Δείτε όλα τα r/βίντεο ως κανάλι και παραλείψτε το κλικ μέσω συνδέσμων [Web]


Οι χρήστες του Reddit, είτε δημοσιεύουν σε r/DIY είτε απλώς r/Food δημιουργούν μερικά πραγματικά εκπληκτικά πράγματα. Το Imgur είναι ένα από αυτά τα πράγματα. η υπηρεσία δημιουργήθηκε από έναν Redditor που ήταν απογοητευμένος που δεν υπήρχε μια καλή υπηρεσία κοινής χρήσης εικόνων που έπαιζε καλά με το Reddit. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και το Imgur είναι εύκολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους κοινής χρήσης εικόνων σήμερα. Ένα άλλο, πολύ λιγότερο φιλόδοξο έργο που θα βγει από το Reddit είναι το Reddit TV. Είναι ένα κανάλι που θα αναπαράγει όλα τα βίντεο που δημοσιεύονται στο subreddit r/Videos. Αντί να χρειάζεται να κάνετε κλικ σε συνδέσμους, μπορείτε απλώς να επισκεφτείτε το Reddit TV και να παρακολουθήσετε βίντεο που παίζονται το ένα μετά το άλλο, μέχρι να έρθει η ώρα να επιστρέψετε στο σπίτι.

  Πώς να παίξετε το μυστικό παιχνίδι σέρφινγκ του Microsoft Edge

Η ιδέα πίσω από το Reddit TV είναι αρκετά απλή. μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πιο δημοφιλή βίντεο που υποβλήθηκαν στο subreddit ή τα κορυφαία βίντεο για την ημέρα, την εβδομάδα, τον μήνα ή το έτος. Μια πτυσσόμενη ταινία φιλμ που εμφανίζεται στο επάνω μέρος όταν το ποντίκι σας βρίσκεται στην κεφαλίδα σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση στα επόμενα/προηγούμενα βίντεο στη σειρά.

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε βίντεο για να το παίξετε ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Auto Advance” από τις ρυθμίσεις, ώστε η εφαρμογή Ιστού να μετακινηθεί αυτόματα στο επόμενο βίντεο μόλις ολοκληρωθεί το τρέχον. Μερικές φορές τα βίντεο αρχίζουν να παίζουν αυτόματα και μερικές φορές πρέπει να κάνετε κλικ στην αναπαραγωγή. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια δυνατότητα τυχαίας αναπαραγωγής και να επιτρέψετε την αναπαραγωγή μόνο εκείνων των βίντεο που κρίνονται κατάλληλα για εργασία.

  10 καλύτερες εφαρμογές και συμβουλές macOS του 2016

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αριστερό και το δεξί βέλος για να μετακινηθείτε μεταξύ των βίντεο, αλλά είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν υπάρχει συντόμευση πληκτρολογίου για αναπαραγωγή/παύση βίντεο. Πατώντας το πλήκτρο διαστήματος θα πραγματοποιηθεί κύλιση της σελίδας προς τα κάτω. Το δεύτερο μισό της σελίδας είναι αφιερωμένο σε άλλα subreddit στα οποία μπορεί να έχουν υποβληθεί βίντεο με like r/ντοκιμαντέρ. Κάντε κλικ σε ένα από αυτά για να μεταβείτε στη σειρά βίντεο που έχουν να προσφέρουν.

Επισκεφθείτε το Reddit TV