Γιατί το TextNow λέει ότι η κλήση απορρίφθηκε;

Το TextNow είναι ένας πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας αμερικανικής ιδιοκτησίας που ιδρύθηκε το 2009 από δύο φοιτητές. Έκτοτε, έχουν αυξηθεί σε κλίμακα και δομή και πλέον υπερηφανεύονται για πάνω από δέκα χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσίας κλήσεων στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι μια εφαρμογή για επικοινωνία που λειτουργεί ως πάροχος εικονικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Αν και μιμείται τις συμβατικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, οι βασικές ιδέες στοχεύουν σε διαφορετικές ομάδες χρηστών. Εάν αναζητάτε συμβουλές για το πώς να καλέσετε κάποιον στο TextNow ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως η απόρριψη της κλήσης σας στο TextNow, σας προσφέρουμε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει με το ίδιο. Θα μάθετε επίσης τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο TextNow.

Γιατί το TextNow λέει ότι η κλήση απορρίφθηκε;

Θα μάθετε γιατί λέει ότι η κλήση TextNow απορρίφθηκε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορούν να αποκλειστούν οι αριθμοί TextNow;

Ναί. Κείμενο τώρα συνοδεύεται από πλήρες κιτ ενεργοποίησης SIM. Επιπλέον, προσφέρουν επιλογές που σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε το επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνετε, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο των μηνιαίων δαπανών τηλεφώνου σας. Σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τον δικό σας αριθμό και να προσθέσετε έναν νέο αριθμό μέσω του TextNow. Οποιοσδήποτε αριθμός μπορεί να αποκλειστεί από έναν άλλο αριθμό, είτε είναι αριθμός TextNow είτε όχι. Απλώς στείλτε μήνυμα #STOP σε οποιονδήποτε αριθμό TextNow θέλετε να αποκλείσετε για να το πετύχετε. Και οι αριθμοί TextNow και non-TextNow θα επηρεαστούν εξίσου από το #STOP. Εάν συνεχίσουν να προσπαθούν μετά από αυτό, η κλήση TextNow θα απορριφθεί.

  12 καλύτερα API Χρηματιστηρίου για τη δημιουργία χρηματοοικονομικών προϊόντων

Τι σημαίνει όταν καλείτε έναν αριθμό TextNow και λέει ότι η κλήση απορρίφθηκε;

Η απόρριψη κλήσης TextNow συνήθως σημαίνει ότι έχουν μπλοκάρει τον αριθμό σας από την αρχή ή ότι απλώς δεν έχουν διατηρήσει την εφαρμογή στη συσκευή τους.

Γιατί το TextNow λέει ότι η κλήση απορρίφθηκε;

Το TextNow βασίζεται σε εφαρμογές πάροχος υπηρεσιών. Θα σας δώσουν έναν αριθμό που θα μπορούσε να ανήκε σε κάποιον πριν. Έτσι, ένα άτομο που καλείτε μέσω του TextNow μπορεί να έχει ασπρόμαυρες λίστες καλούντων με βάση ορισμένες διαμορφώσεις, μερικές φορές χωρίς να το γνωρίζει και το ίδιο. Ίσως ο αριθμός που προσπαθείτε να καλέσετε ανήκει σε κάποιον που έχει απεγκαταστήσει την εφαρμογή. Έτσι, όταν κάποιος καλεί, θα απορριφθεί η κλήση του TextNow.

Γιατί δεν μπορώ να καλέσω κάποιον στο TextNow;

Αφού μάθετε γιατί απορρίφθηκε η κλήση TextNow, όταν δεν μπορείτε να καλέσετε κάποιον στο TextNow, μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Συνήθως, το TextNow σάς επιτρέπει να συνδεθείτε απρόσκοπτα στο Εθνικό Ασύρματο Δίκτυό τους, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα για τους ακόλουθους λόγους:

  • Απορρίφθηκαν ή απενεργοποιήθηκαν τα απαραίτητα δικαιώματα
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή TextNow
  • Ασταθής ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία πτήσης ή πτήσης
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη και δεδομένα εφαρμογής TextNow
  • Ανεπαρκείς διεθνείς πιστώσεις μεγάλων αποστάσεων στο TextNow
  20 καλύτερα παιχνίδια με υποστήριξη RTX και DLSS

Τι συμβαίνει εάν αποκλείσετε κάποιον στο TextNow;

Αφού μάθαμε γιατί απορρίφθηκε η κλήση TextNow, εάν αποκλείσετε κάποιον στο TextNow, δεν θα μπορεί πλέον να επικοινωνήσει μαζί σας.

Σημείωση: Μπορούν ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω χωριστών αριθμών που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο TextNow. Μπορεί να συμβεί ακόμα και αν αφαιρέσετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας. Παρακαλούμε να αναφέρετε μέσω του Υποστήριξη πελατών TextNow σελίδα και οι εκπρόσωποι θα σας βοηθήσουν.

Πώς ξέρετε εάν ο αριθμός TextNow σας είναι αποκλεισμένος;

Το μοτίβο αυτόματου τηλεφωνητή/ ήχου κλήσης δεν θα λειτουργεί ομαλά. Ένα μήνυμα αυτόματου τηλεφωνητή θα εμφανιστεί μετά από μερικά κουδούνια όταν καλείτε έναν αριθμό που δεν έχει αποκλειστεί. Αντίθετα, θα μεταβείτε απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή εάν η συσκευή του ατόμου είναι απενεργοποιημένη ή εάν βρίσκεται σε κλήση αυτήν τη στιγμή. Δεν θα λάβετε καμία ένδειξη εάν καλέσετε κάποιον που έχει μπλοκάρει τον αριθμό σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να καλέσετε το άτομο μέσω άλλου αριθμού και να δείτε εάν η κλήση συνδέεται ομαλά. Εάν μπορούν να συνδεθούν με αυτόν τον τρόπο, ίσως μπορείτε να μάθετε εάν/γιατί έχουν σε μπλόκαρε.

Πώς μπορείτε να πείτε εάν κάποιος χρησιμοποιεί το TextNow;

Εκτός αν αποκλείσετε κάποιον στο TextNow και έχετε λάβει κλήση ή μήνυμα κειμένου από κάποιον με αριθμό, μπορείτε να μάθετε εάν χρησιμοποιεί το TextNow χρησιμοποιώντας την ίδια την εφαρμογή TextNow. Όλες οι εγγραφές θα εμφανιστούν στην εφαρμογή. |Και αν δεν το κάνουν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν χρησιμοποιούν το TextNow. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε γιατί λέει ότι η κλήση TextNow απορρίφθηκε.

  Ένας διορατικός οδηγός σχετικά με τη μεθοδολογία Scrumban για διαχειριστές έργων

Πόσο διαρκεί ένας αριθμός TextNow;

Οι αριθμοί TextNow δεν θα λήξουν εάν δεν απορρίψετε τον λογαριασμό στη συσκευή σας. Απαιτείται ένδειξη ότι ο λογαριασμός χρησιμοποιείται, γι’ αυτό απαιτείται εξερχόμενη κλήση ή τηλεφωνική κλήση.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικούς από τους αριθμούς premium πληρώνοντας μια ονομαστική χρέωση. Αυτό βασίζεται στη συνδρομή, επομένως είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε τη χρονική περίοδο που μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό, μετά την οποία μπορεί να εκχωρηθεί σε κάποιον άλλο. Μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά ένα πρόσθετο Locked-In Number, ακόμη και αν δεν έχετε Premium Number, ο οποίος θα διατηρήσει τον αριθμό σας συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας για τη διάρκεια της κλειδωμένης συνδρομής. Οι αριθμοί Premium και Locked-In είναι διαθέσιμοι στα 4,99 $ και 6,49 $ ανά έτος.

Γιατί δεν λειτουργεί το My TextNow;

Θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας, εκτός εάν θέλετε το TextNow να μην λειτουργεί σωστά. Μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που δεν λειτουργεί το TextNow, οι οποίοι περιλαμβάνουν ορισμένα από τα σημεία που αναφέραμε προηγουμένως σχετικά με την ενημέρωση και το απόρρητο. Η χρήση ενός VPN μπορεί επίσης να μπλέξει με το δίκτυο. Εάν το TextNow δεν λειτουργεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εφαρμογή να έχει σφάλμα ή σφάλμα ή ο διακομιστής τους να είναι εκτός λειτουργίας. Η ομάδα του TextNow θα εργάζεται ήδη για να επιλύσει αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε γιατί λέει ότι η κλήση TextNow απορρίφθηκε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.