Δημιουργήστε μια λίστα υποχρεώσεων και δείτε την εξέλιξη της ώρας ημέρας, μήνας και έτους

Είναι μια νέα χρονιά, και αναμφίβολα όλοι ξεκινούν με θετικό τρόπο. Τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς θα πρέπει να είναι ακόμα φρέσκα και οι συνήθεις ύποπτοι θα είναι στη λίστα. να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να τρώω υγιεινά, να ασκούμαι περισσότερο, επιτέλους να ενημερώνομαι για το email μου. Εκεί που εξετάζονται πολλοί προσωπικοί στόχοι για τα ψηφίσματα της νέας χρονιάς, οι άνθρωποι θα αναζητούν μεγάλους και μικρούς τρόπους για να διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων. Ένας απλός τρόπος είναι φυσικά μια λίστα υποχρεώσεων και αν χρησιμοποιείτε το Chrome, το Prioritab είναι μια επέκταση που μπορεί να είναι κατάλληλη για την περίσταση. Σας επιτρέπει να προσθέτετε εργασίες και να δημιουργείτε μια λίστα υποχρεώσεων. Προφανώς δεν υπάρχει τίποτα αξιοσημείωτο σε αυτό, αλλά η επέκταση καταλαμβάνει τη σελίδα Νέας καρτέλας σας. Κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα καρτέλα, θα βλέπετε πόσο διάστημα της ημέρας, του μήνα και του έτους έχει ήδη περάσει και αυτό προορίζεται να χρησιμεύσει ως κλωτσιά στο παντελόνι για να πάτε στη δουλειά Κάτω από αυτό το ρολόι ώρας είναι οι εργασίες σας αναφέρονται για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

  Πώς να ενσωματώσετε ένα αρχείο κειμένου στο Microsoft Excel

Εγκαταστήστε το Prioritab και επισκεφτείτε τη σελίδα Νέα καρτέλα. Θα εμφανιστεί η τρέχουσα ώρα σε ένα ζωντανό ρολόι, με την ημερομηνία. Η καρτέλα θα υποδεικνύει επίσης πόσο από την τρέχουσα ημέρα, τον τρέχοντα μήνα και το έτος έχουν πλέον τελειώσει.

Κάτω από αυτό υπάρχουν τρεις στήλες για την προσθήκη εργασιών. Σήμερα, αυτή την εβδομάδα και αυτόν τον μήνα. Κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία» για να προσθέσετε μια εργασία. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε εργασίες η μία πάνω στην άλλη για να διαχειριστείτε τη σειρά με την οποία εμφανίζονται. Δυστυχώς, μπορείτε να μετακινήσετε μια εργασία μεταξύ στηλών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν σχεδιάζατε να ολοκληρώσετε κάτι εκείνη την ημέρα, είτε θα πρέπει να δεσμευτείτε για αυτό, Ή θα πρέπει να διαγράψετε την εργασία από τη στήλη “Σήμερα” και να την προσθέσετε νέα στη στήλη “Αυτή την εβδομάδα” ή “Αυτός ο μήνας”.

  Διεύθυνση MAC – Τι είναι και πώς να βρείτε τη δική σας

Το Prioritab είναι πολύ βασικό και δεν είναι πιθανό να είναι χρήσιμο για βραχυπρόθεσμους στόχους όπως οι καθημερινοί. Μπορεί να χρησιμεύσει περισσότερο ως εργαλείο για την παρακολούθηση των προθεσμιών. Οι λίστες Εβδομάδας και Μήνας είναι σίγουρα πιο χρήσιμες. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες επεκτάσεις που καταλαμβάνουν τη σελίδα “Νέα καρτέλα”, το Prioritab έχει επίσης το ίδιο μειονέκτημα, δηλαδή δεν έχετε πλέον πρόσβαση στη λειτουργία γρήγορης κλήσης.

Εγκαταστήστε το Prioritab από το Chrome Web Store