Γιατί το Oculus Go σας δεν φορτίζει;

Τα ακουστικά Oculus Go VR δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να βιώσει πλήρως τις δυνατότητες της εικονικής πραγματικότητας. Η δυνατότητα εκτέλεσης όλων των καλύτερων εμπειριών VR χωρίς να απαιτείται σύνδεση με άλλη συσκευή είναι εξαιρετικά ισορροπημένη. Θα εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους το Oculus Go σας δεν θα φορτίζει σε αυτό το άρθρο. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα ακουστικά Oculus Go δεν φορτίζονται. Εάν είστε χρήστης του Oculus Go, αναρωτιέστε πόσο διαρκεί η μπαταρία του Oculus Go. Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Oculus Go, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το πώς να διορθώσετε το Oculus που δεν φορτίζει.

Γιατί το Oculus Go σας δεν φορτίζει;

Θα μάθετε γιατί το Oculus Go σας δεν θα χρεώνει περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Oculus Go κατά τη φόρτιση;

Όχι. Χρησιμοποιείται ξεχωριστό σύστημα ψύξης από Oculus Go. Το Oculus Go περιλαμβάνει απλώς μια ψύκτρα, η οποία είναι η μπροστινή πλευρά του ακουστικού που διανέμει παθητικά τη θερμότητα στον αέρα, σε αντίθεση με τον ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης της Oculus Quest. Εάν χρησιμοποιείτε το Oculus Go ενώ φορτίζεται, μπορεί να ζεσταθεί πολύ. Μάλιστα, ο ιστότοπος της Oculus προειδοποιεί ρητά ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Oculus Go κατά τη φόρτιση. Επιπλέον, το καλώδιο φόρτισης του Oculus Go έχει μήκος μόλις 3,3 πόδια. Είναι σαφές ότι δεν εννοείται η χρήση των ακουστικών ενώ φορτίζεται.

  11 τρόποι για να κάνετε τον ιστότοπό σας αξιόπιστο

Πόσο καιρό χρειάζεται μια μπαταρία Oculus Go για να φορτιστεί;

Το Oculus Go μπορεί να φορτιστεί πλήρως με τον παρεχόμενο φορτιστή σε περίπου 3 ώρες. Δεν συνιστάται η χρήση εναλλακτικών φορτιστών, συμπεριλαμβανομένων των φορητών εφεδρικών μπαταριών, σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών.

Πόσο διαρκεί η μπαταρία του Oculus Go;

Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 2600 mAh του Oculus Go παρέχει 1,5 έως 2 ώρες συνεχούς παιχνιδιού ή περίπου 2 έως 2,5 ώρες προβολής βίντεο. Οι προβολές χρόνου εκτέλεσης του Oculus είναι επίσης αρκετά ακριβείς. Το ακουστικό σας μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από 2 ώρες όταν χρησιμοποιείται τόσο για βίντεο όσο και για παιχνίδια και σχεδόν 3 ώρες όταν χρησιμοποιείται απλώς για το Netflix.

Υπερθερμαίνεται το Oculus;

Ναί. Το Oculus Go όντως ζεσταίνεται πολύ και υπάρχουν πολλές αιτίες για αυτό. Ας υποθέσουμε ότι συνδέσατε το Oculus σας με τον φορτιστή τοίχου και η εσωτερική μπαταρία του Go ήταν λιγότερο από 60 έως 70% φορτισμένη όταν ξεκινήσατε. Σε αυτήν την περίπτωση, ο φορτιστής προσπαθεί να φορτίσει την εσωτερική μπαταρία ταυτόχρονα, η οποία φαίνεται να παράγει κάποια θερμότητα. Αφήνοντας το εσωτερικό Η πτώση της στάθμης της μπαταρίας κάτω από το 30% είναι ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να κάνει το Go να υπερθερμανθεί. Καθώς οι μπαταρίες ιόντων λιθίου αρχίζουν να παράγουν περισσότερη θερμότητα καθώς η απόδοσή τους πέφτει κάτω από το 30%. Επομένως, προσπαθήστε να αποτρέψετε την πτώση της μπαταρίας Go σας κάτω από το 30%.

Πώς ξέρετε ότι το Oculus σας φορτίζει;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε εάν δεν είστε βέβαιοι ότι το Oculus Go σας φορτίζει ή όχι.

  • Αρχικά, επιβεβαιώστε ότι το καλώδιο USB είναι σταθερά συνδεδεμένο με το σετ μικροφώνου-ακουστικού και ότι το τροφοδοτικό είναι συνδεδεμένο σε μια πρίζα. Ελέγξτε τη λυχνία LED στο τροφοδοτικό εάν φαίνεται ότι όλα είναι συνδεδεμένα σωστά. Εάν είναι αναμμένο, το Oculus Go σας θα πρέπει να φορτίζεται και το τροφοδοτικό να λειτουργεί σωστά. Επανασυνδέστε το τροφοδοτικό εάν η λυχνία LED είναι σβηστή, αποσυνδέοντάς τον πρώτα από την πρίζα. Αυτό μπορεί περιστασιακά να βοηθήσει στη διαδικασία φόρτισης.
  • Επισκεπτόμενοι το μενού Ρυθμίσεις στο Oculus Go, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας. Επιλέξτε Μπαταρία για να ανακαλύψετε πόση φόρτιση έχει το ακουστικό σας. Εξακολουθεί να χρεώνεται εάν το ποσοστό είναι μικρότερο από 100%.
  Semrush for Agency – Αξίζει τον κόπο;

Εάν το Oculus Go και πάλι δεν φορτίζει, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Μπορείτε να δοκιμάσετε να βγάλετε και να εγκαταστήσετε ξανά την μπαταρία για να βεβαιωθείτε. Ίσως χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών της Oculus, εάν δεν επιλύσει το πρόβλημα για εσάς.

Γιατί το Oculus σας φορτίζει αργά;

Το Oculus σας μπορεί να είναι φορτίζει αργά για διάφορους λόγους.

  • Κατά την αναπαραγωγή, η μπαταρία του ακουστικού ενδέχεται να μην φορτίζεται τόσο γρήγορα.
  • Πριν τη φόρτιση, η μπαταρία του ακουστικού σας μπορεί να χρειαστεί να κρυώσει εάν είναι πολύ ζεστή.
  • Η θύρα φόρτισης μπορεί να είναι σπασμένη.

Γιατί το Oculus Go σας δεν ενεργοποιείται;

Το Oculus Go ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί λόγω μερικών δυσκολιών.

  • Το σετ μικροφώνου-ακουστικού ενδέχεται να μην ανάψει εάν οι μπαταρίες δεν έχουν αρκετή φόρτιση ή είναι εξαντλημένες.
  • Τα φώτα που δεν ανάβουν μπορεί επίσης να προκληθούν από κολλημένες ή διακοπείσες ενημερώσεις υλικολογισμικού.

Γιατί το Oculus Go σας δεν φορτίζει;

Το Oculus Go σας μπορεί να μην φορτίζει για διάφορους λόγους. Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους το Oculus Go δεν φορτίζει.

  • Εάν το Oculus Go δεν έχει ρυθμιστεί σωστά
  • Ο μετασχηματιστής ρεύματος είναι συνδεδεμένος σε μια πρίζα.
  • Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό ή το Oculus Go.
  Πώς να βρείτε αρνητικό SEO;

Πώς διορθώνετε το Oculus που δεν φορτίζει;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα και να κάνετε κανονική εκκίνηση των ακουστικών. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να διορθώσετε το Oculus που δεν φορτίζει.

Μέθοδος 1: Επιθεωρήστε το καλώδιο φόρτισης

Είναι κατανοητό ότι το Oculus σας δεν ανάβει επειδή εξαντλείται η ισχύς του. Αναζητήστε την ενδεικτική λυχνία φόρτισης όταν φορτίζετε το gadget. Είναι επίσης κατανοητό ότι το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν φορτίστηκε καθόλου, παρόλο που το αφήσατε να φορτιστεί λόγω προβλήματος με το καλώδιο φόρτισης ή χαλαρής σύνδεσης. Παρόλο που το έχετε συνδέσει σωστά, εάν δεν υπάρχει ένδειξη λυχνίας φόρτισης, το καλώδιο φόρτισης ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το καλώδιο φόρτισης για να δείτε εάν θα φορτίσει το ακουστικό σας.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε σκληρή επανεκκίνηση

Όταν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε μια σκληρή επανεκκίνηση. Αποδεικνύεται ότι μερικές φορές ένας αναγκαστικός τερματισμός λειτουργίας θα μπορούσε να είχε αφήσει τη συσκευή σε απρόβλεπτη κατάσταση και να την εμπόδιζε να ενεργοποιηθεί σωστά. Μια σκληρή επανεκκίνηση σε αυτήν την κατάσταση θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα. Δεν θα επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας εάν το κάνετε αυτό, οπότε μην ανησυχείτε. Μια σκληρή επανεκκίνηση είναι μάλλον εύκολη στην εκτέλεση.

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Σημείωση: Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να το κρατήσετε για περίπου 60 δευτερόλεπτα.

2. Όταν η λυχνία LED γίνει λευκή, αφήστε το κουμπί λειτουργίας.

Το gadget έχει γίνει σκληρή επαναφορά.

Γιατί το Oculus Quest σας δεν ενεργοποιείται ή δεν φορτίζεται;

Υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι για τους οποίους τα ακουστικά Oculus Quest 2 δεν ενεργοποιούνται. Μπορεί να χρειαστεί να φορτίσετε το ακουστικό σας πριν το χρησιμοποιήσετε εάν, για παράδειγμα, έχει χαμηλή μπαταρία. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες μεταβλητές που μπορούν να παίζουν όταν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού σας ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, εάν έχει υποστεί μια ασυνήθιστη κατάσταση ως αποτέλεσμα ακατάλληλου τερματισμού λειτουργίας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί το Oculus Go σας δεν φορτίζει και πώς να διορθώσετε το Oculus που δεν φορτίζεται. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.