Δημιουργήστε κείμενα Strike Through, Upside Down, Small και Wide Spaced

Τα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, είτε πρόκειται για εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή όπως το Word ή το Σημειωματάριο είτε για διαδικτυακές εφαρμογές όπως τα Έγγραφα Google, προορίζονται για τη σύνταξη απλού κειμένου. Το MS Word υποστηρίζει τη σύνταξη δεικτών και εκθέτων και κειμένου που έχει διαγραφεί αλλά μέχρι εκεί. Αυστηρά μιλώντας από την άποψη της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικής επικοινωνίας, το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι να γράψετε απλό κείμενο, το πολύ να χρειαστεί να το υπογραμμίσετε. Εάν αυτό που γράφετε δεν προορίζεται να εξυπηρετήσει μια λειτουργία που σχετίζεται με την παραγωγικότητα και απλώς αναζητάτε διασκεδαστικούς τρόπους για να γράψετε κείμενο, τότε ο κανονικός επεξεργαστής κειμένου σας δεν θα κάνει το κόλπο. Ακολουθεί μια λίστα ιστότοπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορα κείμενο με διαγράμμιση, ανάποδα, μικρό δείκτη και πολύ μεγάλο διάστημα.

  Γιατί η εγγραφή Dolby Vision HDR του iPhone 12 είναι μεγάλη υπόθεση

Μικροσκοπικό κείμενο

Το Textn.us σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μικρό δείκτη όπως κείμενο. Το κείμενό σας μοιάζει με αυτό όταν πληκτρολογείτε δίπλα στο κανονικό κείμενο: ʰᵉᶫᶫᵒ, ᶦˢ ᶦᵗ ᵐᵉ ʸᵒᵘ’ʳᵉ ᶫᵒᵒᵏᶦᶰᵍ ᶠᵒʳ

Πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να μετατρέψετε σε κείμενο συνδρομής στο πεδίο εισαγωγής, κάντε κλικ στην υποβολή και κάντε αντιγραφή-επικόλληση του δημιουργημένου κειμένου όπου θέλετε.

Επισκεφτείτε το Textn.us

Εργαλείο Strike-Through Text

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MS Word για να δημιουργήσετε κείμενο διαγραφής, αλλά εάν δεν θέλετε να εκκινήσετε την εφαρμογή μόνο για χάρη της δημιουργίας κειμένου με στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο που δημιουργήθηκε από τον Adam Vagra. Λειτουργεί το ίδιο με το Txtn.us. πληκτρολογήστε κείμενο, κάντε κλικ στην υποβολή και κάντε αντιγραφή-επικόλληση του κειμένου που δημιουργήθηκε όπου θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το περίπτερο προσαρμοσμένου σχεδιασμού στο "Animal Crossing: New Horizons"

Επισκεφτείτε το Εργαλείο Strike-Through Text

Ανάποδα κείμενο

Το ανάποδο κείμενο είναι κείμενο που αναποδογυρίζεται στο κεφάλι του. Το Flip Text σάς επιτρέπει να το πληκτρολογείτε και δεν χρειάζεται καν να κάνετε κλικ στο πολύ άχρηστο κουμπί “Flip Text”. Το ανάποδο κείμενο δημιουργείται καθώς το πληκτρολογείτε. ǝʞıן sʞooן ʇı ʇɐɥʍ s,ǝɹǝɥ

Επισκεφτείτε το Flip Text

Extra Wide Κείμενο

Το εξαιρετικά ευρύ κείμενο είναι κείμενο όπου οι μεμονωμένοι χαρακτήρες βρίσκονται σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Όπως και τα άλλα στυλ κειμένου, υπάρχει ένα απλό διαδικτυακό εργαλείο που δημιουργεί αυτόν τον τύπο κειμένου για εσάς, το οποίο παρατίθεται παρακάτω.

  Πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες εκτυπώσεις φωτογραφιών από εκτυπωτές φαρμακείου

Επισκεφτείτε το Εργαλείο χαρακτήρων πλήρους πλάτους