Δείτε πώς να το κάνετε γρήγορα

Είναι πιο συνηθισμένο από ποτέ να υπάρχουν αποξενωμένα μέλη της οικογένειας. Ίσως είναι ο θείος σου που πριν από χρόνια μετακόμισε σε όλη τη χώρα και δεν έχει κρατήσει επαφή, ένας ξάδερφος που είχε χαθεί από καιρό ή ακόμα και ένας γονέας που έφυγε από το σπίτι όταν ήσουν παιδί. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μπορεί να αναρωτιέστε πώς τα πάνε ή ακόμα και πώς θα ήταν η επανασύνδεση. Αλλά από πού να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας;

Στο παρελθόν, το να μάθουμε για πολλά χαμένα μέλη της οικογένειας θα ήταν μια περίπλοκη και δαπανηρή διαδικασία. Μπορεί να περιελάμβανε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, πολλές ώρες που ασχολούνταν με τα γενεαλογικά αρχεία και μια ολόκληρη σειρά από τυχαίες τηλεφωνικές κλήσεις. Αλλά η τεχνολογία έχει προχωρήσει και αυτές τις μέρες, η εύρεση ενός χαμένου μέλους της οικογένειας είναι πολύ πιο απλή. Στην πραγματικότητα, οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού το καθιστούν γελοία εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε όλα όσα γνωρίζετε για ένα άτομο στον ιστότοπο και θα κάνει τα υπόλοιπα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε ακριβώς Πώς να βρείτε τα χαμένα μέλη της οικογένειας χρησιμοποιώντας έναν έλεγχο φόντου. Θα παρέχουμε ακόμη και συστάσεις σχετικά με το ποιοι ιστότοποι είναι οι καλύτεροι για χρήση.

Πώς να βρείτε τα χαμένα μέλη της οικογένειας

Αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν βαρεθεί με τις ατελείωτες εικασίες για εκείνο το ένα μέλος της οικογένειας που έπεσε από το ραντάρ, τότε γιατί να μην πάτε εκεί έξω και να προσπαθήσετε να τους βρείτε. Αυτές τις μέρες είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι μια μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο όπως το Google. Εάν έχουν κάτι μοναδικό σχετικά με το όνομά τους ή τα προσωπικά τους στοιχεία, οι πιθανότητες να ανακαλύψουν κάτι μέσω μιας απλής αναζήτησης είναι αρκετά μεγάλες. Και αν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο, εξακολουθούν να υπάρχουν ιδιωτικοί ντετέκτιβ που θα χαρούν να αναλάβουν την υπόθεση και θα περάσουν πολλές δαπανηρές ώρες ψάχνοντας με το χέρι μέσα από αρχεία για να προσπαθήσουν να βρουν το άτομο για εσάς.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Αλλά υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να βρείτε ένα μέλος της οικογένειας που χάθηκε εδώ και καιρό. Μέσω της χρήσης ενός ιστότοπου ελέγχου ιστορικού. Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξετάσουν το ιστορικό ενός ατόμου χρησιμοποιώντας δημόσια διαθέσιμα δεδομένα και πληροφορίες. Είναι υπέροχα αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους νέους σας γείτονες ή για τον άντρα που μιλάει η γυναίκα σας από το γραφείο της. Αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην εύρεση μελών της οικογένειας ή φίλων που χάθηκαν εδώ και καιρό. Ακόμη και με τον πιο ελάχιστο όγκο πληροφοριών, μπορούν να αναζητήσουν τεράστιες ποσότητες πληροφοριών για να προσπαθήσουν να βρουν τον υποψήφιο πελάτη που αναζητάτε. Εάν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας εκεί έξω, ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού θα μπορεί να τις βρει πιο γρήγορα και πιο αξιόπιστα από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

Οι καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού

Εάν είστε νέοι σε ιστότοπους ελέγχου ιστορικού, πιθανότατα θα εκπλαγείτε με το πόσοι υπάρχουν εκεί έξω. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα εμφανίσει δεκάδες διαφορετικούς ιστότοπους που όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι. Κάναμε τη διαδικασία επιλογής ενός πολύ πιο εύκολη δοκιμάζοντας όλες τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς και λαμβάνοντας τα ευρήματά μας μαζί με τα σχόλια των χρηστών για να δημιουργήσουμε αυτήν τη λίστα με τους τέσσερις καλύτερους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ένα μέλος της οικογένειας που χάσατε εδώ και καιρό.

Έχουμε εφαρμόσει μια σειρά από βασικά κριτήρια, τα οποία οι δοκιμές μας και τα σχόλια των χρηστών προτείνουν ότι είναι τα κύρια πράγματα που θα χρειαστείτε από έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού. Αυτά τα βασικά κριτήρια είναι:

Εκτεταμένη σειρά ελέγχων ιστορικού – Ορισμένες εταιρείες μπορούν να προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες αναζητήσεις από άλλες, ανάλογα με τις πηγές στις οποίες έχουν πρόσβαση. Διαλέξαμε μόνο εκείνα που προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα.
Σωστή έρευνα – Δυστυχώς, υπάρχουν μερικοί τσαρλατάνοι εκεί έξω που θα ισχυριστούν ότι προσφέρουν εις βάθος έρευνα, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν κάτι περισσότερο από μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και στη συνέχεια συμπληρώνουν τα αποτελέσματα. Αλλά όλοι οι συνιστώμενοι πάροχοι μας κάνουν την έρευνά τους προσεκτικά και επιμελώς.
Προσαρμογή αναζήτησης – Αναζητώντας ένα μέλος της οικογένειας που χάθηκε εδώ και καιρό, ο όγκος των πληροφοριών που έχετε μπορεί να διαφέρει πάρα πολύ. Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο ιστότοπος που χρησιμοποιείτε να κάνει τη δουλειά του ανεξάρτητα από το πόσες πληροφορίες του δίνετε.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Στο τέλος της διαδικασίας, οι χρήστες λαμβάνουν μια πλήρη αναφορά με λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που έχουν ανακαλυφθεί. Αυτές οι αναφορές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά σε ποιότητα, επομένως έχουμε επιλέξει μόνο αυτούς τους ιστότοπους που παρέχουν ευκολονόητες, ακριβείς και ευανάγνωστες αναφορές.
Ευκολία στη χρήση – Οι περισσότεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού χρησιμοποιούν πίνακα εργαλείων για να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα και να διαχειρίζεστε τις αναζητήσεις σας. Αλλά μερικά από αυτά είναι ευκολότερα στην πλοήγηση από άλλα. Έτσι, προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε εκείνα που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη.
Καλή υποστήριξη πελατών – Ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι ακριβής επιστήμη, επομένως η καλή υποστήριξη πελατών είναι απαραίτητη. Όλες οι προτάσεις μας προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της αξιοσημείωτης πρόσβασης εκτός ωραρίου.
Εφαρμογές για κινητά – Γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν πρόσβαση σε δεδομένα εν κινήσει αυτές τις μέρες, επομένως είναι σημαντικό να μπορείτε να μεταβείτε στις πληροφορίες αναζήτησής σας στην κινητή συσκευή σας. Ως εκ τούτου, όλοι οι συνιστώμενοι πάροχοι προσφέρουν εφαρμογές για κινητά ως βασικός εξοπλισμός.

  Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας WhatsApp

Είναι σημαντικό για όλους να σημειωθεί ότι ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι μια ακριβής επιστήμη. Κανένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού δεν μπορεί να εγγυηθεί απολύτως ότι θα βρει το άτομο που αναζητάτε ή ότι θα λάβει το 100% των πληροφοριών που παρέχει σωστές. Οι καλύτεροι ιστότοποι έχουν εντυπωσιακό ιστορικό και υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των χρηστών. Όλες οι συστάσεις μας αποδίδουν σταθερά θετικά αποτελέσματα και είμαστε βέβαιοι ότι εάν βρεθεί το μέλος της οικογένειάς σας που χάθηκε εδώ και καιρό, θα μπορέσουν όλοι να τα βρουν.

1 — Επαληθεύτηκε

Ο καλύτερος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού στην αγορά το 2018 είναι το BeenVerified. Δεν είναι η φθηνότερη επιλογή στην αγορά, αλλά παρέχουν μεγάλη αξία για τα δολάρια που ξοδεύετε. Όταν πληρώνετε τη βασική τους τιμή, θα τους παρέχετε πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσουν για αναζήτηση σε εκατοντάδες διαφορετικές πηγές πληροφοριών, όπως οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομέρειες ποινικού μητρώου, ιστορικό διευθύνσεων και άλλα.

Η premium υπηρεσία τους τους βλέπει να σκάβουν όλο και πιο βαθιά, ακόμη και να στέλνουν δρομείς στα δικαστήρια για να αναζητήσουν πιο λεπτομερή ποινικά μητρώα. Στο τέλος της διαδικασίας, το BeenVerified θα παράσχει μια εις βάθος αναφορά, η οποία είναι όμορφα διαρρυθμισμένη και εύκολη στην παρακολούθηση. Αυτό μπορεί να προσπελαστεί από τις υπέροχες εφαρμογές τους που είναι διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android, καθώς και από τον προσεγμένο διαδικτυακό τους πίνακα ελέγχου. Και η υπηρεσία υποστήριξης πελατών BeenVerified είναι μία από τις καλύτερες που υπάρχουν, προσβάσιμη μέσω email και τηλεφώνου για πολλές ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα.

2 — Instant CheckMate

Το Instant CheckMate είναι ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού, τον οποίο οι δοκιμές μας διαπίστωσαν ότι ήταν σχεδόν αδιαχώριστο από το BeenVerified. Προσφέρουν επίσης δύο επίπεδα υπηρεσιών και όπως το BeenVerified, αν και η δομή τιμολόγησης του CheckMate είναι λίγο υψηλότερη από τον μέσο όρο. Αλλά λένε ότι παίρνετε ό,τι πληρώνετε και το Checkmate προσφέρει σίγουρα μια εξαιρετική υπηρεσία. Για τις βασικές τιμές τους, θα λάβουν όποιες πληροφορίες μπορείτε να τους παρέχετε και θα αναζητήσουν κατάσταση σεξουαλικού δράστη, ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό εμφανίζεται συνήθως αρκετά, αλλά αν θέλετε περισσότερα, όπως οικονομικό ιστορικό, δικαστικά αρχεία, άδειες οδήγησης και άδειες όπλων, θα χρειαστεί να πληρώσετε για το πρόγραμμα πριμοδότησης τους. Το CheckMate προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, αλλά έχει έναν πολύ ωραίο διαδικτυακό πίνακα ελέγχου, καθώς και μια εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο. Οι αναφορές τους είναι εύκολο να παρακολουθηθούν και να διατυπωθούν όμορφα και τα σχόλια των πελατών που έχουμε δει είναι σχεδόν αποκλειστικά πολύ ικανοποιημένα με την έρευνα που έχουν κάνει.

  Η εμπειρία μου Υποβάθμιση από τηλέφωνα ναυαρχίδα στο Nokia X

3 — TruthFinder

Το Truthfinder είναι ένας άλλος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κυνηγήσετε ένα χαμένο μέλος της οικογένειας. Το Truthfinder προσφέρει επίσης ολοκληρωμένη υπηρεσία έρευνας που περιλαμβάνει σχεδόν κάθε δημόσιο αρχείο που μπορείτε να φανταστείτε. Ισχυρίζονται ότι αναζητούν εκατομμύρια δημόσια αρχεία και η τεράστια γκάμα πληροφοριών που μπορούν να βρουν περιλαμβάνει πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς.

Το Truthfinder προσφέρει επίσης μια μοναδική υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού. Ισχυρίζονται ότι αυτό αναζητά σε περισσότερα αρχεία στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οποιονδήποτε από τους αντιπάλους τους. Το Truthfinder διαθέτει επίσης μια premium υπηρεσία αναφοράς, η οποία, για λίγο περισσότερο, μπορεί επίσης να βρει λεπτομέρειες σχετικά με το ιστορικό εκπαίδευσης ενός ατόμου, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται και πολλά άλλα. Για τις μεσαίες τιμές τους, το Truthfinder σίγουρα προσφέρει μια εντυπωσιακή υπηρεσία. Όπως και το Checkmate, μπορούν επίσης να προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, αλλά προσφέρουν επίσης υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και η δική τους είναι επίσης διαθέσιμη σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση. Αν ψάχνετε για αυτό το χαμένο μέλος της οικογένειας, το Truthfinder είναι ένας άλλος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που έχει μεγάλες πιθανότητες παράδοσης.

4 — Intelius


Η Intelius μπορεί να είναι η τελευταία από τις τέσσερις προτεινόμενες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν μια εξαιρετική υπηρεσία για όσους αναζητούν ένα χαμένο μέλος της οικογένειας. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ελέγχων ιστορικού σε πολύ λογική τιμή. Η έρευνά τους είναι εκτεταμένη και καλύπτει τομείς όπως ο έλεγχος ποινικών μητρώων, η αντίστροφη υπηρεσία αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών και η πλήρης αναζήτηση δημοσίων αρχείων. Από το ευρύ φάσμα των πηγών τους, μπορούν να προσδιορίσουν λεπτομέρειες όπως τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, το ιστορικό διεύθυνσης, το ποινικό μητρώο, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα. Η προσοχή του Intelius στη λεπτομέρεια είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και το ιστορικό τους επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς τους. Έχουν ήδη ολοκληρώσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού για ικανοποιημένους πελάτες από όλες τις ΗΠΑ. Πολλά από αυτά περιελάμβαναν τη βοήθεια στον εντοπισμό φίλων και μελών της οικογένειας που χάθηκαν από καιρό.

Η Intelius αναπτύσσει την πιο πρόσφατη ερευνητική τεχνολογία, αλλά υπάρχει και ένα σημαντικό ανθρώπινο στοιχείο στη δουλειά τους. Για παράδειγμα, θα στείλουν ένα άτομο να αναζητήσει μη ψηφιοποιημένα αρχεία σε ποινικά και αστικά δικαστήρια εάν είναι απαραίτητο. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι καλά σχεδιασμένος και απλός στη χρήση και οι αναφορές τους είναι μερικές από τις καλύτερες και πιο κατανοητές που έχουμε συναντήσει. Η Intelius διαθέτει επίσης αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες και για συσκευές Android και iOS, καθώς και μια φανταστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού αντί να κάνετε αναζήτηση μόνοι σας;

Ένας διαδικτυακός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού είναι ένας ιστότοπος που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την αναζήτηση πληροφοριών για άτομα. Θα αναζητήσει όλες τις δημοσίως διαθέσιμες πηγές πληροφοριών για να βρει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για ένα άτομο και στη συνέχεια θα συγκεντρώσει τα πάντα σε μια κατανοητή αναφορά. Ενώ διαφορετικοί ιστότοποι χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές, όλες οι πληροφορίες που θα συλλέξουν είναι 100% νόμιμα διαθέσιμες για πρόσβαση στο ευρύ κοινό. Θα μπορούσατε να πάτε και να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό σας, αλλά η διαδικασία θα διαρκούσε πολλές ώρες και πολλή σκληρή δουλειά. Η χρήση ενός ιστότοπου ελέγχου ιστορικού απλοποιεί και επιταχύνει τη διαδικασία. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να πραγματοποιήσουν τις αναζητήσεις τους μέσα σε λίγα λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες.

Ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού μπορεί να κάνει σε λίγες ώρες αυτό που θα σας πάρει εβδομάδες. Και θα το κάνουν πιο αξιόπιστα και με ακρίβεια από ό,τι θα μπορούσαν να κάνουν και οι περισσότεροι άνθρωποι. Για όσους αναζητούν ένα χαμένο μέλος της οικογένειας, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση τοποθεσιών ελέγχου ιστορικού. Μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις με βάση τις πιο ελάχιστες πληροφορίες και εξακολουθούν να επιστρέφουν ακριβή αποτελέσματα. Μπορούν να εστιάσουν τις αναζητήσεις τους στις συγκεκριμένες περιοχές πληροφοριών που θέλετε να μάθετε και μπορούν να αναζητήσουν εθνικές και τοπικές πληροφορίες σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Εάν το χαμένο μέλος της οικογένειάς σας εξακολουθεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα το βρείτε χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού.

  Πώς να ανοίξετε το ιστορικό μου στο Πρόχειρο;

Από πού αντλούν τις πληροφορίες τους οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού;

Διαφορετικές εταιρείες ελέγχου ιστορικού θα χρησιμοποιήσουν διαφορετικές πηγές πληροφοριών κατά τη διεξαγωγή της έρευνάς τους. Θα διαφοροποιήσουν επίσης τις πηγές πληροφοριών που χρησιμοποιούν ανάλογα με τις πληροφορίες που θέλετε να βρείτε και τις λεπτομέρειες που μπορέσατε να τους παρέχετε. Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστούν οι ακριβείς πηγές τους.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, θα πραγματοποιούν αναζήτηση μέσω των ίδιων τύπων πληροφοριών, οι οποίες είναι όλες ελεύθερα διαθέσιμες και βρίσκονται ήδη στο δημόσιο τομέα. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει διάφορες πηγές όπως ποινικά μητρώα, αρχεία εκπαίδευσης, αρχεία πιστωτικών ελέγχων, αρχεία οδήγησης, δεδομένα κοινωνικής ασφάλισης, αρχεία δικαστικών διαφορών (για να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες τυχόν νομικών διαδικασιών στις οποίες συμμετείχαν), αρχεία αρχειοθέτησης, προσωπικές αναφορές και οποιαδήποτε πληροφορία ένα άτομο έχει αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλες διαδικτυακές πηγές. Είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία αναζήτησης και όλοι οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού που προτείνουμε έχουν μακρά ιστορία παράδοσης εκτενών λεπτομερειών σχετικά με τα μέλη της οικογένειας που χάθηκαν εδώ και καιρό.

Γιατί ορισμένοι έλεγχοι ιστορικού είναι δωρεάν ενώ άλλοι πρέπει να πληρώνονται;

Εάν έχετε αναζητήσει τον όρο «δωρεάν ιστότοπος ελέγχου ιστορικού», θα δείτε ότι υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία χωρίς κόστος. Θα συνιστούσαμε προσοχή κατά τη χρήση αυτών των τοποθεσιών. Η εκτέλεση ενός αξιόπιστου ελέγχου ιστορικού απαιτεί τη χρήση ερευνητικών εργαλείων υψηλής τεχνολογίας καθώς και έναν αριθμό ανθρωποωρών. Όλα αυτά κοστίζουν χρήματα και εάν ένας ιστότοπος προσφέρεται να το κάνει αυτό χωρίς κόστος, πρέπει να υπάρχει μια σύλληψη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, ενώ υπάρχουν ορισμένα τοπικά και κρατικά αρχεία που μπορούν να προσπελαστούν δωρεάν, για τυχόν δεδομένα που διατηρούνται σε εθνικό επίπεδο απαιτείται η καταβολή ενός τέλους για πρόσβαση.

Δυστυχώς, υπάρχουν μερικοί ιστότοποι εκεί έξω που δεν προσφέρουν αυτό που υπόσχονται. Κάποιοι θέλουν να συλλέξουν δεδομένα χρήστη ή ακόμη και να λειτουργήσουν ως τέχνασμα για να φυτέψουν κακόβουλο λογισμικό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Άλλοι θα παραδώσουν μια αναφορά, αλλά η πιθανότητα να είναι ακριβής ή να βασίζεται σε κάτι περισσότερο από μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, είναι ελάχιστη. Οι τιμές ποικίλλουν αισθητά μεταξύ των εταιρειών ελέγχου ιστορικού, αλλά δεν θα συνιστούσαμε απαραίτητα στους χρήστες να επιλέγουν πάντα τη φθηνότερη επιλογή. Αλλά και τα πιο ακριβά δεν είναι πάντα τα καλύτερα. Όταν επιλέγετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, θα πρέπει να εξετάζετε εάν παρέχει τα βασικά κριτήρια που χρειάζεστε για την αναζήτησή σας και τι σας λέει η εμπειρία χρήστη για την υπηρεσία που παρέχουν. Για όσους αναζητούν από καιρό χαμένα μέλη της οικογένειας, έχουμε κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς. Οι τέσσερις ιστότοποι ελέγχου ιστορικού που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο είναι οι καλύτεροι στην αγορά αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό το χαμένο μέλος της οικογένειας.

συμπέρασμα

Ενώ υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βρείτε χαμένα μέλη της οικογένειας, η έλευση του Διαδικτύου και οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις σημαίνουν ότι το Διαδίκτυο είναι ο καλύτερος τρόπος αναζήτησης στις μέρες μας. Και αν θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία να βρει κάποιον και να το κάνετε γρήγορα, τότε ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε μια τέτοια αναζήτηση είναι χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Μπορούν να αναζητήσουν έναν τεράστιο αριθμό πηγών δεδομένων γρήγορα και αποτελεσματικά και μπορούν να πάρουν ακόμη και τα πιο αόριστα κομμάτια πληροφοριών και να τα μετατρέψουν σε θετικό αποτέλεσμα. Ορισμένοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι καλύτεροι από άλλους, επομένως σας συνιστούμε να κάνετε κάποια έρευνα πριν επιλέξετε ποιον ιστότοπο θα χρησιμοποιήσετε. Σε αυτόν τον οδηγό, εξηγήσαμε γιατί οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι το καλύτερο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε έναν χαμένο από καιρό συγγενή, καθώς και να προτείνετε τους τέσσερις κορυφαίους ιστότοπους στην αγορά αυτήν τη στιγμή.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να αναζητήσετε ένα χαμένο μέλος της οικογένειας; Ίσως έχετε χρησιμοποιήσει ένα για να προσπαθήσετε να εντοπίσετε έναν παλιό φίλο ή κάποιον άλλο. Πώς βρήκατε την εμπειρία; Χρησιμοποιήσατε έναν από τους ιστότοπους που προτείναμε σε αυτό το άρθρο; Σας βοήθησαν οι συμβουλές μας στην αναζήτησή σας; Χαιρετίζουμε πάντα τα σχόλια και τις οδηγίες από όλους τους αναγνώστες μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια σχολίων.