Δημιουργήστε μια εφαρμογή για κινητά χωρίς κωδικοποίηση με αυτές τις 9 πλατφόρμες

Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο όταν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας.

Και, κυρίως, αυτοί οι παράγοντες εξαρτώνται από το κόστος και την προσέγγιση. Δεν είναι φτηνό να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να δημιουργήσει μια εφαρμογή για εσάς, ακόμα κι αν προσλάβετε κάποιον με λιγότερο από επαγγελματική εμπειρία.

Και όσο πιο περίπλοκη χρειάζεστε μια εφαρμογή για κινητά, τόσο πιο ακριβή θα είναι μακροπρόθεσμα. Ως εκ τούτου, η αναζήτηση τρόπων για να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή για κινητά στον χρόνο σας μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική. Ευτυχώς, η τεχνολογία λογισμικού εξελίσσεται με τόσο γρήγορο ρυθμό που η δημιουργία της εφαρμογής σας για κινητά χωρίς προηγούμενη γνώση κωδικοποίησης έχει γίνει μια δυνατότητα.

Μπορεί να αναρωτιέστε, ωστόσο, «Αυτό δεν περιορίζει την ικανότητά μου να δημιουργήσω μια δυναμική και πλήρη εφαρμογή για κινητά;». Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, οπότε ας προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε.

Η εξέλιξη των δημιουργών εφαρμογών για κινητά

Πριν από μερικά χρόνια, η δημιουργία εφαρμογών για κινητά με χρήση δημιουργών δεν ήταν ακριβώς η πιο αξιόπιστη διαδρομή. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορούσατε να δημιουργήσετε τίποτα περισσότερο από μια στατική εφαρμογή. χωρίς δυναμικά χαρακτηριστικά.

Αυτές τις μέρες, αυτό δεν ισχύει πλέον. Αυτό συμβαίνει επειδή η νεότερη γενιά δημιουργών εφαρμογών για κινητά επιτρέπει επεκτάσεις, δυναμικά γραφικά στοιχεία και βελτιστοποιημένες λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο. Και, ως επί το πλείστον, ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, δεν χρειάζεστε πολλά περισσότερα από αυτό.

Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει πώς μπορείτε να ενσωματώσετε ένα ολόκληρο κανάλι YouTube στην εφαρμογή σας για κινητά. Και, αντί να προσθέτει νέα βίντεο με μη αυτόματο τρόπο, η εφαρμογή θα ενημερώνει δυναμικά τη λίστα βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια μεθοδολογία και σε άλλους τομείς της εφαρμογής σας.

Για παράδειγμα:

  • Περιεχόμενο. Προωθήστε νέες καταχωρίσεις περιεχομένου στην εφαρμογή σας καθώς συμβαίνουν, είτε προέρχονται από το ιστολόγιό σας, το σύστημα περιεχομένου ή ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Push ειδοποιήσεις. Οι περισσότεροι σύγχρονοι κατασκευαστές εφαρμογών είναι πλέον πλήρως σε θέση να παρέχουν λειτουργίες ειδοποίησης push στην εφαρμογή για κινητά που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας.
  • Πύλες χρηστών. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα μέρος όπου οι χρήστες σας μπορούν να κάνουν παρέα όλοι μαζί; Κάτι παρόμοιο με το Instagram ή το Facebook; Με τα νεότερα προγράμματα δημιουργίας εφαρμογών για κινητά, αυτό είναι μια πιθανότητα.
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για κινητά αναζητούν ειδικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Λοιπόν, καλά νέα! Αυτό το άρθρο θα καλύψει τους δημιουργούς εφαρμογών που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο franchise ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς ποτέ να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα.

Και, φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που μπορείτε να ενσωματώσετε. Έτσι, για να μάθουμε περισσότερα, θα ανακεφαλαιώσουμε τα καλύτερα προγράμματα δημιουργίας εφαρμογών για κινητά στην αγορά σήμερα. Ίσως εκπλαγείτε πόσο ικανοί είναι αυτοί οι κατασκευαστές και πόσα εκατομμύρια άνθρωποι κατασκευάζουν εφαρμογές για κινητά με αυτόν τον τρόπο.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

AppMySite

Ο δημιουργός εφαρμογών του AppMySite βοηθά όλους τους κατόχους ιστότοπων να δημιουργούν εγγενείς εφαρμογές για κινητά χωρίς να γράφουν ούτε μια γραμμή κώδικα. Μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές Android και iOS μέσα σε λίγα λεπτά και να τις δημοσιεύσετε στα καταστήματα εφαρμογών. Ανεξάρτητα από το CMS ή την τεχνολογία web πάνω στην οποία είναι χτισμένος ο ιστότοπός σας, το AppMySite μπορεί να το υποστηρίξει.

Δείτε πώς λειτουργεί το AppMySite:

  • Σύνδεση: Συνδέστε τον ιστότοπο και την εφαρμογή σας με μερικά κλικ. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα του ιστότοπού σας συγχρονίζονται συνεχώς με την εφαρμογή σας.
  • Εξατομίκευση: Προσαρμόστε τα εγγενή στοιχεία, τις οθόνες και τα μενού της εφαρμογής σας για να ελέγχετε πλήρως την εμφάνιση και τη λειτουργία της εφαρμογής σας.
  • Δημοσίευση: Όταν η εφαρμογή σας είναι έτοιμη, κατεβάστε τα αρχεία της εφαρμογής από το AppMySite και υποβάλετέ τα στα καταστήματα εφαρμογών. Οι εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα έχουν κατασκευαστεί προσεκτικά για έγκριση στο Google Play και το Apple App Store.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα μπορείτε να τροφοδοτήσετε την εφαρμογή σας με μια σειρά από premium λειτουργίες. Κάποιοι από αυτούς είναι:

  • Συνομιλία: Ενσωματώστε το λογισμικό συνομιλίας του ιστότοπού σας με την εφαρμογή και συνομιλήστε με τους χρήστες σας σε πραγματικό χρόνο.
  • Υποστήριξη γλώσσας: Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μια γλώσσα της επιλογής τους εντός της εφαρμογής.
  • Push notifications: Στείλτε απεριόριστες ειδοποιήσεις push στους πελάτες και τους χρήστες σας για να τους κρατάτε πάντα αφοσιωμένους.
  • Δημιουργία εσόδων: Συνδεθείτε με το Google AdMob και δημιουργήστε έσοδα από την εφαρμογή σας προβάλλοντας διαφημίσεις.
  • Καθολική υποστήριξη πληρωμών: Λάβετε υποστήριξη για οποιαδήποτε πύλη πληρωμής είναι ενεργή στον ιστότοπό σας.
  • Καθολική υποστήριξη αποστολής: Λάβετε υποστήριξη για όλες τις μεθόδους αποστολής στον ιστότοπό σας.
  Διορθώστε το σφάλμα «Άγνωστος ή Μη έγκυρος δείκτης» κατά το άνοιγμα μιας εικόνας στο Photoshop

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την εφαρμογή σας στο AppMySite χωρίς κόπο. Δυνατότητες όπως το Analytics, η αυτόματη δημοσίευση, η διαχείριση χρηστών και άλλα σάς επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε τη συντήρηση της εφαρμογής μετά την κυκλοφορία. Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό και να κάνετε αναβάθμιση αργότερα, όταν είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε την εφαρμογή σας. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 3 $/μήνα.

AppyPie

Το AppyPie έχει βοηθήσει περισσότερους από 3 εκατομμύρια δημιουργούς να δημιουργήσουν μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή για κινητά χωρίς τίποτα άλλο από οπτικά δομικά στοιχεία. Εκτός από την υποστήριξη για Android και iOS, το AppyPie προσφέρει επίσης πλήρη λειτουργικότητα PWA (Progressive Web Apps). Έτσι, η εφαρμογή σας για κινητά θα είναι ορατή σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως ένας κανονικός ιστότοπος. Αυτό λύνει σχεδόν δύο προβλήματα ταυτόχρονα.

Ο τρόπος που λειτουργεί το AppyPie είναι εξαιρετικά απλός. Ξεκινάτε με τη δική σας προκαθορισμένη ιδέα εφαρμογής και στη συνέχεια στρέφετε την εστίασή σας στις «χαρακτηριστικές» που προσφέρει το AppyPie. Τα εν λόγω χαρακτηριστικά λειτουργούν ως δομικά στοιχεία όποιας εφαρμογής θέλετε να δημιουργήσετε. Για παράδειγμα, εδώ είναι μερικές από τις κατηγορίες στις οποίες τα χαρακτηριστικά χωρίζονται σε:

  • Κοινωνικός
  • ΠΟΛΥΜΕΣΑ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
  • Επικοινωνία
  • Πληροφορίες

Εάν προτιμάτε τις λειτουργίες Social, θα μπορείτε να προσθέσετε καταχωρίσεις καταλόγου, κάρτες μελών, Εργαλεία δημιουργίας φορμών, φακέλους χρήστη και πολλά άλλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε δυνατότητα για διαφορετικές σελίδες της εφαρμογής σας για κινητά.

Το AppyPie προσφέρει δωρεάν βοήθεια για τη δημοσίευση των εφαρμογών σας στο Google Play ή στο Apple Store για να τα ολοκληρώσετε. Είναι εξαιρετικά βολικό και προσφέρει έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση όλων των αναγκών της εφαρμογής σας.

Adalo

Πώς νιώθετε όταν ακούτε ότι σχεδιάζετε τις δικές σας εφαρμογές για κινητά χωρίς καμία ικανότητα κωδικοποίησης;

Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι;

Η Adalo κάνει ακριβώς αυτό, βοηθώντας σας να σχεδιάσετε νέες εφαρμογές και να τις μετατρέψετε σε πραγματικότητα με απλά βήματα. Πάνε οι μέρες που χρειαζόσασταν οποιονδήποτε προγραμματιστή ουσιαστικά για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη. Θα είστε σε θέση να ελέγχετε πλήρως το σχέδιό σας χρησιμοποιώντας στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης.

Με το Adalo, έχετε την ελευθερία να προσθέτετε αυτόματα τη διαμόρφωση της βάσης δεδομένων και τις αλληλεπιδράσεις. Εάν έχετε ένα υπάρχον API, τότε το Adalo θα ενσωματωθεί με το ίδιο. Με ένα μόνο κλικ, θα μπορείτε να εκκινήσετε την πραγματική έκδοση των εφαρμογών σας για κινητά στα καταστήματα εφαρμογών για Android και iOS.

Διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Adalo περιλαμβάνουν:

  • Επιλογή πρωτοτύπου και δημιουργία πραγματικής εφαρμογής μέσω υπολογιστικών φύλλων και βάσεων δεδομένων
  • Μεταφορά και απόθεση χρησιμοποιήσιμων δομικών στοιχείων για τη δημιουργία της διεπαφής της εφαρμογής
  • Σύνδεση όλων των σελίδων μεταξύ τους χωρίς να χάσετε τίποτα
  • Επιλέγοντας την καταχώρισή σας από λίστες καρτών, απλές λίστες, δημιουργήστε τα δικά σας πλέγματα ή πλέγματα εικόνων
  • Προσθήκη φορμών, ημερολογίων, επιλογών πληρωμής και πολλών άλλων.

Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να σχεδιάσετε τον δικό σας πίνακα ελέγχου για να ενημερώνει αυτόματα τα δεδομένα κάθε χρήστη. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε εικονίδια για να διευκολύνετε τους πελάτες χρησιμοποιώντας γραμμές πλοήγησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για εικονίδια, κουμπιά, εικόνες κ.λπ. και να προσθέσετε κείμενο.

Επιπλέον, προσθέστε ειδοποιήσεις push για συγκεκριμένους χρήστες, έλεγχο ταυτότητας χρήστη, καθώς και ενέργειες συσκευής. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε σχέσεις μεταξύ αντικειμένων και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα δεδομένα των χρηστών, ενώ ακόμη και εξισώσεις είναι δυνατές με το Adalo. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να συνδέσετε πολλές εφαρμογές με μια κοινή βάση δεδομένων.

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε τις εφαρμογές σας για κινητά δωρεάν ή επιλέξτε ένα υπάρχον πρόγραμμα που ξεκινά από 50 $/μήνα.

Composer Pro

Δεν χρειάζεται να μάθετε κωδικοποίηση για να σχεδιάσετε μια εφαρμογή. Το Composer Pro της AppGyver είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα εφαρμογές για οποιαδήποτε συσκευή.

Το Composer Pro δεν σας αφήνει ποτέ να συμβιβαστείτε με την ποιότητα και την υλοποίηση του σχεδιασμού. Θα αποκτήσετε πολλές ιδιότητες στυλ που θα σας δώσουν μια τέλεια εμπειρία pixel. Με το Composer Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά βελτιστοποιημένες εγγενείς εφαρμογές που έχουν πρόσβαση σε κάθε εγγενή συσκευή.

Επιπλέον, θα βρείτε εκατοντάδες λογικές καθώς δεν υπάρχει όριο στη σκέψη σας, είτε πρόκειται για μαθηματικά, πράξεις πίνακα ή μηχανική, λογική διεπαφής χρήστη κ.λπ. Το Composer Pro τα καλύπτει όλα. Θα λάβετε 500 δομικά στοιχεία και μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα δικά σας στοιχεία σύνθεσης με την κοινότητα.

Η ισχυρή μηχανή θεμάτων τους προσφέρει μια βιβλιοθήκη στοιχείων διεπαφής χρήστη, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε διαφορετικά στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσετε μαζί, και είναι πραγματικά ισχυρό. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε οποιοδήποτε API χρησιμοποιώντας τον οδηγό ενσωμάτωσης REST και επίσης να χρησιμοποιήσετε προκατασκευασμένες ενσωματώσεις. Μόλις τελειώσετε με την εφαρμογή σας, μπορείτε να την αποστείλετε με ένα μόνο κλικ και στη συνέχεια να την απελευθερώσετε για να την κάνετε διαθέσιμη στους χρήστες.

  Ελέγξτε τη βιβλιοθήκη μουσικής από το Κέντρο ειδοποιήσεων iPhone

Επιπλέον, λαμβάνετε εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων, αγωγούς ανάπτυξης, μηχανές κίνησης, πρόσθετα, υποστήριξη πολλών γλωσσών και γραμματοσειρών και ασφάλεια. Το Composer Pro είναι 100% δωρεάν και περιλαμβάνει τη δημοσίευση εφαρμογών στο Google Playstore ή το App Store για χρήση στον ιστό, σε κινητά, τηλεόραση, επιτραπέζιους υπολογιστές και tablet. φιλοξενία του ιστότοπού σας σε CDN (αν θέλετε) και πολλά άλλα.

GoodBarber

Δημιουργήστε μια εφαρμογή για κινητές συσκευές με το GoodBarber με ένα πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών, κάνοντας την εργασία σας πιο προσιτή και βολική. Το GoodBarber χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία που σας βοηθά να δημιουργήσετε γρήγορα οποιαδήποτε εφαρμογή, όπως μια εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου, μια εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου κ.λπ.

Με διάφορες σχεδιαστικές επιλογές και δυνατότητες, μπορείτε να προσφέρετε μια ποιοτική εμπειρία στους χρήστες/κοινό σας. Το GoodBarber σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια PWA (Progressive Web App) που λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να επιτρέψετε την πρόσβαση για χρήση PWA από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης με μια απλή διεύθυνση URL.

Επιπλέον, το GoodBarbar προσφέρει προηγμένες λειτουργίες, όπως ειδοποιήσεις push, λειτουργία εκτός σύνδεσης, κ.λπ. Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα της χρήσης του App Builder, μπορείτε να επωφεληθείτε από μία μόνο συνδρομή αντί να λαμβάνετε ένα τεράστιο ποσό τιμολογίου από προγραμματιστές.

Τα πράγματα που μπορείτε να περιμένετε από το GoodBarbar περιλαμβάνουν:

  • Εγγενής εφαρμογή iOS που έχει αναπτυχθεί σε C
  • Εφαρμογή Android που έχει αναπτυχθεί σε Java
  • Το PWA αναπτύχθηκε σε Angular και είναι συμβατό με κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού
  • Ένα back-office και απλή διεπαφή για διαχείριση
  • Ενημερωμένες εφαρμογές
  • Εξειδικευμένη υποστήριξη

Επιπλέον, λαμβάνετε 500+ λειτουργίες, ειδοποιήσεις push, CMS (για τη δημιουργία εικόνας, βίντεο, κειμένου, ήχου ή περισσότερων), καθολικούς συνδέσμους, αυτόματη σύνδεση, πληρωμή με ένα κλικ, μόνιμο καλάθι και πολλά άλλα. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας κανάλι συνομιλίας για να αλληλεπιδράτε εύκολα με τους χρήστες.

Απολαύστε το πλεονέκτημα του UGC (Περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη), το οποίο επιτρέπει στο κοινό σας να συμμετέχει στην ανάπτυξη πόρων στην εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορούν να στέλνουν βίντεο, άρθρα, ακόμη και εικόνες από τα τηλέφωνά τους.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα και επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών χωρίς να δώσετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

BuildFire

Είναι δίκαιο να είμαστε δύσπιστοι για τις δυνατότητες ορισμένων κατασκευαστών εφαρμογών για κινητά. Μια ομάδα προγραμματιστών δημιουργεί γενικά τις πιο δυναμικές και διαδραστικές εφαρμογές. Έτσι, φυσικά, πρέπει κανείς να αμφισβητήσει τις δυνατότητες μιας υπηρεσίας δημιουργίας εφαρμογών για κινητά. Ευτυχώς, το BuildFire δεν είναι μόνο εξαιρετικά ικανό, αλλά και πλήρως διαφανές σχετικά με τις δυνατότητες και τα διαθέσιμα εργαλεία του.

Το κύριο χαρακτηριστικό του BuildFire είναι το σύστημα προσθηκών του. Κάθε εφαρμογή για κινητά που δημιουργείτε με αυτήν την πλατφόρμα θα ξεκινά μέσω μιας επιλογής προσθηκών και γραφικών στοιχείων. Τα πρόσθετα καλύπτουν όλους τους κύριους τομείς λειτουργικότητας και εργαλείων για συγκεκριμένες εφαρμογές για κινητές συσκευές. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Shopify, Square, PayPal και άλλες ενσωματώσεις.

Η διεπαφή δημιουργίας εφαρμογών είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Μπορείτε να ξεκινήσετε σχεδιάζοντας την Αρχική σελίδα και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε πρόσθετες σελίδες και περιεχόμενο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο, όπως περιεχόμενο ιστολογίου, προφίλ χρηστών, ειδοποιήσεις push και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι πελάτες του BuildFire μπορούν να επιλέξουν ένα από περισσότερα από δώδεκα πρότυπα για να επιταχύνουν δραστικά τη διαδικασία δημιουργίας εφαρμογών.

Κάθε χαρακτηριστικό επεξηγείται είτε μέσω ενός εκπαιδευτικού βίντεο είτε μέσω μιας γραπτής ανάρτησης ιστολογίου. Επίσης, το BuildFire φιλοξενεί συχνά ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια για να βοηθήσει τους πελάτες του να μάθουν περισσότερα σχετικά με τους τύπους εφαρμογών που μπορείτε να δημιουργήσετε. Είναι μια εξαιρετικά φιλική προς τον πελάτη μάρκα.

Τέλος, υπάρχει το ζήτημα της τιμολόγησης. Το Βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 89 $ το μήνα και επαρκεί για τις βασικές επιχειρηματικές ανάγκες. Το πρόγραμμα Professional ανέρχεται στα 149 $ ανά μήνα και προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες, όπως αγορές εντός εφαρμογής και ειδοποιήσεις push. Και τέλος, έχετε το πρόγραμμα Enterprise στα 499 $ ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένων όλων των δυνατοτήτων του BuildFire.

Όλες οι εφαρμογές που δημιουργείτε με το BuildFire είναι πλήρως συμβατές με συσκευές iOS και Android.

Απίστευτο

Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να μάθετε να προγραμματίζετε, πιθανότατα έχετε ακούσει για την πλατφόρμα Scratch στο παρελθόν. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μια διεπαφή «βασισμένη σε μπλοκ» για τη δημιουργία εφαρμογών και την εκμάθηση προγραμματισμού στην πορεία. Η Thunkable φαίνεται να έχει εμπνευστεί πολύ από την προσέγγιση του Scratch, καθώς η κύρια διεπαφή τους για τη δημιουργία εφαρμογών για κινητά είναι εντυπωσιακά παρόμοια.

  Πώς να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT

Αυτό σας δίνει πρόσβαση όχι μόνο στη γρήγορη δημιουργία εφαρμογών για κινητά, αλλά σας βοηθά επίσης να μάθετε νέα κόλπα στην πορεία. Οι βασικές εφαρμογές δεν είναι τόσο δύσκολο να κατασκευαστούν όσο θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Τούτου λεχθέντος, το Thunkable εξακολουθεί να είναι ένα οπτικό πρόγραμμα δημιουργίας εφαρμογών για κινητά και προσφέρει μια ομαλή διεπαφή σχεδίασης.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει τη διεπαφή με την οποία θα εργάζεστε τις περισσότερες φορές. Η επιλογή Blocks θα σας δείξει πώς η εφαρμογή σας αλληλεπιδρά με αντικείμενα, παρόμοια με αυτή στο στυλ Scratch. Πολύ χρήσιμο αν σκοπεύετε να μάθετε μόνοι σας προγραμματισμό εφαρμογών για κινητά τελικά.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η τιμολόγηση είναι επίσης εξαιρετικά ελκυστική. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Thunkable για να δημιουργήσει δωρεάν εφαρμογές για κινητά. Το πρόγραμμα premium (21 $ ανά μήνα) θα σας προσφέρει περισσότερο χώρο αποθήκευσης, καθώς και εξατομικευμένες επιλογές επωνυμίας.

AppInstitute

Το AppInstitute έχει εξελιχθεί από μια αισιόδοξη startup σε μια ολοκληρωμένη επωνυμία που εξυπηρετεί περισσότερους από 150.000 πελάτες παγκοσμίως. Οι έξυπνες υπηρεσίες δημιουργίας εφαρμογών για κινητά είναι προσαρμοσμένες ειδικά για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Εάν είστε πολυάσχολος ιδιοκτήτης επιχείρησης, δεν ξέρετε πολλά για τον κώδικα και χρειάζεστε μια εφαρμογή για κινητά – το AppInstitute έχει πολλές δελεαστικές λειτουργίες για να σας βοηθήσει.

Μία από τις επιτυχίες του AppInstitute είναι το πόσο εύκολη είναι η δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η όλη διαδικασία συμπυκνώνεται σε τέσσερα σύντομα βήματα, ενώ σας δίνει πολλές ευκαιρίες για προσαρμογή.

  • Επιλέξτε ένα πρότυπο. – Μπορείτε να εκκινήσετε μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή από ένα προκατασκευασμένο πρότυπο. Το AppInstitute καλύπτει τομείς όπως εκδηλώσεις, αθλήματα, εστιατόρια, υπηρεσίες-επιχειρήσεις και πολλά άλλα.
  • Προσθέστε στοιχεία επωνυμίας. – Μόλις έχετε ένα πρότυπο, μπορείτε να προχωρήσετε στην προσθήκη στοιχείων επωνυμίας. Π.χ., ένα προσαρμοσμένο λογότυπο, σύνδεσμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες και πολλά άλλα.
  • Προσαρμογή περιεχομένου. – Επεξεργαστείτε τα πάντα, από σειρά σελίδων έως κείμενο. Όλες οι αλλαγές μπορούν να προστεθούν από μια προσαρμοσμένη διεπαφή δημιουργίας εφαρμογών.
  • Δημοσιεύστε αμέσως. – Οι εφαρμογές είναι έτοιμες όποτε τις χρειάζεστε. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τις εφαρμογές σας στα πιο δημοφιλή καταστήματα για κινητά με ένα μόνο κλικ.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το AppInstitute δεν σας χρεώνει μέχρι να αποφασίσετε να δημοσιεύσετε την εφαρμογή που μόλις δημιουργήσατε. Η premium τιμολόγηση ξεκινά από περίπου 40 $ ανά μήνα για το λιγότερο ακριβό πρόγραμμα.

Άνδρομο

Αν θέλετε να δημιουργήσετε εφαρμογές για κινητά και να κερδίσετε χρήματα ταυτόχρονα, μην ψάξετε πέρα ​​από το Andromo. Αυτή η πλατφόρμα δημιουργίας εφαρμογών για κινητά μόνο για Android είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο σε αυτό που κάνει. Η απρόσκοπτη διεπαφή δημιουργίας εφαρμογών τους παρέχει μια απλή διαδικασία για τη δημιουργία προσωπικών ή επαγγελματικών εφαρμογών εν κινήσει.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Andromo είναι τόσο επιτυχημένο είναι λόγω της εγγενούς ενσωμάτωσής του με κοινωνικά σχεδιαστικά στοιχεία. Είναι άλλο πράγμα να δημιουργείς μια εφαρμογή που παρέχει πόρους, αλλά εντελώς άλλο όταν η κοινότητά σου μπορεί να αλληλεπιδράσει με αυτούς τους πόρους σε πραγματικό χρόνο.

Είτε δημιουργείτε μια μουσική βιβλιοθήκη είτε έναν ταξιδιωτικό κατάλογο – το Andromo προσπαθεί να σας προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για να το κάνετε αυτό. Όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα. Επιπλέον, κάθε εφαρμογή για κινητά που δημιουργείτε με το Andromo δημιουργείται στον κώδικα Native Android. Και μπορεί να δημοσιευθεί στο Google Play store χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία.

Τέλος, το Andromo είναι γνωστό για τα χαρακτηριστικά του που κερδίζει χρήματα. Όλοι γνωρίζουν πόσο δημοφιλής είναι η αγορά κινητής τηλεφωνίας αυτές τις μέρες. Και ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα κατά τη δημοσίευση νέων εφαρμογών. Η Andromo σας βοηθά σε αυτό το τμήμα μέσω του δικού της διαφημιστικού δικτύου και του AdMob.

Δημιουργία εφαρμογών για κινητά χωρίς κωδικό

Μπορείτε να δημιουργήσετε λειτουργικές εφαρμογές για κινητά χωρίς να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε; Απολύτως.

Οι εφαρμογές που παρατίθενται εδώ σε αυτήν την ανάρτηση δείχνουν τέλεια αυτό το συναίσθημα. Και, τα σπουδαία νέα είναι ότι αυτή η τεχνολογία πρόκειται να συνεχίσει να εξελίσσεται. Αναμένετε όλο και περισσότεροι κατασκευαστές εφαρμογών για κινητά να υποστηρίζουν ενσωματώσεις τρίτων, γεγονός που θα κάνει πιο χρήσιμη τη δημιουργία δυναμικών εφαρμογών.

Εν κατακλείδι, μάθετε ποιες δυνατότητες αναζητάτε στην εφαρμογή σας για κινητά. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις πλατφόρμες που μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σας. Και, ομοίως, κατανοήστε τις επιλογές προϋπολογισμού σας για το άμεσο μέλλον. Ενώ ορισμένες πλατφόρμες μπορεί να είναι δαπανηρές, πρέπει να θυμάστε ότι η ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών για κινητά μπορεί να κοστίσει πάνω από 50.000 $ ή περισσότερο.