Δείτε τις συνήθεις εργάσιμες ώρες κατά τον προγραμματισμό συναντήσεων σε ζώνες ώρας


Ο προγραμματισμός μιας συνάντησης σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας δεν είναι εύκολος. υπάρχει πάντα το ερώτημα εάν έχουν ή όχι εξοικονόμηση πόρων και πότε θα τεθεί σε ισχύ. Έπειτα, υπάρχει το σύνολο αν είναι μπροστά μας ή πίσω στο χρόνο. Από την προσωπική μου εμπειρία, ακόμη και το Outlook δεν είναι τόσο καλό για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε μια συνάντηση σε πολλές ζώνες ώρας. Το My Meeting Time είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε τη διαφορά ώρας μεταξύ πολλών ζωνών ώρας, να δείτε ποιες κοινές εργάσιμες ώρες υπάρχουν μεταξύ των δύο και σας βοηθά να προγραμματίσετε μια συνάντηση που είναι βολική για όλους τους προσκεκλημένους.

  Τι είναι το Google Stadia;

Ξεκινάτε με την κύρια ζώνη ώρας που πιθανότατα θα είναι η δική σας ζώνη ώρας. Η εφαρμογή την αποκαλεί «ώρα υποδοχής» και στο πεδίο υποδοχής μπορείτε να αναζητήσετε μια πόλη/πολιτεία. Στο πεδίο Συμμετέχοντες, εισαγάγετε τις πόλεις ή τις χώρες από τις οποίες θα παρευρεθούν άλλοι συμμετέχοντες και, τέλος, επιλέξτε την ημερομηνία που θέλετε να πραγματοποιήσετε τη συνάντηση και η εφαρμογή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Μπορείτε να σύρετε το συννεφάκι “host” κατά μήκος του ρυθμιστικού για να αυξήσετε ή να μειώσετε το χρόνο. Η ώρα για τις άλλες ζώνες ώρας που καταχωρίσατε θα ενημερωθεί ανάλογα. Το My Meeting Time υπογραμμίζει επίσης χρήσιμα τις εργάσιμες ώρες που είναι κοινές στις περιοχές υποδοχής και στις συμμετέχουσες περιοχές.

  Πώς να περικόψετε και να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων βίντεο σε iPhone ή iPad

Στο στιγμιότυπο οθόνης βλέπετε βασικά δύο περιοχές με τόσο τεράστια διαφορά ώρας που όταν τελειώνει η εργάσιμη ημέρα για τη μία περιοχή, είναι η αρχή της ημέρας για την άλλη. Υπάρχει μια εφαρμογή Chrome διαθέσιμη για την Ώρα της Συνάντησής μου, αλλά ουσιαστικά είναι απλώς ένας σύνδεσμος προς τον ιστότοπο και δεν προσφέρει επιπλέον λειτουργίες.

Αφού προγραμματίσετε μια συνάντηση, μπορείτε να λάβετε έναν σύνδεσμο για την ώρα που έχετε ορίσει και να την μοιραστείτε μέσω email ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επισκεφτείτε την ώρα της συνάντησής μου

  Πώς να αποκτήσετε το αυτοκόλλητο χρόνου στο Snapchat