Δείτε νόμιμα τις δημόσιες πληροφορίες για σύνδεση 3ου βαθμού στο LinkedIn

Λατρεύω το LinkedIn. έχει εξαιρετικό περιεχόμενο και μια καταπληκτική κοινότητα επαγγελματιών που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν άλλους επαγγελματίες με όποιον τρόπο μπορούν. Σίγουρα, λαμβάνετε τις περιστασιακές κουβέντες, τον ψυχαναγκαστικό έμπορο, τον Νιγηριανό πρίγκιπα και άτομα με τα οποία δεν έχετε συνεργαστεί ποτέ να ζητούν εγκρίσεις και μαρτυρίες δεξιοτήτων, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καταπληκτικό δίκτυο που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Εάν χρησιμοποιείτε πολύ το LinkedIn, είτε για στρατολόγηση, για κυνήγι κεφαλών ή απλά για δικτύωση, γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που μπορείτε να δείτε για μια σύνδεση τρίτου βαθμού είναι πολύ περιορισμένες. Είναι τόσο περιορισμένο που δεν μπορείτε να δείτε ούτε το επώνυμο μιας σύνδεσης 3ου βαθμού. Το LinkedIn σας ζητά να κάνετε αναβάθμιση εάν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες. Η σύνδεση είναι δυνατή μόνο εάν σας συστήσει μια αμοιβαία σύνδεση. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για μια σχέση 3ου επιπέδου στο LinkedIn.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το περίπτερο προσαρμοσμένου σχεδιασμού στο "Animal Crossing: New Horizons"

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στο σύστημά σας δύο διαφορετικά προγράμματα περιήγησης, οποιαδήποτε δύο. Βρήκα ότι αυτό το τέχνασμα δεν λειτουργεί εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης του ίδιου προγράμματος περιήγησης. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε το Chrome, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chrome σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Δοκιμάστε τον Firefox ή μια διαφορετική έκδοση του Chrome. Χρησιμοποίησα το Chrome Canary.

Συνδεθείτε στο LinkedIn στο κύριο πρόγραμμα περιήγησής σας και ξεκινήστε την αναζήτηση για άτομα. Αναζήτησα προγραμματιστές C++ και φιλτραρίσαμε σκόπιμα τα αποτελέσματα για να μου δείξω τις συνδέσεις μου στο 3ο επίπεδο. Κάντε κλικ στη σύνδεση που πιστεύετε ότι είναι σχετική και περιμένετε να φορτώσει η περιορισμένη προβολή του προφίλ του ατόμου.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν φάκελο στο Telegram

Εδώ είναι πώς φαίνεται? Πέρα από τις τρέχουσες και προηγούμενες πληροφορίες για την απασχόληση, και όπου μελετήθηκε αυτή η σύνδεση, δεν βλέπω κάτι άλλο. Το επίθετο είναι κρυμμένο με ορατό μόνο το πρώτο γράμμα. Και τώρα τι? Αντιγράψτε το όνομα της σύνδεσης και τις βασικές πληροφορίες που βλέπετε, π.χ. τον τρέχοντα τίτλο και τοποθεσία εργασίας. Ανοίξτε το δεύτερο πρόγραμμα περιήγησης και βεβαιωθείτε ότι ΔΕΝ είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

Αναζητήστε τις πληροφορίες στο Google και ένα από τα πρώτα 3 ή 4 αποτελέσματα θα εμφανίσει αυτήν τη σύνδεση και θα συνδέσει απευθείας στο δημόσιο προφίλ. Βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κλικ στο αποτέλεσμα που έχει “pub/dir/” στη διεύθυνση URL, καθώς αυτή είναι η λίστα καταλόγου όλων των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν. Η διεύθυνση URL σας θα πρέπει να μοιάζει με “www.linkedin.com/pub/name/”. Για ορισμένα προφίλ, το “in” μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για το “pub”. Εφόσον δεν υπάρχει “dir” στη διεύθυνση URL, είστε έτοιμοι. Ανοίξτε τον σύνδεσμο και θα μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που είναι δημόσια διαθέσιμες για αυτό το προφίλ.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεξικό στον Microsoft Edge

Η σύνδεση εξακολουθεί να μην είναι δυνατή χωρίς να ζητήσετε από κάποιον να σας συστήσει, αλλά αυτό θα σας δώσει μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα προφίλ και θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε με ποιο να δοκιμάσετε ενεργά και να συνδεθείτε.