Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο επίδειξης με αυτά τα 6 εργαλεία

Τα βίντεο επίδειξης είναι μια τέτοια μορφή αναπαράστασης βίντεο στην οποία ένα στοιχείο παρουσιάζεται σε ένα βίντεο.

Αναμφίβολα, η αναπαράσταση βίντεο για οτιδήποτε, είτε πρόκειται για τρόφιμο, συσκευή ή όχημα, συγκεντρώνει περισσότερη προσοχή από την παραδοσιακή εικονογραφική αναπαράσταση.

Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι όταν κάτι εμφανίζεται σε κίνηση ή κατάσταση λειτουργίας, η αξιοπιστία του συγκεκριμένου αντικειμένου αυξάνεται.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε περισσότερα για το τι είναι τα βίντεο επίδειξης και πώς αυτά τα βίντεο βοηθούν τις επιχειρήσεις.

Θα γνωρίζουμε επίσης τι πρέπει να περιλαμβάνεται στα βίντεο επίδειξης και τις δυνατότητες των βίντεο επίδειξης. Τέλος, θα εξετάσουμε 6 εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βίντεο επίδειξης και επεξηγηματικά βίντεο.

Τι είναι τα βίντεο επίδειξης;

Η συντομογραφία για ένα βίντεο επίδειξης προϊόντος είναι ένα βίντεο επίδειξης. Είναι μια πρακτική επίδειξη του πώς κάτι λειτουργεί για να διαφωτίσει το κοινό σας. Τα βίντεο επίδειξης είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε το προϊόν σας τόσο σε τρέχοντες όσο και σε πιθανούς πελάτες.

Αυτά τα βίντεο μπορούν να παρουσιάσουν έναν πιθανό πελάτη στο προϊόν σας, να εξηγήσουν πώς λειτουργεί και να του δώσουν τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να αποφασίσουν εάν θα το αγοράσουν.

Μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένας τύπος βίντεο μάρκετινγκ που τονίζει τα πλεονεκτήματα ενός αντικειμένου ή μιας υπηρεσίας και δείχνει πώς λειτουργεί για να πείσει τους θεατές για την αξία του.

Πώς βοηθούν τα βίντεο επίδειξης τις επιχειρήσεις;

Σύμφωνα με το 59% των επαγγελματιών μάρκετινγκ, το βίντεο μάρκετινγκ είχε κερδοφόρα απόδοση επένδυσης (ROI). Στην πραγματικότητα, στους ανθρώπους αρέσει να ανακαλύπτουν πώς θα λειτουργήσει για αυτούς πριν ξοδέψουν χρήματα για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία.

Κάνοντας βίντεο επίδειξης προϊόντων, οι εταιρείες μπορούν να δώσουν στους υποψήφιους πελάτες μια γεύση του προϊόντος και να επηρεάσουν τις αποφάσεις αγοράς τους. Αυτή η γνώση είναι ανεκτίμητη όταν πρόκειται για την προώθηση της υπηρεσίας ή του προϊόντος σας στην αγορά που θέλετε.

Τα βίντεο επίδειξης είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις για να απεικονίσουν την κομψότητα και την πολυπλοκότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Οι θεατές μπορούν να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η υπηρεσία και τι μπορούν να κάνουν με αυτήν.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης και τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης για μηνύματα LinkedIn

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβετε σε ένα βίντεο επίδειξης;

Τα βίντεο επίδειξης συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και παρέχουν στους θεατές μια λεπτομερή εξήγηση των χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων της χρήσης του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Αυτά τα βίντεο χρησιμοποιούν πολλά στοιχεία, όπως γραφικά, κινούμενα σχέδια, αφήγηση, οπτικοακουστικά εφέ και πολλά άλλα στοιχεία βίντεο. Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα κομμάτια που πρέπει να έχετε σε ένα βίντεο επίδειξης που παρουσιάζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Σύντομη περιγραφή

Είναι σημαντικό να τραβήξετε το ενδιαφέρον των θεατών, αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη πόσο καιρό θα είναι πρόθυμοι να παρακολουθήσουν το βίντεό σας. Η επίδειξη του προϊόντος σας πρέπει να είναι συνοπτική και άμεση χωρίς να εμβαθύνετε σε υπερβολικές λεπτομέρειες.

Αφήγηση Voiceover

Η χρήση μιας αφηγηματικής φωνής μπορεί να βοηθήσει τους θεατές να κατανοήσουν τα κύρια σημεία του βίντεό σας και τον τρόπο χρήσης του.

Σημεία κουκκίδων από λήψη οθόνης

Η λήψη οθόνης επιτρέπει στον χρήστη να δει την επίδειξη του προϊόντος σε δράση, δείχνοντας πώς λειτουργεί και τι μπορεί να γίνει.

Βίντεο ζωντανής δράσης ή κινούμενα σχέδια

Ανάλογα με το είδος της επίδειξης που κάνετε και το σημείο που θέλετε να προσφέρετε στο κοινό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ζωντανή δράση είτε κινούμενα σχέδια στο βίντεο επίδειξης.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός βίντεο επίδειξης;

Όταν μιλάμε για βίντεο επίδειξης, αυτά τα βίντεο προσφέρουν πολλές δυνατότητες στις εταιρείες ή στα άτομα που τα χρησιμοποιούν. Παρακάτω παρατίθενται μερικά χαρακτηριστικά από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά που προσφέρουν τα βίντεο επίδειξης.

Αυξάνει την αξιοπιστία

Μπορείτε να διαλύσετε αμέσως τον σκεπτικισμό των καταναλωτών σας σχετικά με το προϊόν σας με ένα βίντεο επίδειξης. Εξάλλου, οι πιθανοί πελάτες σας βλέπουν από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί το προϊόν και πώς θα τους βοηθήσει.

Κατά συνέπεια, οι υποψήφιοί σας κατανοούν σαφώς πώς το προϊόν σας θα τους βοηθούσε να επιτύχουν τους στόχους τους, γεγονός που αυξάνει την αξιοπιστία των υποσχέσεων του προϊόντος σας.

Εξηγεί διεξοδικά τα προϊόντα

Δεν χρειάζεται να πείτε στον αγοραστή εκ των προτέρων ότι πρέπει να αγοράσει τα προϊόντα σας όταν έχετε ένα βίντεο επίδειξης. Έχετε την ευκαιρία να επιδείξετε τη Μοναδική Πρόταση Πώλησης (USP) του προϊόντος σας. Εξαιτίας αυτού, τους παρακινεί και τους δελεάζει να δοκιμάσουν τα προϊόντα σας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ταινία επίδειξης προϊόντος για να δείξετε τα οφέλη από την προσθήκη συγκεκριμένων λειτουργιών στο προϊόν σας και πώς θα λύσουν τα προβλήματα των πελατών.

Ενισχύει την κυκλοφορία

Σύμφωνα με μελέτες, το βίντεο γίνεται ολοένα και πιο ζωτικής σημασίας για το SEO και αυξάνει τις πιθανότητες κατάταξης ενός ιστότοπου στην κύρια σελίδα της Google κατά 53 φορές.

  5 καλύτερα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AMP για να εμπλακείτε στη λίστα συνδρομητών σας

Η είσοδος στην πρώτη σελίδα και όσο πιο ψηλά μπορείτε στη λίστα αναζήτησης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, καθώς πάνω από το 25% των ερευνητών κάνουν κλικ στην αρχική λίστα οργανικών αποτελεσμάτων που βλέπουν.

Δημιουργεί περισσότερα έσοδα

Οι πελάτες είναι πιο διατεθειμένοι να αγοράσουν από εσάς όταν πιστεύουν στα προϊόντα σας και μπορούν να πιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τις πωλήσεις του προϊόντος σας συμπεριλαμβάνοντας βίντεο επίδειξης.

Τώρα, γνωρίζετε την αποτελεσματικότητα των βίντεο επίδειξης. Λοιπόν, ας μεταβούμε κατευθείαν σε μερικά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο επίδειξης.

VEED

Το VEED είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας βίντεο επίδειξης στο οποίο δεν χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία. Σημαίνει ότι όποιος δεν γνωρίζει ήδη τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο μπορεί απλώς να περάσει από το σεμινάριο του για να δημιουργήσει τα βίντεό του επίδειξης.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα φανταστικό κλιπ προϊόντος που εμφανίζει ένα προϊόν που παραδίδεται, ξετυλίγεται, χρησιμοποιείται και στη συνέχεια αποτίθεται για αργότερα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε υπότιτλους στο βίντεό σας στο VEED για να εξυπηρετήσετε όσους επιλέγουν να παρακολουθήσουν χωρίς ήχο.

Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και σχολιασμούς για να δημιουργήσετε φανταστικές ταινίες επεξήγησης προϊόντων. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρήσιμη λειτουργία “Stickers” της πλατφόρμας για να συμπεριλάβετε το λογότυπό σας στο βίντεο επίδειξης του προϊόντος σας.

Wedio

Το Wedio είναι ένα άλλο εργαλείο δημιουργίας βίντεο που προσφέρει μια διαδικασία δημιουργίας βίντεο επίδειξης 4 βημάτων. Σας επιτρέπει να παράγετε γρήγορα και εύκολα δημιουργικό περιεχόμενο. Αυτή η πλατφόρμα σάς δίνει πρόσβαση στις βιβλιοθήκες προκατασκευασμένων κινούμενων εικόνων και αντικειμένων.

Για να δημιουργήσετε το ιδανικό κινούμενο βίντεο προϊόντος, απλώς συνδυάστε και ταιριάξτε. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών, βίντεο, soundtrack και backdrops για χρήση στο πρόγραμμα επεξεργασίας Wideo.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο, τα αρχεία ήχου και βίντεο. Μια γραμμή εργαλείων στο πρόγραμμα επεξεργασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνουν οποιεσδήποτε απαραίτητες αλλαγές στις φωτογραφίες σας.

Clipchamp

Το Clipchamp είναι ένας δωρεάν κατασκευαστής βίντεο που μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικές συσκευές, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Έχει μια εφαρμογή που μπορεί να τρέξει τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS.

Το Clipchamp είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε, είτε χρειάζεται να επιταχύνετε τις μεταφορτώσεις, είτε να εξοικονομήσετε χρήματα στον αποθηκευτικό χώρο είτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη ταινία από την αρχή.

Τα πρότυπα βίντεο του Clipchamp σάς παρέχουν έτοιμες προς χρήση μορφές για τα πάντα, από διαφημίσεις έως βίντεο επίδειξης.

Επιπλέον, το Clipchamp χρησιμοποιεί τεχνολογίες που σας επιτρέπουν να μειώνετε, να μετατρέπετε, να συλλέγετε, να εγγράφετε και να παράγετε ταινίες χωρίς να αποδίδετε καθυστερήσεις ή μορφές αρχείων που είναι δύσκολο να διανεμηθούν.

  Τα 10 καλύτερα πρωτότυπα ρομάντζα του Netflix για παρακολούθηση (Ιούνιος 2020)

Στην πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνονται πολυάριθμες δυνατότητες, όπως η ελεύθερη περικοπή, η ομαδοποίηση, η προεπισκόπηση πλήρους οθόνης, η βελτιωμένη μετατροπή κειμένου σε ομιλία κ.λπ.

Vmaker

Σύμφωνα με πολλές εταιρείες και ιστότοπους, το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας βίντεο στον κλάδο είναι το Vmaker. Είναι αξιόπιστο από φημισμένους ιστότοπους ελέγχου λογισμικού και έχει μια απλή διαδικασία δημιουργίας βίντεο 4 βημάτων.

Στο Vmaker, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα, ψεύτικα σκηνικά, σιλουέτες, ετικέτες ονομάτων και άλλες προσαρμογές για να κάνετε τις ταινίες σας πιο ελκυστικές για το κοινό-στόχο σας.

Το Vmaker σάς επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο προϊόντων σε ανάλυση 720p. Τα βίντεό σας θα έχουν υψηλότερη οπτική ποιότητα και θα είναι χωρίς θόρυβο. Μπορείτε να επιλέξετε να εγγράψετε τα βίντεό σας και σε ανάλυση 4K HD.

Το Vmaker διαθέτει ένα δωρεάν ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που διευκολύνει τη βελτίωση των ταινιών σας. Με το δωρεάν ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε να κάνετε κλιπ, περικοπή, περικοπή, περιστροφή, αναστροφή, προσθήκη σκηνών, τροποποίηση ήχου και άλλα.

Flixier

Το διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Flixier ισχυρίζεται ότι είναι απλό στη χρήση και ότι κάνει τη δημιουργία βίντεο να αισθάνεται τόσο εύκολη όσο η δημιουργία μιας παρουσίασης παρουσίασης. Στο Flixier, μπορείτε να εγγράψετε γρήγορα βίντεο και φωνές και να εισάγετε υλικό από πολλές πηγές. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε βίντεο, να περικόψετε κλιπ και να τα περικόψετε σε διαφορετικά μεγέθη.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, η ενσωμάτωση μεταβάσεων, τίτλων κίνησης, κινούμενων γραφικών, κειμένου ή μουσικής είναι τόσο απλή όσο η μετακίνηση και η απόθεση στοιχείων στο βίντεό σας. Το Flixier χειρίζεται όλη τη γρύλισμα στο cloud και παρέχει μια ρευστή εμπειρία ακόμα και σε παλαιότερους ή λιγότερο ισχυρούς υπολογιστές.

WeVideo

Το WeVideo είναι ένα απλό, γρήγορο και ευέλικτο εργαλείο δημιουργίας βίντεο που σας επιτρέπει να κάνετε το βίντεό σας επίδειξης σαν ειδικός σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτό το εργαλείο προσφέρει απλά στην προσθήκη στοιχεία, όπως μια πράσινη οθόνη για εμφάνιση υψηλής ποιότητας χωρίς έξοδα ή προβλήματα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διατάξεων για να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο, στο smartphone και στις οθόνες κοινωνικών δικτύων.

Επιπλέον, μόνο το Wevideo έχει ενσωματωμένο περιεχόμενο στοκ. Υπονοεί ότι το WeVideo παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο κομμάτια στοκ μέσων, όπως ταινίες, φωτογραφίες και μουσικά κομμάτια.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ταινίες σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων Chromebook, Windows, Mac και κινητού τηλεφώνου. Προσφέρει ευελιξία που βασίζεται σε σύννεφο και εφαρμογές για κινητά για συσκευές iOS και Android.

συμπέρασμα

Τα βίντεο επίδειξης προσφέρουν πολλά οφέλη σε εταιρείες που πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Είναι καθοριστικής σημασίας εάν το προϊόν σας είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε ή να το κατανοήσετε.

Οι πελάτες μπορούν, επομένως, να αποφασίσουν γρήγορα εάν το προϊόν είναι κατάλληλο για αυτούς ή όχι. Ένα βίντεο επίδειξης παρέχει επίσης σε μια εταιρεία την καλύτερη ευκαιρία να μιλήσει για το διαμέτρημα των προϊόντων και των υπηρεσιών της και να τονίσει τις ξεχωριστές ιδιότητες που την κάνουν να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές.

Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία βελτιστοποίησης βίντεο.