Δημιουργήστε μια συναρπαστική εισαγωγή στο YouTube για να αποκτήσετε συνδρομές με αυτά τα 12 εργαλεία

Το YouTube είναι γεμάτο με εκατομμύρια βίντεο σε σχεδόν κάθε θέση και η απόκτηση νέων συνδρομητών στο YouTube, ειδικά για τους νέους χρήστες YouTube, είναι ένας γόρδιος δεσμός.

Ενώ μια φανταχτερή μικρογραφία μπορεί να σας κερδίσει ένα κλικ, το να κρατάτε το κοινό κολλημένο στο περιεχόμενο είναι η πραγματική πρόκληση. Καθώς το εύρος προσοχής του κοινού του YouTube συνεχίζει να μειώνεται, είναι πιθανό να χάσει το ενδιαφέρον του μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Το ελκυστικό περιεχόμενο είναι αναμφίβολα σημαντικό για να κρατήσει τους χρήστες μέχρι το τέλος. μια επαγγελματικά σχεδιασμένη εισαγωγή πριν από το πραγματικό περιεχόμενο είναι εξίσου απαραίτητη. Όπως συνάγεται, το εισαγωγικό βίντεο παρουσιάζει το κανάλι σας στους επισκέπτες και τους οδηγεί στο πραγματικό περιεχόμενο που ακολουθεί.

Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα για το κανάλι σας αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να ξεκινήσετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ακολουθούν οι καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας εισαγωγών για να δημιουργήσετε εξαιρετικές εισαγωγές στο YouTube και να κρατήσετε τους θεατές σας να θέλουν περισσότερα.

Canva

Το Canva είναι το πρώτο εργαλείο που πρέπει να θυμάστε όταν πρέπει να δημιουργήσετε ελκυστικά γραφικά, συμπεριλαμβανομένων των μικρογραφιών του YouTube, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που μπορεί να κάνει! Εκτός από τις δυνατότητες σχεδίασης γραφικών, το Canva μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σχεδίαση βίντεο, ειδικά για εντυπωσιακές εισαγωγές στο YouTube. Το Canva είναι γεμάτο με πολλά πρότυπα εισαγωγής που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν ώστε να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του καναλιού σας.

Επιπλέον, θα βρείτε έναν αξιοπρεπή αριθμό κινούμενων εικόνων και εφέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσετε δυναμικότητα εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε εισαγωγές από την αρχή. Ενώ η έκδοση pro προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, η δωρεάν έκδοση έχει επίσης μια τεράστια συλλογή από στοκ φωτογραφίες, εικονίδια και άλλα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν πολύ στη διαδικασία.

Εμπιστευμένο από επαγγελματίες, το Promo είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει αξία για κάθε ουγγιά που πληρώνετε για να λαμβάνετε βίντεο υψηλής ποιότητας για διαφορετικούς σκοπούς. Ενώ αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για τη δημιουργία διαφημίσεων και προωθητικών βίντεο για διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, τα εισαγωγικά βίντεο του YouTube μπορούν επίσης να δημιουργηθούν εδώ.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια τεράστια συλλογή από εξαιρετικά προσαρμόσιμα πρότυπα και εκτεταμένα βίντεο κλιπ, τα οποία προσφέρουν ποιότητα στην εισαγωγή του YouTube που μπορεί να λείπει αλλού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εισαγωγή από την αρχή ή να επιλέξετε ένα από τα πρότυπα, να ενσωματώσετε μουσική, εφέ, κείμενο και πολλά άλλα, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Intro Maker

Τόσο απλό όσο το όνομα, το Intro Maker είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δημιουργήσετε μια όμορφη εισαγωγή για τα βίντεό σας στο YouTube. Διαθέτοντας μια πλούσια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 4.000 προσχεδιασμένα εισαγωγικά βίντεο, το Intro Maker προσφέρει απλότητα σε όλη τη διαδικασία χωρίς να σας αφήνει να διακυβεύσετε την ποιότητα των εισαγωγών. Η διεπαφή είναι καθαρή και τα εργαλεία βρίσκονται σε εμφανή σημεία που σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε την εργασία χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας.

  Πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο iOS

Εκτός από τα πρότυπα εισαγωγής, θα βρείτε μια ποικιλία από στυλ κειμένου και πάνω από 20 προσχεδιασμένες διατάξεις κειμένου, γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα διαθέτει μουσική βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει πάνω από 100 δωρεάν τραγούδια. Συνολικά, αν θέλετε να προσφέρετε κάτι ελκυστικό στο κοινό σας στο YouTube, το Intro Maker μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Visme

Εμπιστευμένο από ονόματα όπως η IBM και η Penske, το Visme intro maker χρησιμοποιείται από εμπόρους, υπεύθυνους επικοινωνίας, στελέχη και εκπαιδευτικούς από 120 χώρες. Το Visme προσφέρει άφθονα προσχεδιασμένα πρότυπα εισαγωγής που μπορούν να εξατομικευθούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του καναλιού σας.

Η Visme προσφέρει μια δωρεάν έκδοση του intro maker, ικανή να προσφέρει συναρπαστικές εισαγωγές στο YouTube, ειδικά για κανάλια σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, στον τρόπο ζωής και στο φαγητό.

Επιπλέον, το Visme προσφέρει χρήσιμα οπτικά στοιχεία μαζί με όμορφες γκαλερί γραμματοσειρών, κινούμενα σχέδια και εφέ μετάβασης. Ο κατασκευαστής εισαγωγής Visme απευθύνεται ιδιαίτερα σε μη mainstream συντάκτες βίντεο που επιθυμούν να φέρουν μια φινέτσα στην εισαγωγή τους. Η Visme θυμάται τη χρωματική παλέτα της επωνυμίας σας, εξοικονομώντας σας την προσπάθεια στο μέλλον.

InVideo

Το InVideo φημίζεται μεταξύ των χρηστών ως η πλατφόρμα επεξεργασίας και δημιουργίας βίντεο «φτιάξ’ το μόνος σου». Παρέχει ελκυστικά βίντεο σε περισσότερες από 70 γλώσσες, παρόλο που δεν έχετε μηδενικές δεξιότητες επεξεργασίας. Προτιμάται ιδιαίτερα από αρχάριους και επαγγελματίες να κάνουν μια εισαγωγή στο YouTube, χάρη στις ισχυρές δυνατότητες που θα βρείτε εδώ.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 5000 εισαγωγικά πρότυπα κατηγοριοποιημένα σε διαφορετικούς κλάδους, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες.

Το InVideo είναι γεμάτο με πλήθος γραμματοσειρών, οπτικά εφέ κειμένου και δωρεάν μουσική που επιτρέπουν τη σε βάθος προσαρμογή των εισαγωγικών βίντεο. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες ή βίντεο κλιπ ή να ανακαλύψετε εκπληκτικό περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων iStock, που παρουσιάζει περισσότερα από 8 εκατομμύρια κομμάτια.

Adobe Express

Ενώ η Adobe είναι αναγνωρισμένη για την προσαρμογή PDF και τα εργαλεία γραφικού σχεδιασμού της, λίγα γνωρίζουν οι χρήστες για το φανταστικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που διαθέτει.

Παλαιότερα γνωστό ως Spark, το Adobe Express είναι ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, εύκολα προσβάσιμο σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσει εκπληκτικά βίντεο για πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του YouTube. Το εργαλείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα οπτική ιστορία για την επωνυμία σας, κρατώντας τους θεατές σας καθηλωμένους μέχρι το τέλος.

Η δημιουργία μιας αξιοπρεπούς εισαγωγής στο YouTube χρησιμοποιώντας το Adobe Express είναι θέμα λεπτών, χάρη στην απλή διεπαφή και τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο με μεταφορά και απόθεση.

  Πώς να παρακάμψετε 10 δευτερόλεπτα πίσω και εμπρός στο YouTube και σε άλλες εφαρμογές

Πρέπει να βουτήξετε βαθιά στη μεγάλη δεξαμενή των προτύπων για να επιλέξετε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, να εφαρμόσετε κατάλληλα εφέ, φίλτρα, υφές και μεταβάσεις, να επιλέξετε ελκυστικές μελωδίες από τη βιβλιοθήκη του soundtrack και δείτε! Μόλις δημιουργήσατε μια premium εισαγωγή για το κανάλι σας στο YouTube. Πανεύκολο!

Animaker

Ακολουθεί το Animaker, που επιδεικνύει την εκτενή βιβλιοθήκη κινούμενων σχεδίων του, πιθανώς τη μεγαλύτερη που θα συναντήσετε. Το Animaker έχει μια τεράστια βάση πελατών με περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα και βοηθά περισσότερες από 1.000 διεθνείς επωνυμίες να δημιουργήσουν εισαγωγικά βίντεο βελτιστοποιημένα για το κοινό του YouTube.

Αυτή η απλή πλατφόρμα συγκεντρώνεται από αρχάριους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εισαγωγή χωρίς να ιδρώνουν οι ίδιοι. Το Animaker είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και μερικά αξιοσημείωτα είναι μια κάμερα επαγγελματικού επιπέδου, εντυπωσιακά εφέ μετάβασης και μια ευρεία γκάμα κομματιών φόντου και κλιπ ήχου.

Η δωρεάν έκδοση του Animaker επιτρέπει τη δημιουργία απεριόριστων βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, το οποίο είναι τέλειο για να δημιουργήσετε μια εισαγωγή στο YouTube, εάν το υδατογράφημα δεν σας ενοχλεί. Διαφορετικά, το premium είναι ο καλύτερος τρόπος!

RenderForest

Το RenderForest είναι ένα λογισμικό δημιουργίας βίντεο και εισαγωγής που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, ανεξάρτητο από πλατφόρμα, το οποίο είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή ή λειτουργικό σύστημα. Θα βρείτε περισσότερα από 50 χιλιάδες πρότυπα κινούμενων βίντεο που μπορούν να προσαρμοστούν μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας γραμματοσειρές, λογότυπα, χρωματικές παλέτες και soundtrack από τη βιβλιοθήκη.

Το εργαλείο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει εκπληκτικά πρότυπα εισαγωγής και βοηθά στη δημιουργία εισαγωγών στο YouTube χωρίς να απαιτείται καμία τεχνική εξειδίκευση.

Το RenderForest σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε δολοφονικές εισαγωγές διάρκειας έως και τριών λεπτών και να παρουσιάσετε το κανάλι σας στο κοινό χωρίς κόστος. Ωστόσο, θα λάβετε ένα υδατογράφημα και περιορισμένη πρόσβαση σε εργαλεία και μουσικά κομμάτια εδώ. Μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 5,99 USD ανά μήνα.

Δαγκωτό

Με την υποστήριξη πολλών ηχητικών εφέ, εφέ κειμένου και μουσικής βιβλιοθήκης, το Biteable επιβεβαιώνει ότι δημιουργεί ένα αριστούργημα για το εισαγωγικό βίντεο του YouTube. Αποδίδει αυτό που υπόσχεται και περισσότεροι από 9 εκατομμύρια χρήστες το αποδεικνύουν!

Μπορείτε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο πρότυπο βίντεο από πολλά διαθέσιμα στην πλατφόρμα για να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας εισαγωγής ή ακόμα και να ξεκινήσετε από την αρχή. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Biteable απευθύνεται σε ανειδίκευτους χρήστες που θέλουν μια εκθαμβωτική εισαγωγή προσαρμοσμένη στο κανάλι τους στο YouTube χωρίς να ασχολούνται με τα περίπλοκα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο.

Έχετε την ελευθερία να προσαρμόσετε τα προεπιλεγμένα κείμενα, να ενσωματώσετε βίντεο κλιπ ή να επιλέξετε μουσική από τη βιβλιοθήκη ήχου ή να προσθέσετε τη δική σας. Το έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας προσαρμόζει αυτόματα την παλέτα χρωμάτων για το κανάλι σας και την εφαρμόζει σε ολόκληρο το πρότυπο.

  Πώς να ανεβάσετε μουσική στο YouTube Music

Τοποθέτησε το

Με την υποστήριξη της Envato, της κορυφαίας αγοράς και κοινότητας στον κόσμο για ψηφιακά και δημιουργικά στοιχεία, το PlaceIt ενσταλάζει τη δημιουργικότητα που λείπει στα εισαγωγικά σας βίντεο που είναι απαραίτητα για να προσελκύσετε νέους συνδρομητές. Προσβάσιμο γρήγορα μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού, το PlaceIt είναι οπλισμένο μέχρι τα δόντια του με εύχρηστα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν ότι η εισαγωγή σας ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών.

Η διεπαφή είναι αρκετά απλή για να την εργαστείτε και προσφέρει μια βιβλιοθήκη γεμάτη με 20.000 κατηγοριοποιημένα πρότυπα και νέα σχέδια προστίθενται τακτικά. Επιπλέον, θα βρείτε μια σειρά από εφέ κειμένου, διατάξεις και μουσικά κομμάτια για να επιλέξετε και να ενσωματώσετε στο εισαγωγικό σας βίντεο.

Συνολικά, το Placeit είναι μια βιώσιμη επιλογή για ερασιτέχνες συντάκτες βίντεο χωρίς φινέτσα που επιθυμούν να δημιουργήσουν επαγγελματικές εισαγωγές σε οποιαδήποτε θέση.

PhotoADKing

Προχωρώντας προς τα εμπρός, έχουμε το PhotoADKing, το οποίο παρέχει ένα γεμάτο ενέργεια περιβάλλον που βελτιστοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας ελκυστικών εισαγωγών στο YouTube και προσφέρει αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Ως χρήσιμος δημιουργός εισαγωγής για αρχάριους και μη σχεδιαστές, προτείνει μια φιλική προς το χρήστη και λογική διεπαφή επεξεργασίας βίντεο, δίνοντας τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να δημιουργούν εισαγωγές για το κανάλι σας στο YouTube χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία επεξεργασίας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά κατηγοριοποιημένα πρότυπα και να τα προσαρμόσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας προσθέτοντας το λογότυπο YouTube, τις διαφάνειες βίντεο, τις κινούμενες εικόνες, τις στοκ εικόνες ή ανεβάζοντας τα δικά σας αρχεία πολυμέσων.

Το PhotoADKing προσφέρει έναν εξαντλητικό οδηγό για να σας καθοδηγήσει στα βήματα δημιουργίας της εισαγωγής στην πλατφόρμα του. Το PhotoADKing χρεώνει 9 USD για κάθε εισαγωγικό βίντεο ή μπορείτε να εγγραφείτε για την ετήσια συνδρομή που κοστίζει 89,69 USD.

FlexClip

Τέλος, έχουμε το FlexClip, μια ισχυρή εφαρμογή δημιουργίας εισαγωγής για αρχάριους που διευκολύνει την εύκολη δημιουργία εισαγωγικών βίντεο. Είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε πολλά εξαιρετικά πρότυπα εδώ, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Το FlexClip διαθέτει επίσης σχέδια τρισδιάστατων προτύπων που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε τρισδιάστατες εισαγωγές για να καταπλήξετε τους συνδρομητές σας.

Θα βρείτε προηγμένες επιλογές επεξεργασίας βίντεο, όπως προσθήκη μουσικής, κειμένου, μεταβάσεις, ειδικά εφέ, λογότυπα, περικοπή βίντεο κλιπ, ρύθμιση ταχύτητας και πολλά άλλα. Το FlexClip δεν υδατογραφεί τις εισαγωγές του YouTube ακόμη και στη δωρεάν έκδοση, και αυτό είναι που κάνει το εργαλείο πολύ επιθυμητό.

συμπέρασμα

Οι εισαγωγές του YouTube δεν είναι απλώς σύντομα κλιπ πριν από το κύριο βίντεο του YouTube. είναι αυτά που συστήνουν το κανάλι σας στους θεατές, τους κρατούν αφοσιωμένους και προκαλούν την περιέργεια. Η παροχή μιας εντυπωσιακής εισαγωγής μπορεί να κάνει θαύματα για το κανάλι σας στο YouTube και να πείσει τους νέους συνδρομητές να πατήσουν το κουμπί εγγραφής. Τι είναι λοιπόν η αναμονή; Συνεχίστε και μαγέψτε το κοινό σας με ακαταμάχητες εισαγωγές στο YouTube.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικούς καλύτερους δημιουργούς μικρογραφιών YouTube.