Γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει;

Όπως όλα τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εφαρμογές δικτύωσης, το Facebook σάς παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την κατάστασή σας, να μεταβείτε στη ροή ειδήσεων σας και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε κάθε είδους πληροφορίες σε όλο τον κόσμο. Στοχεύει κυρίως στο να κάνει τον κόσμο ανοιχτό στους ανθρώπους και μπορεί να έχει πρόσβαση σε οποιονδήποτε στον κόσμο. Έχει μια εφαρμογή messenger που επιτρέπει στους ανθρώπους να συνομιλούν μεταξύ τους. Το Facebook έχει δισεκατομμύρια χρήστες, γεγονός που οδηγεί σε πολλά διαδικτυακά προβλήματα, όπως μεγάλη κίνηση κατά τη μεταφόρτωση αναρτήσεων, δυσλειτουργία διακομιστή, σφάλματα στο Facebook, καθυστερήσεις κατά τη μεταφόρτωση αναρτήσεων κ.λπ. Ειδικά η εφαρμογή Facebook που είναι εγκατεστημένη στα τηλέφωνα έχει πολλά τέτοια προβλήματα και είναι πολύ δύσκολη και απογοητευτικό για τον χρήστη και τους δημιουργούς κατά τη μεταφόρτωση και χρήση αυτής της εφαρμογής για εργασία. Αυτό το άρθρο θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει και πώς να ακυρώσετε τη μεταφόρτωση ανάρτησης στο Facebook. Επίσης, θα μάθετε γιατί το Facebook κόλλησε στην ανάρτηση και το βίντεο δεν ανέβασε στο Facebook.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει;

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει με λεπτομερή τρόπο.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

  Αναζητήστε σελίδες Facebook που σας άρεσε και έχετε μια φυσική διεύθυνση σε χάρτη

Υπάρχει καθυστέρηση στις αναρτήσεις στο Facebook;

Ναι, μερικές φορές μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση κατά τη δημοσίευση Facebook. Μπορεί να προκύψει για πολλούς λόγους, όπως η επεξεργασία της ανάρτησής σας μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο στο Facebook, καθώς είναι λίγο μεγαλύτερη ή η ποιότητα της ανάρτησης είναι πολύ υψηλή, κάτι που χρειάζεται πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί το Facebook. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες όπως η συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο ή οι αργές συνθήκες δικτύου, που μπορεί να ήταν η αιτία αυτής της καθυστέρησης. Συνήθως, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, δεν υπάρχει καθυστέρηση κατά την ανάρτηση στο Facebook, ειδικά κατά τη μεταφόρτωση φωτογραφιών.

Πόσος χρόνος διαρκεί η επεξεργασία βίντεο στο Facebook;

Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση κατά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο Facebook, καθώς το Facebook χρειάζεται λίγο χρόνο για την επεξεργασία του βίντεο. Η καθυστέρηση εξαρτάται επίσης από την ποιότητα και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς και από την ταχύτητα Διαδικτύου για τη λειτουργία του Facebook. Ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία του βίντεο εξαρτάται από τη διάρκεια αυτού του βίντεο. Μερικές φορές, μπορεί να χρειαστούν 3-4 δευτερόλεπτα για φωτογραφίες και για βίντεο μεγέθους που κυμαίνεται από 3-10 MB, συνήθως χρειάζονται περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα. Για βίντεο μεγαλύτερων μεγεθών, χρειάζεται ακόμη περισσότερος χρόνος.

Πόσο καιρό μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο στο Facebook;

Το Facebook επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν βίντεο διάρκειας 240 λεπτών από προεπιλογή. Συνήθως, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να ανεβάσουν μεγάλα βίντεο, καθώς το Facebook θέτει ένα όριο 240 λεπτών στα βίντεο που ανεβαίνουν. Ωστόσο, μπορείτε να κόψετε το βίντεό σας σε μέρη πριν τα ανεβάσετε στο Facebook. Αυτή η μέθοδος είναι κοινή μεταξύ των δημιουργών, καθώς δημοσιεύουν ως επί το πλείστον vlog και μεγαλύτερα βίντεο. Ως εκ τούτου, αυτή η μέθοδος χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας, καθώς πρέπει να ανεβάσετε πολλά μέρη του βίντεο ταυτόχρονα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανεβάσετε ένα βίντεο 20 λεπτών στο Facebook;

Χρειάζονται σχεδόν 10-15 λεπτά για να επεξεργαστεί το Facebook ένα βίντεο 20 λεπτών. Εάν το βίντεο είναι υψηλότερης ποιότητας, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, περίπου 15-20 λεπτά. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το Facebook επιτρέπει τη μεταφόρτωση βίντεο μικρότερης των 60 λεπτών. Εάν ανεβάζετε βίντεο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα επηρεαστεί η ποιότητα του βίντεο καθώς και ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία.

  Τι συμβαίνει στα δεδομένα του Facebook, του Twitter και της Google όταν πεθάνεις;

Γιατί το βίντεό μου δεν ανεβάζει στο Facebook;

Το βίντεό σας ενδέχεται να μην μεταφορτώνεται στο Facebook για διάφορους λόγους.

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και η ταχύτητά σας, δεδομένου ότι, το μεγαλύτερο μέρος της καθυστέρησης κατά τη δημοσίευση οφείλεται σε κακό δίκτυο και χαμηλή ταχύτητα του διαδικτύου.
  • Ακόμη και η διάρκεια ή η ποιότητα του βίντεο μπορεί επίσης να είναι η αιτία για τη μη μεταφόρτωση του βίντεό σας στο Facebook.
  • Επιπλέον, η μορφή βίντεο ενδέχεται να μην υποστηρίζεται από το Facebook.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να ακυρώσετε τη μεταφόρτωση μιας ανάρτησης στο Facebook και να προσπαθήσετε να τη ανεβάσετε ξανά.

Γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος για να δημοσιεύσετε ένα βίντεο στο Facebook; Γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει βίντεο;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι σε αυτήν την περίπτωση. Πιθανότατα, το Facebook παίρνει πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί το βίντεο που πρόκειται να ανέβει. Εάν το Facebook αργεί να δημοσιεύσει βίντεο, τότε μπορεί να οφείλεται στο ότι το βίντεό σας είναι πολύ μεγάλο, η ποιότητα του βίντεο είναι υψηλή ή η ταχύτητα του Διαδικτύου είναι αργή.

Γιατί η μεταφόρτωση βίντεο στο Facebook έχει κολλήσει στην ολοκλήρωση;

Το πολύ φτωχό δίκτυο και η αργή ταχύτητα Διαδικτύου είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες για την καθυστέρηση κατά τη μεταφόρτωση και το κόλλημα κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφόρτωσης των βίντεο. Μερικές φορές, υπάρχει μεγάλη διαδικτυακή κίνηση στο Facebook κατά τη μεταφόρτωση. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την επεξεργασία. Επιπλέον, θα πρέπει να ελέγξετε το μέγεθος, τη μορφή και την ποιότητα του βίντεό σας μία φορά πριν το ανεβάσετε στο Facebook. Θα πρέπει επίσης να εκκαθαρίζετε τακτικά τα cookies και τις κρυφές μνήμες του Facebook για να αποφύγετε να χτυπήσετε το Facebook όταν δημοσιεύει.

Γιατί η ανάρτησή μου διαρκεί τόσο πολύ στο Facebook;

Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που σχετίζονται με το ότι η ανάρτησή σας χρειάζεται πολύ χρόνο για να μεταφορτωθεί στο Facebook.

Γιατί το Facebook λέει ότι χρειάζεται λίγος χρόνος για τη δημοσίευση;

Εάν το Facebook εμφανίζει το μήνυμα που αργεί να αναρτηθεί, σημαίνει ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για την επεξεργασία της ανάρτησης πριν τη μεταφορτώσει στην πλατφόρμα. Κατά την επεξεργασία συνήθως ελέγχει τη μορφή της ανάρτησης, τον τύπο της ανάρτησης, τη συμβατότητα της ανάρτησης με οδηγίες και πολλά άλλα πράγματα.

  Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα στο Facebook

Γιατί η ανάρτησή μου δεν δημοσιεύεται στο Facebook;

Η ανάρτηση ή το βίντεό σας δεν μεταφορτώνεται στο Facebook για ορισμένους λόγους, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όπως μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος επεξεργασίας, η μορφή ανάρτησης δεν υποστηρίζεται, προβλήματα με το διαδίκτυο και το δίκτυο κ.λπ. Πρέπει να απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε ξανά το Facebook σας, θα λειτουργήσει σωστά.

Γιατί η ανάρτησή μου στο Facebook έχει κολλήσει στο τέλος; Γιατί το Facebook έχει κολλήσει στις αναρτήσεις;

Η μεγάλη επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, τα σφάλματα διακομιστή, η ακατάλληλη μορφή, ο τύπος και η διάρκεια βίντεο των βίντεο, τα ακατάλληλα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία, η σύνδεση στο διαδίκτυο και η ταχύτητα είναι μερικές από τις αιτίες για τις οποίες το Facebook σας κόλλησε κατά την ολοκλήρωση της μεταφόρτωσης. Μπορείτε να ακυρώσετε τη μεταφόρτωση ανάρτησης στο Facebook και να προσπαθήσετε ξανά να ανεβάσετε τη δημοσίευση.

Γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει φωτογραφία;

Οι ίδιες αιτίες μπορεί επίσης να προκύψουν κατά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας όπως και κατά τη δημοσίευση ενός βίντεο. Δεδομένου ότι το Facebook είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα και απαιτεί σωστή σύνδεση και δίκτυο στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει, μπορεί να προκύψουν πολλά σφάλματα κατά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο ή οποιασδήποτε ανάρτησης.

Γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει στο iPhone;

Εάν η εφαρμογή Facebook έχει σφάλματα, θα προκαλέσει προβλήματα στην εφαρμογή Facebook για Android και iPhone.

Γιατί δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ενώ τα μέσα ανεβάζουν το Facebook;

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε κατά τη μεταφόρτωση πολυμέσων στο Facebook για τους ίδιους λόγους που αναφέρθηκαν προηγουμένως, όπως ακατάλληλη μορφή, μεγάλη διάρκεια του βίντεο, υψηλή ποιότητα βίντεο ή εικόνας και κακή σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δοκιμάσετε να δημοσιεύσετε την αρχική σας φωτογραφία μία φορά πριν δημοσιεύσετε την επεξεργασμένη, καθώς η επεξεργασμένη μορφή ενδέχεται να μην υποστηρίζεται στο Facebook.

Πώς να ακυρώσετε τη μεταφόρτωση ανάρτησης στο Facebook;

Εάν κατά τη μεταφόρτωση μιας ανάρτησης, κόλλησε κατά τη μεταφόρτωση στο Facebook, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις τηλεφώνου.

2. Πατήστε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις.

3. Πατήστε στο Facebook.

4. Επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση.

5. Πατήστε στην επιλογή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ.

6. Στη συνέχεια, πατήστε OK για να επιβεβαιώσετε το μήνυμα.

Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα εάν κολλήσετε κατά τη μεταφόρτωση μιας ανάρτησης στο Facebook. Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την κολλημένη ανάρτηση και μπορείτε να προσπαθήσετε να τη δημοσιεύσετε ξανά.

Δεδομένου ότι το Facebook λειτουργεί χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο και χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα ταυτόχρονα, είναι δύσκολο για το Facebook να χειριστεί τόσα πολλά δεδομένα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που γίνεται απρόβλεπτο μερικές φορές να μάθουμε τον ακριβή λόγο της καθυστέρησης κατά τη μεταφόρτωση αναρτήσεων στο Facebook.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί το Facebook αργεί να δημοσιεύσει. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.