Δημιουργήστε ισχυρά γραφήματα, οπτικοποιήστε δεδομένα και δημιουργήστε ταμπλό εντός των εφαρμογών σας με τα FusionCharts

Χρειάζεται να απεικονίσετε τα δεδομένα σε εφαρμογές με τρόπο που οι χρήστες ή οι πελάτες θα καταλαβαίνουν χωρίς κόπο; Θέλετε αυτοί οι πίνακες εργαλείων και τα γραφήματα οπτικοποίησης δεδομένων να μην είναι ακατάστατα και καθαρά; Πρέπει να δοκιμάσετε το FusionCharts, μια βιβλιοθήκη γραφημάτων JavaScript για σύγχρονες εφαρμογές για κινητά και εφαρμογές ιστού.

Τα αυτόματα εργαλεία δεδομένων για τη δημιουργία γραφημάτων, την πρόβλεψη, τη γραφική παράσταση και τις απεικονίσεις δεδομένων παίζουν σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων σε εταιρείες και επιχειρήσεις. Ομοίως, οι εφαρμογές fintech για πελάτες απαιτούν επίσης ένα αυτόματο εργαλείο σε πραγματικό χρόνο για την ανάλυση και την παρουσίαση δεδομένων.

Οι προγραμματιστές έχουν χρησιμοποιήσει βιβλιοθήκες χαρτών ανοιχτού κώδικα για μεγάλο χρονικό διάστημα για να δημιουργήσουν τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω στις εφαρμογές για επιχειρήσεις και τελικούς χρήστες. Ωστόσο, τα εργαλεία ανοιχτού κώδικα υποφέρουν από ασυνέπειες, ζητήματα συμβατότητας πλαισίου και επαναλαμβανόμενα ζητήματα. Έτσι, ο χρόνος της εφαρμογής σας στην αγορά αυξάνεται και το κόστος ανάπτυξης.

Εσείς και η ομάδα ανάπτυξής σας μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τέτοια ζητήματα και να προωθήσετε γρήγορα την εφαρμογή σας στην αγορά χρησιμοποιώντας το FusionCharts. Αποκτήστε μια σε βάθος ιδέα για αυτό το εργαλείο χαρτογράφησης JavaScript για την ανάπτυξη σύγχρονων πινάκων εργαλείων και διαδραστικών γραφημάτων.

Τι είναι το FusionCharts;

Fusion Charts είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης γραφημάτων και οπτικοποίησης δεδομένων που βασίζεται σε JavaScript. Τα γραφήματα του μπορούν να εξάγουν ακατέργαστα δεδομένα και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από βάσεις δεδομένων για να μετατρέψουν τα δεδομένα εισόδου σε χρήσιμες πληροφορίες για επιχειρήσεις, εμπόρους μετοχών και πελάτες fintech.

Με περισσότερα από 100 διαδραστικά γραφήματα και περισσότερους από 2000 χάρτες από τους οποίους μπορούν να επιλέξουν οι προγραμματιστές, το FusionCharts έχει γίνει μια από τις κορυφαίες βιβλιοθήκες χαρτών για τη βιομηχανία κινητών και εφαρμογών ιστού.

Το πρότυπο του πίνακα ελέγχου, του χάρτη και του γραφήματος του FusionCharts ενσωματώνεται εύκολα με γλώσσες διεπαφής όπως JavaScript, React, AngularJS, React Native κ.λπ. Αυτά τα πρότυπα ενσωματώνονται επίσης εύκολα με γλώσσες κωδικοποίησης διακομιστή όπως Java, PHP, Django κ.λπ.

Έτσι, οι προγραμματιστές εφαρμογών δεν χρειάζονται πολλά εργαλεία ανάπτυξης για τη δημιουργία λειτουργικών πινάκων εργαλείων, εάν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες FusionCharts. Επειδή τα στοιχεία της βιβλιοθήκης είναι συμβατά με πλαίσια ανάπτυξης front-end και back-end (server-side), οι εφαρμογές σας μπορούν να επεξεργάζονται ροές δεδομένων σε πραγματικό χρόνο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επί του παρόντος, περισσότεροι από 800.000 προγραμματιστές χρησιμοποιούν αυτήν τη βιβλιοθήκη γραφημάτων JavaScript για να εισάγουν γραφήματα, γραφήματα, χάρτες και πίνακες εργαλείων σε διάφορες εφαρμογές. Αυτή η βιβλιοθήκη γραφημάτων είναι πολύ κατάλληλη για εφαρμογές όπως:

  • Δημιουργία φόρμας σε απευθείας σύνδεση
  • Εκπαίδευση τραπεζίτη
  • Αναζήτηση και ανάλυση μεγάλων δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
  • Διαδικτυακή δωρεά
  • Αναλύσεις εμπειρίας πελατών
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
  • Λύση παρακολούθησης και διαχείρισης δικτύου
  • Επιχειρηματική ευφυΐα ή BI
  • Ισχύς εξόδου και χρήση
  • Σουίτα εταιρικής διαχείρισης ή CMS
  • Εργαλείο διαδικτυακής συνεργασίας
  • Ενοικίαση αυτοκινήτων
  • Εξυπηρέτηση πελατών και εσωτερική εταιρική εξυπηρέτηση
  • Διαδικτυακή πρακτική υγειονομικής περίθαλψης
  Ένας σύντομος οδηγός για να βοηθήσετε το γραφείο σας να είναι χωρίς χαρτί [7 Tools]

Τώρα που γνωρίζετε το εύρος των FusionCharts σε εφαρμογές για κινητά και web, ήρθε η ώρα να μάθετε τα προϊόντα μέσω των οποίων η βιβλιοθήκη γραφημάτων προσφέρει τις λαμπρές και εξαιρετικές υπηρεσίες της.

FusionCharts Suite XT

Για τη διευκόλυνση των προγραμματιστών και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων, οι υπηρεσίες χαρτογράφησης JavaScript του FusionCharts διατίθενται σε μια δέσμη από διάφορα πακέτα. Οι προγραμματιστές μπορούν να αντλούν πόρους από μία λειτουργική πηγή αντί για πολλαπλές ολισθήσεις. Ουσιαστικά, FusionCharts Suite XT είναι ένας κεντρικός χώρος για όλες τις ανάγκες χαρτογράφησης JavaScript.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, το FusionCharts Suite XT συγκεντρώνει διάφορα συμπλέγματα ανάπτυξης σε ένα μέρος. Αυτά τα συμπλέγματα ή τα προϊόντα του FusionCharts βοηθούν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν διάφορους τύπους πίνακες εργαλείων, πίνακες, προβλέψεις, γραφήματα, χάρτες και γραφήματα στις εφαρμογές τους για κινητά ή στον ιστό.

Αυτά τα στοιχεία οπτικοποίησης βάσει δεδομένων είναι κατάλληλα για εφαρμογή σε πίνακες εργαλείων ανάλυσης δεδομένων, επιχειρηματικές αναφορές, έρευνες επισκεψιμότητας ιστού ή κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικές έρευνες πελατών, αναφορές δεδομένων χρηματιστηρίου και παρακολούθηση εταιρικού λογισμικού.

Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν συνήθως JavaScript (HTML5) και Adobe Flash για την απόδοση των απεικονίσεων. Ως αποτέλεσμα, οι εφαρμογές για κινητά και ο ιστός αποκτούν υψηλή απόκριση είτε οι τελικοί χρήστες οπτικοποιούν δεδομένα-στόχους σε Andoird, iPhone, iPad, υπολογιστή Windows, υπολογιστή macOS, υπολογιστή Chrome OS και τυπικά προγράμματα περιήγησης ιστού.

Ο πυρήνας ανάπτυξης του FusionCharts Suite XT αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

FusionCharts XT

Το FusionCharts XT είναι το σπίτι περισσότερων από 50 δροσερών και επαγγελματικών γραφημάτων και γραφημάτων FusionCharts. Τα στοιχεία του γραφήματος διαχωρίζονται καλά σε 16 ευρείες κατηγορίες, όπως Γράφημα στηλών, Γράφημα Bubble, Χάρτης ΗΠΑ, Χορδή, Sankey, Πίτα σε 3D και ούτω καθεξής.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το φόντο των γραφημάτων οπτικοποίησης δεδομένων. Το FusionCharts παρέχει τέσσερα διαφορετικά θέματα χαρτογράφησης: Fusion, Gammel, Candy και Umber. Έτσι, μπορείτε να σχεδιάσετε ξεχωριστά τις έρευνες, τις αναφορές, τις οθόνες, τους πίνακες εργαλείων και τα αναλυτικά δεδομένα δεδομένων με λειτουργικά γραφήματα και θέματα.

FusionWidgets XT

Το FusionWidgets XT βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα γραφικά στοιχεία για να κάνετε τις οθόνες, τους πίνακες εργαλείων και τις αναφορές πιο διορατικές όταν χρειάζεται να αναλύσετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από διακομιστές βάσης δεδομένων.

Αυτός ο πυρήνας ανάπτυξης προμηθεύει την ομάδα σας με διάφορα ταχύμετρα και μετρητές για να απεικονίσει δεδομένα ως απόδοση για μια εφαρμογή, ιστότοπο, υπάλληλο, επιχειρηματική λειτουργία και οποιοδήποτε άλλο επιχειρηματικό στοιχείο.

Εάν είστε προγραμματιστής και σκέφτεστε ποια γραφικά στοιχεία θα σας βοηθήσουν στο έργο ανάπτυξης της εφαρμογής σας, ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

  • Χρησιμοποιήστε γραμμικό, γωνιακό, λαμπτήρα, LED, οθόνη RPM, κ.λπ., για ένδειξη απόδοσης, κατανάλωση ενέργειας, χρήση πόρων και έξοδο λειτουργίας.
  • Εφαρμόστε απλό Gantt, ομαδοποιημένη προβολή εργασιών, ωριαίες εργασίες, δείκτες ορόσημων κ.λπ., σε εφαρμογές διαχείρισης έργου και προγραμματισμού εργασιών.
  • Τα γραφήματα διοχέτευσης και πυραμίδας είναι τέλεια για ιεραρχική και προοδευτική απεικόνιση δεδομένων.
  • Για να οπτικοποιήσετε τον στόχο έναντι των επιτυγχανόμενων τιμών σύνθετων δεδομένων, μπορείτε να δοκιμάσετε γραφήματα κουκκίδων και σπινθήρων.
  • Για τη χρηματιστηριακή αγορά σε πραγματικό χρόνο, την παραγωγή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τα δεδομένα κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραφήματα γραμμών, περιοχών και στηλών που ενημερώνονται μόνα τους.
  Πότε θα αξίζει τον κόπο η αγορά μιας τηλεόρασης 8K;

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα γραφικά στοιχεία με διάφορους τρόπους ώστε να ταιριάζουν στο σχεδιασμό της εφαρμογής σας.

PowerCharts XT

Εάν πρέπει να απεικονίσετε δεδομένα για συγκεκριμένο τομέα σε έναν ακατάστατο και καθαρό πίνακα εργαλείων, ανατρέξτε στην ενότητα PowerCharts XT. Διαθέτει μια συλλογή από 10 προηγμένα και πολύπλοκα γραφήματα, όπως χάρτες θερμότητας και δέντρων, γραφήματα αράχνης, γραφήματα καταρρακτών, γραφήματα ράβδων με δυνατότητα οπτικής επεξεργασίας, διαγράμματα κόμβων κ.λπ.

Εάν δημιουργείτε μια εφαρμογή για ανάλυση απόδοσης, οικονομικό προγραμματισμό, διαγράμματα δικτύου, ανάλυση κερδών-ζημιών, ιεραρχικές δομές και απεικόνιση τιμών μετοχών, τα προαναφερθέντα στοιχεία συνομιλίας θα είναι κατάλληλα.

FusionMaps XT

Ενδέχεται να συναντήσετε έργα ανάπτυξης εφαρμογών όπου πρέπει να λάβετε τη βοήθεια παγκόσμιων, πανελλαδικών ή περιφερειακών χαρτών για να οπτικοποιήσετε τα δεδομένα με ουσιαστικό τρόπο. Το FusionMaps XT είναι το προϊόν όπου θα λάβετε περισσότερους από 2.000 χάρτες.

Αυτοί οι χάρτες περιλαμβάνουν χάρτη των ΗΠΑ, πολιτείες των ΗΠΑ, κομητείες των ΗΠΑ, ευρωπαϊκές περιοχές κ.λπ. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτούς τους χάρτες για να σχεδιάσετε δεδομένα που σχετίζονται με πωλήσεις προϊόντων, αύξηση πληθυσμού, τοποθεσίες επιχειρήσεων, εγκαταστάσεις παραγωγής, διαδρομές αποστολής, καιρικές συνθήκες/θερμοκρασία, ποσοστά γονιμότητας, έκθεση σε κινητό ή υπολογιστή και περιβαλλοντικούς ρύπους.

FusionTime

Οι οπτικοποιήσεις χρονοσειρών με διαδραστικές ενέργειες αποτιμώνται καθώς οι εφαρμογές fintech και αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς. Εάν εργάζεστε σε μια εφαρμογή συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, συναλλαγών μετοχών ή προσωπικής χρηματοδότησης, θα βρείτε όλα τα απαιτούμενα πρότυπα γραφημάτων σε μορφή JavaScript (HTML5) στο FusionTime.

Επίσης, η υλοποίηση αυτών των διαγραμμάτων απαιτεί μόνο μερικές γραμμές κωδικών προγραμματισμού. Ως εκ τούτου, η ανάπτυξη γραφημάτων μετοχών, απλών γραφημάτων χρονοσειρών, σύνθετων αναλύσεων πολλαπλών μεταβλητών και απεικόνισης εκατομμυρίων σημείων δεδομένων γίνεται εύκολη σε οποιαδήποτε εφαρμογή για κινητά ή ιστό με FusionCharts.

Επιπλέον, τα γραφήματα που χρησιμοποιείτε είναι επίσης αποκριτικά και προσαρμόζονται αυτόματα στην οθόνη της συσκευής όταν αλλάζετε το gadget από κινητό σε υπολογιστή σε tablet. Δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε το μέγεθος της οθόνης με μη αυτόματο τρόπο.

FusionExport

Οι πελάτες ή οι πελάτες σας μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσουν τις απεικονίσεις για εύκολη πρόσβαση, αποστολή email, ενσωμάτωση ιστότοπου, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FusionExport υπηρεσίες από το FusionCharts.

Αυτοματοποιεί τη δημιουργία πινάκων εργαλείων από την πλευρά του διακομιστή, ώστε να μπορείτε να εξάγετε αποτελεσματικά ζωντανά γραφήματα μέσω email ή κωδικών ενσωμάτωσης ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τους πίνακες εργαλείων, τα γραφήματα και άλλες απεικονίσεις σε στατικές μορφές όπως PDF, PNG, JPEG κ.λπ.

  Τι συνέβη με την εφαρμογή Monkey;

Το FusionExport είναι ένα αυτόνομο εργαλείο που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε και να εργαστείτε με διάφορες βιβλιοθήκες γραφημάτων JavaScript όπως HighCharts, FusionCharts, Chart.js, d3 και πολλά άλλα. Έρχεται επίσης με ενσωματωμένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) για Node.js, C#, Java, Go κ.λπ.

Επέκταση προσβασιμότητας FusionCharts

Τι γίνεται με τη συμμόρφωση με την προσβασιμότητα του ιστότοπου και της εφαρμογής για κινητά όταν εισάγετε διάφορα γραφήματα και γραφήματα; Το FusionCharts σας κάλυπτε επίσης σε αυτές τις γραμμές, προσφέροντας Επέκταση Προσβασιμότητας για FusionCharts. Επί του παρόντος, οι προγραμματιστές του FusionCharts δοκιμάζουν beta το προϊόν.

Η επέκταση θα μετατρέψει αυτόματα τα γραφήματα σε στοιχεία συμβατά με την προσβασιμότητα, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να συμμορφώνεται με το WCAG 2.0 των κατευθυντήριων γραμμών της κοινότητας του W3C και τους κανόνες της Ενότητας 508 της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των εφαρμογών για κινητά.

Η λύση προσβασιμότητας προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Πλοήγηση σε γραφήματα και πίνακες εργαλείων με βάση το πληκτρολόγιο.
  • Εγκατάσταση ανάγνωσης οθόνης για κείμενα και στοιχεία γραφήματος με δυνατότητα εστίασης.
  • Διαδραστικά γραφήματα μέσω τροποποιήσεων μύθων που βασίζονται σε πληκτρολόγιο και λεπτομερειών.

Αυτές οι λειτουργίες θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα ιστού και εφαρμογών των στοιχείων σας στο διαδίκτυο.

FusionCharts API

Το FusionCharts σάς επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε διάφορες διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών ή API για εσωτερικές εφαρμογές, εργαλεία προγραμματισμού πόρων επιχειρήσεων (ERP), εργαλεία διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) και ούτω καθεξής. Μερικά από τα ζωτικής σημασίας API είναι για:

  • Εξαγωγή πινάκων εργαλείων και γραφημάτων με χρήση API.
  • Ενημερώστε αναφορές και γραφήματα χρησιμοποιώντας ένα FusionCharts API.
  • Data Engine API για ανάλυση δεδομένων.
  • API για τεμαχισμό γραφημάτων δεδομένων.
  • Ένα Rest API για τη δημιουργία γραφημάτων και πινάκων εργαλείων που ενημερώνονται αυτόματα.

Επιπλέον, το FusionCharts Dev Center έχει λεπτομερή τεκμηρίωση για αυτά τα API.

Τελικές Λέξεις

Το FusionCharts προσφέρει όλα τα σύγχρονα εξαρτήματα που απαιτούνται για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής που θα εξυπηρετεί αριθμούς και δεδομένα. Μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε αυτά τα γραφήματα JavaScript και τους πίνακες εργαλείων στην εφαρμογή σας για να οπτικοποιήσετε τα ανεπεξέργαστα δεδομένα με νόημα. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε κωδικούς για διαδραστικές ενέργειες, έτσι ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να τεμαχίζουν και να χωρίζουν σε ζάρια τα δεδομένα με τον τρόπο που θέλουν να ανακαλύψουν χρήσιμες πληροφορίες.

Επιπλέον, η λειτουργικότητα αντιγραφής-επικόλλησης αρχείων SWF, η διεπαφή δεδομένων JSON/XML/URL, η ανάπτυξη οπτικοποίησης σε λιγότερο από 15 λεπτά, η προσβάσιμη τεκμηρίωση προγραμματιστή και η διαφανής άδεια χρήσης καθιστούν αυτήν τη βιβλιοθήκη γραφημάτων απαραίτητη για τη στοίβα τεχνολογίας ανάπτυξης εφαρμογών σας.

Εκτός από μια ισχυρή εφαρμογή με μοντέρνους πίνακες εργαλείων και γραφήματα για οπτικοποίηση δεδομένων, θα χρειαστείτε επίσης εργαλεία πρόβλεψης και πρόβλεψης δεδομένων με τεχνητή νοημοσύνη για να κατευθύνετε με επιτυχία την επιχείρησή σας σε περιόδους ταραχής.