Γιατί η εταιρεία στην οποία εργάζεστε χρειάζεται τη Semrush;

Το Semrush είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ 360 μοιρών που επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να διαχειρίζονται εργασίες που σχετίζονται με το SEO, ψηφιακό περιεχόμενο, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, PR και αναφορές σε μια βολική τοποθεσία.

Πάνω από 10 εκατομμύρια επαγγελματίες του μάρκετινγκ παγκοσμίως χρησιμοποιούν αυτήν την κορυφαία πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων μικρών επιχειρήσεων, μεγάλων εταιρειών και εταιρειών σε επίπεδο επιχείρησης χάρη στις λειτουργίες που βασίζονται στα αποτελέσματα, στην ευκολία χρήσης και στην προστιθέμενη αξία που προσφέρει σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τις διαδικτυακές τους επιχειρήσεις.

Είναι αλήθεια, άλλα μεμονωμένα εργαλεία SEO είναι διαθέσιμα για λιγότερο από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα του Semrush.

Λοιπόν, το ερώτημα είναι – εάν είστε διαχειριστής SEO ή εταιρεία – γιατί να εξετάσετε το Semrush για την εταιρεία σας σε σχέση με αυτά τα άλλα εργαλεία;

Θα ήταν ωφέλιμο το Semrush για την απόδοση της εταιρείας σας;

Θα μπορούσαν όλοι στην ομάδα σας να το χρησιμοποιήσουν;

Εδώ, αντιμετωπίζω αυτές τις ερωτήσεις, εξηγώ τις πολλαπλές δυνατότητες του Semrush και σας δίνω μερικές συμβουλές για το πώς να προσδιορίσετε εάν θα πρέπει να σκεφτείτε να το χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας.

Ας ξεκινήσουμε… και πριν ξεκινήσουμε, σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμό μας για μια πολύ ειδική προσφορά Semrush: ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμή 30 ημερών!

Τι είναι το Semrush;

Το Semrush είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ με περισσότερα από 55 εργαλεία και λύσεις που σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε ιστότοπους για μηχανές αναζήτησης, να ανακαλύψετε βασικές πληροφορίες μάρκετινγκ, να αποκαλύψετε τις στρατηγικές των ανταγωνιστών και να ενισχύσετε την προβολή στο διαδίκτυο.

Το Semrush διαθέτει εργαλεία για σχεδόν κάθε πτυχή του μάρκετινγκ:

κι αλλα…

Αυτά τα εργαλεία βοηθούν τους διαχειριστές SEO, τις ομάδες, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ να επιτύχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και να αναπτύξουν τους ιστότοπούς τους.

Το Semrush είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μάρκετινγκ, που χρησιμοποιείται από 10 εκατομμύρια+ επαγγελματίες και το 30% των εταιρειών του Fortune 500, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Apple, IBM, Samsung, Walmart, Tesla και P&G. Μέχρι σήμερα, έχει αποσπάσει 21 παγκόσμια βραβεία ως η καλύτερη σουίτα λογισμικού SEO.

Αυτή η βραβευμένη λύση ψηφιακού μάρκετινγκ διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με 20 δισεκατομμύρια λέξεις-κλειδιά, 808 εκατομμύρια τομείς ανίχνευσης, 140 γεωγραφικές βάσεις δεδομένων και 42 τρισεκατομμύρια backlinks. Η σχεδόν άπειρη δεξαμενή δεδομένων του Semrush μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε ώστε να κατατάσσεστε υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERPs), επιτυγχάνοντας υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI).

Χαρακτηριστικά Semrush

Με τόσα πολλά διαθέσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις προκλήσεις μάρκετινγκ της ομάδας σας, ας αναλύσουμε τις κύριες κατηγορίες λύσεων που προσφέρει.

SEO

Με τα εργαλεία του Semrush που εστιάζουν στο SEO, έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τοπικές και εθνικές λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε επίσης να δείτε το προφίλ backlink οποιουδήποτε τομέα, να εκτελείτε τακτικούς ελέγχους SEO και να παρακολουθείτε τις θέσεις σας στο SERP καθημερινά. Με τη συνδρομή σας στο Semrush, λαμβάνετε πολλά εργαλεία SEO, τα οποία συζητάμε παρακάτω.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Το Semrush προσφέρει έξι εργαλεία για την έρευνα λέξεων-κλειδιών, βοηθώντας σας να κατατάξετε υψηλότερα SERP και να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας:

  • Επισκόπηση λέξεων-κλειδιών: Ανακαλύψτε την πληρωμένη και οργανική αξία των λέξεων-κλειδιών με βάση την πρόθεση, τον όγκο, τον αριθμό των αποτελεσμάτων, τη δυσκολία, το επίπεδο ανταγωνισμού, το CPC, τις παραλλαγές, τις δυνατότητες SERP και άλλα.
  • Οργανική Έρευνα: Κερδίστε ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας με την υψηλότερη κατάταξη για τις πιο κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά στον κλάδο σας. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις οργανικές λέξεις-κλειδιά και να κερδίσετε στα SERP.
  • Λέξη-κλειδί Magic Tool: Εξερευνήστε 22 B+ λέξεις-κλειδιά και δημιουργήστε 1000 συνδυασμούς λέξεων-κλειδιών από μία λέξη-κλειδί.
  • Κενό λέξεων-κλειδιών: Βρείτε νέες ευκαιρίες λέξεων-κλειδιών για να ξεκινήσετε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες SEO. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να κάνετε συγκριτική αξιολόγηση έως και πέντε λέξεις-κλειδιά κάθε φορά.
  • Διαχειριστής λέξεων-κλειδιών: Δημιουργήστε ισχυρές λίστες λέξεων-κλειδιών για να ταιριάζουν με τους στόχους και τις στρατηγικές SEO σας με τη βοήθεια πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για έως και 1.000 λέξεις-κλειδιά τη φορά. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη λίστα σας με την ομάδα σας δωρεάν για να εξασφαλίσετε σαφήνεια και συνοχή στη στρατηγική σας.
  • Organic Traffic Insights: Ενσωματώστε το Semrush με το Google Analytics για να βρείτε μη διαθέσιμες λέξεις-κλειδιά και να αναλύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας σε οργανικές αναζητήσεις.
  Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Activision

SEO στη σελίδα

Τα εργαλεία SEO στη σελίδα του Semrush σάς παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αναλύσετε την υγεία του ιστότοπού σας, να βρείτε και να διορθώσετε προβλήματα και να βελτιώσετε την ανιχνευσιμότητα. Αυτά τα εργαλεία σάς δίνουν ακόμη και συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε την κατάταξή σας.

  • Έλεγχος ιστότοπου: Πραγματοποιήστε ελέγχους χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ανίχνευσης υψηλής απόδοσης για να διορθώσετε προβλήματα με λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ρυθμίσεις ανίχνευσης.
  • On-Page SEO Checker: Αξιολογήστε τεχνικές και πλευρές SEO εντός σελίδας του ιστότοπού σας και λάβετε συναρπαστικές ιδέες περιεχομένου, βρείτε ευκαιρίες για δημιουργία συνδέσμων, στόχευση χαρακτηριστικών SERP και πολλά άλλα.
  • Αναλυτής αρχείων καταγραφής: Βρείτε και διορθώστε ζητήματα πλοήγησης και δομής και λάβετε ιδέες για τη διαχείριση της δραστηριότητας του bot και τη βελτιστοποίηση του προϋπολογισμού ανίχνευσης. Αναλύοντας τα αρχεία καταγραφής πρόσβασης, θα έχετε μια πλήρη ιδέα για τις αλληλεπιδράσεις του προγράμματος ανίχνευσης Google με τον ιστότοπό σας.

Τοπικά εργαλεία SEO

Η σημασία του τοπικού SEO δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Τα τοπικά εργαλεία SEO του Semrush σάς επιτρέπουν να αναλύσετε την αναζήτηση και την προβολή του ιστότοπού σας και να βρείτε τρόπους για να δημιουργήσετε την πιο κερδοφόρα τοπική στρατηγική SEO.

  • Διαχείριση καταχώρισης: Διανείμετε αυτόματα τα δεδομένα της επιχείρησής σας σε 70+ έγκυρους καταλόγους (στις ΗΠΑ). Η Διαχείριση καταχώρισης σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τις τοπικές σας κατατάξεις κατά ταχυδρομικό κώδικα και να επιβλέπετε τις κριτικές σε διαφορετικούς καταλόγους, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε έγκαιρα και αρνητικές και θετικές κριτικές.

Ανάλυση SEO ανταγωνιστών

Φτάστε γρήγορα στο κατώτατο σημείο των στρατηγικών των ανταγωνιστών σας και βρείτε τη θέση σας πριν το κάνουν με τα εργαλεία ανάλυσης ανταγωνιστών της Semrush. Αυτές οι πληροφορίες προσφέρουν ανεκτίμητα δεδομένα για να σας βοηθήσουν να χαράξετε τη δική σας οπτική γωνία και να εξασφαλίσετε πρώτα το μερίδιο αγοράς σας.

  • Οργανική Έρευνα: Εισαγάγετε το όνομα τομέα του αντιπάλου σας για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις στρατηγικές λέξεων-κλειδιών του και χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να ενημερώσετε τη δική σας στρατηγική SEO. Χρησιμοποιήστε φίλτρα και αναφορές για να κατανοήσετε τη θέση και την κατάταξή τους με περισσότερες λεπτομέρειες.
  • Αναλύσεις επισκεψιμότητας: Δείτε τη συνολική επισκεψιμότητα των ανταγωνιστών σας, τα ποσοστά εγκατάλειψης, τις πηγές επισκεψιμότητας, τον χρόνο στη σελίδα και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε μια καλύτερη στρατηγική για την επωνυμία σας.
  • Διαφήμιση Έρευνα: Βρείτε καλύτερες ευκαιρίες στην πληρωμένη αναζήτηση συλλέγοντας βαθύτερες πληροφορίες για το τοπίο της διαφήμισης και βρίσκοντας έμπνευση στη διαφημιστική στρατηγική των ανταγωνιστών σας.
  • Social Media Tracker: Δείτε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργήστε καλύτερα σχέδια για να αυξήσετε τα ποσοστά αφοσίωσης σας.

Γιατί να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο αν δεν το βλέπει κανείς; Ενισχύστε το μήνυμά σας δημιουργώντας έγκυρα backlinks για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας θα σας βρίσκουν όταν το χρειάζονται.

Ξεκινήστε με τα εργαλεία δημιουργίας συνδέσμων και αναζήτησης συνδέσμων του Semrush. Το Semrush προσφέρει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων backlink στην αγορά, που σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε τρισεκατομμύρια ευκαιρίες backlink στα χέρια σας.

  • Backlink Analytics: Ανακαλύψτε εισερχόμενους συνδέσμους χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας backlink που υποστηρίζεται από την ταχύτερη και μεγαλύτερη βάση δεδομένων στην αγορά. Βρείτε ευκαιρίες backlink για τον ιστότοπό σας αναλύοντας αυτές των ανταγωνιστών σας. Ανακαλύψτε τους κορυφαίους τομείς παραπομπής και εφαρμόστε φίλτρα για να βρείτε σχετικούς ιστότοπους και ιστορικό backlink.
  • Κενό Backlink: Συγκρίνετε έως και πέντε προφίλ backlink των ανταγωνιστών σας και κερδοφόρες ευκαιρίες δημιουργίας συνδέσμων στην εξειδικευμένη αγορά σας.
  • Εργαλείο ελέγχου Backlink: Παρακολουθήστε το προφίλ backlink του ιστότοπού σας για να αντιμετωπίσετε τυχόν τοξικά backlinks, βρείτε ευκαιρίες να μετατρέψετε συνδέσμους μη παρακολούθησης σε συνδέσμους παρακολούθησης, βεβαιωθείτε ότι οι σύνδεσμοί σας προέρχονται από τομείς με υψηλή εξουσία και βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από βαριές κυρώσεις της Google .
  • Μαζική Ανάλυση Επιστροφής Συνδέσμων: Αναπτύξτε τη λίστα με τις προοπτικές δημιουργίας συνδέσμων και ακολουθήστε τους ανταγωνιστές σας στενά από μια άποψη 30.000 ποδιών.
  • Εργαλείο δημιουργίας συνδέσμων: Προμηθευτείτε αξιόπιστους συνδέσμους επιστροφής μέσω ισχυρών εκστρατειών προβολής. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε και να αυτοματοποιήσετε την καμπάνια σας με αυτό το εργαλείο.

Παρακολούθηση SERP

Παρακολουθήστε την απόδοση του ιστότοπού σας στα SERP της Google και βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την ψηφιακή σας απόδοση μέσω επιτυχημένων καμπανιών PPC και SEO με αυτά τα εργαλεία:

  • Παρακολούθηση θέσης: Παρακολουθήστε καθημερινά την απόδοσή σας στο διαδίκτυο παρακολουθώντας την επιτυχία του περιεχομένου σας με στόχευση λέξεων-κλειδιών, τους τύπους συσκευών που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας, την απόδοση των ανταγωνιστικών τομέων σας και την απόδοση της μηχανής αναζήτησης του ιστότοπού σας. Η παρακολούθηση θέσης σάς βοηθά επίσης να παρακολουθείτε την πρόοδο της καμπάνιας σας, να εντοπίζετε και να διαχειρίζεστε περιπτώσεις κανιβαλισμού λέξεων-κλειδιών και να βελτιώνετε τις ενέργειες στόχευσής σας με βάση ακριβή, καθημερινά ενημερωμένα δεδομένα.
  • Αισθητήρας: Ανακαλύψτε την αστάθεια SERP στο Google και στο Baidu με βάση τις καθημερινές αλλαγές κατάταξης. Αυτό το εργαλείο εντοπίζει επίσης σημάδια ενημερώσεων αλγορίθμων Google και παρακολουθεί τις τελευταίες αλλαγές στον κλάδο, ώστε να μπορείτε να περιστρέφετε τη στρατηγική σας όταν είναι απαραίτητο.
  • Ranks: Αξιολογήστε την οργανική ορατότητα των τομέων σε διαφορετικές παγκόσμιες αγορές. Αναλύστε τομείς με τις υψηλότερα αμειβόμενες λέξεις-κλειδιά, υπολογίστε κατά προσέγγιση την επισκεψιμότητα και τις δαπάνες πληρωμένης επισκεψιμότητας και εξάγετε χρήσιμα δεδομένα.
  Πώς να διαχειριστείτε την απεριόριστη συνδρομή στο Kindle

Μάρκετινγκ περιεχομένου με χρήση του Semrush

Για να αποκτήσετε τις πιο ελπιδοφόρες προοπτικές, χρειάζεστε πολύ σχετικό και ενημερωτικό περιεχόμενο. Με τα εργαλεία του Semrush, μπορείτε να βρείτε σχετικά θέματα περιεχομένου, να λάβετε χρήσιμες συμβουλές για να αναπτύξετε πιο φιλικές προς το SEO γραφή, να παρακολουθείτε την προσέγγιση χρηστών και τις αναφορές επωνυμίας σας και να χρησιμοποιείτε μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο για τον έλεγχο και τη βελτίωση του περιεχομένου σας.

Εργαλεία ανάπτυξης και διανομής περιεχομένου

Δημιουργήστε και διανείμετε αποτελεσματικά το περιεχόμενό σας με τα εργαλεία Semrush που σας βοηθούν να βρείτε ιδέες για θέματα, να προμηθεύεστε επαγγελματίες κειμενογράφους και να μοιράζεστε γρήγορα τα άρθρα σας με τον κόσμο.

  • Έρευνα θεμάτων: Βρείτε πολύ σχετικές ιδέες περιεχομένου για να αναπτύξετε ποιοτικό, ελκυστικό περιεχόμενο που θα έχει απήχηση στο κοινό σας. Λάβετε μοντέρνα θέματα και ερωτήσεις που γίνονται συνήθως στο διαδίκτυο και πρωτοσέλιδα για να δημιουργήσετε στρατηγικές περιεχομένου που οδηγούν στην επισκεψιμότητα.
  • Ημερολόγιο μάρκετινγκ: Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο περιεχομένου για να διαχειρίζεστε τις αναρτήσεις σας, να σχεδιάζετε το εκδοτικό περιεχόμενο, να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με την ομάδα σας και να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα περιεχομένου σας.

Content Marketplace: Βρείτε έναν κατάλληλο κειμενογράφο για τη δημιουργία του περιεχομένου σας. Αυτοί οι ελεγμένοι κειμενογράφοι είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μοναδικό, ελκυστικό περιεχόμενο και να βελτιστοποιήσουν το υπάρχον περιεχόμενό σας για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε καλύτερη επισκεψιμότητα και απόδοση επένδυσης (ROI).

Content Marketing Analytics

Δεν μπορείτε να ξέρετε εάν η στρατηγική σας λειτουργεί χωρίς λεπτομερή δεδομένα. Με αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να αναλύσετε την απόδοση περιεχομένου και να βελτιώσετε τις στρατηγικές περιεχομένου σας.

  • Έλεγχος περιεχομένου: Επιθεωρήστε όλο το περιεχόμενό σας για να ανακαλύψετε τα άρθρα με την καλύτερη απόδοση και ποια άρθρα χρειάζονται ενημέρωση. Προσαρμόστε τους ελέγχους σας με μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο από το Google Analytics, το Search Console και το Semrush.
  • Παρακολούθηση ανάρτησης: Παρακολουθήστε την απόδοση των άρθρων των ανταγωνιστών σας και των άρθρων σας σε εξωτερικές εκδόσεις. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό των backlinks, την αφοσίωση στα κοινωνικά δίκτυα, την επισκεψιμότητα παραπομπών, τις ταξινομήσεις λέξεων-κλειδιών και πολλά άλλα.

Εργαλεία βελτιστοποίησης περιεχομένου

Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας για καλύτερη απόδοση με:

  • Πρότυπο περιεχομένου SEO: Δημιουργήστε προσαρμοσμένα σλιπ για περιεχόμενο φιλικό προς το SEO για να βοηθήσετε στην αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Λάβετε χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για θέματα με βάση τις λέξεις-κλειδιά των ανταγωνιστών σας.
  • Βοηθός γραφής SEO: Χρησιμοποιήστε τον βοηθό για να βελτιώσετε την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου σας, λάβετε μια βαθμολογία SEO για να κατανοήσετε πώς είναι πιθανό να αποδώσει το περιεχόμενό σας στα SERP, βεβαιωθείτε ότι ο τόνος σας είναι συνεπής και ελκυστικός και βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι μοναδικό και πρωτότυπο με το πούλι λογοκλοπής. Αυτό το εργαλείο λειτουργεί με άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης WordPress και ενός πρόσθετου Google Docs για ευκολία στη χρήση.

Έρευνα αγοράς με το Semrush

Ανακαλύψτε τις στρατηγικές SEO και μάρκετινγκ των ανταγωνιστών σας αναλύοντας τις τακτικές επισκεψιμότητας και προώθησης, αποκαλύπτοντας κενά λέξεων-κλειδιών και συνδέσμων και αποκτώντας φωτεινές, νέο περιεχόμενο και ιδέες backlink για να αναπτύξετε τη θέση σας στην αγορά.

Εργαλεία Ανάλυσης Αγοράς

Διατηρήστε τα φώτα της δημοσιότητας στην επιχείρησή σας με τη βοήθεια της ανάλυσης αγοράς με το Semrush. Βρείτε νέες και αναδυόμενες τάσεις της αγοράς με δεδομένα ειδικών.

  • Market Explorer: Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της αγοράς, το μέγεθος, τους βασικούς παράγοντες του κλάδου, τις τακτικές δημιουργίας επισκεψιμότητας και το μερίδιο αγοράς σας.

Παρακολούθηση διαφημίσεων ανταγωνιστών

Παρακολουθήστε τις αναφορές του ανταγωνιστή σας και τις εσωτερικές αλλαγές στη στρατηγική τους, ενώ παρακολουθείτε επίσης τα συνεχώς μεταβαλλόμενα συναισθήματα του κοινού σας και το ανταγωνιστικό τοπίο.

Εργαλεία μάρκετινγκ επί πληρωμή

Αναλύστε τους ανταγωνιστές σας και πραγματοποιήστε έρευνα λέξεων-κλειδιών για να δημιουργήσετε το πιο ελκυστικό αντίγραφο διαφήμισης. Χρησιμοποιήστε το Magic Tool λέξεων-κλειδιών για πληρωμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών για διαφημίσεις.

Επιπλέον, το εργαλείο PLA Advertising αναλύει την απόδοση των διαφημίσεων άλλων διαφημιζόμενων στις Αγορές Google. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε ερωτήματα αναζήτησης που ενεργοποιούν PLA ανταγωνιστών.

  Τι να κάνω εάν το Mac μου συνεχίσει να κάνει επανεκκίνηση; 10 Συμβουλές για να διορθώσετε το πρόβλημα

Διαφήμιση

Τα διαφημιστικά εργαλεία της Semrush σάς βοηθούν να απλώσετε το κόκκινο χαλί στους υποψήφιους πελάτες σας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σας σε χαμηλά επίπεδα. Αυτά τα εργαλεία σάς δίνουν τα δεδομένα για να προσδιορίσετε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για τις καμπάνιες PPC σας, να βελτιστοποιήσετε τη διαφημιστική σας δαπάνη, να αναλύσετε την επιτυχία των καμπανιών σας και να παρακολουθήσετε τις σελίδες προορισμού και τα αντίγραφα διαφημίσεων των ανταγωνιστών σας.

Η σουίτα εργαλείων διαφήμισης περιλαμβάνει μεμονωμένα εργαλεία όπως το εργαλείο PPC Λέξη-κλειδί, το εργαλείο Κενό λέξεων-κλειδιών, το εργαλείο Magic Λέξεων-Κλειδιών και το Keyword Manager.

Τιμολόγηση Semrush

Το Semrush προσφέρει τρία επίπεδα πληρωμένων προγραμμάτων:

  • Pro: 119,95 $/μήνα για 5 έργα, 10.000 αποτελέσματα/αναφορά, 500 λέξεις-κλειδιά και εργαλεία. Ιδανικό για μικρές ομάδες και αρχάριους.
  • Γκουρού: 229,95 $/μήνα για 15 έργα, 30.000 αποτελέσματα/αναφορά, 1.500 λέξεις-κλειδιά και εργαλεία. Ιδανικό για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και πρακτορεία.
  • Επιχείρηση: 449,95 $/μήνα για 40 έργα, 50.000 αποτελέσματα/αναφορά, 5.000 λέξεις-κλειδιά και εργαλεία. Ιδανικό για επιχειρήσεις και μεγάλα πρακτορεία.
  • Προσαρμοσμένο: Λάβετε μια προσφορά με βάση τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα προγράμματα Pro ή Guru ΔΩΡΕΑΝ πριν επιλέξετε τη σωστή λύση για εσάς, ενεργοποιώντας την ειδική δωρεάν δοκιμή μας εδώ!

Οφέλη από τη χρήση του Semrush για ομάδες

Ξέρω ότι ήταν πολλά να καλύψω, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή ο Semrush έχει πολλά να προσφέρει! Με τόσα πολλά εργαλεία SEO για να διαλέξετε στην αγορά, είναι καλό να έχετε μια βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων καθεμιάς από αυτές τις πλατφόρμες.

Το Semrush είναι μια ολιστική, κορυφαίας απόδοσης πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ που ταιριάζει σε μια σειρά από ανάγκες για ομάδες όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Ας συνοψίσουμε τα οφέλη από την επιλογή του Semrush για την ομάδα σας, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ ή τη βιομηχανία σας.

Ευκολία στη χρήση

Η πλατφόρμα είναι εύκολη για όλους στην ομάδα σας για πλοήγηση και χρήση — από διαχειριστές SEO έως ασκούμενους στο μάρκετινγκ.

Δεν απαιτεί να είστε ειδικός SEO. η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και η εντυπωσιακή βάση γνώσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις λειτουργίες και τις ροές εργασίας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Καθημερινά Χρήσιμα Χαρακτηριστικά

Η ύπαρξη μιας πλατφόρμας ψηφιακού μάρκετινγκ με ένα φορτίο φανταχτερών χαρακτηριστικών είναι εξαιρετική, αλλά η πραγματική νίκη με το Semrush είναι ότι αυτά τα εργαλεία κάνουν τις καθημερινές, κουραστικές εργασίες μάρκετινγκ που μπορούν να καταναλώσουν τη δημιουργική σας ενέργεια, χρόνο και προϋπολογισμό. .

Υπάρχουν εργαλεία που μπορείτε να αυτοματοποιήσετε (όπως η αφίσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) και, στη συνέχεια, υπάρχουν εργαλεία που μπορείτε να ενθουσιάζεστε με τη χρήση κάθε μέρα, όπως το Keyword Magic.

Το Semrush προσφέρει πανίσχυρα χαρακτηριστικά, το καθένα σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη, κάθε μέρα.

Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων λέξεων-κλειδιών

Η δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής SEO απαιτεί μια πραγματική καλή ποικιλία λέξεων-κλειδιών. Άλλες πλατφόρμες SEO δεν διαθέτουν εκτενή βάση δεδομένων για να ανταποκριθούν σε τέτοιες απαιτήσεις.

Η Semrush είναι μόνη της με τη βάση δεδομένων λέξεων-κλειδιών 22 δισεκατομμυρίων, τη μεγαλύτερη στον κλάδο του SEO. Αυτή η ποικιλόμορφη λίστα λέξεων-κλειδιών σάς βοηθά να εμπλουτίσετε τις καμπάνιες SEO και PPC και μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που προτιμάτε πιο γρήγορα.

Επιπλέον, το Semrush ενημερώνει επίσης τη βάση δεδομένων του συχνά για να διασφαλίζει την ακρίβεια των δεδομένων, ώστε να είστε ήσυχοι που λαμβάνετε τις πιο ενημερωμένες μετρήσεις όγκου αναζητήσεων.

Εργαλείο Όλα σε Ένα

Το Semrush προσφέρει τα πάντα σε μια ενιαία πλατφόρμα, είτε είναι SEO, μάρκετινγκ περιεχομένου, πληρωμένη διαφήμιση, μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή έρευνα αγοράς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε όλες τις εργασίες μάρκετινγκ σε ένα μέρος, αντί να πληρώνετε για διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να εξαντλήσουν γρήγορα τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

Όχι μόνο το Semrush προσφέρει μια ολιστική λύση μάρκετινγκ, η πλατφόρμα επίσης ενσωματώνεται και συνδυάζεται με πολλά από τα άλλα αγαπημένα σας κορυφαία εργαλεία του κλάδου, όπως το Google Analytics, το Επιχειρηματικό προφίλ Google, το WordPress Plug-in και άλλα.

Δωρεάν δοκιμή

Προτού δεσμευτείτε για ένα πρόγραμμα συνδρομής, μπορείτε να το δοκιμάσετε με μια αποκλειστική δωρεάν προσφορά 30 ημερών. Πειραματιστείτε με όλες τις δυνατότητες και αποφασίστε εάν το Semrush είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για την επιχείρησή σας.

Η δωρεάν δοκιμή θα σας επιτρέψει να προβάλετε τοπικές και εθνικές λέξεις-κλειδιά, να εκτελέσετε ελέγχους, να παρακολουθήσετε SERP, να αναλύσετε backlinks σε οποιονδήποτε τομέα και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Θα πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Semrush;

Με μια λέξη: ΝΑΙ!

Το Semrush αξίζει σίγουρα την επένδυση αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα SEO και μάρκετινγκ για την εταιρεία σας. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την online παρουσία του ιστότοπού σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, η αγορά ενός σχεδίου Semrush είναι η εύκολη επιλογή.

Τα εργαλεία του για την έρευνα λέξεων-κλειδιών, την ανάλυση ανταγωνιστών, τις διαφημίσεις PPC, το μάρκετινγκ περιεχομένου και πολλά άλλα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τα μέγιστα οφέλη.

Επιπλέον, η διεπαφή του είναι εύκολη στη χρήση για όλους. Το Semrush διαθέτει επίσης μια ποιοτική ομάδα υποστήριξης και πληθώρα πόρων και εκπαιδευτικών μαθημάτων για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε καλύτερα την πλατφόρμα. Έτσι, πηγαίνετε για τη δωρεάν δοκιμή και ζήστε μόνοι σας τα οφέλη του Semrush.