Δημιουργήστε και μοιραστείτε Συλλογές Ενδιαφέροντος Περιεχομένου

Όταν το Tumblr έφτασε στη σκηνή πριν από μερικά χρόνια, το microblogging και η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων κοινής χρήσης φωτογραφιών σε στυλ Pintrest έφεραν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε περιεχόμενο μέσω του Διαδικτύου. Από τότε έχουν εμφανιστεί πολλές παρόμοιες υπηρεσίες, αλλά σπάνια συναντάμε κάποια που αξίζει πραγματικά να τη δοκιμάσουμε. Δεν είμαι σίγουρος αν θα βρούμε ποτέ μια χρήσιμη εναλλακτική λύση στο Tumblr, αλλά το Stashhh.me είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συλλέξετε και να μοιραστείτε πράγματα που σας αρέσουν στο διαδίκτυο με άλλους με παρόμοιο τρόπο. Η υπηρεσία που βασίζεται στον ιστό που λειτουργεί μέσω μιας επέκτασης Chrome φαίνεται υπέροχη σε μεγάλες οθόνες επιτραπέζιων υπολογιστών και μικρές οθόνες κινητών και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σελίδες like στο Facebook που ονομάζονται Stashboxes και να δημοσιεύετε περιεχόμενο όπως εισαγωγικά, κείμενο και φωτογραφίες σε αυτές.

  Η οθόνη του iPhone ή του iPad μου δεν περιστρέφεται. Πώς μπορώ να το διορθώσω;

Κατεβάστε την επέκταση του Chrome Stashhh.me και εκκινήστε την από την Εφαρμογή εκκίνησης Chrome για να μεταβείτε στη διεπαφή ιστού της και κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή.

Στη συνέχεια, θα πρέπει απλώς να εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευτηρίων ονόματος χρήστη, email και κωδικού πρόσβασης για να συνδεθείτε. Και ακόμα κι αν ακούγεται υπερβολικό, μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Σύνδεση με το Facebook» για να επιταχύνετε τα πράγματα. Στη συνέχεια, εμφανίζεται το κύριο προφίλ σας όπου μπορείτε να ανεβάσετε ένα νέο avatar, να προσαρμόσετε τη φωτογραφία εξωφύλλου και να κάνετε άλλα πράγματα. Η σελίδα προφίλ περιέχει δύο καρτέλες με την ένδειξη Stashboxes και Posts, και οι δύο είναι αρκετά αυτονόητες. Μπορείτε βασικά να έχετε πρόσβαση στις αναρτήσεις και στα Stashbox σας ξεχωριστά μέσω των αντίστοιχων καρτελών τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε να δημοσιεύετε περιεχόμενο στο Stashhh.me είναι να δημιουργήσετε το πρώτο σας Stashbox, το οποίο μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο κουμπί “Δημιουργία Stashbox” στην κορυφή.

  Οι καλύτεροι τρόποι ανάγνωσης ειδήσεων στο iPhone ή το iPad σας

Φυσικά, μπορείτε να προσαρμόσετε το Stashbox με διαφορετικούς τρόπους. Αυτές οι επιλογές προσαρμογής περιλαμβάνουν τον καθορισμό ενός τίτλου (τουλάχιστον ένας χαρακτήρας), του καπακιού (εικόνα φόντου που λειτουργεί ως φωτογραφία εξωφύλλου), του χρώματος έμφασης (μια λεπτή γραμμή που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της εικόνας του εξωφύλλου), περιγραφή καθώς και εάν το συγκεκριμένο Stashbox είναι Ιδιωτικό ή Δημόσιο. Οτιδήποτε κοινοποιείτε σε ένα ιδιωτικό Stashbox παραμένει ορατό μόνο σε εσάς. Εάν θέλετε οι αναρτήσεις σας να είναι προσβάσιμες από άλλους, μπορείτε να τις ορίσετε ως Δημόσιες.

Μόλις δημιουργηθεί ένα Stashbox, το Stashhh.me σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε όλα τα είδη διαφορετικού περιεχομένου σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων απλών αναρτήσεων κειμένου, συνομιλιών, εισαγωγικών, συνδέσμων και εικόνων. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο μικρό κουμπί «Stash Something» στα αριστερά. Στη συνέχεια, το μικρό μενού σάς επιτρέπει να αποφασίσετε τον τύπο περιεχομένου που θέλετε να δημοσιεύσετε.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος στα Windows 10

Το Stashhh.me σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε Stasboxes που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες. Μπορείτε είτε να τα αναζητήσετε χειροκίνητα, υποθετικά, ζητώντας από τις επαφές σας να μοιραστούν τη διεύθυνση URL του Stashbox τους μαζί σας ή να ακολουθήσετε τα Επιλεγμένα Stashbox που φιλοξενούνται στον ιστότοπο και τα οποία είναι προσβάσιμα από το μενού πλοήγησης της πλευρικής γραμμής. Και αν αναρτηθεί οποιοδήποτε νέο περιεχόμενο σε αυτό το Stashbox, εμφανίζεται αυτόματα στη σελίδα Ροές δεδομένων σας επιτρέποντάς σας να διατηρείτε μια καρτέλα σε πολλά Stashbox ταυτόχρονα.

Εγκαταστήστε το Stasssh.me από το Chrome Web Store