Γιατί το email μου λέει σε ουρά;

Έχετε απογοητευτεί ποτέ με μια αλληλογραφία στην ουρά; Και ίσως αναρωτιέμαι γιατί το email μου λέει ουρά; Μπορεί να έχετε τόσες πολλές ερωτήσεις όπως οι παραπάνω και το ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η αλληλογραφία σας βρίσκεται σε ουρά, πιθανότατα στο Gmail στις συσκευές σας Android. Αυτό το ζήτημα δημιουργεί με διακριτική ουρά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον βρόχο, και ως αποτέλεσμα, όλα τα μηνύματα θα τίθενται σε ουρά στα Εξερχόμενα. Η εφαρμογή Gmail σας θα προσπαθήσει να στείλει ξανά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αργότερα. Ωστόσο, αν ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με το τι σημαίνει η ουρά στο Gmail και πώς να το διορθώσετε, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Ας αρχίσουμε!

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί το email μου λέει σε ουρά;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι πίσω από τους λόγους για τους οποίους το email μου αναφέρει ερώτημα σε ουρά. Μερικοί υπεύθυνοι παράγοντες που προκαλούν ουρές στο Gmail παρατίθενται σε αυτήν την ενότητα. Αλλά είναι πάντα σκόπιμο να αναλύεται η βασική αιτία του προβλήματος. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους το Gmail έβαλε στην ουρά ζητήματα Android.

  • Κακή σύνδεση δικτύου
  • Διακομιστές Gmail που έχουν διακοπεί
  • Έλλειψη επαρκούς χώρου μνήμης στον αποθηκευτικό χώρο του λογαριασμού σας στο Gmail
  • Επισύναψη αρχείων που υπερβαίνουν τα όρια
  • Αποστολή πολλαπλών email ταυτόχρονα
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή Gmail και λειτουργικό σύστημα Android
  • Ο λογαριασμός Google ενδέχεται να μην έχει συγχρονιστεί σωστά

Σημείωση: Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για να συγχρονίσετε πολλούς λογαριασμούς Google Drive.

Τώρα, ξέρετε τι προκαλεί το πρόβλημα του Android στην ουρά του Gmail. Μεταβείτε στην επόμενη ενότητα για να μάθετε πώς να διορθώσετε το ίδιο.

Προκαταρκτικοί Έλεγχοι

Προτού ακολουθήσετε τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα οφείλεται στην εφαρμογή σας για κινητά ή σε κάποιους άλλους παράγοντες.

  • Ανοίξτε τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας και στείλτε ένα μήνυμα σε οποιονδήποτε φίλο σας. Εάν η αλληλογραφία παραδοθεί με επιτυχία, τότε υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή για κινητά.
  • Εάν δεν μπορείτε να στείλετε αλληλογραφία από καμία από τις συσκευές σας, τότε πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα από την πλευρά του διακομιστή. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά αφού οι διακομιστές επανέλθουν στην κανονική λειτουργία.
  • Βεβαιωθείτε επίσης ότι στέλνετε συνημμένο μικρότερο από 25 Mb.

Για ζητήματα που σχετίζονται με εφαρμογές για κινητά, τα επόμενα βήματα θα σας βοηθήσουν να τα επιλύσετε.

Μέθοδος 1: Επαληθεύστε την κατάσταση των διακομιστών Google

Οι διακομιστές της Google δύσκολα κατεβαίνουν. Ωστόσο, σε απροσδόκητες καταστάσεις, εάν σκέφτεστε ένα πρόβλημα διακομιστή, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του Gmail είτε είναι ενεργό είτε απενεργοποιημένο για συντήρηση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα του Android με την ουρά του Gmail.

1. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα Google Workspace στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας.

2. Ελέγξτε εάν υπάρχουν προβλήματα από την πλευρά του διακομιστή. Αν ναι, δεν έχετε άλλες επιλογές από το να περιμένετε.

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε το τηλέφωνο

Ωστόσο, εάν γνωρίζετε γιατί το email μου αναφέρει το πρόβλημα στην ουρά, μπορείτε να επιλύσετε το ίδιο κάνοντας επανεκκίνηση της συσκευής σας Android. Μπορείτε είτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας είτε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή και να την ενεργοποιήσετε ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

  Οι 18 καλύτερες μικροεφαρμογές IFTTT για αυτοματοποίηση της ζωής σας

1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο πλάι του κινητού σας.

2. Τώρα, στο επόμενο μενού, πατήστε την επιλογή Επανεκκίνηση.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο απενεργοποίησης για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Εάν το κάνετε, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο πλάι του κινητού σας για να ενεργοποιήσετε το Android σας αργότερα.

3. Περιμένετε έως ότου γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου και ελέγξτε εάν μπορέσατε να διορθώσετε το πρόβλημα με την ουρά του Gmail έχει επιλυθεί ή όχι.

Μέθοδος 3: Διασφαλίστε τη σωστή σύνδεση δικτύου

Μερικές φορές, εάν η σύνδεση δικτύου σας δεν είναι σταθερή, δεν μπορείτε να στείλετε αλληλογραφία όπως κάνετε συνήθως. Μπορείτε εύκολα να το ταξινομήσετε αναζητώντας οτιδήποτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν δεν λάβατε αποτελέσματα αναζήτησης, σημαίνει ότι η σύνδεσή σας στο δίκτυο δεν είναι σταθερή. Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN, απενεργοποιήστε την και ελέγξτε αν μπορέσατε να διορθώσετε τι σημαίνει η ουρά για το ζήτημα του Gmail στο Android. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

1. Πατήστε στο εικονίδιο της εφαρμογής Ρυθμίσεις στο συρτάρι εφαρμογών.

2. Εδώ, πατήστε την επιλογή Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

3. Ενεργοποιήστε την επιλογή Mobile data εάν ήταν απενεργοποιημένη, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Όταν βρίσκεστε μακριά από τη χώρα σας ή την κάλυψη του δικτύου σας (χρησιμοποιώντας δίκτυο περιαγωγής), πατήστε Σύνθετες ρυθμίσεις.

Σημείωση: Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα σας χρεώσει δωρεάν αφού ενεργοποιήσετε τη διεθνή περιαγωγή δεδομένων.

5. Στη συνέχεια, πατήστε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Διεθνής περιαγωγή και ορίστε την επιλογή σε Πάντα, όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην Περιαγωγή δεδομένων.

7. Πατήστε Ενεργοποίηση για να επιβεβαιώσετε το μήνυμα.

Μέθοδος 4: Ενεργοποίηση δεδομένων παρασκηνίου

Ακόμα κι αν έχετε ενεργοποιήσει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη χρήση δεδομένων παρασκηνίου για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ακόμη και σε λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να κάνετε το ίδιο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Πατήστε Διαχείριση εφαρμογών > Gmail, όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Περιορισμένη χρήση δεδομένων.

5. Τώρα, επιλέξτε τις ακόλουθες επιλογές εάν δεν είναι επιλεγμένες και πατήστε OK.

  • Wi-Fi
  • Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (SIM 1)
  • Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (SIM 2) (εάν υπάρχει)

Τώρα, το Android σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ακόμα και όταν βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων. Ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το Gmail σε ουρά Android, εάν οφείλεται σε προβλήματα κατανάλωσης δεδομένων στο παρασκήνιο.

Μέθοδος 5: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας

Οι λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας στη συσκευή σας Android θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε μπαταρία με περιορισμένες λειτουργίες υπηρεσιών, αισθητήρων και εφαρμογών. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας στη συσκευή σας, η σύνδεση δικτύου, το Gmail και άλλες εφαρμογές υγείας ενδέχεται να απενεργοποιηθούν. Μπορεί να οδηγήσει στο ζήτημα που συζητήθηκε στην εφαρμογή σας Gmail. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στη συσκευή σας σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Τραβήξτε προς τα κάτω το συρτάρι ειδοποιήσεων στη συσκευή σας Android.

2. Τώρα, απενεργοποιήστε τη ρύθμιση Εξοικονόμηση μπαταρίας εάν είναι ενεργοποιημένη.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε την εφαρμογή Gmail

Εάν όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω δεν σας βοήθησαν να επιλύσετε γιατί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου αναφέρει πρόβλημα στην ουρά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοσή της ή όχι. Κατευθυνθείτε προς το Play Store σας και ελέγξτε εάν το Gmail έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

1. Σύρετε στην Αρχική οθόνη σας και πατήστε στην εφαρμογή Play Store.

2. Πληκτρολογήστε και αναζητήστε το Gmail, όπως απεικονίζεται.

3Α. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε την επιλογή Ενημέρωση. Περιμένετε μέχρι να ενημερωθεί η εφαρμογή σας και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα της ουράς του Gmail στο Android

3Β. Εάν η εφαρμογή σας είναι ήδη ενημερωμένη, θα δείτε μόνο τις επιλογές Άνοιγμα και Απεγκατάσταση.

Μέθοδος 7: Ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα Android

Μπορείτε να διορθώσετε τι σημαίνει η ουρά στο Gmail ενημερώνοντας τη συσκευή σας Android. Μπορείτε να ενημερώσετε το Android σας είτε χρησιμοποιώντας δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είτε χρησιμοποιώντας Wi-Fi. Η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος Android θα σας βοηθήσει να διορθώσετε όλα τα σφάλματα και τα σφάλματα. Εάν δεν ξέρετε πώς να ενημερώσετε το Android σας, ανατρέξτε στον οδηγό μας 3 τρόποι για να ελέγξετε για ενημερώσεις στο τηλέφωνό σας Android. Αφού ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα Android, ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα της ουράς του Gmail.

Μέθοδος 8: Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Gmail

Η έξοδος από το Gmail και το αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής είναι εντελώς διαφορετική. Όταν κλείνετε αναγκαστικά την εφαρμογή, όλες οι εφαρμογές παρασκηνίου της εφαρμογής θα κλείσουν. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε την εφαρμογή σας, θα πρέπει να την ξεκινήσετε από την αρχή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε γιατί το email μου λέει σε ουρά.

1. Πλοηγηθείτε και ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, όπως κάνατε πριν.

2. Εδώ, πατήστε Εφαρμογές.

3. Πατήστε Διαχείριση εφαρμογών > Gmail, όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αναγκαστική διακοπή από την κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

5. Τέλος, επιβεβαιώστε την προτροπή πατώντας OK (εάν υπάρχει).

Τώρα, επανεκκινήστε το Gmail και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα και λάβατε την απάντηση στο γιατί το email μου λέει ερώτηση στην ουρά ή όχι.

Μέθοδος 9: Εκ νέου συγχρονισμός της εφαρμογής Gmail

Εάν όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω δεν σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα της ουράς του Gmail, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας Gmail από τη συσκευή σας και να τον προσθέσετε ξανά αργότερα. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη Ρυθμίσεις και πατήστε Λογαριασμοί και συγχρονισμός, όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Google από τη λίστα.

4. Πατήστε στην επιλογή Gmail για να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό.

5. Τώρα, περιμένετε λίγο και πατήστε ξανά στο Gmail. Ο συγχρονισμός θα ενεργοποιηθεί ξανά.

Αφού συγχρονίσετε ξανά τον λογαριασμό Gmail στη συσκευή σας, επανεκκινήστε το Android Ελέγξτε εάν έχετε επιλύσει τι σημαίνει η ουρά στο ερώτημα Gmail στο Android.

Μέθοδος 10: Ορισμός ημερών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε Επιλογή συγχρονισμού

Το Gmail σας ανακτά παλιά email από την εφαρμογή σας μόνο για λίγες ημέρες. Εάν έχετε διαμορφώσει πρόσφατα το Gmail σας, όλα τα παλιά email θα συγχρονιστούν επίσης. Παρόλο που αυτό είναι ένα πλεονέκτημα της ανάκτησης της αλληλογραφίας σας, αυξάνει επίσης την προσωρινή μνήμη και την αποθήκευση της εφαρμογής. Για να λύσετε γιατί το email μου λέει σε ουρά, πρέπει να περιορίσετε τις ημέρες συγχρονισμού σας σε 30. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για το ίδιο.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Gmail στο Android σας.

2. Εδώ, πατήστε στο εικονίδιο Μενού χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στον επιθυμητό λογαριασμό.

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη και πατήστε στην επιλογή Ημέρες email για συγχρονισμό.

5. Τώρα, προσαρμόστε τις ημέρες σε 30 ημέρες και πατήστε OK.

Μέθοδος 11: Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών Gmail

Οι συσκευές Android αποθηκεύουν την προσωρινή μνήμη ως προσωρινές μνήμες, αλλά όταν αυτά τα παλιά δεδομένα καταστρέφονται με την πάροδο του χρόνου, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τι σημαίνει η ουρά στο πρόβλημα του Gmail. Συνιστάται να εκκαθαρίζετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής σας σε περιοδική βάση (τουλάχιστον μία φορά στις 60 ημέρες) για να αποφύγετε τυχόν επερχόμενα προβλήματα. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για τη διαγραφή της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Gmail.

1. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη και πατήστε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Πατήστε Διαχείριση εφαρμογών.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Gmail από τη λίστα, όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση.

5. Πατήστε Διαγραφή δεδομένων.

6. Τώρα, πατήστε την επιλογή Clear cache όπως φαίνεται.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε Διαγραφή όλων των δεδομένων εάν θέλετε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα από το Gmail.

Μέθοδος 12: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης προγράμματος περιήγησης

Για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο, η προσωρινή μνήμη και τα cookies σας βοηθούν να κάνετε το ίδιο. Όλες αυτές οι κρυφές μνήμες και τα cookies αποθηκεύονται ως προσωρινή μνήμη στην εσωτερική σας μνήμη. Όταν περνούν οι μέρες, όλες αυτές οι προσωρινές αναμνήσεις συσσωρεύονται και διογκώνονται σε μέγεθος. Αυτό καίει τον χώρο στο δίσκο σας. Για να διορθώσετε γιατί το email μου λέει σε ουρά, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα cookie εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του Gmail στο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν δεν ξέρετε πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα cookie στην εφαρμογή Gmail, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης και των cookie σε συσκευές Android. Αφού διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα cookie του προγράμματος περιήγησής σας, ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα της ουράς του Gmail στο Android.

Μέθοδος 13: Προσθέστε ξανά Λογαριασμό Google

Εάν καμία από τις μεθόδους σε αυτό το άρθρο δεν σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα με το Gmail στην ουρά του Android, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό σας Google. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλύσετε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το Gmail και εδώ είναι μερικές οδηγίες για να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό σας Google.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Λογαριασμοί και συγχρονισμός.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Google > Περισσότερα, όπως απεικονίζεται.

3. Τώρα, πατήστε Κατάργηση λογαριασμού από το κάτω μέρος της οθόνης και επιβεβαιώστε την προτροπή, εάν υπάρχει.

4. Τέλος, προσθέστε ξανά τον λογαριασμό σας στο Gmail στη συσκευή σας και ελέγξτε αν διορθώθηκε το πρόβλημα της ουράς του Gmail.

Μέθοδος 14: Επανεγκαταστήστε το Gmail

Πιθανότατα, θα λάβετε μια επιδιόρθωση για το γιατί το email μου αναφέρει πρόβλημα στην ουρά προσθέτοντας ξανά τον λογαριασμό σας Google. Εάν όχι, πρέπει να απεγκαταστήσετε το Gmail και να το εγκαταστήσετε ξανά μετά την επανεκκίνηση της συσκευής σας. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για την επανεγκατάσταση του Gmail.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store και αναζητήστε το Gmail.

2. Τώρα, πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης, όπως φαίνεται.

3. Περιμένετε μέχρι να απεγκατασταθεί πλήρως η εφαρμογή από το Android σας. Στη συνέχεια, αναζητήστε ξανά το Gmail και πατήστε Εγκατάσταση.

4. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή σας στη συσκευή σας, πατήστε Άνοιγμα, όπως απεικονίζεται.

5. Τέλος, συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας, επαναφέρετε τα δεδομένα σας (αν θέλετε να το κάνετε) και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα της ουράς του Gmail ή όχι.

Μέθοδος 15: Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν σας βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα της ουράς email, τότε πρέπει να δοκιμάσετε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Android. Ωστόσο, σημειώστε πάντα ότι πρέπει να επαναφέρετε το κινητό σας μέχρι να είναι εξαιρετικά απαραίτητο, καθώς διαγράφει όλα τα δεδομένα σας. Πριν επαναφέρετε εργοστασιακά το Android σας, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας. Εάν δεν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Android σας, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τους 10 τρόπους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του τηλεφώνου σας Android. Στη συνέχεια, για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του κινητού σας, διαβάστε και εφαρμόστε τα βήματα από τον οδηγό μας Πώς να κάνετε σκληρή επαναφορά οποιασδήποτε συσκευής Android.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μάθατε πώς να διορθώσετε γιατί το email μου αναφέρει πρόβλημα ουράς στη συσκευή Android. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να εξερευνήσουμε στη συνέχεια.