Βρείτε φορητούς υπολογιστές προϋπολογισμού ειδικά για παιχνίδια, προγραμματισμό ή γενική χρήση

Ένας φορητός υπολογιστής υπολογίζεται ως μία από τις μεγαλύτερες αγορές που κάνετε. Όταν αγοράζετε ένα, σίγουρα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό και ότι θα σας κρατήσει μερικά χρόνια. Η εύρεση του φορητού υπολογιστή είναι το δύσκολο μέρος και συνήθως περιλαμβάνει την περιήγηση σε χιλιάδες και χιλιάδες σελίδες προϊόντων, την ανάγνωση προδιαγραφών και πολλά άλλα. Μερικοί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φορητών υπολογιστών έχουν πραγματικά μη χρήσιμους ιστότοπους που καθιστούν δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιοι φορητοί υπολογιστές προορίζονται για συγκεκριμένο σκοπό. Η ουσία είναι ότι, εκτός και αν γνωρίζετε ήδη το είδος των προδιαγραφών που χρειάζεστε στον φορητό υπολογιστή σας, η αναζήτηση για το σωστό θα είναι πολύ μεγάλη. Το LappyList είναι μια εφαρμογή Ιστού που μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές και ακόμη και να σας εκπαιδεύσει σχετικά με τα είδη των προδιαγραφών που χρειάζεστε και γιατί.

  Πώς να προσαρμόσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου στο KDE Plasma 5

Επισκεφτείτε το LappyList και επιλέξτε τη συγκεκριμένη ανάγκη που θέλετε να καλύψει η συσκευή σας. Οι τρεις βασικές ανάγκες είναι το Gaming, ο Προγραμματισμός και το Mainstream. Δεν υπάρχει επιλογή ψυχαγωγίας ή σχεδίασης. Οι άλλες επιλογές περιλαμβάνουν Ultraportable (φορητοί υπολογιστές που είναι εύκολο να μετακινηθείτε) και Convertibles (laptop & tablet σε ένα).

Μόλις επιλέξετε έναν συγκεκριμένο τύπο, το LappList θα εμφανίσει όλους τους φορητούς υπολογιστές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Η λίστα δείχνει λεπτομερείς προδιαγραφές για κάθε φορητό υπολογιστή και κατηγοριοποιείται ανά προϋπολογισμό, π.χ. εξαιρετικά χαμηλό, χαμηλό, μεσαίο, μεσαίο-υψηλό, υψηλό, πολύ υψηλό και εξαιρετικά υψηλό. Εάν τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από μια προδιαγραφή, μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο στοιχείο.

  Πώς να διορθώσετε τη συντριβή της ενημέρωσης του Apex Legends 1.84

Αναφέραμε νωρίτερα ότι το LappyList σας εκπαιδεύει επίσης για το πώς να προσδιορίσετε ποιες προδιαγραφές έχουν σημασία για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Στην αρχική σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Πώς να επιλέξετε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς;” και επεκτείνετε τις επιλογές CPU, GPU, Μνήμη κ.λπ. για να διαβάσετε τι κάνουν και τι ρόλο παίζουν στις ικανότητες ενός φορητού υπολογιστή.

Η λίστα στο LappyList ενημερώνεται αρκετά συχνά. Εάν κάνετε κλικ σε ένα όνομα μοντέλου, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του προμηθευτή από όπου μπορείτε να το αγοράσετε. Η λίστα σάς δίνει μια εξαιρετική περιεκτική ματιά στις διαθέσιμες προδιαγραφές στον προϋπολογισμό σας. Οι φορητοί υπολογιστές που σας ταιριάζουν έχουν περιοριστεί και η ανάγνωση των προδιαγραφών τους είναι πολύ πιο εύκολη.

  Βελτιστοποίηση απόδοσης εφαρμογής: Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης APM

Επισκεφτείτε το LappyList