Γιατί τα Video Doorbells είναι το καλύτερο Gadget Smarthome

Τα κουδούνια βίντεο είναι η πιο σημαντική συσκευή smarthome που μπορείτε να αγοράσετε. Οι έξυπνοι λαμπτήρες μπορεί να είναι φανταχτεροί, αλλά —όταν ενσωματωθούν σωστά— ένα βιντεοκουδούνι θα γίνει κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορείτε να ζήσετε. Είναι επίσης απίστευτα λογικά, κοστίζουν μόλις $99 έως $199.

Εάν μπορούσατε να έχετε μόνο μία συσκευή smarthome, θα πρέπει να την κάνετε βιντεοκουδούνι—αν υποθέσουμε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε μία. Και αν μπορούσατε να έχετε μόνο δύο, θα πρέπει να είναι ένα κουδούνι βίντεο και ένας φωνητικός βοηθός με οθόνη. Να γιατί.

Τα κουδούνια βίντεο είναι ένα παράθυρο στον έξω κόσμο

Χάρη σε μια ειδοποίηση, αυτό το πακέτο δεν έμεινε στη βεράντα όλη μέρα.

  Πώς να εγκαταστήσετε δωρεάν κωδικοποιητές HEVC στα Windows 10 (για βίντεο H.265)

Ένα βιντεοκουδούνι συνδυάζει μια κάμερα, ένα μικρόφωνο και ένα σετ ηχείων με ένα κουδούνι απευθείας προς τα εμπρός. Κάποια συνδέονται με την υπάρχουσα καλωδίωση και μερικά λειτουργούν με την κουδούνι του σπιτιού σας, άλλα έχουν επιλογές για να εξαντληθεί η ισχύς της μπαταρίας και απαιτούν ασύρματη ηχητικότητα. Ο ήχος και το βίντεο που καταγράφει το κουδούνι της πόρτας σας μεταδίδονται πίσω στο tablet ή το τηλέφωνό σας και το πόσο ηχογραφούν και μεταδίδονται εξαρτάται από την ισχύ. Τα κουδούνια πόρτας που λειτουργούν με μπαταρίες δεν μπορούν να ρέουν συνεχώς, για παράδειγμα. θα χάσουν την εξουσία πολύ γρήγορα.

  Πώς να παραλείψετε τον Κάδο ανακύκλωσης για τη διαγραφή αρχείων στα Windows 10

Όταν κάποιος πλησιάσει την πόρτα σας, το κουδούνι βίντεο θα το παρατηρήσει και θα σας ειδοποιήσει. Μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε τη ροή σε εκείνο το σημείο. Και αν χτυπήσουν το κουδούνι, μπορείτε να τους συνομιλήσετε σαν ενδοεπικοινωνία.

Χάρη στη θέση τους, τα κουδούνια βίντεο λειτουργούν ως γέφυρα προς τον έξω κόσμο. Με ένα κουδούνι βίντεο, μπορείτε να δείτε και να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο έξω από την εξώπορτά σας—ακόμα και όταν δεν είστε σπίτι.

Αυτό λειτουργεί είτε εργάζεστε από το σπίτι, ένα γραφείο ή στο εξωτερικό. Μπορείτε να δείτε ποιος είναι στην πόρτα σας, ακόμη και πριν χτυπήσουν το κουδούνι. Δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε αθόρυβα στο ματάκι για να προσδιορίσετε ποιος χτύπησε το κουδούνι και αν πρέπει να απαντήσετε.

  Πώς να σταματήσετε το Google Home σας να καταγράφει όλες τις συνομιλίες σας

Εάν δεν είστε σπίτι, μπορείτε ακόμα να δείτε ποιος είναι εκεί και ακόμη και να μιλήσετε μαζί τους. Με μια έξυπνη κλειδαριά, μπορείτε ακόμη και να ξεκλειδώσετε την πόρτα από απόσταση και να αφήσετε τους επισκέπτες σας να μπουν στο σπίτι σας. Κάποια κουδούνια όπως Nest Hello και Wisenet Smartcam προσφέρετε αναγνώριση προσώπου, ώστε να γνωρίζετε πότε έρχονται η οικογένεια ή οι φίλοι σας.

Έχετε μείνει σπίτι όλη μέρα μόνο για να ανακαλύψετε μερικά