Δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής από κομμάτια που προτείνουν οι φίλοι του Facebook

Έχετε ποτέ πρόβλημα να βρείτε μουσική για αναπαραγωγή όταν είστε μαζί με τους φίλους σας; Ο καθένας έχει τη δική του επιλογή στη μουσική και η τροφοδοσία σε όλα δεν είναι εύκολη. Το Hitlist είναι μια εφαρμογή Android για τη λήψη προτάσεων μουσικής από τους φίλους σας στο Facebook και την προσθήκη τους σε μια λίστα αναπαραγωγής. Η εφαρμογή είναι ένα πλήρες πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για τα τοπικά σας αρχεία και μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής, να αναπαράγετε τραγούδια σε επανάληψη και τυχαία αναπαραγωγή. Για να λάβετε προτάσεις από τους φίλους σας στο Facebook, πρέπει να έχουν την εφαρμογή εγκατεστημένη στις συσκευές τους. Μπορείτε να επιλέξετε από ποιον θέλετε να λάβετε μια πρόταση τραγουδιού και στη συνέχεια να το προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής σας.

  Πώς να λάβετε χρονοδιαγράμματα μέσων μαζικής μεταφοράς μέσα στο Facebook Messenger

Συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Facebook και μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής αμέσως. Εάν δεν παίζετε μουσική από τη συσκευή σας, θα χρειαστείτε σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Το Hitlist αποκαλεί με αγάπη τις λίστες αναπαραγωγής του hitlist και μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ή να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε δημιουργώντας μια λίστα αναπαραγωγής ή επιλέγοντας από ποιους φίλους στο Facebook θέλετε να λαμβάνετε προτάσεις μουσικής. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική από τη συσκευή σας ή από το SoundCloud.

Η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει τη συσκευή σας για μουσική, αν και χρειάστηκε εξαιρετικά πολύς χρόνος για να το κάνει κατά τη διάρκεια της δοκιμής και τελικά, αποφάσισα να αναζητήσω τη μουσική μόνος μου. Για να περιηγηθείτε στη μουσική στη συσκευή σας, η εφαρμογή ανακατευθύνεται σε μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τα τραγούδια που θέλετε να προσθέσετε. Η προσθήκη τραγουδιών είναι και πάλι μια διαδικασία με λάθη και χρειάζονται πολλά πατήματα για να ανταποκριθεί σωστά η εφαρμογή. Η γραμμή αναζήτησης λειτουργεί καλύτερα από τη λειτουργία σάρωσης της εφαρμογής. Η προσθήκη κομματιών από το SoundCloud είναι εξίσου εύκολη, αν και η εμπειρία ακρόασης απέχει πολύ από αυτή που έχετε στην προεπιλεγμένη εφαρμογή SoundCloud, καθώς το κομμάτι διαρκεί πολύ για να φορτώσει.

  Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας στο Facebook και προωθήστε μηνύματα στο iPhone σας

Το UI της εφαρμογής είναι πολύ ωραίο. Δεν υπάρχουν θέματα για να μιλήσουμε, αλλά τίποτα το δυσάρεστο για τη διεπαφή χρήστη που θα σας έκανε να θέλετε ένα άλλο θέμα. Hitlist σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε μια λίστα αναπαραγωγής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά μια δυνατότητα λήψης για διαδικτυακή μουσική. Θα δείτε μια επιλογή για λήψη μουσικής εάν πατήσετε το κουμπί επεξεργασίας στη γραμμή ενεργειών στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, αλλά δεν θα μπορείτε να τη κατεβάσετε.

Το Hitlist είναι σε Beta, οπότε περιμένετε σφάλματα. Εκτός από το ότι η εφαρμογή αργεί να προσθέσει επιλεγμένα τραγούδια και να σαρώσει μια συσκευή για μουσική, το ένα σημαντικό σφάλμα που αντιμετωπίσαμε, αν και συνέβη μόνο μία φορά, ήταν ότι ένα τραγούδι συνέχισε να παίζει παρά το ότι είχε διακοπεί από την ίδια την εφαρμογή. Μόλις η εφαρμογή διακόπηκε χειροκίνητα, η μουσική σταμάτησε να παίζει. Συνολικά, μια καλή ιδέα πίσω από την εφαρμογή και μόλις εξαλειφθούν τα σφάλματα, θα μπορούσε να είναι ένα καλό εργαλείο για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τη μουσική στα πάρτι.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση μέσω μηνυμάτων στο Facebook Messenger

Εγκαταστήστε το Hitlist από το Google Play Store