. Οι ενέργειες μπορεί να είναι η εκτέλεση μιας εφαρμογής εάν δεν εκτελείται ήδη, η εκτέλεσή της ξανά ακόμα και η ήδη εκτελούμενη (μια δεύτερη περίπτωση της εφαρμογής), η θανάτωση μιας εφαρμογής, το κλείσιμο μιας εφαρμογής, η έναρξη ή η διακοπή μιας υπηρεσίας ή η καθυστέρηση μια ενέργεια που βασίζεται στο χρόνο. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές εφαρμογές και φακέλους σε μία ενέργεια και πολλές ενέργειες σε ένα προφίλ.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να προσαρμόσετε τους υπότιτλους στο Amazon Prime Video

Το Splat έχει μια καθαρή λειτουργία επικόλλησης που θα σας επιτρέψει να επικολλήσετε την προηγούμενη ενέργεια στο ίδιο προφίλ και να την επεξεργαστείτε. Για να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες, κάντε δεξί κλικ σε ένα προφίλ και ξεκινήστε το. Ο πίνακας στο κάτω μέρος του πίνακα ενεργειών διατηρεί ένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας για αυτό το προφίλ. Οι ενέργειες εκτελούνται με τη σειρά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά που παρέχονται στο επάνω μέρος για να αναδιατάξετε τη σειρά των ενεργειών που έχετε προσθέσει. Τέλος, το Splat σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε ένα προφίλ με ένα απλό πλήκτρο πρόσβασης.

Οι χρήσεις στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η εφαρμογή είναι πολλές. για ένα σύστημα που έχει χαμηλή μνήμη RAM, μπορεί να χρησιμεύσει ως μηχανισμός καθαρισμού για να διατηρήσει τη χρήση της CPU σε χαμηλά επίπεδα. Οι ίδιοι οι προγραμματιστές αναφέρουν το gaming ως έναν τομέα όπου το Splat μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον τερματισμό των διαδικασιών που καταναλώνουν πόρους ή για τη δημιουργία ενός αποκλειστικού προφίλ που εκκινεί εφαρμογές που απαιτούνται για την έναρξη εργασιών ανάπτυξης, σχεδίασης ή γραφής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows 7 και 8. Λειτουργούσε τέλεια στην τεχνική προεπισκόπηση των Windows 10 και μπόρεσε να κλείσει και να εκκινήσει το Dropbox όταν ενεργοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

  Πώς να εκσυγχρονίσετε το Ubuntu με το θέμα Flattiance GTK

Εγκαταστήστε το Splat για Windows