Γιατί πρέπει να αποκτήσετε μια εικονική επιφάνεια εργασίας τώρα;

Σύννεφο, σύννεφο, σύννεφο. Ακούτε για «το σύννεφο» όλη την ώρα αυτές τις μέρες, αλλά εκτός των λύσεων υπολογιστικού νέφους όπως το Dropbox ή το iCloud της Apple, έχετε πραγματικά ενσωματώσει το «σύννεφο» στη ζωή σας;

Αν και πρόκειται για εξαιρετικά προϊόντα, εκμεταλλεύονται ελάχιστα μόνο τις δυνατότητες του cloud computing. Αποθηκεύουν αρχεία μόνο στο cloud, αλλά αν χρειάζεται να επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε ένα αρχείο, τότε αυτά τα προϊόντα δεν μπορούν να σας βοηθήσουν και πρέπει να βρείτε έναν υπολογιστή για να το κάνετε αυτό για εσάς.

Επομένως, εάν πρόκειται να αποθηκεύσετε αρχεία στο cloud, γιατί δεν επεξεργάζεστε και δημιουργείτε αρχεία στο cloud;

Φαίνεται λογικό, σωστά;

Γι’ αυτό η εικονική επιφάνεια εργασίας είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του cloud computing. Με απλά λόγια, είναι ο προσωπικός σας υπολογιστής στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή. Όπως και με το Dropbox, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από μια εφαρμογή για κινητά ή από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ο εικονικός επιτραπέζιος υπολογιστής σας δεν διαφέρει και μπορεί να προσπελαστεί από εφαρμογές ή πρόγραμμα περιήγησης, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε συσκευή με αυτές τις επιλογές μπορεί να γίνει “ο υπολογιστής σας”. Είτε πρόκειται για smartphone, tablet ή ακόμα και Smart TV, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εικονική επιφάνεια εργασίας σας.

  Πώς να ορίσετε τον προεπιλεγμένο φάκελο στην Εξερεύνηση αρχείων

Λύσεις όπως Κοχύλια είναι πλέον διαθέσιμα, γεγονός που καθιστά την εικονική επιφάνεια εργασίας όσο το δυνατόν πιο απλή.

Έτσι, η επόμενη ερώτηση που μπορεί να κάνετε στον εαυτό σας είναι, “γιατί χρειάζομαι μια εικονική επιφάνεια εργασίας;”

Κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο θα έχει διαφορετικό λόγο για τον οποίο χρειάζεται μια εικονική επιφάνεια εργασίας, αλλά εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε μια εικονική επιφάνεια εργασίας τώρα.

Εξοικονομήστε χρήματα αναβαθμίζοντας τον παλιό σας υπολογιστή με μια εικονική επιφάνεια εργασίας

Με μερικά κλικ, μπορείτε να έχετε έναν υπολογιστή υψηλής απόδοσης που λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησης οποιασδήποτε συσκευής, είτε πρόκειται για τον παλιό σας υπολογιστή είτε για τον φτηνό υπολογιστή που πήρατε στο ενεχυροδανειστήριο. Οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να αναβαθμιστεί μέσα σε λίγα λεπτά για να έχει την πιο πρόσφατη τεχνολογία.

Είναι πιο ασφαλές

Πόσοι άνθρωποι δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των υπολογιστών τους πριν συμβεί κάτι καταστροφικό;

  Πώς να κάνετε το iPhone σας να ουρλιάζει όταν το συνδέετε

Οι εικονικοί επιτραπέζιοι υπολογιστές έχουν την επιλογή για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με ένα μόνο κλικ. Έτσι, είτε έχετε τη μπλε οθόνη του θανάτου, είτε ρίχνετε τον υπολογιστή σας στο νερό είτε τον έχουν κλαπεί, τα δεδομένα σας θα είναι πάντα ασφαλή και θα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας στο cloud. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή στην εικονική επιφάνεια εργασίας σας ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας δεν είναι.

Χρειάζεστε Windows, αλλά έχετε Mac

Μπορείτε να κρατήσετε το Mac σας!

Απλώς αποκτήστε μια εικονική επιφάνεια εργασίας που μπορείτε να ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησης του Mac σας και η εικονική επιφάνεια εργασίας σας μπορεί να έχει Windows. Επομένως, δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέο υπολογιστή και μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή Windows στο Mac σας.

Παροχέας εικονικής επιφάνειας εργασίας, Κοχύλια προσφέρει μία από τις πιο γρήγορες ρυθμίσεις εικονικών επιτραπέζιων υπολογιστών Windows. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά, μπορείτε να εκτελέσετε την εικονική επιφάνεια εργασίας σας.

Έχετε δύο υπολογιστές στην οικογένειά σας, αλλά τέσσερα μέλη της οικογένειας

Με τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές, αυτοί οι υπολογιστές είναι πλέον απλώς ένα σκάφος. Μπορείτε να αποκτήσετε τέσσερις εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές και να τους εκτελέσετε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους υπολογιστές, έτσι ώστε ο καθένας να έχει το δικό του υπολογιστικό περιβάλλον ανεξάρτητα από το πόσους φυσικούς υπολογιστές έχετε. Ω, και παρεμπιπτόντως, αυτές οι άλλες συσκευές, όπως ένα tablet ή μια τηλεόραση, μπορούν πλέον να είναι και υπολογιστής!

  Πώς να τολμήσετε στη διχόνοια

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάθε άτομο θα έχει διαφορετική περίπτωση χρήσης με βάση τις δυνατότητες και τις δυνατότητες της εικονικής επιφάνειας εργασίας. Ο κωδικοποιητής μπορεί να έχει μία συσκευή για δοκιμή και ανάπτυξη του λογισμικού του. Η εκκίνηση μπορεί να έχει μια εύχρηστη υποδομή πληροφορικής χωρίς την ανάγκη ειδικών. Ο μαθητής μπορεί να κάνει την εργασία του στο τηλέφωνό του ενώ είναι εκτός σπιτιού. Ο ψηφιακός νομάδας μπορεί να κάνει όλους τους υπολογισμούς του από ένα iPad ή tablet, όχι άλλο βαρύ φορητό υπολογιστή. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, αλλά είναι σαφές ότι η εικονική επιφάνεια εργασίας είναι το μέλλον.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;