Γιατί έχετε αποκλειστεί από τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Το Instagram, η πιο συναρπαστική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έχει μεγάλη σημασία στις ζωές των ανθρώπων. Εκτός από το ότι είναι δημοφιλές και εθιστικό, μερικές φορές είναι συντριπτικό για τους ανθρώπους. Οι χρήστες αισθάνονται την ανάγκη να ανταγωνίζονται και να συγκρίνουν τη ζωή τους με άλλες, κάτι που συχνά τους κάνει δυστυχισμένους. Ως εκ τούτου, πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα ή να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους για λίγη ησυχία. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ αν το Instagram θα ενεργοποιήσει ξανά τον λογαριασμό σας; Μην ανησυχείτε, είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Επίσης, θα καταλάβετε πόσο διαρκεί η φυλάκιση στο Instagram και περισσότερα για το γιατί κλειδώσατε έξω από τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Γιατί έχετε αποκλειστεί από τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Διαβάστε την παρακάτω ενότητα για να μάθετε γιατί έχετε κλειδώσει τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Γιατί έχετε κλειδώσει τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Οι λόγοι για τους οποίους κλειδώσατε τον λογαριασμό σας στο Instagram παρατίθενται παρακάτω:

  • Ένα από αυτά μπορεί να είναι όταν ένας χρήστης παραβιάζει τις κοινοτικές οδηγίες του Instagram σε κάποιο βαθμό.
  • Μπορεί επίσης να οφείλεται σε εφαρμογές τρίτων. Μπορείτε να διαβάσετε για όλες τις οδηγίες στην ενότητα Πληροφορίες του Instagram.
  • Εάν ο λογαριασμός σας παρουσιάζει οποιαδήποτε παράτυπη δραστηριότητα ή εμπλέκεται σε ακατάλληλο περιεχόμενο, μπορεί να αποκλειστείτε από τον λογαριασμό σας.
  • Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν συνδέεστε με διαφορετικές διευθύνσεις IP/MAC, καθώς μπορεί να εμποδίσει τον λογαριασμό σας.
  Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια ανάρτηση στο Instagram

Πρέπει να ελέγξετε τις πολιτικές απορρήτου και τους όρους χρήσης στην ενότητα Πληροφορίες του Instagram για να ελέγξετε τι ακολουθείτε.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Ενώ γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους κλειδώσατε τον λογαριασμό σας στο Instagram, ας μάθουμε πώς να επιστρέψετε:

  • Για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, εισαγάγετε σωστά τα στοιχεία του λογαριασμού σας ή συνδεθείτε με την επαλήθευση του email σας.
  • Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ελέγξτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης ή μεταβείτε στην ενότητα “Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης” για βοήθεια για την επιστροφή του λογαριασμού σας.
  • Επίσης, ελέγξτε εάν έχετε λάβει κάποιο email από το Instagram σχετικά με τον λογαριασμό σας ή τυχόν αλλαγμένες πληροφορίες, λόγω των οποίων δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
  • Δοκιμάστε να συνδεθείτε με το Facebook εάν ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος με αυτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε εύκολα τον λογαριασμό.
  • Εάν δεν λειτουργεί τίποτα, πρέπει να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Instagram για περαιτέρω βοήθεια.

Πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Μερικοί από τους τρόπους για να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram:

Σημείωση: Πριν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών σας.

  • Θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας. Ας ελπίσουμε ότι το Instagram θα σας ξεμπλοκάρει.
  • Η κατάργηση αποκλεισμού του λογαριασμού σας μπορεί να διαρκέσει λίγο, επομένως ελέγχετε ξανά κατά διαστήματα.
  • Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Instagram, η οποία θα σας δώσει τα επακόλουθα email επαλήθευσης και την απαραίτητη βοήθεια.
  Πώς να βγείτε ζωντανά στο Instagram

Πόσο διαρκεί η φυλακή στο Instagram;

Η φυλακή του Instagram είναι μια απαγόρευση από την πλατφόρμα όπου το Instagram σάς μπλοκάρει για κάποια χρονική διάρκεια που κυμαίνεται από μερικές ώρες έως 24-48 ώρες. Η διάρκεια της απαγόρευσης εξαρτάται από το περιεχόμενό σας, τις επακόλουθες ενέργειες και την αφοσίωση του λογαριασμού σας. Για να συνεχίσετε, μεταβείτε στο Κέντρο βοήθειας και αναφέρετε, ζητήστε από το Instagram. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορη. Η απαγόρευση μπορεί να παραταθεί για μερικές ακόμη ημέρες, αν συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε τις ενέργειες που οδηγούν στην απαγόρευση. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε γιατί έχετε κλειδώσει τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Σας μπλόκαραν ή απενεργοποίησαν το Instagram;

Για να ελέγξετε εάν το άτομο έχει απενεργοποιήσει ή διαγράψει τον λογαριασμό του:

  • Ελέγξτε τις κοινές ομάδες που έχετε. Εάν το όνομά τους εξακολουθεί να εμφανίζεται, σημαίνει ότι μόλις έχουν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να αναζητήσετε το όνομά τους ανοίγοντας το Εφαρμογή Instagram. Πιθανότατα να αποκλειστείτε εάν δείτε μια σελίδα που λέει ότι τα αποτελέσματα δεν βρέθηκαν, η σελίδα δεν βρέθηκε ή ο χρήστης δεν βρέθηκε.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων όπως Blockers Spy για να μάθετε ποιος σας μπλόκαρε.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο λογαριασμό Instagram για να τα αναζητήσετε. Εάν δεν μπορούν να βρεθούν στην αναζήτησή τους, σημαίνει ότι έχουν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

Πόσος χρόνος χρειάζεται το Instagram για να ξεμπλοκάρει τον λογαριασμό σας;

Εάν το Instagram σας αποκλείσει, μπορεί να χρειαστούν 3 ώρες έως και 4 εβδομάδες για να ξεμπλοκάρετε τον λογαριασμό σας. Μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη περίοδος αναμονής για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

  Το Notegraphy είναι μια εφαρμογή όπως το Instagram για τυπογραφία

Σημείωση: Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφύγετε την απαγόρευση. Σταματήστε να τρολάρετε και να υποστηρίζετε ακατάλληλο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πόσο καιρό το Instagram κλειδώνει προσωρινά τον λογαριασμό σας για ύποπτη δραστηριότητα;

Η διάρκεια ενός προσωρινού κλειδώματος εξαρτάται από τον αριθμό των προηγούμενων αποκλεισμών στον λογαριασμό σας. Εξαρτάται επίσης από τα αίτια αυτών των απαγορεύσεων. Η συνήθης διάρκεια της απαγόρευσης μπορεί να είναι από μερικές ώρες έως 24-48 ώρες. Η κλειδαριά μπορεί ακόμη και να παραταθεί εάν οι παράνομες δραστηριότητες είναι σοβαρές.

Πόσο διαρκεί ένα προσωρινό κλείδωμα στο Instagram για phishing;

Η συνήθης διάρκεια της απαγόρευσης μπορεί να είναι οπουδήποτε από μερικές ώρες έως 24-48 ώρες για επαναλαμβανόμενες αιτίες. Η διάρκεια του προσωρινού κλειδώματος στο Instagram εξαρτάται από τις προηγούμενες απαγορεύσεις του λογαριασμού και τις αιτίες όλων αυτών των απαγορεύσεων.

Το Instagram θα επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας;

Όχι. Εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram διαγράφηκε από εσάς ή από κάποιον με τον σωστό κωδικό πρόσβασης, δεν υπάρχει τρόπος να τον επαναφέρετε. Μπορείτε να επανενεργοποιήσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας μόνο εάν είναι απενεργοποιημένος ή κλειδωμένος μόνο προσωρινά. Η μόνη επιλογή που σας απομένει είναι να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με την ίδια διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε. Ενδέχεται να μπορείτε ή να μην μπορείτε να λάβετε το ίδιο όνομα χρήστη για τον εαυτό σας, καθώς θα μπορούσε να ληφθεί από τη στιγμή που θα δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Τώρα ξέρετε αν το Instagram θα ενεργοποιήσει ξανά τον λογαριασμό σας.

Πόσες προειδοποιήσεις προτού αποκλειστείτε στο Instagram;

Σε περίπτωση παραβίασης των όρων του Instagram εκδίδουν προειδοποιήσεις πριν διαγράψουν λογαριασμούς. Δεν εξαρτάται από τον αριθμό των προειδοποιήσεων. Η απαγόρευση γίνεται ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Instagram;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Instagram μέσω τηλεφώνου στον αριθμό επικοινωνίας τους: 1-650-543-4800. Μπορείτε επίσης να τους προσεγγίσετε μέσω του Διαδικτύου του Instagram Κέντρο βοηθείας ή απευθείας υποστήριξη Instagram μέσω του email: [email protected]

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε γιατί έχετε κλειδώσει τον λογαριασμό σας στο Instagram και εάν το Instagram θα ενεργοποιήσει ξανά τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να αφήσετε τα ερωτήματά σας και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.