Γιατί το συμβάν μου στο Facebook δείχνει τη λάθος ώρα;

Σχεδιάζετε μια εκδήλωση για τη δουλειά ή έχετε μια συναυλία στο μυαλό σας για ένα μελαγχολικό Σαββατοκύριακο; Λοιπόν, το Facebook εξυπηρετεί καλά αυτόν τον σκοπό, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε μια εκδήλωση στον ιστότοπο ή την ίδια την εφαρμογή. Εκτός από ένα διορατικό εργαλείο, έχει ορισμένες ελλείψεις όπως αυτά τα ζητήματα, όπου οι χρήστες βλέπουν λάθος την ώρα εκδήλωσης Facebook ή η ζώνη ώρας συμβάντος Facebook έχει ρυθμιστεί εσφαλμένα. Αν ψάχνετε για απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα, σας παρέχουμε έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που θα σας διδάξει τα πάντα για αυτά τα προβλήματα με τις κατάλληλες λύσεις.

Γιατί το συμβάν μου στο Facebook δείχνει τη λάθος ώρα;

Το Facebook Events είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση εκδηλώσεων. Βοηθά στην παροχή μιας μικρής ιδέας για τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα μπορούσαν πιθανώς να φτάσουν στην εκδήλωση. Ωστόσο, μερικές φορές, μπορεί να αντιληφθείτε ότι η ώρα που εμφανίζεται στα συμβάντα είναι λάθος. Είναι μια από τις φορές που οι χρήστες του Facebook θα μπερδευτούν αφού το δουν. Μπορεί να συμβεί λόγω εσφαλμένων ρυθμίσεων ώρας στη συσκευή σας. Ας συζητήσουμε αυτό το θέμα λεπτομερώς.

  Πώς να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο Facebook στο Google Photos

Ποιες είναι οι διαθέσιμες ρυθμίσεις ζώνης ώρας στο Facebook; Τι είναι οι ρυθμίσεις ζώνης ώρας εφαρμογής Facebook;

Οι ρυθμίσεις ζώνης ώρας του Facebook δεν είναι άλλες από αυτές του υπολογιστή/φορητού υπολογιστή σας. Και όσον αφορά την εφαρμογή Facebook, η διαμόρφωση ζώνης ώρας στο smartphone σας είναι ίδια με την προεπιλεγμένη ζώνη ώρας του Facebook.

Γιατί είναι λάθος η ώρα μου στο Facebook;

Οι φίλοι σας σας αποκαλούν ταξιδιώτη του χρόνου λόγω μιας κοινής ανάρτησης στο Facebook που απροσδόκητα έδειξε ότι θα δημοσιευόταν στο μέλλον; Λοιπόν, σίγουρα ξέρουμε ότι ζεις στο παρόν. Η ώρα του Facebook είναι μια αντανάκλαση του χρόνου του υπολογιστή σας. Επομένως, αν η ώρα στον υπολογιστή σας είναι λανθασμένη, αυτό ακριβώς σας έκανε να ταξιδέψετε στο μέλλον με τη λάθος ζώνη ώρας συμβάντων στο Facebook. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

Γιατί το συμβάν μου στο Facebook δείχνει τη λάθος ώρα;

Μπορεί να δείτε την ώρα του συμβάντος σας στο Facebook λανθασμένη εάν η διαμόρφωση ζώνης ώρας υπολογιστή δεν είναι σε συγχρονισμό με τη σωστή ζώνη ώρας της τοποθεσίας σας.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ζώνης ώρας του Facebook; Πώς μπορώ να διορθώσω την ημερομηνία και την ώρα στο Facebook;

Η διακοπή των ρυθμίσεων ζώνης ώρας του Facebook είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι. Εάν έχετε μπερδευτεί σχετικά με το πώς να το ρυθμίσετε σωστά, ακολουθήστε τον παρακάτω βήμα προς βήμα οδηγό:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Facebook.

  Πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο Facebook

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας > Αποσύνδεση. Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης για να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα.

3. Από το System Tray στη γραμμή εργασιών, κάντε δεξί κλικ στην επιλογή Time and Clock και κάντε κλικ στο Adjust date/time από το μενού περιβάλλοντος.

4. Θα εμφανιστεί το μενού ρυθμίσεων ημερομηνίας και ώρας. Αναπτύξτε το αναπτυσσόμενο μενού Ζώνη ώρας και επιλέξτε την επιθυμητή ζώνη ώρας.

5. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης στο Facebook σε μια νέα καρτέλα.

6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

Οι αλλαγές θα είναι ορατές σε όλο το λογαριασμό σας. Ελέγξτε εάν το λάθος πρόβλημα ζώνης ώρας συμβάντος Facebook έχει διορθωθεί ή όχι.

Πώς μπορώ να αλλάξω τη ζώνη ώρας στο Facebook στο iPhone μου;

Εάν βλέπετε λανθασμένη την ώρα του συμβάντος Facebook και αποφασίσετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ζωνών ώρας στην εφαρμογή Facebook, πρέπει να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο την προτιμώμενη ζώνη ώρας στις ρυθμίσεις του iPhone. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βήματα για να κάνετε το ίδιο:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε Γενικά.

3. Πατήστε στην επιλογή Ημερομηνία & Ώρα από τη λίστα, όπως φαίνεται.

4. Απενεργοποιήστε την επιλογή Set Automatically.

5. Τώρα, επιλέξτε τη Ζώνη ώρας σας.

Είστε πανέτοιμοι. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook για να δείτε τις αλλαγές.

Γιατί οι εκδηλώσεις μου στο Facebook είναι απενεργοποιημένες κατά μία ώρα;

Οι φίλοι σας στο Facebook ή οι επισκέπτες του προφίλ σας μπορεί να βλέπουν την ώρα να περνάει μπροστά ή πίσω κατά μία ώρα στις Εκδηλώσεις Facebook σε αντίθεση με εσάς (οικοδεσπότη).

  • Μερικές φορές συμβαίνει εάν διαμένετε σε μια χώρα που ακολουθεί τη θερινή ώρα (DST).
  • Ο αλγόριθμος του Facebook θα εμποδίσει τον χρόνο εμφάνισης του συμβάντος σας, καθώς παραπλανάται από τις αλλαγές θερινής ώρας που συμβαίνουν κάθε Μάρτιο και Νοέμβριο. Μπορείτε να επεξεργάζεστε την ώρα απευθείας στη σελίδα του συμβάντος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό.
  Μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android με Facebook Like Floating Bubbles

Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο οι θεατές σας μπορεί να βλέπουν λάθος ζώνη ώρας συμβάντων στο Facebook.

Πώς μπορείτε να δείτε την ακριβή ώρα μιας ανάρτησης στο Facebook;

Εάν θέλετε να ελέγξετε την ακριβή ώρα μιας δημοσιευμένης ανάρτησης στο Facebook, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη χρονική σήμανση εντός της συγκεκριμένης ανάρτησης. Θα απεικονίζεται με την ημερομηνία και το όνομα των ημερών της εβδομάδας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τη χρονική σήμανση στο Facebook;

Η κατανόηση της λέξης timestamp για το Facebook μπορεί να διαφέρει. Ας καταλάβουμε πρώτα τη διαφορά στη χρήση του. Η λέξη timestamp χρησιμοποιείται για να υποδείξει δύο διαφορετικά πράγματα, όπως:

  • Το χρονόμετρο που δείχνει πόσα λεπτά ή ώρες πριν δημοσιεύτηκε η ανάρτηση είναι ένας από τους ορισμούς της λέξης timestamp στο Facebook.
  • Η άλλη χρονική σήμανση βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή Messenger που δείχνει την τελευταία Ενεργή Κατάσταση του χρήστη, όπως απεικονίζεται παρακάτω.

Αν ψάχνετε τρόπους για να αφαιρέσετε τη χρονική σήμανση από τις αναρτήσεις σας, δυστυχώς, το Facebook δεν επιτρέπει στους χρήστες του να το κάνουν αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Ενεργής Κατάσταση με τη βοήθεια αυτών των απλών βημάτων παρακάτω:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης στο Facebook και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Messenger από πάνω δεξιά, όπως φαίνεται.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες από το μενού Συνομιλίες. Κάντε κλικ στην Ενεργή Κατάσταση.

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο, απενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργή Κατάσταση και κάντε κλικ στο Αποθήκευση.

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε γιατί η ώρα της εκδήλωσης σας στο Facebook είναι λανθασμένη, καθώς και τις λύσεις για να το διορθώσετε. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.