Δίκτυα διαφημίσεων υψηλής απόδοσης για Blogger [10 Google Adsense Alternatives]

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Δίκτυα διαφημίσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα; Λοιπόν, αν δεν το γνωρίζετε, τότε εδώ είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει.

Google Adsense είναι αναμφίβολα η πιο δημοφιλής μέθοδος δημιουργίας εσόδων τόσο για νέους όσο και για έμπειρους παίκτες στην αγορά. Η πλατφόρμα παρέχει όλους τους τύπους περιεχομένου διαφήμισης που ταιριάζουν στο ποικίλο εύρος, το οποίο εξακολουθεί να πολλαπλασιάζεται.

Θεωρείται ένα από τα δίκτυα διαφημίσεων υψηλής απόδοσης που κερδίζουν δυναμική με λειτουργίες όπως οι διαφημίσεις υψηλής ποιότητας και η σύνδεση με το κοινό.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν να βρουν εναλλακτικές λύσεις Google Adsense που μπορούν να λειτουργήσουν ως δίκτυα διαφημίσεων με υψηλό κόστος. Όχι μόνο το Google Adsense, αλλά πολλές άλλες πλατφόρμες διαφημίσεων σάς προσφέρουν ελκυστικό CPM και CPC χωρίς να επιβραδύνουν τον ιστότοπο. Εδώ είναι μια λίστα που μπορεί να το καλύψει.

Ezoic

Με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη, το Ezoic είναι ένα δίκτυο διαφημίσεων που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα έσοδα, την απόδοση και την εμπειρία χρήστη σας.

Καθορίζει τις καλύτερες ρυθμίσεις για τις διαφημίσεις που τοποθετείτε στον ιστότοπό σας, ανάλογα με τον κάθε χρήστη. Έχετε επίσης το προνόμιο να δοκιμάσετε διαφορετικούς κανόνες, προτιμήσεις και πειράματα για να καταλήξετε σε μια αναφορά που σας δείχνει τι λειτουργεί καλύτερα.

Οι μετρήσεις και οι δυνατότητες που παρέχονται από αυτό το δίκτυο διαφημίσεων μπορούν συλλογικά να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε περισσότερα έσοδα με πολύ μικρότερη προσπάθεια.

BuySellAds

Προβάλετε άμεσες διαφημίσεις στον ιστότοπο/ιστολόγιό σας και κερδίστε επιπλέον έσοδα χωρίς να καταβάλετε καμία προσπάθεια.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια ροή εισοδήματος πάνω από αυτές που έχετε ήδη, τότε BuySellAds είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το πετύχετε αυτό. Παλιότερα, ήταν δύσκολο να βρίσκουμε ανθρώπους που θα ήθελαν να πληρώσουν ένα λογικό ποσό για διαφήμιση στα ιστολόγιά μας, αλλά όχι πια με αυτήν την υπηρεσία.

Το BuySellAds κάνει αυτή τη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη. Εσείς, ως εκδότης, μπορείτε να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας στην αγορά του με στατιστικά και λεπτομέρειες και οι διαφημιστές μπορούν να αγοράσουν απευθείας διαφημιστικά σποτ σε αυτόν. Φυσικά, έχετε την επιλογή να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε μια προσφορά και συνιστάται πάντα να λαμβάνετε μόνο αυτές που σχετίζονται με τη θέση σας.

  Η Microsoft θα συγχωνεύσει τις εφαρμογές UWP και Win32 με το Project Reunion

Μόλις αποδεχτείτε μια προσφορά, οι διαφημίσεις θα αρχίσουν να αντικατοπτρίζονται στον ιστότοπό σας και θα πληρωθείτε ανάλογα με το εν λόγω ποσό.

Είναι εντελώς δωρεάν να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αγορά και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Χρεώνει χρήματα όταν γίνεται μια συμφωνία, η οποία είναι προμήθεια 25%, καθώς ενεργούν ως «μεσαίος».

Τούτου λεχθέντος, έχετε τον πλήρη έλεγχο των τιμών που ορίζετε και του είδους των διαφημίσεων που θέλετε να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας.

Κερδίστε

Κερδίστε είναι μια αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα εγγενούς διαφήμισης που σας επιτρέπει να οδηγείτε υψηλή επισκεψιμότητα στις σελίδες προορισμού σας. Η πλατφόρμα είναι συνδεδεμένη με όλα τα μεγάλα διαφημιστικά δίκτυα, παρέχοντάς σας τα μέσα για να κλιμακώσετε τις καμπάνιες σας. Το μοτό πίσω από το Earnify είναι να παρέχει πρόσβαση από μία μόνο πλατφόρμα σε έναν διαφημιζόμενο και να κερδίζει περισσότερα σε έναν εκδότη.

Χαρακτηριστικά:

  • Ανώτερη Στόχευση
  • Βελτιστοποίηση μετατροπής
  • Πρόληψη Απάτης
  • Διαφανή σε βάθος ανάλυση

Nativo

Αν ψάχνετε για μια εγγενή πλατφόρμα διαφήμισης, τότε ρίξτε μια ματιά Nativo. Είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα που εξυπηρετεί τόσο τους εκδότες όσο και τους διαφημιστές. Παρέχει τα εργαλεία που απαιτούνται για να επηρεάσει το ταξίδι των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Nativo στοχεύει στην προώθηση ουσιαστικής αφοσίωσης, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε κλικ. Υποστηρίζει όλες τις μορφές ενοτήτων εγγενών διαφημίσεων και προσφέρει όλες τις εγγενείς μορφές έτοιμες προς χρήση από την πρώτη στιγμή.

Δυνατότητες για διαφημιστές:

  • Premium απόθεμα καταλόγου εκδοτών
  • Αποκλειστικές μορφές
  • Εγγυημένη πρόσβαση υψηλής ποιότητας
  • Χρησιμοποιήστε τη μηχανική εκμάθηση για να ενισχύσετε την προσέγγιση χρηστών

Δυνατότητες για εκδότες:

  • Η πλήρης πλατφόρμα εγγενών διαφημίσεων
  • Διαχείριση εγγενούς δημιουργίας εσόδων
  • Λειτουργεί σε πολλούς ιστότοπους
  • Χρησιμοποιήστε το Programmatic προς όφελός σας
  • Υποστήριξη για εγγενή άρθρα

Adblade

Adblade είναι μια πλατφόρμα διαφημίσεων που έχει πρόσβαση σε πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες. Προσφέρει πρόσβαση σε τοπικούς και εθνικούς ιστότοπους υψηλής ποιότητας και λειτουργεί εξίσου καλά για εκδότες και διαφημιστές. Όπως και άλλες πλατφόρμες διαφημίσεων, παρέχει επίσης μορφές στυλ περιεχομένου που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας από την αρχή.

  Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο DoorDash;

Δυνατότητες για διαφημιστές:

  • Στοχεύστε ακριβώς το κοινό
  • Οι χρήστες μπορούν να κλιμακώσουν τις καμπάνιες
  • 100% χρηματοκιβώτιο μάρκας
  • Ισχυρή αναφορά

Δυνατότητες για εκδότες:

  • Σωστή λύση δημιουργίας εσόδων
  • Διατίθενται τόσο προηγμένες όσο και τυπικές ενότητες διαφημίσεων
  • Ισχυρός έλεγχος πωλήσεων
  • Ισχυρή αναφορά

Αυτό το δίκτυο διαφημίσεων είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που ενισχύει τα έσοδα στα δίκτυα διαφημίσεων με χαμηλή πληρωμή. Newor Media είναι ένα δίκτυο διαφημίσεων υψηλής απόδοσης που μπορεί να αυξήσει δραματικά τα συνολικά σας έσοδα με τη βοήθεια ενοτήτων διαφημίσεων υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιεί αλγοριθμική υποβολή προσφορών σε πραγματικό χρόνο και μηχανική εκμάθηση για να σας προσφέρει μία από τις καλύτερες τιμές στον χώρο.

Είναι συνδεδεμένα με πολλά δίκτυα διαφημίσεων όπως το AdSense, το Outbrain και το Revcontent, επομένως, μόλις εγγραφείτε και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις ενότητες διαφημίσεών τους, μπορείτε να περιμένετε να εμφανίζονται διαφημίσεις από οποιοδήποτε από αυτά τα δίκτυα. Ωστόσο, η Newor Media διασφαλίζει ότι μόνο οι διαφημίσεις με τις υψηλότερες απολαβές έχουν προτεραιότητα να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας.

Τα περισσότερα από τα διαφημιστικά τους σύνολα είναι banner και ενώ η παρουσία οποιασδήποτε διαφήμισης στον ιστότοπό σας μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα φόρτωσης, αυτό είναι λίγο καλό στον χειρισμό του σε σύγκριση με ορισμένους από τους άλλους συνεργάτες του δικτύου διαφημίσεων. Φορτώνουν τις διαφημίσεις τους ασύγχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι το περιεχόμενο του ιστότοπού σας φορτώνεται πρώτα και μετά εμφανίζονται οι διαφημίσεις.

Διαθέτει ένα λεπτομερές σύστημα αναφοράς κερδών που ενημερώνεται καθημερινά και εμφανίζει βασικές λεπτομέρειες όπως το μέσο RPM, το μέσο CPM, τα συνολικά κλικ, τις συνολικές εμφανίσεις κ.λπ.

Διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή ομάδα υποστήριξης που επιστρέφει πολύ γρήγορα και λύνει απορίες σαν PRO.

MonetizeMore

MonetizeMore σας επιτρέπει να αυξήσετε τις δυνατότητες εσόδων από διαφημίσεις παρέχοντάς σας πρόσβαση σε τεχνολογία διαφημίσεων υψηλής απόδοσης. Προσφέρουν επίσης πρόσβαση σε ειδικούς που εργάζονται με πλήρη διαφάνεια. Η πλατφόρμα παρέχει πλήρη προσαρμογή βελτιστοποίησης διαφημίσεων και πλήρη ιδιοκτησία του αποθέματος διαφημίσεών σας με 100% διαφάνεια.

Media.net είναι μια διαφημιστική πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα έσοδα. Σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό διαφημιζόμενων. Όχι μόνο αυτό, αλλά λαμβάνετε διαφημιστές που είναι σχετικοί με το περιεχόμενό σας. Bing Network, το οποίο παρέχει γρήγορη πρόσβαση στους διαφημιστές και την αγορά. Το media.net παρέχει διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα που ενδυναμώνουν το περιεχόμενό σας και το αφήνουν να λάμψει. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα σημαντικό δίκτυο αγοραστών.

  9 Καλύτερο Λογισμικό Διαχείρισης Αποθεμάτων που βασίζεται σε Cloud για Μικρές έως Μεγάλες Επιχειρήσεις

Snigel

Snigel είναι ένα αξιόπιστο διαφημιστικό δίκτυο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες διαφημίσεις που μπορούν να ταιριάζουν με τη στρατηγική του περιεχομένου σας. Οι ειδικοί τους στη διαχείριση διαφημίσεων βελτιστοποιούν οι ίδιοι τις διαφημίσεις για να πλαισιώσουν μια αποτελεσματική στρατηγική δημιουργίας εσόδων.

Η Snigel είναι συνεργάτης με το Google MCM και το Google AdX και έτσι έχει πρόσβαση σε premium διαφημιστικές καμπάνιες. Το Snigel είναι μια κορυφαία εναλλακτική λύση στο Adsense που διαθέτει λύσεις κατά του AdBlock.

Σας προσφέρουν έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των διαφημίσεων σε πραγματικό χρόνο. Οι ελαφροί κώδικες διαφημίσεων είναι αρκετά εύκολο να εγκατασταθούν, καθώς και να βελτιστοποιηθούν για τη διατήρηση της ταχύτητας της σελίδας.

Mediavine

Mediavine εξυπηρετεί bloggers σε σχεδόν κάθε εξειδικευμένη θέση στον τρόπο ζωής με τις διαφημίσεις τους για δημιουργία εσόδων υψηλών εσόδων. Έχουν ορισμένες προϋποθέσεις καταλληλότητας για τη δημιουργία εσόδων από το ιστολόγιό σας. Οι προϋποθέσεις που έχουν θέσει είναι:

  • 50.000 συνεδρίες τις τελευταίες 30 ημέρες (σύμφωνα με το Google Analytics)
  • Καλή κατάσταση στο Google AdSense
  • Πρωτότυπο περιεχόμενο σε κάθε εξειδικευμένο τρόπο ζωής
  • Συναρπαστικό περιεχόμενο

Η ομάδα υποστήριξης της Mediavine και οι premium συνεργάτες τρίτου μέρους εξετάζουν τις υποβληθείσες αιτήσεις προτού εγκριθούν.

Προσφέρουν έναν διαδραστικό πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοσή σας και να γνωρίζετε για τα κέρδη που κερδίζετε.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας, τότε πολλά πράγματα μπορεί να εμφανιστούν στο μυαλό σας, όπως προγράμματα συνεργατών, τοίχοι προσφορών και επώνυμο περιεχόμενο, για να αναφέρουμε μερικά. Ωστόσο, τα δίκτυα διαφημίσεων μπορούν επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα χωρίς να αφιερώσετε χρόνο. Γνωρίστε λοιπόν τα καλύτερα δίκτυα διαφημίσεων και αρχίστε να κερδίζετε.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Τα καλύτερα εναλλακτικά δίκτυα διαφημίσεων για διαφημιστές.

Προγράμματα συνεργατών με θέμα WordPress για να εγγραφείτε και να κερδίσετε χρήματα.